Frikom

Težak udes kod Kučeva, poginuo bračni par

Danas pre 4 dana
Bračni par iz Kučeva, Z.R. (63) i Lj.B. (63), poginuo je u jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na putu Požarevac-Kučevo, kad se njihov auto sudario sa kamionom kojim je upravljao I.M. (34). Do nesreće je došlo u 8.20 časova, u… »

Frikom oživeo prazničnu čaroliju u Zvečanskoj: Pažnja za mališane koja nema cenu

Blic 19.12.2019
Kompanija Frikom sa svojim zaposlenima posetila je štićenike u Zvečanskoj i organizovala nezaboravno druženje za kraj godine. Mališane u Zvečanskoj posetili su zaposleni iz Frikom kompanije koji su im priredili prazničnu radionicu u kojoj su se… »

Frikom oživeo prazničnu čaroliju u Zvečanskoj

Nedeljnik 17.12.2019
Foto: Frikom Pažnja za mališane koja nema cenu Mališane u Zvečanskoj posetili su zaposleni iz Frikom kompanije koji su im priredili prazničnu radionicu u kojoj su se zabavili i proveli kvalitetno vreme. Zajedničnkim snagama i uz pomoć praznih… »

Praznična čarolija u Zvečanskoj

Studio B 16.12.2019
Kompanija Frikom sa svojim zaposlenima posetila je štićenike u Zvečanskoj i organizovala nezaboravno druženje za kraj godine. Mališane u Zvečanskoj posetili su zaposleni iz Frikom kompanije koji su im priredili prazničnu radionicu u kojoj su se… »

Peruško najavio prodaju svega što nije core business Fortenove

SEEbiz 09.12.2019
ZAGREB - Fortenova grupa će se u sljedećoj godini fokusirati samo na svoj core biznis, sve ostalo što nije dio toga bit će na tržištu, ponovno je najavio Fabris Peruško, predsjednik Uprave Fortenova Grupe, na panelu Kuda plovi hrvatski gospodarski… »

Opasni pokušaji „pumpanja“ mišića, hijaluron i implanti moguće „tempirane bombe“

Sputnik 30.11.2019
Instagram bloger Kiril Terešin, poznat kao Ruki Bazuki, ovih dana je uradio prvu operaciju uklanjanja vazelina iz bicepsa. Ovaj mladić ga je više puta pumpao da bi mu ruke izgledale veće. Vremenom je došlo do upale. Vazelin u bicepsima Terešina je… »

Nova Frikom Hrono mešavina sa pečurkama

Nedeljnik 18.11.2019
Nova Frikom Hrono mešavina sa pečurkama ukusna je, šarena i niskokalorična kombinacija povrća i pečuraka koja objedinjuje vrhunske sastojke – šampinjone, tikvicu, brokoli, crvenu papriku i prokelj. Smrznuta je tehnologijom brzog zamrzavanja čime… »

Da li ste spremni za sladoledna iznenađenja iz Frikoma ove zime

Nedeljnik 15.11.2019
Foto: Promo Sladoled predstavlja mnogo više od užitka u omiljenim ukusima i njihovim kombinacijama. Vezujemo ga za posebne prilike, trenutke zadovoljstva sa porodicom i prijateljima ili opuštanja nakon napornog dana uz omiljenu knjigu ili seriju. Ako… »

KZK ispituje koncentraciju Fortenove nad 21 firmom u Srbiji

Dnevnik 14.10.2019
BEOGRAD: Komisija za zaštitu konkurencije (KZK) započela je postupak protiv privrednog društva Fortenova Grupa d.d. iz Zagreba kako bi ispitala koncentraciju "koja je sprovedena iako nije odobrena" sticanjem kontrole nad 21 privrednim društvom u… »

Da li su naslednici Agrokora u Srbiji monopolisti?

Dnevnik 08.10.2019
Srpska Komisija za zaštitu konkurencija pokrenula je po službenoj dužnosti postupak protiv privrednog društva „Fortenova grupa” d. o. o. Zagreb, nekadašnjeg „Agrokora”, radi ispitivanja koncentracije koja je sprovedena iako nije odobrena. Po… »

Vesti dana »