FSS

Piksi zvanično selektor Srbije: Presrećan i izuzetno ponosan

RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Dragan Stojković Piksi od danas je zvanično selektor fudbalske reprezenatciije Srbije. Kako je saopštio Fudbaski savez Srbije (FSS), Stojković je potpisao ugovor na tri godine, odnosno do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024… »

“Presrećan i ponosan”: Piksi i zvanično selektor Srbije

BizLife pre 1 sat
Piksi je zvanično promovisan u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije. Potpisao je ugovor na tri godine, tačnije do kraja kvalifikacija za EP 2024. godine. Odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije Dragan Stojković je selektor A reprezentacije… »

Velike promene u FSS - Pet potencijalnih naslednika Kokeze, pitaće se samo jedan klub?

Sportske.net pre 3 sata
Fudbalsku Srbiju drmaju velike promene. Posle imenovanja Dragana Stojkovića Piksija za selektora Srbije, sve su glasnije priče o tome ko će naslediti Slavišu Kokezu. Još uvek aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije se nalazi pod istragom i… »

FSS dobija novog predsednika! Evo ko su kandidati da naslede Kokezu!

Hot sport pre 4 sati
Slaviša Kokeza više neće biti predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Deluje da je Kokeza završio svoju misiju na metu prvog čoveka FSS i da će Srbija uskoro dobiti naslednika, prenose domaći mediji. Nakon priče da je povezan sa kriminalnim… »

Inicijali na jednoj, grb na drugoj strani! Konačno - FSS predstavio Dragana Stojkovića Piksija, novog selektora…

Blic sport pre 4 sati
Fudbalski savez Srbije je i zvanično imenoavo za selektora nacionalnog tima. Odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije Dragan Stojković je selektor A reprezentacije. Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Stojković je potpisao ugovor… »

Matić iz Čukaričkog prešao u FSS

Sport klub pre 4 sati
Dosadašnji direktor Omladinske škole Čukaričkog Igor Matić svoju karijeru će nastaviti u Fudbalskom savezu Srbije. On će u FSS raditi kao kordinator mlađih selekcija reprezentacije. „Na Banovom brdu sam od 2012. godine, skoro od prvog dana od… »

Matić napustio Čukarički: Doskorašnji direktor Omladinske škole prihvatio ponudu FSS-a!

Hot sport pre 5 sati
Posle devet godina Igor Matić je napustio fudbalski klub Čukarički. Dosadašnji direktor Omladinske škole, nekadašnji kapiten Brđana, okušaće se na novom poslu. Matić je prihvatio ponudu iz FSS i biće kordinator mlađih selekcija. – Na Banovom… »

Piksi i zvanično selektor: “Ne postoji veća čast nego biti selektor svoje zemlje”

Naissus info pre 4 sati
Dragan Stojković Piksi je karijeru je započeo u Radničkom iz Niša. Svoj poslednji meč odigrao je u Nišu, 29. oktobra 2001. godine. Odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije Dragan Stojković Piksi je selektor A reprezentacije. “Dogovor je… »

Rambo za SK: Ne ispravljamo višegodišnje greške u FSS

Sport klub pre 5 sati
Gost emisije "Sportlight" bio je proslavljeni fudbaler Dejan Petković Rambo. On u razgovoru sa Igorom Miklom otkrio detalje iz igračke karijere, anegdote kroz koje je prolazio sa trenerima, izostanak iz reprezentacije, kao i aktuelna dešavanja u… »

Dragan Stojković Piksi i zvanično selektor Srbije

Al Jazeera pre 4 sati
On je potpisao ugovor na tri godine, odnosno do kraja kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine. Dragan Stojković Piksi od danas je zvanično selektor fudbalske reprezentacije Srbije, prenosi agencija Tanjug. Kako je saopćio Fudbaski savez Srbije… »

Vesti dana »