Emir Bekrić - vesti

Emir Bekrić: Povratnik

Danas pre 5 dana
Ličnost Danas Emir Bekrić nije na Evropskom prvenstvu u Berlinu napravio ništa veliko kao na kontinentalnom šampionatu 2012. godine u Helsinkiju, kada je finalnu trku na 400 metara s preponama završio kao drugi…
… ili leto posle u Moskvi, odakle se vratio sa svetskom bronzom u istoj disciplini, ali vest je što se još uopšte bavi vrhunskom atletikom posle svega što mu se desilo između meteorskog uspona i 23. mesta na takmičenju u... »

"Nastup na EP mi je najveća životna pobeda"

Mondo pre 10 dana
Emir Bekrić otkrio posle prvog nastupa nakon četvorogodišnje pauze da je ponosan na sebe i da je položio najteži ispit
Foto: MN Press Srpski atletičar Emir Bekrić vratio se na velika takmičenja posle gotovo četiri godine pauze. Razmišljao je tokom teškog perioda da odustane, ali se borio i izborio. U poslednjem trenutku izborio je normu za nastup... »

Bekrić za “Novosti”: Hteo sam da odustanem

Večernje novosti pre 10 dana
Bivši evropski vicešampion o četiri godine pauze sa velikih takmičenja i povratku u Berlinu: Nisam video poentu u tome da mučim telo. Dolazak najveća životna pobeda
OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA "NOVOSTI": BERLIN NEKAD je ceo život mogao da mu stane u 48,05 sekundi, sa kojima je osvojio svetsku bronzu 2013. Sada je sva suština u predugoj pauzi, tokom koje je sa dve frakture potkolenice morao da... »

Bekrić bez plasmana u finale EP

Politika pre 10 dana
BERLIN – Srpski atletičar Emir Bekrić nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u trci na 400 metara sa preponama, nakon što je sinoć u polufinalu bio poslednji u svojoj grupi, ukupno 23, rezultatom 50, 96 sekundi. „Posle četiri godine sam konačno zdrav i nemam za čim da žalim. Srećlćan... »

Neuspeh Srbina: Bekrić bez finala na EP

Kurir pre 11 dana
Srpski atletičar Emir Bekrić nije uspeo večeras da se plasira u finale trke na 400 metara s preponama na Evropskom prvenstvu u Berlinu.
Bekrić je bio poslednji u svojoj polufinalnoj grupi s vremenom 50 sekundi i 96 stotinki. Bekrić je posle trke izajvio da je ponosan na sebe. "Posle četiri godine sam konačno zdrav i nemam za čim da žalim. Srećan sam što sam... »

Bekrić bez plasmana u finale EP

RTV pre 11 dana
RTV: Bekrić bez plasmana u finale EP
BERLIN - Srpski atletičar Emir Bekrić nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u trci na 400 metara sa preponama, nakon što je večeras u polufinalu bio poslednji u svojoj grupi, ukupno 23, rezultatom 50, 96 sekundi.
"Posle četiri godine sam konačno zdrav i nemam za čim da žalim. Srećan sam što sam uopšte došao na Evropsko i plasirao se u polufinale. Nisam osvojio medalju, nisam ušao u finale, ali sam ponosan na sebe. Pre osam dana sam... »

Bekrić bez plasmana u finale EP

Studio B pre 11 dana
Srpski atletičar Emir Bekrić nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u trci na 400 metara sa preponama, nakon što je večeras u polufinalu bio poslednji u svojoj grupi, ukupno 23, rezultatom 50, 96 sekundi.
„Posle četiri godine sam konačno zdrav i nemam za čim da žalim. Srećlćan sam što sam uopšte dosaao na Evropsko i plasirao se u polufinale. Nisam osvojio medalju, nisam ušao u finale, ali sam ponosan na sebe. Pre osam dana sam... »

EP berlin: Bekrić bez finala

Srbija danas pre 11 dana
Završio na 23. mestu.
Srpski atletičar Emir Bekrić završio je svoje takmičenje u polufinalu Evropskog prvenstva u Berlinu, na 23.mestu na 400 metara prepone, rezultatom 50.96 sekundi. - Posle četiri godine sam konačno zdrav i nemam za čim da žalim. Srećan sam što sam uopšte došao na... »

Bekrić bez finala na 400 metara sa preponama

RTS pre 11 dana
RTS: Bekrić bez finala na 400 metara sa preponama
Emir Bekrić nije uspeo da se plasira u finale na 400 metara sa preponama na Evropskom prvenstvu u Berlinu, pošto je u svojoj polufinalnoj trci završio kao osmi.
Bekrić je odlično trčao u kvalifikacijama, ali u polufinalu nije uspeo da ponovi sličan rezultat, pa je kao osmi završio prvu polufinalnu trku na 400 metara sa preponama. Bekrić je ostvario rezultat od 50.96 i zauzeo ukupno 16.... »

Kolašinac: Bio sam katastrofalan, veliki udarac za mene

N1 Info pre 12 dana
Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Berlinu, a posle nastupa na šampionatu Starog kontinenta rekao je da je nezadovoljan prikazanim.
Kolašinac je u kvalifikacijama napravio prestup u sve tri serije. „Dešavaju mi se neke stvari koje nisam mogao ni da zamislim da će se desiti. Očigledno da su sve te povrede ostavile trag na mene. I to ne samo u fizičkom smislu,... »

Primera - Mesi kao Ronaldinjo za veliki jubilej na Nou Kampu!

Sportske.net  pre 2 sata  još 3 povezane

Sastanak Merkelove i Putina

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

Limuzina za sladokusce: "Reno megan grand kupe" na skeneru "Novosti" (Foto)

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Na današnji dan, 19. avgust

B92  pre 2 sata  još 1 povezana

Novak Đoković u šestom finalu Sinsinatija

Danas  pre 1 sat  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.