Emir Bekrić

Emir Bekrić: Trčao sam prošle godine sa Varholmom, biće svetski rekorder!

Telegraf pre 20 dana
Jedan od najboljih trkača u istoriji Srbije tipuje poredak i nagoveštava mogući tok finala na 400 metara sa preponama. Prošlo je šest godina od jedne od najvećih atletskih pobeda srpskog atletičara na Svetskim šampionatima. Tada je u Moskvi E mir… »

Humanitarni tiket u podne: Emir Bekrić tipuje za lečenje dečaka Martina Anovića

Mozzart sport 15.08.2019
Atletičarske sigurica partije sa AZ Alkmarovim pojačanim prelazom preko Mariupolja. Trkom po MOZZART kvotu 6,77. Ko će to brže od Emira Bekrića, sve preko pet parova s kojima dolazimo do potencijalnog dobitka 67.700 dinara koje naš današnji igrač… »

Reprezentativne pripreme atletičara: Ćirić, Bekrić i Kijanovići na Kipru

Hot sport 11.04.2019
Maja Ćirić, Emir Bekrić, Aleksa i Boško Kijanović spremaju se za predstojeću sezonu na Kipru.[yuzo_related] Oni će tamo boraviti dve nedelje, zajedno sa glavnim trenerom Maje i Emira, Srđanom Đorđevićem, i trenerom Kijanovića, Stanojem… »

Reprezentativne pripreme: Ćirić, Bekrić i Kijanović na Kipru

IndeksOnline 11.04.2019
BEOGRAD – Maja Ćirić, Emir Bekrić, Aleksa I Boško Kijanović spremaju se za predstojeću sezonu na Kipru. Oni će tamo boraviti dve nedelje, zajedno sa glavnim trenerom Maje I Emira, Srđanom Đorđevićem, I trenerom Kijanovića, Stanojem… »

Emir Bekrić predvodi srpsku atletsku četvorku na pripremama na Kipru!

Telegraf 09.04.2019
Emir Bekrić, braća Kijanović i Maja Ćirić zajedno se pripremaju za novu sezonu. Marija Vučenović i Vedran Samac su se odlučili za Portugal, dok će svoje pripreme za predstojeću sezonu, Emir Bekrić, Maja Ćirić i braća Kijanović, Aleksa i… »

Šta ćemo posle Ivane Španović? Srbija ne treba da brine, ovo su velike nade naše atletike! (foto)

Telegraf 08.03.2019
Kada se kaže srpska atletika prva asocijacija je Ivana Španović a ona je samo vrh piramide talenata koji dolaze. Franjo Mihalić, Dane Korica, Vera Nikolić, Nenad Stekić, Miloš Srejović, Vladimir Milić, Snežana Pajkič, Dijana Ištvanović… »

Velika akcija ass: Borba za medalju Biljane Topić

Telegraf 26.02.2019
Srpska atletičarka je 2009. godine na SP u Berlinu ostala bez medalje zauzevši četvrto mesto, ali se sada dovodi u sumnju da je Ruskinja koja je bila treća bila dopingovana. Svetska prvenstva u atletici se održavaju od 1983. godine, a Srbija ima 3… »

Da li Srbija ima četiri medalje na Svetskim prvenstvima u atletici? Slučaj Biljane Topić uzburkao javnost

Telegraf 13.02.2019
Nova kolumna Dr Nenada Dikića bavi se važnom tematikom "Da li ima nade za sportiste koji su čisti i ne uzimaju doiping" Svetska prvenstva u atletici se održavaju od 1983. godine, a Srbija ima 3 osvojene medalje. Ivana Španović je osvojila dve… »

Emir Bekrić i Maja Ćirić na pripremama u Španiji

Večernje novosti 12.12.2018
Bekrić: Cilj nam je da podignemo intenzitet i brzinu kao uvod za letnju sezonu i SP u Dohi. Maja: Pokušaćemo da tempiramo formu za početak marta. Srpski atletičari Maja Ćirić i Emir Bekrić pripemaju se na Tenerifama za novu sezonu. Bekrić se ove… »

Maja Ćirić i Emir Bekrić bruse formu na Tenerifima

IndeksOnline 12.12.2018
Mesec decembar uvek je rezervisan za pripreme atletičara ka narednoj sezoni. Reprezentativci Srbije, Maja Ćirić i Emir Bekrić odlučili su se za toplije krajeve, te se oni pripremaju na Tenerifima, zajedno sa njihovim trenerom. Emir Bekrić se ove… »

Vesti dana »