Filip Krajinović

Održana premijera filma "Trag divljači": Brojne poznate ličnosti "zasijale" na crvenom tepihu

Telegraf pre 23 sata
Pogledajte kako je bilo na premijeri filma u MTS dvorani. Film " Trag divljači" reditelja Nenada Pavlovića imao je u svoju beogradsku premijeru u MTS dvorani, a brojne poznate ličnosti su uveličale ovaj događaj. U prvom planu bila je filmska ekipa… »

Djoković i dalje sedmi, Nadal ponovo na drugom mestu

Radio sto plus pre 1 dan
2. Rafael Nadal (Španija) 5.810 3. Kasper Rud (Norveška) 5.645 4. Danil Medvedev (Rusija) 5.065 5. Aleksander Zverev (Nemačka) 5.040 6. Stefanos Cicipas (Grčka) 4.810 7. Novak Djoković (Srbija) 3.820 8. Kameron Nori (Velika Britanija) 3.445 9. Andrej… »

Krajinović se oglasio: Nisam mogao da igram

B92 pre 3 dana
Srpski teniser Filip Krajinović oglasio se putem društvenih mreža. Srpski teniser Filip Krajinović je putem svog Instagram profila objasnio zbog čega nije igrao više od mesec dana. Svoj poslednji meč odigrao je na US Openu kada je pretrpeo poraz u… »

Oglasio se Filip Krajinović Srpski teniser otkrio razlog zašto je neko vreme odsustvovao sa terena

Alo pre 3 dana
Srpski teniser Filip Krajinović objavio je na svom Instagram profilu poruku u kojem objašnjava zašto se nije više od mesec dana pojavljivao na terenu. – Želim da vam se obratim ovim putem i da objasnim zašto nisam u poslednje vreme učestvovao na… »

Krajinović: Nisam mogao da igram zbog zdravstvenih problema

Sport klub pre 3 dana
Srpski teniser Filip Krajinović objavio je na svom Instagram profilu poruku u kojem objašnjava zašto se nije više od mesec dana pojavljivao na terenu. – Želim da vam se obratim ovim putem i da objasnim zašto nisam u poslednje vreme učestvovao na… »

Đoković i dalje sedmi, a Alkaraz prvi na ATP listi!

Sportske.net pre 8 dana
Srpski teniser Novak Đoković zadržao je sedmo mesto na danas objavljenoj ATP listi, dok se na prvoj poziciji i dalje nalazi Španac Karlos Alkaraz. Đoković na sedmom mestu ima 3.570 bodova, dok Alkaraz na prvom ima 6.740 bodova. Od ostalih srpskih… »

Đoković i dalje na sedmom mestu ATP liste, Alkaras zadržao prvu poziciju

Beta pre 8 dana
Srpski teniser Novak Djoković zadržao je sedmo mesto na danas objavljenoj ATP listi, dok se na prvoj poziciji i dalje nalazi Španac Karlos Alkaras. Djoković na sedmom mestu ima 3.570 bodova, dok Alkaras na prvom mestu ima 6.740 bodova. Od ostalih… »

Djoković i dalje na sedmom mestu ATP liste, Alkaras zadržao prvu poziciju

Radio sto plus pre 8 dana
Djoković na sedmom mestu ima 3.570 bodova, dok Alkaras na prvom mestu ima 6.740 bodova. Od ostalih srpskih tenisera Miomir Kecmanović je napredovao za jedno mesto i sada je na 32. poziciji, Filip Krajinović je pao za jednu poziciju i zauzima 42. mesto… »

Bez promena u vrhu ATP liste: Đoković zadržao sedmu poziciju, Alkaraz i dalje na tronu!

Kurir pre 8 dana
Srpski teniser Novak Đoković zadržao je sedmo mesto na danas objavljenoj ATP listi, dok se na prvoj poziciji i dalje nalazi Španac Karlos Alkaras. Đoković na sedmom mestu ima 3.570 bodova, dok Alkaras na prvom mestu ima 6.740 bodova. Od ostalih… »

Đoković i dalje na sedmom mestu ATP liste, Alkaras prvi

Sport klub pre 8 dana
Đoković na sedmom mestu ima 3.570 bodova, dok Alkaras na prvom mestu ima 6.740 bodova. Srpski teniser Novak Djoković zadržao je sedmo mesto ATP listi, dok se na prvoj poziciji i dalje nalazi Španac Karlos Alkaras. Od ostalih srpskih tenisera Miomir… »

Vesti dana »