Eksproprijacija

Nastavak rata u Bosni drugim sredstvima: “Perverzni efekti međunarodnog protektorata” – Novi Mond diplomatik, poklon uz…

Nedeljnik pre 23 sata
Kristijan Šmit, Željko Komšić i Šefik Džaferović. Fotografija: EPA-EFE/FEHIM DEMIR Mujo Bogaljević, upravnik zemljoradničke zadruge koja se bavi uzgojem krompira u Janji, u Republici Srpskoj (RS), doživeo je sve što je moglo da mu se desi… »

Vučić: "Imam tri pitanja za Putina"; "Nismo zaustavili nijedan započeti projekat"

B92 pre 3 dana
"Voleo bih kada bismo mogli da biramo prioritete, oni nažalost oni biraju nas", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas na Makiškom polju. "Nismo mi krivi za to što se dešava u Ukrajini. Nismo zaustavili ni jedan veliki infrastrukturni… »

Prodaje se 100% kapitala i sva potraživanja u Alpini

Nova ekonomija pre 3 dana
The Bank Assets Management Company (BAMC) prodaje 100% kapitala i sva svoja potraživanja od 28 miliona evra u kompaniji Alpina, preneo je SeeLegal. Alpina je proizvođač sportske i modne obuće. BAMC je postala jedini vlasnik Alpine 2015. godine nakon… »

U planu izgradnja izvorišta Grabovica

Ekapija pre 4 dana
U Opštini Ljubovija u planu je izgradnja izvorišta Grabovica. Planirana je i izgradnja prilaza i uspostavljanja zone zaštite za izvorište na ovoj lokaciji. Projekat je u fazi eksproprijacije zemljišta. U Opštini Ljubovija u planu je izgradnja… »

U planu gradnja Toplane "Borča III"

Ekapija pre 4 dana
U Beogradskoj opštini Palilula, u naselju Borča, u planu je izgradnja objekta i vodova sistema daljinskog grejanja koji će činiti Toplanu "Borča 3". Naime, Vlada Srbije utvrdila je javni interes za eksproprijaciju nepokretnosti u cilju izgradnje… »

Koliko je izgubljeno zbog izgradnje „Đerdapa”

Politika pre 8 dana
Izgradnjom hidroenergetskog i plovidbenog sistema Hidroelektrane „Đerdap 1”, šezdesetih godina prošlog veka i „Đerdapa 2” sedamdesetih izvršen je megalomanski komunistički investicioni poduhvat i najveća eksproprijacija u Evropi, nepoznata… »

Lavrov: Posledice hibridnog rata Zapada protiv Rusije osetiće sve zemlje sveta

Vesti online pre 12 dana
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je da je teško predvideti koliko će hibridni rat Zapada protiv Rusije potrajati, ali da će posledice osetiti svi. Zbližavanje Rusije sa zemljama van „zlatne milijarde“ postalo neizbežno… »

Lavrov: Posledice hibridnog rata Zapada protiv Rusije osetiće sve zemlje sveta

Sputnik pre 12 dana
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je da je teško predvideti koliko će hibridni rat Zapada protiv Rusije potrajati, ali da će posledice osetiti svi. On je takođe rekao i da je Zapad krađom tuđe aktive u potpunosti potkopao svoju… »

U toku pregovori sa Skijalištima Srbije da preuzmu skijalište Zlatar

Zoom UE pre 13 dana
NOVA VAROŠ-Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Nova Varoš, razmatrana je inicijativa o jednostranom raskidu ugovora između Turističke organizacije Zlatar i preduzeća Složna braća o zakupu skijališta “Zlatar” na Briježđima. U toku su… »

Savo Manojlović pred sudom zbog organizacije protesta i blokade Palate Srbije

Danas pre 14 dana
Zbog organizacije protesta i blokade Palate Srbije pokrenut je postupak protiv Save Manojlovića, direktora kampanje Kreni-promeni, saopštio je ovaj pokret na svom Tviteru. Suđenje će, kako je navedeno, biti 17. maja. Zbog organizacije protesta i… »

Vesti dana »