FIAT

Težak udes u Kruševcu: Zakucao se u banderu i na mestu poginuo (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
U okolini Kruševca ka Ribarskoj Banji neretko su zabeležena stradanja vozača i putnika u vozilima. KRUŠEVAC- VOZAČ“fijat-puta” poginuo je noćas dva sata posle ponoći na putu Kruševac-Ribarska Banja, nedaleko od sela Kaonik, kada je sleteo sa… »

Težak udes kod Ribarske Banje, poginuo mladić

RTS pre 4 minuta
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći u selu Ribare nadomak Ribarske Banje, kada je automobil udario u banderu, saznaje RTS. Devetnaestogodišnji V. M. iz sela Grevci, poginuo je noćas kada je automobil sleteo sa puta i udario u banderu… »

Hitna pokupila leš mladića (20)!

Alo pre 2 sata
Jutros oko 1 i 30 dogodila se saobraćajna nezgoda kada je automobil marke "fiat punto" sleteo je sa kolovoza u blizini Kruševca. Vozač star oko 20 godina stradao je na licu mesta. Prvi rezultati istrage pokazali su da je automobil išao iz pravca… »

Teška nesreća kod Kruševca, poginuo muškarac pošto je naleteo na stub

Telegraf pre 2 sata
On je svojim vozilom udario u betonsku banderu. Teška nesreća dogodila se noćas oko 1.30 sati na putu Ribarska banja - Kruševac, a jedna osoba je poginula. Automobil marke "fiat punto" sleteo je sa kolovoza u blizini Kruševca, a vozač je stradao na… »

Na današnji dan napravljen je prvi Fića, a evo zašto smo svi bili zaljubljeni u njega (video)

Blic pre 1 dan
Fabrika "Zastava" u Kragujevcu dobila je licencu da proizvodi novi model Fiatove serije automobila. Bio je to najpre Fiat 600. Sledeća verzija italijanskog vozila je Zastava 750, u narodu bivše Jugoslavije prozvan Fića. Bio je ponos jednog vremena , a… »

Na današnji dan pre 64 godine počela proizvodnja Fiće

RT Kragujevac pre 1 dan
Na današnji dan pre 64 godine počela je proizvodnja prvog nacionalnog vozila – popularnog Fiće, odnosno modela Zastave 750. Mali putnički automobil rađen je prema licenci Fijata, a u periodu od 18. oktobra 1955. do 1985. sa proizvodnih traka sišlo… »

„Fića fest“, prilika da nacionalni oldtajmeri pokažu šta i dalje mogu

Auto blog pre 1 dan
Na današnji dan 1955. godine, u Kragujevcu je počela proizvodnja „fiće“, a tim i razvoj auto-industrije u tadašnjoj Jugoslaviji. Iako se od 1985. godine ne proizvodi, za mnoge je ostao omiljeno vozilo kojeg se ne odriču. Ljubitelji popularnog… »

„Fića fest“, prilika da nacionalni oldtajmeri pokažu šta i dalje mogu

RTS pre 2 dana
Na današnji dan 1955. godine, u Kragujevcu je počela proizvodnja „fiće“, a tim i razvoj auto-industrije u tadašnjoj Jugoslaviji. Iako se od 1985. godine ne proizvodi, za mnoge je ostao omiljeno vozilo kojeg se ne odriču. Ljubitelji popularnog… »

U Nišu udario u autobusko stajalište, putnici na vreme pobegli

Dnevnik pre 2 dana
Samo pukom srećom danas je u Nišu izbegnuta velika tragedija jer je vozilo, koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, udarilo u autobusko stajalište u centru grada. Nezgoda se dogodila oko 11 sati u Obrenovićevoj ulici, kada su se sudarili vozilo… »

Drama u Nišu: Deda (82) automobilom uleteo u autobusko stajalište puno ljudi

Telegraf pre 2 dana
Putnici su se razbežali. Samo pukom srećom danas je u Nišu izbegnuta velika tragedija jer je vozilo, koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, udarilo u autobusko stajalište u centru grada. Nezgoda se dogodila oko 11 sati u Obrenovićevoj ulici… »

Vesti dana »