Emina Jahović

Emina Jahović povredila nogu! (FOTO)

Vesti online pre 2 dana
Popularna pevačica Emina Jahović obratila se fanovima putem Instagram platforme u vidu storija i otkrila da je doživela povredu noge. Poznato je da kantautorka izuzetno vodi računa o svojoj liniji i da slobodno vreme provodi u teretani radeći na svom… »

(Video): Emina Jahović ovako slavi Bajram, pokazala bogatu trpezu i impozantne delove svog luksuznog stana, a tu je i njena…

Blic pre 2 dana
Pevačica Emina Jahović danas slavi Bajram, a na svom Instagram profilu pokazala je bogatu, domaću trpezu koju je pripremila ovim povodom, ali i impozantne delove svog luksuznog stana. Emina ovaj praznik slavi sa majkom i decom, a na njenom stolu našli… »

Ozbiljna povreda, mora da miruje: Emina Jahović u bolovima, doktori zabranili osnovne stvari! (foto)

Srbija danas pre 3 dana
Nije joj lako... Pevačica Emina Jahović je poznata kao neko ko mnogo vodi računa ne samo o svom izgledu, već i o zdravom načinu života. Ona često vežba, a i svoje sinove usmerava da čine to isto. Međutim, kako je i sama rekla, kada je sport u… »

EVO ZAŠTO SE NE PODNOSE! Emina prvo obećala duet Karleuši, pa je ISPALILA zbog Bekvalčeve!

Svet & Skandal pre 4 dana
Nekoliko meseci unazad nagađa se zbog čega se ne podnose Emina Jahović i Jelena Karleuša! A kako SCANDAL! saznaje, za sve je kriva Nataša Bekvalac. ISPALILA JE ZBOG BEKVALČEVE! Naime, JK i Emina bile su baš dobre, i cenile su jedna drugu, međutim… »

Evo zašto se NE PODNOSE Emina i Karleuša! Sve zakuvala Nataša Bekvalac!

Svet & Skandal pre 9 dana
Nekoliko meseci unazad nagađa se zbog čega se ne podnose Emina Jahović i Jelena Karleuša! A kako SCANDAL! saznaje, za sve je kriva Nataša Bekvalac! Naime, JK i Emina bile su baš dobre i cenile su jedna drugu, međutim, zbog pesme Muško više ne… »

Mustafa duguje emini: 73.580 evra, tvrdi da nema para: Bivši supružnici na sudu, pevačica - "Znam da sad nije u krizi!"

Blic pre 11 dana
Bivši muž Emine Jahović, turska muzička zvezda Mustafa Sandal, navodno je tražio od suda da mu smanji alimentaciju zato što je u finansijskoj krizi zbog pandemije korona virusa. Kako pišu turski mediji, Mustafa čak 26 meseci nije dao ni evro za… »

Bivši muž joj duguje 73.580 €! Emina Jahović ne dobija ni dinara od Mustafe - on tvrdi da je u krizi, a ona da laže!

Mondo pre 11 dana
Pevačica je maksimalno posvećena sinovima i ništa drugo je ne zanima. Pevačica je maksimalno posvećena sinovima i ništa drugo je ne zanima. Bivši suprug Emine Jahović, Mustafa Sandal, tražio je navodno od suda da mu smanji alimentaciju, jer je… »

Balkanskom ulicom Uskršnji specijal – 37. epizoda

Nova pre 18 dana
Voditeljka Vesna Dedić u svojoj emisiji "Balkanskom ulicom" na TV Nova S napravila je uskršnji specijal specijal i retrospektivu sa svojim najinteresantnijim gostima koji su obeležili njenu emisiju, a među njima su bili Petar Božović, Nataša… »

Emina prolazi kroz PAKAO! Evo kakvu NEPRIJATNOST joj je Mustafa PRIREDIO!

Svet & Skandal pre 18 dana
Pevačica Emina Jahović nedavno je preležala korona virus, a sada se navodno suočila sa novim problemom. Kako pišu turski mediji, a prenosi “Ekskluzivo”, Eminin bivši suprug Mustafa Sandal podneo je zahtev da se smanji iznos alimentacija, koje… »

Ovako je emina zarađivala pre pevanja: "Uživala je u tome", Jahovićeva potvrdila sve

Blic pre 19 dana
Emina Jahović, pre nego što je počela da peva, vodila je vremensku prognozu. Ona je tokom srednjoškolskih dana bila zaposlena na televiziji Novi Pazar i tako zarađivala za džeparac. Naime, ona je bila zaposlena na televiziji Novi Pazar. - Svi se… »

Vesti dana »