Francuska

"Nikada se ovako nešto nije dogodilo tako rano. To je brutalno"

B92 pre 9 minuta
Dan nakon što su u Francuskoj i Španiji zabeležene rekordne temperature ove godine, u blizini Balearskok ostrva je zabeležena je temperaturu mora od 29 stepeni. Ekstremni kopneni toplotni talas je pokrenuo i morski toplotni talas koji još uvek traje… »

Odbojkašice osvojile bronzu na Mediteranskim igrama!

Sportske.net pre 9 minuta
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je danas bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u Oranu pošto je u meču za treće mesto pobedila Španiju sa 3:2 (16:25, 25:16, 20:25, 25:16, 15:10). Ovo je 28. medalja za tim Srbije na ovim… »

Odbojkašice osvojile bronzu na Mediteranskim igrama

Politika pre 16 minuta
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je danas bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u Oranu pošto je u meču za treće mesto pobedila Španiju sa 3:2 (16:25, 25:16, 20:25, 25:16, 15:10). Ovo je 28. medalja za tim Srbije na ovim… »

Odbojkašice osvojile bronzu na Mediteranskim igrama

B92 pre 51 minuta
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u Oranu. One su u meču za treće mesto pobedila Španiju sa 3-2 (16:25, 25:16, 20:25, 25:16, 15:10). Ovo je 28. medalja za tim Srbije na ovim Mediteranskim… »

Od vaučera za hranu do manjih režija: Kako se svet bori protiv poskupljenja: U Nemačkoj daju keš, u Hrvatskoj bonove za…

Blic pre 1 sat
Kako bi pomogle svojim građanima da prebrode aktuelnu krizu, države širom Evrope i našeg regiona su u poslednjih nekoliko meseci doneli niz mera i uredbi. Nemačka Vlada je najavila jednokratne isplate dugo nezaposlenim građanima u iznosu od 200… »

Njegovi roditelji je nisu želeli: Kaja napustila dom hrvatskog fudbalera, a evo kako će podeliti zajedničku imovinu

Svet & Skandal pre 39 minuta
Raskinuli Kaja i Mateo Pevačica Katarina Kaja Ostojić i fudbaler raskinuli su navodno trogodišnju vezu samo nekoliko meseci nakon što su u Amjenu u Francuskoj kupili stan za koji su izdvojili 1.250.000 evra. Par se navodno razišao pre mesec dana zbog… »

Medenica o Piteru Bruku: Odlazak nepatrijarhalnog oca

Danas pre 2 sata
„Piter Bruk nam je dao neke od najlepših tišina u pozorištu, ali je njegova poslednja tišina bezgranično tužna“, rekla je francuska ministarka kulture Rima Abdul Malak, povodom odlaska slavnog britanskog reditelja i teoretičara Pitera Bruka… »

Kompanije skupljim kartama žele da smanje navalu na aviosaobraćaj

N1 Info pre 1 sat
Posle otpuštanja tokom pandemije i štrajkova na aerodromima u Francuskoj i Skandinaviji, kompanije zbog smanjenih kapaciteta dižu cene avionskih karata, kako bi smanjile navalu putnika i izbegle kolaps, objašnjava za N1 urednik portala Aviatica Dragan… »

Pet zemalja Evrope za koje još uvek važe kovid ograničenja

Danas pre 1 sat
Dok je u velikom broju zemalja Evropske unije i Evropskog ekonomskog prostora dozvoljen ulazak bez kovid ograničenja, neke ipak zahtevaju ispunjenje određenih uslova kako biste mogli preći granicu, prenosi ShengenVisaInfo. Lista zemalja EU/EEA koje i… »

Kaja i hrvatski fudbaler kupili stan od: 1.250.000 evra, pa pukla veza: Evo kome će ostati skupoceni nekretnina

Blic pre 2 sata
U domaćim medijima odjeknula je vest da su pevačica Kaja Ostojić i fudbaler Mateo Pavlović raskinuli nakon tri godina veze i nakon što su navodno u Francuskoj kupili stan za koji su izdvojili 1.250.000 evra. Par se navodno razišao pre mesec dana… »

Vesti dana »