FBI

Slučaj "državni udar" pred novim zapletom, Specijalno Tužilaštvo širi istragu

Večernje novosti pre 13 sati
Tužilaštvo, naime, ispituje transakcije u vezi sa Šavivom, Asadom i njihovim saradnicima, bivšim operativcima FBI. SLUČAJ "državni udar", u kome se zbog navodne zavere za nasilno preuzimanje vlasti u Crnoj Gori, dobija novi zaplet. Specijalno… »

Uhapšen muškarac koji je pretio pucnjavom u crkvi u Memfisu

Dnevnik pre 24 sata
MEMFIS: Vozač kamiona, koji je pretio da će "razneti" crkvu u Memfisu i rekao da su ga progonile "duhovne zmije i pauci" koji su ljudi stavili u njegov krevet, uhapšen je u Indijani, manje od nedelju dana pre dana koji je planirao za napad, saopštile… »

Uhapšen muškarac koji je planirao masovnu pucnjavu u Memphisu

Al Jazeera pre 1 dan
Thomas Matthew McVicker je masovnu pucnjavu u crkvi i samoubistvo planirao za četvrtak, saopćio je Federalni istražni biro. Vozač kamiona uhićen je nakon prijetnji da će izvršiti masovnu pucnjavu u crkvi u Memphisu, u američkoj saveznoj državi… »

Tehnološki divovi Google, Facebook i Twitter sa FBI o borbi protiv "ideologije mržnje"

B92 pre 2 dana
Guverner Teksasa sazvao je Gugl, Fejsbuk i Tviter na sastanak o ekstremizmu zbog oružanog napada u El Pasu gde su ubijene 22 osobe. Republikanski guverner Greg Abot najavio je da cĚ�e se ove nedelje tehnološki divovi pridružiti FBI-u i poslanicima… »

VIDEO: Mračna Netfliksova serija u tri dana dobila najviše ocene na Rotten Tomatoes i IMDb

Radio 021 pre 2 dana
Netfliksova serija "Mindhunter" gledaoce je oduševila već u prvoj sezoni, a druga je sezona u vrlo kratkom roku na stranici Rotten Tomatoes dobila najvišu moguću ocenu, neverovatnih 100 odsto. Na IMDb-u ta ocena iznosi visokih 8,6. U seriji, čija se… »

Guverner Teksasa sazvao društvene mreže na sastanak posle ubistva u El Pasu

Danas pre 3 dana
Guverner Teksasa sazvao je Gugl, Fejsbuk i Tviter na sastanak o ekstremizmu zbog oružanog napada u El Pasu gde su ubijene 22 osobe. Republikanski guverner Greg Abot najavio je u ponedeljak da će se ove nedelje tehnološki divovi pridružiti FBI-u i… »

Guverner Teksasa sazvao društvene mreže na sastanak posle napada u El Pasu

N1 Info pre 2 dana
Guverner Teksasa sazvao je Gugl, Fejsbuk i Tviter na sastanak o ekstremizmu zbog oružanog napada u El Pasu gde su ubijene 22 osobe. Republikanski guverner Greg Abot najavio je da će se ove nedelje tehnološki divovi pridružiti FBI-u i poslanicima… »

Dojavili im da dolazi FBI i: dalje se traga za dvojicom Crnogoraca umešanih u šverc skoro 20 tona kokaina, poznata i njihova…

Blic pre 6 dana
Američki istražitelji tragaju za Predragom Ivanovićem i Aleksom Gverovićem, dva pomorca iz Crne Gore, zbog šverca skoro 20 tona kokaina koji je otkriven u Filadelfiji na teretnjaku "MSC Gajan". Istražitelji su došli do tih imena na osnovu spiska… »

Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice (video)

Telegraf pre 6 dana
Njegovo privatno ostrvo nalazi se u okviru Devičanskih ostrva i postalo je fokus istrage o zlostavljanju. Milijarder Džefri Epstajn navodno je izvršio samoubistvo u zatvoru. On je uhapšen zbog seksualnog zlostavljanja maloletnica, a FBI je preplavio… »

Tinejdžer na internetu pretio masovnim nasiljem, a posle rekao da se šalio: FBI mu upao u kuću, pronašli 10 pušaka i…

Kurir pre 7 dana
Tinejdžer iz Ohaja uhapšen je zbog pretnji na internetu masovnim nasiljem, a kao metu naveo je federalne agente i organizaciju "Planirano roditeljstvo". Agenti FBI upali su u dom Džastina Olsena (18) i pronašli desetak pušaka i oko 10.000 šaržera… »

Vesti dana »