Florida

Upečatljive TV žene

XXZ magazin pre 1 dan
Fantastična glumačka ostvarenja. Nominirane su: Najbolja glumica u TV komediji ili mjuziklu: Christina Applegate, Dead to Me Phoebe Waller-Bridge, Fleabag Natasha Lyonne, Russian Doll Kirsten Dunst, On Becoming a God in Central Florida Rachel Brosnahan… »

Florida, napad u vojnoj bazi se istražuje kao terorizam

RTS pre 4 dana
FBI je saopštio da pucnjavu u mornaričkoj bazi na Floridi, u kojoj je saudijski poručnik ubio troje ljudi, istražuje kao teroristički napad. Istražitelji veruju da je saudijski poručnik, koji je u bazi na Floridi iz pištolja ubio troje i ranio… »

Jedna mama, mnogo tata! Devojka koja je u vezi sa četvoricom muškaraca objavila - trudna sam! (video)

Srbija danas pre 4 dana
Velika i srećna porodica... Poput mnogih drugih trudnica, Tori Odžeda uzbuđena je zbog rođenja svoje devojčice za dva meseca - ali ona će imati malo više pomoći nego većina žena. 20-ogodišnjakinja iz Džeksonvila (Florida) je u poligamnoj vezi… »

Evo ko je monstrum koji je masakrirao ljude u vojnoj bazi: Na Floridu došao kao saveznik SAD, a ovo je mislio o Amerima

Kurir pre 5 dana
Muškarac iz Saudijske Arabije koji je u petak ubio tri osobe u mornaričkoj bazi Florida, objavio je neprijateljske poruke Sjedinjenim Državama pre napada, navodi džihadistička posmatračka grupa SITE. "Protivim se zlu. Cela Amerika se pretvorila u… »

Troje stradalo u pucnjavi u vojnoj bazi na Floridi

Dnevnik pre 6 dana
FLORIDA: Tri osobe, uključujući i osumnjičenog napadača, ubijene su danas u mornaričkoj vazduhoplovnoj bazi na Floridi, prenose američki mediji. Iz šerifove klancelarije prvo je saopšteno da se u mornaričkoj bazi još nalazi "aktivni strelac"… »

Vremeplov (30. novembar 2019)

RTS pre 12 dana
Engleski književnik Oskar Vajld umro je 30. novembra 1900. godine. Na današnji dan 1977. godine umro je Miloš Crnjanski. Milorad Pavić, naš poznati književnik i akademik preminuo je 2009. godine. 1667. - Rođen Džonatan Svift, engleski književnik… »

Amerika: Otkriveno 145 grobova ispod škole

Danas pre 21 dan
Grobovi 145 osoba su pronađeni ispod srednje škole u Tampi u državi Florida, SAD. Sanduci su otkriveni uz pomoć radara, nakon što su upravnici škole obavešteni da postoji mogućnost da se tu nalazi groblje. Sredinom 20. veka na tom mestu se… »

Amerika: Otkriveno 145 grobova ispod škole

BBC News pre 21 dan
Skoro svi ljudi sahranjeni na ovom groblju sredinom dvadesetog veka bili su Afroamerikanci. Grobovi 145 osoba su pronađeni ispod srednje škole u Tampi u državi Florida, SAD. Sanduci su otkriveni uz pomoć radara, nakon što su upravnici škole… »

Bizrano otkriće: Ispod terena srednje škole slučajno otkriveno 145 grobova

Blic pre 21 dan
Ispod srednje škole u Tampi, Florida, pronađeno je oko 145 sanduka za koje se veruje da pripadaju istorijskom groblju iz sredine 20. veka. Školski okrug okruga Hilsburg juče je saopštio da su tehničari pronašli jasne dokaze o rakama na području… »

Na Floridi hotel u obliku gitare vredan 1,5 milijardi dolara

RTV pre 26 dana
FLORIDA - Jedinstveni luksuzni hotel u obliku džinovske rok gitare kakvu bi poželeo i legendarni gitarista Led Zeppelina Džimi Pjedž, otvoren je na Floridi, u Holivudu još je jedna arhitektonska građevina u svetu koja privlači pažnju neobičnim… »

Vesti dana »