Foča

Brnabić sutra na čelu delegacije u poseti republici srpskoj: Očekuje se zajednička sednica vlada

Večernje novosti pre 11 sati
Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima, premijerka Brnabić će se sastati sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem. Nakon toga će biti održana… »

Poginula Nišlijka u nesreći kod Višegrada, vozač teško povređen

Niške vesti pre 3 dana
Žena iz Niša S.D. poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Višegrad-Vardište, kada je automobil u kojem je bila suvozač sleteo u reku Rzav, saopšteno je iz Policijske uprave Foča, piše Blic. U mestu Jagodina… »

Užas na magistrali: Sleteli u Rzav, ima mrtvih

B92 pre 3 dana
Nišlijka S.D. poginula je, dok je sugrađanin S.S. teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Višegrad - Vardište. Naime, "opel zafirom" su sa mosta sleteli u reku Rzav, prenosi RTRS. U PU Foča navode da se… »

Sleteli s mosta u reku, poginula žena suvozač

Jugmedia pre 3 dana
Žena iz Niša S.D. poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Višegrad-Vardište, kada je automobil u kojem je bila suvozač sleteo u reku Rzav, saopšteno je iz Policijske uprave Foča. U mestu Jagodina – Plavi… »

Sleteli sa mosta u reku: Poginula Nišlijka u nesreći kod Višegrada, vozač teško povređen

Blic pre 3 dana
Žena iz Niša S.D. poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Višegrad-Vardište, kada je automobil u kojem je bila suvozač sleteo u reku Rzav, saopšteno je iz Policijske uprave Foča. U mestu Jagodina - Plavi… »

Tragedija na magistrali: Nišlije s mosta sletele u Rzav - ima mrtvih

Večernje novosti pre 3 dana
foto:O.M. U PU Foča navode da se tragedija dogodila oko 10.20 časova u mestu Jagodina - Plavi most u opštini Višegrad. - U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je vozilo "opel zafira" koji je upravljao S.S. iz Niša. Vozilo je sletelo s mosta u reku… »

Nišlije kolima sletele s mosta u Rzav, ima mrtvih

Nova pre 3 dana
Nišlija S.D. poginuo je, dok je njegov sugrađanin S.S. teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Višegrad - Vardište kada su "opel zafirom" s mosta sleteli u reku Rzav. U PU Foča navode da se tragedija… »

Tragedija na magistrali kod višegrada: Nišlije s mosta sletele u Rzav, jedan poginuo

Kurir pre 3 dana
NIŠ - Nišlija S.D. poginuo je, dok je njegov sugrađanin S.S. teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Višegrad - Vardište kada su "opel zafirom" s mosta sleteli u reku Rzav. U PU Foča navode da se… »

Strašna nesreća na magistrali: Sleteli kolima u reku, poginula Nišlijka

Mondo pre 3 dana
Vozač je u teškom stanju. Vozač je u teškom stanju. Žena iz Niša čiji su inicijali S.D. poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Višegrad-Vardište, kada je automobil u kojem je bila suvozač sleteo u reku… »

Užas na magistrali: Nišlije s mosta sletele u Rzav! Ima mrtvih

Alo pre 3 dana
Nišlija poginuo je, dok je njegov sugrađanin S.S. teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Višegrad - Vardište kada su "opel zafirom" s mosta sleteli u reku Rzav. U PU Foča navode da se tragedija dogodila… »

Vremenska prognoza »

Foča »
subota
Sumaglica
Sumaglica
8 ˚C
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
7˚ / 13˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 15˚

Vesti dana »