Emir Bekrić - vesti

Atletika: Maja Ćirić i Emir Bekrić na Tenerifama bruse formu

Hot sport pre 41 dan
Mesec decembar uvek je rezervisan za pripreme atletičara ka narednoj sezoni. Reprezentativci Srbije, Maja Ćirić i Emir Bekrić odlučili su se za toplije krajeve, te se oni pripremaju na Tenerifima, zajedno sa njihovim trenerom. Emir Bekrić se ove godine uspešno vratio na atletsku scenu posle četiri... »

Maja Ćirić i Emir Bekrić bruse formu na Tenerifima

IndeksOnline pre 41 dan
Mesec decembar uvek je rezervisan za pripreme atletičara ka narednoj sezoni. Reprezentativci Srbije, Maja Ćirić i Emir Bekrić odlučili su se za toplije krajeve, te se oni pripremaju na Tenerifima, zajedno sa njihovim trenerom. Emir Bekrić se ove godine uspešno vratio na atletsku scenu posle četiri... »

Na Tenerifama bruse formu: Srpski atletičari počeli pripreme za novu sezonu

Kurir pre 41 dan
Srpski atletičari Maja Ćirić i Emir Bekrić pripemaju se na Tenerifama za novu sezonu.
Bekrić se ove godine uspešno vratio na atletsku scenu posle četiri godine pauze i sa mnogo optimizma nastavlja pripreme za 2019. godinu. "Trenutno se nalazimo na dvonedeljnim pripremama na Tenerifima gde nam je cilj da podignemo... »

Emir Bekrić: Povratnik

Danas četvrtak, 9. avgust 2018.
Ličnost Danas Emir Bekrić nije na Evropskom prvenstvu u Berlinu napravio ništa veliko kao na kontinentalnom šampionatu 2012. godine u Helsinkiju, kada je finalnu trku na 400 metara s preponama završio kao drugi…
… ili leto posle u Moskvi, odakle se vratio sa svetskom bronzom u istoj disciplini, ali vest je što se još uopšte bavi vrhunskom atletikom posle svega što mu se desilo između meteorskog uspona i 23. mesta na takmičenju u... »

"Nastup na EP mi je najveća životna pobeda"

Mondo sreda, 8. avgust 2018.
Emir Bekrić otkrio posle prvog nastupa nakon četvorogodišnje pauze da je ponosan na sebe i da je položio najteži ispit
Foto: MN Press Srpski atletičar Emir Bekrić vratio se na velika takmičenja posle gotovo četiri godine pauze. Razmišljao je tokom teškog perioda da odustane, ali se borio i izborio. U poslednjem trenutku izborio je normu za nastup... »

Bekrić za “Novosti”: Hteo sam da odustanem

Večernje novosti četvrtak, 9. avgust 2018.
Bivši evropski vicešampion o četiri godine pauze sa velikih takmičenja i povratku u Berlinu: Nisam video poentu u tome da mučim telo. Dolazak najveća životna pobeda
OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA "NOVOSTI": BERLIN NEKAD je ceo život mogao da mu stane u 48,05 sekundi, sa kojima je osvojio svetsku bronzu 2013. Sada je sva suština u predugoj pauzi, tokom koje je sa dve frakture potkolenice morao da... »

Bekrić bez plasmana u finale na EP

Danas sreda, 8. avgust 2018.
Emir Bekrić nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Berlinu pošto je u polufinalu završio kao poslednji u svojoj grupi sa vremenom 50:96 sekundi.
– Posle četiri godine sam konačno zdrav i nemam za čim da žalim. Srećan sam što sam uopšte došao na Evropsko prvenstvo i plasirao se u polufinale. Nisam osvojio medalju, nisam ušao u finale, ali sam ponosan na sebe. Pre osam dana... »

Bekrić daleko od finala, ali na putu da se vrati u top formu

Telegraf utorak, 7. avgust 2018.
Srpski trkač nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Berlinu
Dan posle odličnog rezultata u kvalifikacijama na 400 metara, i prolaza u polufinale, Emir Bekrić nije uspeo da ponovi dobar plasman, ali je ponovo istrčao obećavajuću trku koja može biti najava njegovog potpunog ulaska u... »

Bekrić bez plasmana u finale EP

Studio B utorak, 7. avgust 2018.
Srpski atletičar Emir Bekrić nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u trci na 400 metara sa preponama, nakon što je večeras u polufinalu bio poslednji u svojoj grupi, ukupno 23, rezultatom 50, 96 sekundi.
„Posle četiri godine sam konačno zdrav i nemam za čim da žalim. Srećlćan sam što sam uopšte dosaao na Evropsko i plasirao se u polufinale. Nisam osvojio medalju, nisam ušao u finale, ali sam ponosan na sebe. Pre osam dana sam... »

Bekrić bez finala na 400 metara sa preponama

RTS utorak, 7. avgust 2018.
RTS: Bekrić bez finala na 400 metara sa preponama
Emir Bekrić nije uspeo da se plasira u finale na 400 metara sa preponama na Evropskom prvenstvu u Berlinu, pošto je u svojoj polufinalnoj trci završio kao osmi.
Bekrić je odlično trčao u kvalifikacijama, ali u polufinalu nije uspeo da ponovi sličan rezultat, pa je kao osmi završio prvu polufinalnu trku na 400 metara sa preponama. Bekrić je ostvario rezultat od 50.96 i zauzeo ukupno 16.... »

©2019 Netmark d.o.o.