FIAT - vesti

Bliži se kraj "muscle car" automobilima?

B92 pre 5 minuta
B92: Bliži se kraj "muscle car" automobilima?
Zaokret automobilske industrije ka elektrifikaciji menja polako i fokus proizvođača sportskih automobila ka ovoj vrsti pogona.
To najavljuje postepeno izumiranje "rasnih" sportista sa benzinskim agregatima, a u istom košu bi mogli da se nađu čuveni američki "muscle car" automobili. Da je to vrlo izvesno pokazuju vesti iz Detroita da bi sledeća generacija... »

I James May izabrao najbolji auto

Auto blog pre 45 minuta
James May je na glasu kao najsmireniji i najsporiji deo ekipe okupljene oko najpopularnijeg auto magazina na svetu. May ima zaista posebnu kolekciju automobila, pomalo u skladu sa svojim originalnim ukusom. Kupovao je pomalo stihijski, od Fiat Pande do Ferrarija 458 Speciale. Njegovo vozačko... »

Tridesetosmogodišnjak poginuo za volanom

Jugmedia pre 4 sata
Na putu Merošina-Prokuplje u blizini Niša, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja je dogodila jutro poginuo je tridesetosmogodišnji Vladica T. vozač „renoa“. Nesrećni muškarac, koji je bio za volanom automobila niških tablica, podlegao je povredama na mestu nesreće, prenosi Kurir. On se nalazio za... »

Sudar automobila i kombija, ima žrtava!

Alo pre 3 sata
Alo: Sudar automobila i kombija, ima žrtava!
Vladica T. (38) iz okoline Niša, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros oko 8.40 časova na putu Merošina-Prokuplje kod mesta zvanog "Debelo brdo".
On se nalazio za volanom automobila “reno megan” koji se sudario sa kombijem "fijat dukato", kojim je upravljao Marko P. (35) a koji je zadobio teške telesne povrede. Vozač kombija je prebačen u Klinički centar u Nišu, a o udesu... »

Teška nesreća kod Debelog brda: Sudar kombija i automobila, poginuo muškarac (38)

Srbija danas pre 4 sata
Vladica T. (38) iz okoline Niša, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros oko 8.40 časova na putu Merošina-Prokuplje kod mesta zvanog "Debelo brdo".
On se nalazio za volanom automobila “reno megan” koji se sudario sa kombijem "fijat dukato", kojim je upravljao Marko P. (35) a koji je zadobio teške telesne povrede. Vozač kombija je prebačen u Klinički centar u Nišu, a o udesu... »

Udes kod prokuplja: Vozač automobila poginuo u sudaru sa kombijem

Večernje novosti pre 4 sata
Vladica T. (38) se nalazio za volanom automobila “reno megan” koji se sudario sa kombijem "fijat dukato"
VLADICA T. (38) iz okoline Niša, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros oko 8.40 časova na putu Merošina-Prokuplje kod mesta zvanog "Debelo brdo". Pročitajte još: UŽAS U NIŠU: Majka poginula u požaru, sin teško... »

Teška nesreća kod "debelog brda": Vozač "renoa" stradao u sudaru sa kombijem!

Blic pre 4 sata
Vladica T. (38) iz okoline Niša, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros oko 8.40 časova na putu Merošina-Prokuplje kod mesta zvanog "Debelo brdo". On se nalazio za volanom automobila “reno megan” koji se sudario sa kombijem "fijat dukato", kojim je upravljao Marko P. (35) a koji je... »

U udesu na putu za Prokuplje na licu mesta poginuo Nišlija

Južne vesti pre 4 sata
Iz sudara kombija i automobila, koji se dogodio na putu između Merošine i Prokuplja, kažu u policiji, na licu mesta poginuo je 38-godišnji čovek iz okoline Niša, dok je 35-godišnji vozač kombija prevezen u Klinički centar sa teškim povredama. Kod takozvanog Debelog brda sudarili su se "reno megan"... »

„Nekakav miting“

Danas pre 22 sata
Prošle nedelje na ovom mestu je pisalo da će nam kada dođe u Beograd, Putin umesto Fijata dati sir. To se ispostavilo kao netačno. Nismo dobili ni sir.
Nismo dobili ni šećer, ni piletinu, ni alkohol, ni cigarete. Naravno, ni Fijat. Potpisivanje sporazuma o slobodnoj trgovini između Srbije i Evroazijske unije, gromoglasno najavljivano u danima pred posetu ruskog predsednika, na... »

InfoKG 7 dana: Srpska nova, Stevanović, “Sava”, hapšenja, Fiat, prekobrojni, Avantura park, Nikolić, Krst časni...

InfoKG pre 2 dana
U Kragujevcu su nedelju za nama obeležili: Građani dočekali Srpsku novu godinu uz koncert i vatromet – Nikolija prva beba u Novoj godini po Julijanskom kalendaru, Stevanović: “Kragujevački naprednjaci veruju Vučiću, ali ne i Radomiru Nikoliću”, u Mikro tržnici “Sava” na Aerodromu otvorena... »

©2019 Netmark d.o.o.