FIAT - vesti

FIAT - Večito mlad

Moj auto pre 10 minuta
Legendarni automobil italijanskog brenda FIAT – model „500“ ove godine slavi svoj 61. rođendan. Uz neodoljivi spoj elegancije i smelosti „500“ je decenijama prepoznatljv kao neprolazna ikona stila i automobil sa karakterom.
Taj poseban dan proslavljen je i u Beogradu uz isticanje najnovije verzije pod imenom Collezione, koja je imala svoju premijeru u martu na Salonu automobila u Ženevi. Tim povodom na proslavi rođendana u Tranzit baru prisustvovali... »

Izvoz Fijata prvi put ispod pola milijarde evra

Danas pre 14 sati
Kompanija Fijat Krajsler automobili Srbija u prethodnih šest meseci, prema današnjim podacima Ministarstva finansija, izvezla je na evropska i severnoamerička tržišta vozila u vrednosti od 471,4 miliona evra, čime je i dalje, šestu godinu zaredom, najveći domaći izvoznik, ali ne više tako ubedljivo kao ranije.
Iza Fijata je, kao i lane, Hestil Srbija (novi naziv železare iz Smedereva), čiji polugodišnji izvoz teži 403,4 miliona evra, što je za oko 123 miliona evra ili 44 odsto više nego u istom periodu prošle godine. Za razliku od... »

Tigar tajers u prvoj polovini godine izvezao robu vrednu 190,8 miliona evra

Pirotske vesti pre 16 sati
Kompanija Tigar tajers iz Pirota, prema podacima Ministarstva privrede, u prva dva kvartala ove godine, odnosno u prvom polugođu izvezla je robu vrednu 190,8 miliona evra, čime je i dalje treći izvoznik iz Srbije. Najveći izvoz ostvarila je kompanija Fijat Krajsler – 471.4 miliona evra, zatim... »

Juventus za dan prodao pola miliona dresova Ronalda

RTV pre 20 sati
RTV: Juventus za dan prodao pola miliona dresova Ronalda
TORINO - Juventus je u prvih 24 časa otkako je objavljen transfer, prodao 520.000 dresova Kristijana Ronalda.
Ako je poznato da je cena originalnog dresa 137,45 evra (sa popustom u online Juventusovoj prodavnici, mada ima i nešto jeftinijih), prostom računicom dolazi se do bruto zarade od 71,2 miliona evra, što će reći da je za jedan dan... »

FCA najveći izvoznik iz Srbije sa 471,4 miliona evra

Total car pre 1 dan
Najveći izvoz iz Srbije u prvih šest meseci ostvarila je kompanija Fijat Krajsler automobili sa 471,4 miliona evra, objavilo je Ministarstvo finansija. Odmah za Fijatom, slede HBIS grupa (Železara Smederevo) sa 403,4 miliona i kompanija Tigar iz Pirota sa 190,8 miliona evra. Ukupna vrednost izvoza... »

Ronaldo se isplatio Juventusu za dan!!!

Mondo pre 1 dan
Neverovatan podatak - u samo 24 časa Juventus je prodao 520.000 primeraka dresa Kristijana Ronalda! Bruto zarada više od 70 miliona evra!!!
Odluka Juventusa i partnera italijanskog fudbalskog giganta Exor-Fiat da odreši kesu da bi platio Kristijana Ronalda Real Madridu 100 miliona evra i da Portugalcu isplati 120 miliona evra za četiri godine ugovora, pokazala se kao... »

Zbog basnoslovnog transfera Kristijana Ronalda štrajk podržalo pet od 1.700 radnika "Fijata"

Vesti online pre 1 dan
Glasnogovornik kompanije "Fijat Krajsler automobili" slavodobitno je izjavio da je to samo 0,3% radne snage.
Propao je štrajk koji su predstavnici jednog sindikata italijanske automobilske kompanije planirali kivni jer je portugalski as Kristijano Ronaldo, koji je potpisao za Juventus, plaćen Realu 112 miliona evra, a imaće godišnju... »

Stiže i Maseratijev baby SUV

Auto blog pre 1 dan
Umanjeni Levante, upregnut Ferrarijevim 3.0 V6 motorom sa 430KS i najboljim odnosom snage i mase u klasi, stiže do 2022. Šef korporacije Fiat Chrysler Automobiles, u okviru koje je i slavni Maserati, najavio je temeljitu obnovu game u sledećim godinama. Do 2022. očekuju se novi modeli Ghibli i... »

Fijat nagradio najbolje ideje o automobilu budućnosti

Total car pre 2 dana
Inovativna rešenja i dobre ideje na temu automobil budućnosti nagradila je Fijat Krajsler grupacija, koja je organizovala konkurs “Innovation Award for Millennials”. Nagađeni su studenti beogradskog Fakulteta organizacionih nauka i ekonomskih fakulteta u Kragujevcu i Beogradu za inovativne ideje u... »

"Fijat" neprikosnoveni najveći izvoznik Srbije

Vesti online pre 2 dana
Najveći izvoz iz Srbije u prvih šest meseci ostvarila je kompanija Fijat Krajsler automobili sa 471,4 miliona evra, objavilo je Ministarstvo finansija.
Odmah za Fijatom, slede HBIS grupa (Železara Smederevo) sa 403,4 miliona i kompanija Tigar iz Pirota sa 190,8 miliona evra. Ukupna vrednost izvoza 15 najvecih izvoznika iz Srbije u prvoj polovini godine iznosila je 2,3 milijardi... »

©2018 Netmark d.o.o.