Er Srbija

Online pretraga i kupovina avio karata Air Serbia

Završena druga dokapitalizacija Er Srbije

Politika pre 10 sati
Završena je druga dokapitalizacija Er Srbije, posle koje je Republika Srbija postala vlasnik 83,58 odsto te avio-kompanije. U Centralni registar hartija od vrednosti je, upisano još 1.818.820 novih akcija Er Srbije koje su u vlasništvu države, prenosi… »

Air Serbia ozbiljno razmišlja o održivom gorivu

Bloomberg Adria pre 17 sati
Air Serbia intenzivno razmišlja o korišćenju održivog vazduhoplovnog goriva u svojim letelicama kako bi smanjila svoj ugljenični otisak, navela je kompanija za Bloomberg Adriju. "Air Srbija u svojoj floti ima vrlo razvijen program za optimizaciju… »

Završena druga dokapitalizacija Er Srbije

Vesti online pre 20 sati
Završena je druga dokapitalizacija Er Srbije, posle koje je Republika Srbija postala vlasnik 83,58 odsto te avio-kompanije. U Centralni registar hartija od vrednosti je, upisano još 1.818.820 novih akcija Er Srbije koje su u vlasništvu države. Time je… »

Završena dokapitalizacija Air Serbia

Biznis.rs pre 22 sata
Država povećala vlasništvo na 83,58 odsto. Još jedna dokapitalizacija Air Serbia je završena. Republika Srbija od sada je i zvanično vlasnik 83,58 odsto ove avio-kompanije. U Centralni registar hartija od vrednosti, prema informacijama portala N1… »

Završena dokapitalizacija Er Srbije, država povećala vlasništvo na 83,58 odsto

Danas pre 1 dan
Još jedna dokapitalizacija Er Srbije je završena. Republika Srbija od sada je i zvanično vlasnik 83,58 odsto ove avio-kompanije. U Centralni registar hartija od vrednosti je, prema informacijama portala N1, danas upisano još 1.818.820 novih akcija ove… »

Završena dokapitalizacija Er Srbije – država povećala vlasništvo na 83,58 odsto

N1 Info pre 1 dan
Još jedna dokapitalizacija Er Srbije je završena. Republika Srbija od sada je i zvanično vlasnik 83,58 odsto ove avio-kompanije. U Centralni registar hartija od vrednosti je, prema informacijama portala N1, danas upisano još 1.818.820 novih akcija ove… »

Air Serbia: Etihad is not withdrawing, only reducing its share

BizLife pre 1 dan
Air Serbia has announced that the minority partner of the state of Serbia in the company, Etihad, is not withdrawing, but reducing its share in the process of recapitalization due to business disruptions caused by the coronavirus pandemic. The company… »

Država povećava svoj udeo u vlasništvu nad Er Srbijom sa 82 na 83,6 odsto

Radio 021 pre 2 dana
Republika Srbija će posle druge dokapitalizacije Er Srbije, koja je u toku, povećati svoj vlasnički udeo u srpskom avio-prevozniku sa dosadašnjih 82 na 83,6 odsto. Istovremeno će dok će udeo Etihad ervejza biti umanjen sa 18 na 16,4 odsto, objavila… »

Nakon druge dokapitalizacije udeo „Etihad ervejza“ 16,4 odsto u „Er Srbije“

Biznis i finansije pre 1 dan
Srbija će povećati svoj udeo u srpsko-emiratskom avioprevozniku, nako druge dokapitalizacije Republika Srbija će posle druge dokapitalizacije „Er Srbije“, koja je u toku, povećati svoj vlasnički udeo u srpsko-emiratskom avioprevozniku sa… »

Air Serbia ponovo uvodi letove do Malte

Bloomberg Adria pre 3 dana
Air Serbia će od 31. oktobra ponovo uspostaviti direktnu liniju između Beograda i Malte. Letovi sa aerodroma "Nikola Tesla" Beograd obavljaće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, avionom "airbus A319". Karte su već u prodaji, saopštila je ta… »

Vesti dana »