Ford

Ford: Ponovo prekid proizvodnje zbog čipova

Nacionalna klasa pre 3 sata
Ford obustavlja proizvodnju u skoro svim svojim fabrikama automobila u Evropi na nekoliko sedmica zbog nedostatka mikročipova. Portparol kompanije rekao je da je bilo planirano skraćenje radnog vremena zbog situacije sa poluprovodnicima, ali da se… »

Popularni glumac otkriva svoju bogatu kolekciju automobila

Auto blog pre 19 sati
Tim Alen predstavlja ikoničnog glumca i komičara, ali kako smo nedavno saznali on poseduje i neverovatnu kolekciju automobila. U dva objavljena snimka moguće je uživati u predivnim modelima iz njegove garaže i putem njih, popularni glumac podelio je… »

Toyota se primila na struju: Stiže Proace City Electric

Nova pre 1 dan
Dizelaši svakako postaju prošlost u segmentu komercijalnih vozila, koji se ubrzano kreće ka potpunoj elektrifikaciji. Tako se Renault, Ford, Nissan, Fiat i drugi utrkuju ko će pre ponuditi čista komercijalna vozila, kojima je prirodno stanište… »

Uhapšeni zbog vožnje bez vozačke dozvole pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Vesti online pre 1 dan
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom noći zaustavili su i isključili iz saobraćaja trojicu vozača koji su upravljali vozilom bez vozačke dozvole, dok je jedan od njih bio pod dejstvom psihoaktivnih… »

Camaro, Mustang, Camry – stižu nove NASCAR zveri

Auto blog pre 2 dana
NASCAR je objavio kako će izgledati njihovi automobili najnovije generacije NASCAR je čuveno američko takmičenje u automobilizmu, a timovi i vozači mogu da biraju da li će voziti Chevrolet, Ford ili Toyotu, tačnije Camaro, Mustang ili Camry. Kako… »

Vozili bez dozvole i pod dejstvom narkotika

Nova pre 2 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom noći zaustavili su i isključili iz saobraćaja trojicu vozača koji su upravljali vozilom bez vozačke dozvole, dok je jedan od njih bio pod dejstvom psihoaktivnih… »

Šta donosi novi Hyundai Kona N?

Kamatica pre 2 dana
Koristi diferencijal sa ograničenim proklizavanjem (LSD) kako bi mogla bolje da skreće pri velikoj brzini dok je za prednje točkove vuče 280 KS. Mali korejski krosover je peti Hyundai koji će ponetu oznaku N, a koja krasi modele i20, i30, i30… »

VIDEO: Ford Explorer Timberline

Auto blog pre 2 dana
* 2021 Ford Explorer Timberline je do sada najviše off-road orijentisana verzija Explorera * Automobil između ostalog ima povišeni klirens, poboljšane uglove prilaženja i odlaska, zaštitne elemente od čelika, Torsen LSD diferencijal, 18-inčne… »

"Zavirite" u ovu impresivnu kolekciju automobila VIDEO

B92 pre 2 dana
Impresivna kolekcija automobila okačena je na jutjub, a u vlasništvu je poznatog američkog glumca. Više puta je rečeno da poznate osobe pogotovo u SAD obožavaju automobile i njihove kolekcije automobila su zaista impresivne. Holivudski glumac Tim… »

Camaro, Mustang, Camry – stižu nove "zveri" VIDEO

B92 pre 3 dana
NASCAR je objavio kako će izgledati njihovi automobili najnovije generacije. NASCAR je čuveno američko takmičenje u automobilizmu, a timovi i vozači mogu da biraju da li će voziti Chevrolet, Ford ili Toyotu, tačnije Camaro, Mustang ili Camry. Novi… »

Vesti dana »