Emanuel Makron

Makron prelomio: Veliki francuski pesnik ne može u Panteon

Nova pre 2 dana
Zemni ostaci Artura Remboa neće biti preneti u Panteon uprkos kampanji i peticiji da jedan od najvećih svetskih pesnika simbolizma počiva kraj velikana francuske kulture u centru Pariza, odlučio je predsednik Emanuel Makron, stavljajući time tačku… »

Evropski parlament se ne vraća u Strazbur

B92 pre 6 dana
Evropski parlement se bar do početka marta neće vratiti u Strazbur, jer je opasno za tu instuituciju da se normalno ponaša zbog pandemije. Na osnovu nacrta odluke koja bi danas trebalo da bude usvojena, parlament će se vratiti u Strazbur najranije u… »

U Parizu počeo samit Jedna planeta o biodiverzitetu

Danas pre 7 dana
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) otvorio je danas samit Jedna planeta (One Planet Summit) posvećen biodiverzitetu i u cilju ponovnog pokretanja pregovora o boljoj zaštiti prirode. „Budućnost i budućnost naše planete zavisi od… »

Bračni par Makron se ozbiljno zamerio francuzima: Optužuju ih da su samo na cveće potrošili 600.000 evra

Srbija danas pre 7 dana
Oglasila se i Jelisejska palata koja je negirala ove optužbe. Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga Brižit našli su se na meti kritika Francuza nakon što je u javnost izašla informacija da su tokom pandemije korona virusa na cveće… »

Makronovi naljutili Francuze: Potrošili 600.000 evra samo za cveće tokom pandemije?

Telegraf pre 8 dana
Oglasila se i Jelisejska palata, koja je rekla da je navodna cifra "ukupan trošak za poslednje četiri godine" Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga Brižit našli su se na meti kritika Francuza nakon što je u javnost izašla informacija… »

Brižit Makron ipak imala koronu? Poznati detalji zdravstvenog stanja supruge francuskog predsednika

Pravda pre 9 dana
Brižit Makron, supruga francuskog predsednika Emanuela, bila je krajem decembra pozitivna na korona virus, ali je nastavila normalne aktivnosti nakon što je drugi test bio negativan, prenosi Gardijan pozivajući se na francuske medije. Radio Evropa 1… »

Brižit Makron ipak imala koronu? Poznati detalji zdravstvenog stanja supruge francuskog predsednika

Srbija danas pre 10 dana
Emanuel Makron bio je pozitivan na kovid-19. Brižit Makron, supruga francuskog predsednika Emanuela, bila je krajem decembra pozitivna na korona virus, ali je nastavila normalne aktivnosti nakon što je drugi test bio negativan, prenosi Gardijan… »

Šok, tuga, pozivi na mir - reakcije svetskih lidera na dešavanja u SAD

Glas Amerike pre 11 dana
VAŠINGTON — Lideri širom sveta reagovali su različito na nerede u SAD koji su izbili tokom potvrde rezultata predsedničkih izbora u Kongesu, a njihove reakcije se mogu opisati kao mešavina šoka, tuge i poziva na mirnu predaju vlasti. "Ono što se… »

Makron: Ono što se dogodilo definitivno nije američki

Vesti online pre 12 dana
Francuski predsednik Emanuel Makron u snimku objavljenom na Tviteru oštro je kritikovao nasilje u Vašingtonu i poručio da veruje u snagu američke demokratije. Makron je u snimku, u kojem se obratio na francuskom i engleskom jeziku i koji je objavio uz… »

Makron poslao hitnu poruku: Francuski predsednik se oglasio nakon haosa u SAD (video)

Srbija danas pre 12 dana
Emanuel Makron se obratio na Tviteru. Francuski predsednik Emanuel Makron u snimku objavljenom na Tviteru oštro je kritikovao nasilje u Vašingtonu i poručio da veruje u snagu američke demokratije. Makron je u snimku, u kojem se obratio na francuskom i… »

Vesti dana »