Emanuel Makron

Francuska ne odustaje! Poslata jasna poruka islamskim zemljama!

Pravda pre 3 sata
U saopštenju francuskog Ministarstva spoljnih poslova navodi se da su poslednjih dana primećeni pozivi za bojkot francuskih proizvoda, naročito prehrambenih, u nekoliko zemalja Bliskog istoka kao i pozivi na demonstacije protiv Francuske zbog objave… »

Erdogan ponovo o Makronu: Francuski lider je "skrenuo s puta"

RTS pre 7 sati
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovio je uvrede na račun svog francuskog kolege rekavši da je Emanuel Makron "skrenuo s puta". Ergodan je nastavio svoju oštru kritiku francuskog lidera. U subotu je turski predsednik rekao da je Makron imao… »

Trgovinski lanci iz arapskih zemalja pozvali na bojkot francuskih proizvoda

B92 pre 15 sati
Istanbul -- Trgovinski lanci iz nekoliko arapskih zemalja pozvali su juče na bojkot francuskih proizvoda. Do toga je došlo nakon što je francuski predsednik Emanuel Makron obećao da se njegova zemlja neće odreći karikatura proroka Muhameda… »

Počinje ekonomski rat: Trgovinski lanci zbog Makrona pozivaju na bojkot

Večernje novosti pre 1 dan
TRGOVINSKI lanci iz nekoliko arapskih zemalja pozvali su danas na bojkot francuskih proizvoda nakon što je francuski predsednik Emanuel Makron obećao da se njegova zemlja neće odreći karikatura proroka Muhameda. Francuski predsednik je tu izjavu dao u… »

Korona virus: Veliki skok broja zaraženih i novi crni rekord u Srbiji, protesti i neredi u Italiji

Danas pre 1 dan
U danu kada je u Srbiji zabeležen najveći skoka broja zaraženih i rekordnih 757 novih slučajeva korone virusa za 24 sata, francuski predsednik Emanuel Makron predviđa veliku borbu sa Kovidom-19 do leta 2021, a u Italiji se polako smiruje situacija… »

Francuska povukla ambasadora iz Turske

Novi magazin pre 1 dan
Francuska je danas povukla svog ambasadora u Turskoj na konsultacije, nakon što je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao da francuski predsednik Emanuel Makron treba da proveri mentalno zdravlje. Francuska vlada je te komentare ocenila kao… »

Arapski lanci pozvali na bojkot francuskih proizvoda

RTV pre 1 dan
ISTANBUL - Trgovinski lanci iz nekoliko arapskih zemalja pozvali su danas na bojkot francuskih proizvoda nakon što je francuski predsednik Emanuel Makron obećao da se njegova zemlja neće odreći karikatura proroka Muhameda. Francuski predsednik je tu… »

Makron izazvao gnev arapskog sveta: Trgovinski lanci pozvali na bojkot proizvoda iz Francuske

Telegraf pre 1 dan
Novinska agencija Anadolija prenosi da su na bojkot francuskih proizvoda pozvali trgovinski lanci u Kataru i Kuvajtu. Trgovinski lanci iz nekoliko arapskih zemalja pozvali su danas na bojkot francuskih proizvoda nakon što je francuski predsednik Emanuel… »

Erdogan sumnja u mentalno zdravlje Macrona zbog njegovog stava o muslimanima

Slobodna Evropa pre 1 dan
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan (Redžep Tajip Erdoan) žestoko je danas, 24. oktobra, kritizirao odnos francuskog predsjednika Emmanuela Macrona (Emanuel Makron) prema muslimanima, čak doveo u pitanje njegovo mentalno zdravlje. "Sve što se… »

Korona virus: Veliki skok broja zaraženih i novi crni rekord u Srbiji, neredi na protestima u Italiji

Danas pre 1 dan
U danu kada je u Srbiji zabeležen najveći skoka broja zaraženih i rekordnih 757 novih slučajeva korone virusa za 24 sata, francuski predsednik Emanuel Makron predviđa veliku borbu sa Kovidom-19 do leta 2021, a u Italiji se polako smiruje situacija… »

Vesti dana »