Ford

Alan Ford pretrčao počasni krug: Zatvaranje izložbe u Muzeju Jugoslavije

Večernje novosti pre 24 minuta
POSELEDNJE stručno vođenje, pred zatvaranje izložbe "Alan Ford trči počasni krug" u Muzeju Jugoslavije, održaće u subotu, 27. februara, u 13 časova, njen autor Rok Glavan. Postavka sa 152 originalne crtačke table iz ranog perioda stripa… »

Test: Ford Puma – da li je 1.000 "kubika" dovoljno za dobru vožnju? VIDEO

B92 pre 3 sata
Na testu sajta Polovni automobili našla se nova generacija Ford Pume koja donosi ne samo potpuno novi dizajn, već spada i u različitu kategoriju vozila od prethodnika. Opremljena trocilindrašem od hiljadu "kubika" i mHEV tehnologijom (blagi hibrid)… »

Muzej Jugoslavije: Kroz svet “Alana Forda” sa autorom izložbe

Nova pre 7 sati
Dan uoči zatvaranja gostujuće izložbe "Alan Ford trči počasni krug" u subotu, 27. februara, u 13 sati u Muzeju Jugoslavije biće održano autorsko vođenje kroz postavku samo autora, Roka Glavana, saopšteno je iz ove institucije. Glavan će publici… »

Dilan Dog puni 35: A danas apokalipsa istraživača noćnih mora i drugih užasa

Blic pre 2 dana
Veliki Ticijano je preuzimao druge poslove, ali nije prestajao da se vraća svom Dilanu, koji ni posle tri decenije nije naučio da svira klarinet. Ni Gručove fore nisu postale ništa smešnije. Hvala na tome… Odrastanje u staroj Jugi imalo je i svoje… »

U saradnji sa folksvagenom: Ford pravi novi električni automobil

Srbija danas pre 3 dana
Ujedinili snage! Ford je objavio da će u Evropi napraviti novi električni automobil koristeći Folksvagenov mehanički okvir - platformu za vozila na baterije i da će potrošiti milijardu dolara na obnovu fabrike u Nemačkoj za proizvodnju automobila… »

Maskov "svemirski kamionet" stiže već ove godine

Telegraf pre 3 dana
Izvršni direktor kompanije Tesla tvrdi da će Cybertruck postati "najprodavaniji kamionet u Americi"... Tržište elektičnih automobila, pre svega američko, ove godine bi trebalo da postane bogatije za nekoliko novih modela pikap kamioneta. Tu se… »

Da li će „inteligentni“ putevi pomoći autonomnim vozilima da brže stupe na scenu?

Vrele gume pre 3 dana
Trka u razvoju autonomnih vozila je sporija nego što se prognoziralo, ali bi mogla da ubrza tempo. Razočarane ograničenim napretkom tehnologije, kompanije preusmeravaju pažnju sa samovozećih vozila na puteve kojima će se oni voziti. Cilj je ubrzati… »

Šta je za vas Mustang, divlji konj ili Ford?

Nova pre 4 dana
Snaga jednog brenda ogleda se u tome koliko su ljudi spremni da sa njim poistovete sve slične proizvode. Zahvaljujući popularnosti Jeepa, svako terensko vozilo u svakodnevnom govoru naziva se džip, svaki kalkulator je digitron, a pasta za zube često i… »

Nesreća kod Srpca: U sudaru dva automobila povređena žena, odmah prevezena u bolnicu

Blic pre 4 dana
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Inađol, na magistralnom putu Srbac-Nova Topola povređena je jedna osoba. Tokom uviđaja utvrđeno je da su u nesreći učestvovali “reno klio” koji je vozila E.J. iz Gradiške i “ford fiesta”… »

Povređenima odmah ukazana pomoć

Alo pre 4 dana
Povređena je jedna žena. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Inađol, na magistralnom putu Srbac-Nova Topola povređena je jedna osoba. Tokom uviđaja utvrđeno je da su u nesreći učestvovali “reno klio” koji je vozila E.J. iz… »

Vesti dana »