Emina Jahović

Emina savetuje svim razvedenim ženama - Budite dobre prema bivšim muževima!

Mondo pre 6 dana
Pevačica je otkrila koja je "tajna" srećnog života. Pevačica je otkrila koja je "tajna" srećnog života Emina Jahović progovorila je o svom emotivnom životu, pa i tračevima da je raskinula sa svojim dečkom Sadetinom Saranom. "Svi u jednom… »

Nestvarno je lepa i izgleda 20 godina mlađe: Priča se da je Sadetin Eminu ostavio zbog ove glumice, a ona iza sebe ima brak…

Blic pre 7 dana
Počekom ove nedelje turske medije preplavila je vest da je Sadetin Saran prošle godine ostavio Eminu Jahović zbog turske glumice Jeliz Šar, koja iza sebe ima brak sa kolegom iz Turske. Emina Jahović i Sadetin Saran krajem prošle godine na nekoliko… »

Emina Jahović se po prvi put oglasila nakon prevare milijardera! Evo kome je ovo najteže palo!

Alo pre 6 dana
Muško više ne može! Prethodnih dana turske medije preplavila je vest da je Sadetin Saran prošle godine ostavio Eminu Jahović zbog turske glumice Jeliz Šar, a lepa pevačica se sada oglasila i progovorila o emotivnom statusu. Ona se u prvi mah… »

Turski milioner je Eminu ostavio zbog ove žene?! Izgleda 20 godina mlađe i bila je u braku sa poznatim glumcem! (foto)

Alo pre 7 dana
Nestvarna je... Počekom ove nedelje turske medije preplavila je vest da je Sadetin Saran prošle godine ostavio Eminu Jahović zbog turske glumice Jeliz Šar, koja iza sebe ima brak sa kolegom iz Turske. Emina Jahović i Sadetin Saran krajem prošle… »

Raznežila fanove: Emina Jahović objavila fotografiju sa majkom i izazvala lavinu komentara...

Prva pre 10 dana
Pevačica Emina Jahović na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije članova svoje porodice. Sa mnogobrojnim fanovima deli najlepše trenutke sa svojim naslednicima Jamanom i Javuzom, a možemo videti i njenog brata, proslavljenog košarkaša… »

Cela Turska bruji o Emininoj romansi s košarkašem! Evo prave istine!

Svet pre 11 dana
Turski mediji ne prestaju da bruje o Emini Jahović i njenom izabraniku Sadetinu Saranu, a poslednja vest koju su objavili jeste da je pevačica, navodno, paralelno uplovila u tajnu vezu sa nekadašnjim turskim košarkašem Ibrahimom Kutlajem. Emina i… »

Emina Jahović u vezi sa ovim poznatim košarkašem?! Mediji bruje o ljubavnoj sapunici!

Alo pre 11 dana
Au! Turski mediji ne prestaju da bruje o Emini Jahović i njenom izabraniku Sadetinu Saranu, a poslednja vest koju su objavili jeste da je pevačica, navodno, paralelno uplovila u tajnu vezu sa nekadašnjim turskim košarkašem Ibrahimom Kutlajem. Emina i… »

Zbog nje je turski biznismen ostavio Eminu Jahović?

Vesti online pre 12 dana
S obzirom da su pop pevačica Emina Jahović i njen partner, turski biznismen Sadetin Saran česta tema novinskih natpisa, svima je poznato da se ovaj par rastao krajem prošle godine, posle nekoliko meseci zabavljanja. Razlog za to, koji je tek sad… »

Zbog nje je ostavio Eminu Jahović! Sadetin započeo vezu sa glumicom!

Svet plus pre 13 dana
Zbog nje je ostavio Eminu Jahović! Sadetin započeo vezu sa glumicom Jeliz Šar! Posle svega, biznismen je ponovo odlučio da se vrati Emini, a ona je pristala na pomirenje. Pevačica Emina Jahović oprostila je svom dečku, turskom milijarderu Sadetinu… »

Afera potresa Tursku! Milijarder ostavio Eminu zbog prelepe turske glumice, ona mu oprostila prevaru

Telegraf pre 13 dana
- Par je svoju ljubav držao u tajnosti - navodi poznati turski medij. Emina Jahović (37) oprostila je prevaru milijarderu Sadetinu Saranu (55), sa turskom glumicom Jeliz Šar (41) koja važi za jednu od najlepših Turkinja, piše poznati turski medij… »

Vesti dana »