Ford

2024 Ford Mustang GT3

Auto blog pre 43 minuta
Trkački Ford Mustang GT3 će se nositi sa izazovom 24 sata Le Mana, i to u junu 2024. Trkački automobil Ford Mustang GT3, baziran na potpuno novom Mustangu Dark Horse modelske godine 2024, predstavljen je trkačkom svetu tokom proslave stogodišnjice… »

Trkački Ligier JS2 RH2 na vodonik

Auto blog pre 14 sati
Ligier je konvertovao svoj trkački automobil JS2 da koristi vodonik, kao deo povezivanja sa Boschom kako bi dokazao mesto ove tehnologije u budućnosti motosporta. Nazvan JS2 RH2, predstavljen je na 24 sata Le Mana, koji ove godine slavi 100… »

Ni traga, ni glasa: Američki nosač aviona "misteriozno nestao"!

Pravda pre 2 dana
Pojedini ruski mediji se bave temom “nestalog” američkog nosača aviona o kojem je prestalo izveštavanje od strane američkih vojnih vlasti. Naime, jedan norveški novinar, Arme Holm, skrenuo je pažnju da otkad je “Džerald Ford”, američki… »

Ford dobija pristup Teslinim superpunjačima

PC Press pre 2 dana
For će biti prvi veliki američki proizvođač automobila koji će usvojiti NACS standard. Pristup više od 12.000 Teslinih superpunjača Prošlog februara, Bajdenova administracija je predstavila svoj plan od 5 milijardi dolara za proširenje… »

Lopova odao alkohol: Ukrao auto u Istočnom Sarajevu, pa uhapšen u Doboju

Blic pre 2 dana
Policija u Derventi uhapsila je juče D.M. iz Istočnog Sarajeva zbog sumnje da je ukrao automobil “ford”. Hapšenju je prethodila kontrola “forda” koji je vozio osumnjičeni i to pod uticajem alkohola, piše Srpskainfo. – Izvršenim… »

VIDEO: Zapalio se i električni Ford Mustang Mach-E

Auto blog pre 3 dana
Požar na Mustangu Mach-E se dogodio iz nepoznatog razloga, a snimak s lica mesta, iz Gdanjska, pokazuje da je automobil delom sačuvan (video možete pogledati na Twitteru). Kako izveštavaju predstavnici državnih službi, požar je zahvaljujući brzoj… »

Akcijska ponuda za Ford Pumu

Auto blog pre 3 dana
U akcijskoj ponudi se nalazi više verzija Pume, a ušteda za kupca iznosi do 3.000 evra. Puma na akciji startuje od 23.190 evra, koliko košta Puma Titanium 1.0 Ecoboost sa 125KS i manuelnim menjačem. Više o ponudi za Pumu na sajtu Ford.rs Ivan Mitić… »

Corsa će dobiti naslednika

Auto blog pre 4 dana
Vauxhall (deo Stellantisa) je posvećen proizvodnji superminija u B segmentu i ne planira da napusti ovaj segment tržišta kao njegov veliki rival Ford Fiesta, potvrdio je šef dizajna Mark Adams. Revidirana Opel / Vauxhall Corsa je nedavno… »

Zašto je to tako? Vozači BMW su najnepristojniji

B92 pre 4 dana
Britanska osiguravajuća kuća GoShorty je napravila veliko istraživanje sprovedeno na uzorku od 2000 vozača. Njihova anketa je otkrila koje marke automobila voze najnepristojniji vozači. Prema rezultatima ankete koju prenosi DailyMail, najgori su… »

Veliko istraživanje: Vozači nemačkih premium marki su najnepristojniji

Auto blog pre 5 dana
Britanska osiguravajuća kuća GoShorty je napravila veliko istraživanje sprovedeno na uzorku od 2000 vozača. Njihova anketa je otkrila koje marke automobila voze najnepristojniji vozači. Prema rezultatima ankete koju prenosi DailyMail, najgori su… »

Vesti dana »