Emanuel Makron - vesti

Makron 2019. u Hrvatskoj

Danas pre 5 sati
Francuski predsednik Emanuel Makron najavio je danas u Parizu, pre susreta s hrvatskim premerom Andrejom Plenkovićem, da će sledeće godine posetiti Hrvatsku, i naglasio da Zagreb i Pariz imaju odlične odnose i da se tek ponekad – u sportu, nađu na suprotnim stranama.
„Evropa se ne gradi samo u Briselu nego u svim prestolnicama zemalja članica EU i stoga ću se odazvati vašem pozivu da tokom sledeće godine posetim Hrvatsku, rekao je makron i podsetio da zvanične poseta nije bilo 18 godina.... »

Makron rekonstruisao Vladu, novi ministar policije

N1 Info pre 9 sati
Francuski predsednik Emanuel Makron rekonstruisao je vladu i imenovao lojalistu i čelnika vladajuće stranke Kristofa Kastanera na mesto ministra unutrašnjih poslova.
Rekonstrukcija vlade pokušaj je stabilizovanja administracije nakon niza ostavki i oživljavanja reforme nakon znaka klonulosti. Imenovanjem Kastanera na mesto ministra unutrašnjih poslova, Makron je istovremeno nagradio bliskog... »

Pacoli tvrdi: Susret Tačija i Vučića u Parizu

Večernje novosti pre 23 sata
Ministar spoljnih poslova tzv. Kosova Bedžet Pacoli je večeras izjavio da će se predsednici Kosova i Srbije Hašim Tači i Aleksandar Vučić sresti u Parizu
Ministar spoljnih poslova tzv. Kosova Bedžet Pacoli je večeras izjavio da će se predsednici Kosova i Srbije Hašim Tači i Aleksandar Vučić sresti u Parizu tokom skupa koji u glavnom gradu Francuske organizuje predsednik Francuske,... »

Rekonstruirana francuska vlada, smijenjena četiri ministra

Slobodna Evropa pre 9 sati
Francuska je dobila rekonstruiranu vladu nakon dvosedmičnih pregovora. Francuski predsjednik Emmanuel Macron (Emanuel Makron) je dosadašnjeg državnog sekretara zaduženog za odnose s parlamentom Christophea Castanera (Kristof Kastaner) imenovao za novog ministra unutrašnjih poslova. Castaner (52) je... »

Makron rekonstruisao Vladu

Sputnik pre 10 sati
Francuski predsednik Emanuel Makron rekonstruisao je svoju Vladu, imenujući šefa svoje vladajuće partije Kristofa Kastanea na mesto ministra unutrašnjih poslova, dok su ministri finansija i spoljnih poslova ostali na svojim pozicijama.
Rekonstrukcijom kabineta Makron pokušava da učvrsti svoju administraciju nakon niza ostavki i da pospeši reformske napore koji pokazuju znake slabljenja, ocenjuje Rojters. Francuski ministar finansija Bruno Le Mer, koji predvodi... »

Makron doneo neophodnu odluku: Rekonstrukcija vlade kao odgovor na postojeće probleme, a ovo su izmene

Srbija danas pre 11 sati
Francuski predsednik Emanuel Makron rekonstruisao je danas svoju vladu, imenujući šefa svoje vladajuće partije, Kristofa Kastanea, na mesto ministra unutrašnjih poslova, dok su ministri finansija i spoljnih poslova ostali na svojim pozicijama.
Rekonstrukcijom kabineta, Makron pokušava da učvrsti svoju administraciju nakon niza ostavki i da pospeši reformske napore koji pokazuju znake slabljenja, ocenjuje Rojters. Francuski ministar finansija Bruno Le Mer, koji predvodi... »

Makron rekonstruisao vladu

Studio B pre 11 sati
Francuski predsednik Emanuel Makron rekonstruisao je svoju vladu, imenujući šefa svoje vladajuće partije, Kristofa Kastanea, na mesto ministra unutrašnjih poslova, dok su ministri finansija i spoljnih poslova ostali na svojim pozicijama.
Rekonstrukcijom kabineta, Makron pokušava da učvrsti svoju administraciju nakon niza ostavki i da pospeši reformske napore koji pokazuju znake slabljenja, ocenjuje Rojters. Francuski ministar finansija Bruno Le Mer, koji predvodi... »

Francuska spremna da pomogne u procesu denuklearizacije

Blic pre 20 sati
Francuska je spremna da pomogne naporima Severne Koreje na putu ka denuklearizaciji, ali Pjongjang prvo mora da pokaže "detaljnu posvećenost i stvarnu želju" da odustane od svog nuklearnog i balističkog arsenala, izjavio je predsednik Francuske Emanuel Makron. On je tokom zajedničke konferencije za... »

Pariz i Seul jačaju saradnju na polju kulture i ekonomije

Blic pre 21 sat
Predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Južne Koreje Mun Džae In obećali su da će ojačati saradnju dve zemlje, pre svega na polju ekonomije i kulture. Dvojica lidera tokom sastanka su razgovarali o bilateralnoj saradnji i o međukorejskim pregovorima. Mun je na zajedničkoj konferenciji za... »

Makron: Solidarnost sa stanovnicima poplavljenih oblasti

Blic pre 22 sata
Francuski predsednik Emanuel Makron izrazio je solidarnost francuske nacije sa stanovnicima jugozapadnog regiona koji su pogodile poplave, kao i sa porodicama ljudi koji su poginuli u toj katastrofi. On je, nakon sastanka sa južnokorejskim predsednikom Mun Džae-inom u Parizu, izrazio zahvalnost... »

AP: U konzulatu nađeni dokazi da je Kašogi ubijen

RTS  pre 1 sat  još 45 povezanih

Zvezda na razgovoru s francuskim advokatima u Parizu

Mozzart sport  pre 4 sata  još 34 povezane

Uhapšen carinik zbog sumnje da je pomogao krijumčarima

RTV  pre 4 sata  još 30 povezanih

Direktorka EBRD: Šta je Srbiji potrebno za brži rast

N1 Info  pre 2 sata  još 28 povezanih

Mihajlović Skotu: Mi ne priznajemo Kosovo

Danas  pre 5 sati  još 23 povezane
©2018 Netmark d.o.o.