Emir Bekrić - vesti

Šta ćemo posle Ivane Španović? Srbija ne treba da brine, ovo su velike nade naše atletike! (foto)

Telegraf pre 12 dana
Kada se kaže srpska atletika prva asocijacija je Ivana Španović a ona je samo vrh piramide talenata koji dolaze
Franjo Mihalić, Dane Korica, Vera Nikolić, Nenad Stekić, Miloš Srejović, Vladimir Milić, Snežana Pajkič, Dijana Ištvanović, Slobodan Branković, Ismail Mačev, Dragan Perić, Dragutin Topić, Biljana Topić, Olivera Jevtić, Dragana... »

Velika akcija ass: Borba za medalju Biljane Topić

Telegraf pre 22 dana
Srpska atletičarka je 2009. godine na SP u Berlinu ostala bez medalje zauzevši četvrto mesto, ali se sada dovodi u sumnju da je Ruskinja koja je bila treća bila dopingovana
Svetska prvenstva u atletici se održavaju od 1983. godine, a Srbija ima 3 osvojene medalje. Ivana Španović je osvojila dve bronzane medalje u skoku u dalj, 2013. u Moskvi i 2015. u Pekingu, a Emir Bekrić na 400 m sa preponama... »

Da li Srbija ima četiri medalje na Svetskim prvenstvima u atletici? Slučaj Biljane Topić uzburkao javnost

Telegraf pre 35 dana
Nova kolumna Dr Nenada Dikića bavi se važnom tematikom "Da li ima nade za sportiste koji su čisti i ne uzimaju doiping"
Svetska prvenstva u atletici se održavaju od 1983. godine, a Srbija ima 3 osvojene medalje. Ivana Španović je osvojila dve bronzane medalje u skoku u dalj, 2013. u Moskvi i 2015. u Pekingu, a Emir Bekrić na 400 m sa preponama... »

Emir Bekrić i Maja Ćirić na pripremama u Španiji

Večernje novosti sreda, 12. decembar 2018.
Bekrić: Cilj nam je da podignemo intenzitet i brzinu kao uvod za letnju sezonu i SP u Dohi. Maja: Pokušaćemo da tempiramo formu za početak marta
Srpski atletičari Maja Ćirić i Emir Bekrić pripemaju se na Tenerifama za novu sezonu. Bekrić se ove godine uspešno vratio na atletsku scenu posle četiri godine pauze i sa mnogo optimizma nastavlja pripreme za 2019. godinu. -... »

Maja Ćirić i Emir Bekrić bruse formu na Tenerifima

IndeksOnline sreda, 12. decembar 2018.
Mesec decembar uvek je rezervisan za pripreme atletičara ka narednoj sezoni. Reprezentativci Srbije, Maja Ćirić i Emir Bekrić odlučili su se za toplije krajeve, te se oni pripremaju na Tenerifima, zajedno sa njihovim trenerom. Emir Bekrić se ove godine uspešno vratio na atletsku scenu posle četiri... »

Na Tenerifama bruse formu: Srpski atletičari počeli pripreme za novu sezonu

Kurir sreda, 12. decembar 2018.
Srpski atletičari Maja Ćirić i Emir Bekrić pripemaju se na Tenerifama za novu sezonu.
Bekrić se ove godine uspešno vratio na atletsku scenu posle četiri godine pauze i sa mnogo optimizma nastavlja pripreme za 2019. godinu. "Trenutno se nalazimo na dvonedeljnim pripremama na Tenerifima gde nam je cilj da podignemo... »

Emir Bekrić: Povratnik

Danas četvrtak, 9. avgust 2018.
Ličnost Danas Emir Bekrić nije na Evropskom prvenstvu u Berlinu napravio ništa veliko kao na kontinentalnom šampionatu 2012. godine u Helsinkiju, kada je finalnu trku na 400 metara s preponama završio kao drugi…
… ili leto posle u Moskvi, odakle se vratio sa svetskom bronzom u istoj disciplini, ali vest je što se još uopšte bavi vrhunskom atletikom posle svega što mu se desilo između meteorskog uspona i 23. mesta na takmičenju u... »

"Nastup na EP mi je najveća životna pobeda"

Mondo sreda, 8. avgust 2018.
Emir Bekrić otkrio posle prvog nastupa nakon četvorogodišnje pauze da je ponosan na sebe i da je položio najteži ispit
Foto: MN Press Srpski atletičar Emir Bekrić vratio se na velika takmičenja posle gotovo četiri godine pauze. Razmišljao je tokom teškog perioda da odustane, ali se borio i izborio. U poslednjem trenutku izborio je normu za nastup... »

Bekrić za “Novosti”: Hteo sam da odustanem

Večernje novosti četvrtak, 9. avgust 2018.
Bivši evropski vicešampion o četiri godine pauze sa velikih takmičenja i povratku u Berlinu: Nisam video poentu u tome da mučim telo. Dolazak najveća životna pobeda
OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA "NOVOSTI": BERLIN NEKAD je ceo život mogao da mu stane u 48,05 sekundi, sa kojima je osvojio svetsku bronzu 2013. Sada je sva suština u predugoj pauzi, tokom koje je sa dve frakture potkolenice morao da... »

Bekrić bez plasmana u finale na EP

Danas sreda, 8. avgust 2018.
Emir Bekrić nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Berlinu pošto je u polufinalu završio kao poslednji u svojoj grupi sa vremenom 50:96 sekundi.
– Posle četiri godine sam konačno zdrav i nemam za čim da žalim. Srećan sam što sam uopšte došao na Evropsko prvenstvo i plasirao se u polufinale. Nisam osvojio medalju, nisam ušao u finale, ali sam ponosan na sebe. Pre osam dana... »

©2019 Netmark d.o.o.