Florida

Očekuje se da će dve kubanske antikovid vakcine biti spremne na leto

N1 Info pre 2 dana
Naučnici na Kubi znatno napreduju u razvoju vakcina protiv koronavirusa i očekuje se da bi dve kubanske antikovid vakcine mogle biti spremne za korišćenje već na leto. Direktor za nauku i inovacije pri kubanskoj Grupi biotehnološke i farmaceutske… »

Do leta stižu dve kubanske vakcine

Nova pre 2 dana
Naučnici na Kubi znatno napreduju u razvoju vakcina protiv koronavirusa i očekuje se da bi dve kubanske antikovid vakcine mogle biti spremne za korišćenje već na leto. Direktor za nauku i inovacije pri kubanskoj Grupi biotehnološke i farmaceutske… »

Bezbedan povratak astronauta na Zemlju u kapsuli Spejseksa

Glas Amerike pre 4 dana
PANAMA SITI, FLORIDA — Četvoro astronauta u nedelju se bezbedno vratilo na Zemlju sa Međunarodne svemirske stanice, u kapsuli kompanije Spejseks koja je sletela u Meksički zaliv, saopštila je NASA. Povratak astronauta označio je kraj rotacije prve… »

Dvanaestogodišnjak Viktor iz Novog Sada, uprkos autizmu, osvaja Ameriku - slikama

RTV pre 3 dana
AVENTURA (Florida) - Viktoru Bevandi, dečaku iz Novog Sada koji sada živi na Floridi, potvrđen je teži oblik autizma, ali to nije jedino što ga izdvaja od vršnjaka, već poseban talenat za slikanje kojim osvaja Ameriku, a zahvaljujući kojem može i… »

Bill Nelson – novi šef NASA-e

Al Jazeera pre 5 dana
Bivši američki astronaut i bivši senator savezne države Florida Bill Nelson imenovan je za novog predsjednika Nacionalne svemirske agencije. Bivši američki astronaut i bivši senator savezne države Florida Bill Nelson imenovan je za novog… »

„Frankenštajn bube“: Leteće GMO komarci, meštani besni ― Bil Gejts podržava „zločinački eksperiment“

Sputnik pre 7 dana
Plan za puštanje na hiljade genetski modifikovanih komaraca u pokušaju borbe protiv zaraze na Florida Kisu izazvao je zabrinutost među lokalnim stanovništvom, a pojedinci kažu da će ih „zločinački“ eksperiment pretvoriti u zamorčiće. Na… »

NFL igrač preminuo u 34. Godini: Tim se od njega oprostio dirljivom porukom (foto)

Večernje novosti pre 9 dana
FOTO: Printskrin Bivši NFL igrač Đino Hes preminuo je u 34. godini. Kako su objavili američki mediji, Hejsu je otkazala jetra samo dve godine nakon što je ustanovljena bolest pomenutog organa. Judžin Antonio "Đino" Hejs je bivši student… »

Poznati NFL igrač umro u 34. godini: Najbolji tim na svetu se oprostio od svog bivšeg igrača

Srbija danas pre 9 dana
Strašno. Tužna vest stiže iz Amerike. Đino Hejs (33), bivši NFL igrač, preminuo je u 34. godini. Kako su objavili američki mediji, Hejsu je otkazala jetra samo dve godine nakon što je ustanovljena bolest tog organa. Judžin Antonio "Đino" Hejs je… »

Preminuo bivši NFL igrač u 34. godini

B92 pre 8 dana
Đino Hejs, bivši NFL igarč, preminuo je u 34. godini. Kako su objavili američki mediji, tridesettrogodišnjem Hejsu je otkazala jetra samo dve godine nakon što je ustanovljena bolest tog organa. Đino Hejs je bio na listi čekanja za transplataciju… »

Pored utakmice sa 40.000 ljudi i mesec dana nakon ukidanja svih mera u Teksasu nema porasta obolelih

Telegraf pre 8 dana
U američkim državama puni stadioni i noćni klubovi. Pojedine američke države i gradovi, koji beleže visok stepen masovne vakcinacije, počeli su sa ukidanjem protivpandemijskih mera koje su uvedene pre više od godinu dana. Florida, Džordžija… »

Vesti dana »