Euribor

Koliko zapravo plaćamo kamatu na stambeni kredit? Kada vidite tačnu računicu dobro ćete se zamisliti

Nova pre 6 sati
Kupovina stana na kredit iz meseca u mesec postaje sve neisplativija – nekretnine su sve skuplje, a kamate sve više. Kada se na papir stavi cena stana, učešće za kredit, njegov iznos i na kraju iznos kamate, dobije se suma za koju bi mogla da se… »

Istraživanje Demostata: "Kamate u Srbiji su veće na kredite u odnosu na štednju"

Kamatica pre 23 sata
Kako je saopštio, građani Srbije koji imaju bilo kakav kredit sa promenljivom kamatnom stopom, suočavaju se sa velikim povećanjima rata koje plaćaju bankama. Evropska centralna banka je svoje kamatne stope podizala čak šest puta sa nula na 3,5… »

Ima li kraja neverovatnim cenama na rafovima? Gavrilović: Trgovci se ponašaju po ovom obrascu, evo šta potrošači moraju da…

Kurir pre 1 dan
Sa prvim danima proleća na pijace stiže sveže voće i povrće. Ipak, mnogi su pre desetak dana ostali zatečeni cenama pojedinih proizvoda, a samo je kilogram crnog luka koštao 150 dinara pa čak i više u pojedninim radnjama. Možda zvuči banalno… »

Kamate banaka u Srbiji su veće na kredite u odnosu na štednju

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Banke u Srbiji su borbu monetarnih vlasti sa inflacijom iskoristile da povećaju svoju zaradu na razlici između kamata na kredite i kamata na štednju, naveo je Demostat. Kako je saopštio, građani Srbije koji imaju bilo kakav kredit sa… »

Kamate banaka u Srbiji su veće na kredite u odnosu na štednju

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Banke u Srbiji su borbu monetarnih vlasti sa inflacijom iskoristile da povećaju svoju zaradu na razlici između kamata na kredite i kamata na štednju, naveo je Demostat. Kako je saopštio, građani Srbije koji imaju bilo kakav kredit sa… »

Demostat: Kamate banaka u Srbiji su veće na kredite u odnosu na štednju

Euronews pre 1 dan
Banke u Srbiji su borbu monetarnih vlasti sa inflacijom iskoristile da povećaju svoju zaradu na razlici između kamata na kredite i kamata na štednju, naveo je Demostat. Kako je saopštio, građani Srbije koji imaju bilo kakav kredit sa promenljivom… »

Banke više podigle kamate na kredite nego na štednju

Danas pre 1 dan
Banke u Srbiji su borbu monetarnih vlasti sa inflacijom iskoristile da povećaju svoju zaradu na razlici između kamata na kredite i kamata na štednju. Uposlednjih godinu dana, svi građani u Srbiji (a i privrednici), koji imaju bilo kakav kredit sa… »

Zarada na razlici u kamatama: NBS referentnu kamatnu stopu podigla čak 12 puta u poslednjih godinu dana

Kurir pre 1 dan
Banke u Srbiji su borbu monetarnih vlasti sa inflacijom iskoristile da povećaju svoju zaradu na razlici između kamata na kredite i kamata na štednju, piše Demostat. U poslednjih godinu dana svi koji imaju bilo kakav kredit sa promenljivom kamatnom… »

Banke prosečnu kamatu na zajmove u Srbiji podigle za 4,39 odsto

Novi magazin pre 1 dan
Građani i privrednici u Srbiji koji imaju bilo kakav kredit sa promenljivom kamatnom stopom suočavaju se sa velikim povećanjima rata, a kada se pogledaju dinarski krediti prosečna kamata za nove zajmove stanovništvu sada iznosi 12,92 odsto, punih… »

Novi rast Euribora - Treba li da očekujemo dodatni rast rate kredita?

InfoKG pre 1 dan
Evropska centralna banka ponovo je povećala referentnu kamatnu stopu za 0,5 baznih poena što će negativno uticati i na korisnike kredita indeksiranih u evrima i u Srbiji. Za godinu dana, rate kredita pojedinim korisnicima u našoj zemlji uvećane i za… »

Vesti dana »