Florida

Obožava da se zavlači u uske i vijugave prolaze, a nema rezerve kiseonika: Snimci od kojih podilazi jeza

Telegraf pre 1 dan
Ističe da vodi računa o bezbednosti, a ne preporučuje ljudima da se bave ovakvim stvarima. Glavna junakinja je poznata kao “Kendra devojka sa Floride” (Kendra The Florida girl), a njeni neverovatni snimci imaju hiljade pregleda na TikToku. Obožava… »

Prvi primerak Yugo Floride proizveden 2. oktobra 1988. godine

Auto blog pre 2 dana
Yugo Florida je počela da se proizvodi 2. oktobra 1988., kao ponos domaće autoindustrije i lažni klon italijanskog ‘anti-Golfa’, modela Fiat Tipo, ‘Evropskog automobila 1989. godine’. A postala je njen najveći promašaj, za 20 godina… »

Naučnici su dizajnirali lek koji oponaša sve prednosti rigorozne vežbe: Može li se do mišića i mršavljenja bez muke?

Euronews pre 2 dana
Naučnici su uspešno testirali novi lek koji može da oponaša prednosti rigoroznog treninga. Tim sa Univerziteta Florida u SAD testirao je lek na gojaznim miševima, uspevši da ubrza njihov metabolizam i poveća povećanje mišića i gubitak težine… »

(FOTO) Fića, stojadin, jugo i florida: Izložba oldtajmera proizvedenih u kragujevačkoj „Zastavi“

N1 Info pre 4 dana
Izložba automobila proizvedenih u nekadašnjoj fabrici Zavodi Crvena Zastava, 15. po redu, održana je u subotu na platou ispred Skupštine grada Kragujevca. Organizator smotre bio je Zastava Fan Club, a suorganizator je Gradska turistička organizacija… »

Fića, stojadin, jugo i florida: Izložba oldtajmera proizvedenih u kragujevačkoj „Zastavi“

Novi magazin pre 4 dana
Petnaesta po redu "Zastava" održana je na platou ispred Skupštine grada Kragujevca. Organizator smotre bio je Zastava Fun Club, a suorganizator je Gradska turistička organizacija Kragujevac (GTO). Ljubitelji domaćih oldtajmera imali su mogućnost da… »

Fića, stojadin, jugo i florida: Izložba oldtajmera proizvedenih u kragujevačkoj "Zastavi"

InfoKG pre 4 dana
Petnaesta po redu "Zastava" održana je na platou ispred Skupštine grada Kragujevca. Organizator smotre bio je Zastava Fun Club, a suorganizator je Gradska turistička organizacija Kragujevac (GTO). Ljubitelji domaćih oldtajmera imali su mogućnost da… »

Na današnji dan – 29. septembar / rujan

Balkan Rock pre 5 dana
1956 – RCA Victor, do ovog dana, primio je 856,327 unaprijed naručenih kopija pjesme „Love Me Tender“ izvođača Elvisa Presleya. 1963 – The Rolling Stones započeli su prvu englesku turneju u Londonu.. Na istom događaju nastupali su i Bo… »

Dobitnik džekpota lutrije dobio je 1,6 milijardi dolara: Njegov identitet se krije, evo i zašto

B92 pre 6 dana
Drugi po veličini dobitnik lutrije u istoriji SAD je zatražio nagradu od 1,6 milijardi dolara, ali identitet osobe može ostati tajna još 90 dana, saopštila je Lutrija Floride. Džekpot Mega Milions preuzet je u ponedeljak, sedam nedelja nakon… »

Dobitnik džekpota američke lutrije od 1,6 milijardi dolara tražio nagradu na Floridi

Politika pre 6 dana
MAJAMI – Drugi po veličini dobitnik lutrije u istoriji SAD je zatražio nagradu od 1,6 milijardi dolara, ali identitet osobe može ostati tajna još 90 dana, saopštila je Lutrija Floride. Džekpot „Mega Milions” preuzet je u ponedeljak, sedam… »

Javio se Dobitnik džekpota američke lutrije od 1,6 milijardi dolara tražio nagradu na Floridi

Dnevnik pre 6 dana
MAJAMI: Drugi po veličini dobitnik lutrije u istoriji SAD je zatražio nagradu od 1,6 milijardi dolara, ali identitet osobe može ostati tajna još 90 dana, saopštila je Lutrija Floride. Džekpot Mega Milions preuzet je u ponedeljak, sedam nedelja nakon… »

Vesti dana »