Fajzer

Fabrici: Nema restrikcija za izvoz vakcina proizvedenih u EU

RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Nema nikakvih restrikcija za izvoz vakcina koje su proizvedene u EU na Zapadni Balkan, kaže šef delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici i dodaje da KOVAX program nije program EU, već globalni program koji vode Ujedinjene nacije. Fabrici je za TV… »

Kako se vakcina kompanije Johnson & Johnson razlikuje od ostalih vakcina?

Biznis i finansije pre 32 minuta
Vakcina kompanije Johnson & Johnson odobrena je po hitnom postupku u Sjedinjenim Američkim Državama. Njena velika prednost u odnosu na ostale vakcine je to što se daje u jednoj dozi i što može da se drži u frižideru. Međutim, ona ima i mane u… »

"Govorimo ljudima da bi trebalo da prime dve doze...i onda kažemo: Ups, predomislili smo se?"

B92 pre 50 minuta
Sjedinjene Američke Države moraju da se drže strategije davanja dve doze prilikom primene vakcina koju su razvile kompanije Fajzer i Biontek i Moderna. Vodeći američki epidemiolog Entoni Fauči je rekao da je rizično odlagati drugu dozu vakcine kako… »

Dr Gnjatović otkrila koliki procenat ljudi razvije antitela

Alo pre 50 minuta
Svi koji su na specifičnim terapijama bi trebalo da daju taj podatak pri dolasku na vakcinalni punkt. Više od 98 odsto pelcovanih "Fajzer-biontekovom", "Sinofarmovom" ili ruskom vakcinom "sputnjik V", razvilo je antitela posle vakcinacije. To su… »

Od danas Srbima na raspolaganju četiri vrste vakcina

Alo pre 20 minuta
Od danas će na Beogradskom sajmu građani moći da prime ,,AstraZeneka" vakcinu. Vakcinu "AstraZeneka" građani od danas mogu da prime i na punktu na Beorgadskom sajmu, potvrđeno je Tanjugu. Građani tu vakcinu mogu da prime u Hali 3 Beogradskog sajma… »

AstraZeneka od danas na Sajmu: Građani se vakcinišu u Hali 3

Telegraf pre 37 minuta
Do sada je dato 1.470.406 doza vakcine protiv korona virusa, a 524.231 osoba je dobila i drugu dozu. Vakcinu " AstraZeneka" građani od danas mogu da prime i na punktu na Beorgadskom sajmu, potvrđeno je Tanjugu. Građani tu vakcinu mogu da prime u Hali 3… »

Od danas još jedna vakcina na Beogradskom sajmu: U ovoj hali možete da primite cepivo AstraZeneka

Srbija danas pre 32 minuta
Od danas vakcinu AstraZeneka moguće je primiti na Beogradskom sajmu u Hali 3. Vakcinu "AstraZeneka" građani od danas mogu da prime i na punktu na Beorgadskom sajmu. Građani tu vakcinu mogu da prime u Hali 3 Beogradskog sajma. Srbija je jedna od malog… »

Evropa: Francuska odobrila vakcinu AstraZeneka za starije od 65 godina

RTV pre 2 sata
PARIZ - Lica starija od 65 godina sa zdravstvenim problemima mogu da primaju vakcinu kompanije AstraZeneka, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja Francuske iako se ranije tvrdilo da vakcina nije za starije od 65 godina. Mediji su ranije preneli… »

Vranjanac primio Fajzerovu vakcinu, a greškom revakcinisan kineskom, ne oseća se dobro i najavljuje tužbu

Bujanovačke pre 1 sat
Bujanovac, Vranje, 2. mart 2021. (foto ilustracija) – Vranjanac Slađan Antić primio je Fajzerovu vakcinu, a pre 10 dana na revakcinaciji mu je, umesto iste, data – kineska vakcina, pišu Južne vesti. Iako je o tome pisao još 20. februara i… »

"Slobodno mogu da kažem da je svaki peti punoletni stanovnik Jagodine vakcinisan" VIDEO

B92 pre 1 sat
Do sada je vakcinisano više od 10 hiljada građana Jagodine, a revakcinisano je više od 5500 njih. "Ako se nastavi ovakvim tempom, steći ćemo kolektivni imunitet", rekla je Marija Jovanović, pomoćnik gradonačelnika Jagodine. Interesovanje građana… »

Vesti dana »