Ford Fiesta

Poznato stanje devojke kojoj je otkinuto stopalo: Lekari se borili za Teodorin život, devojka je sada u stabilnom stanju

Večernje novosti 17.08.2020
TEODORA R. (19), devojka koja je teško povređena 8. avgusta na Košutnjaku, kada je na nju naleteo automobil, oporavlja se u Urgentnom centru. - Ona je i dalje u teškom stanju, ali nije više životno ugrožena - potvrdili su iz Urgentnog centra… »

Devojka koju je automobil udario u Košutnjaku nije više životno ugrožena, sledi oporavak u Urgentnom centru

Blic 17.08.2020
Teodora R. (19), devojka koja je teško povređena 8. avgusta na Košutnjaku, kada je na nju naleteo automobil, oporavlja se u Urgentnom centru, saznaje "Blic". - Ona je i dalje u teškom stanju, ali nije više životno ugrožena što je dobro - potvrdili… »

Teodora i dalje u teškom stanju: Devojka koju je auto udario na Košutnjaku više nije životno ugrožena

Kurir 17.08.2020
Teodora R. (19), devojka koja je teško povređena 8. avgusta na Košutnjaku, kada je na nju naleteo automobil, oporavlja se u Urgentnom centru. "Ona je i dalje u teškom stanju, ali nije više životno ugrožena što je dobro", potvrdili su iz Urgentnog… »

Poznato stanje devojke kojoj je otkinuto stopalo: Lekari se borili za Teodorin život, vidi se blagi boljitak

Srbija danas 17.08.2020
Ona je kobne noći svega 10 minuta pre 23 sata pošla da odveze svoj auto do kuće, budući da je imala probnu vozačku dozvolu. Teodora R. (19), devojka koja je teško povređena 8. avgusta na Košutnjaku, kada je na nju naleteo automobil, oporavlja se u… »

Devojka kojoj je u nesreći u Košutnjaku otkinuto stopalo oporavlja se: Vozač nije stao da pomogne

Telegraf 17.08.2020
- Ona je i dalje u teškom stanju, ali nije više životno ugrožena - potvrdili su iz Urgentnog centra. Teodora R. (19), devojka koja je teško povređena 8. avgusta na Košutnjaku, kada je na nju naleteo automobil, oporavlja se u Urgentnom centru. - Ona… »

Nesvakidašnja situacija: Na Slobodana u Surčinu naleteo voz, preživeo je

Telegraf 14.08.2020
Putnički i železnicki saobraćaj je trenutno obustavljen. Slobodan P. (68) povređen je na pružnom prelazu u Prirodnoj ulici u Surčinu, kada ga je dok je vozio automobil, udario voz, piše Pink.rs. Muškarac je vozio automobil marke ''Ford fiesta'' i… »

Drama na pružnom prelazu u Surčinu: Slobodan (68) je preživeo direktan sudar sa vozom!

Srbija danas 14.08.2020
Povređeni muškarac je prebačen u surčinski Dom zdravlja gde mu je ukazana pomoć. Slobodan P. (68) povređen je na pružnom prelazu u Prirodnoj ulici i Surčinu, kada ga je dok je vozio automobil, udario voz. Muškarac je vozio automobil marke ''Ford… »

Baš čelik iz surčina! Cela opština hoće da zna ko je on: Slobodan (68) preživeo direktan sudar sa lokomotivom?!

Kurir 14.08.2020
SURČIN - Slobodan P. (68) povređen je na pružnom prelazu u Prirodnoj ulici i Surčinu, kada ga je dok je vozio automobil, udario voz. Muškarac je vozio automobil marke ''Ford fiesta'' i udarila ga je lokomotiva. Slobodanu je pružena hitna lekarska… »

Sudar voza i automobila kod Surčina, muškarac povređen

Nova 14.08.2020
Slobodan P. (68) povređen je danas na pružnom prelazu u Prirodnoj ulici u Surčinu, kada ga je, dok je vozio automobil, udario voz, pišu beogradski mediji. Kako prenose, muškarac je u trenutku nesreće bio za volanom automobila marke “ford… »

Užas u Surčinu: Muškarca udario voz, ukazuje mu se pomoć

Mondo 14.08.2020
Putnički i železnicki saobraćaj je trenutno obustavljen. Putnički i železnicki saobraćaj je trenutno obustavljen Muškarac star 68 godina povređen je na pružnom prelazu u Prirodnoj ulici i Surčinu, kada ga je dok je vozio automobil, udario voz… »

Vesti dana »