Futog

Od danas niže cene gradskog prevoza u prigradskim naseljima

Dnevnik pre 7 sati
Novi cenovnik usluga javnog prevoza, usklađen s izmenama Zonsko-tarifnog sistema, stupa na snagu danas, pa će tako putnici karte u vozilu za prevoz u prvoj zoni plaćati 65 dinara, a u drugoj, trećoj i četvrtoj 110. Promenom zonsko-tarifnog sistema, u… »

Priprema se komunalno opremanje stambenog bloka za izbeglice u Futogu

Dnevnik pre 7 sati
Opremanje stambenog bloka za izbeglice u Futogu koštaće gotovo 30,7 miliona dinara, s PDV-om (30.687.668,15). Taj posao je na tenderu Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije poveren novosadskom „Put-investu“ s podizvođačem… »

Povećan broj saobraćajnih nesreća u kojima učestvuju dvotočkaši

Dnevnik pre 10 sati
S lepim vremenom saobraćajne nezgode u kojima učestvuju dvotočkaši su sve učestalije. Samo tokom vikenda, dogodile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima su dve osobe su poginule, dve zadobile teške telesne povrede, a jedna lakše. U Futogu, u… »

Rani javni uvid regulacije pijace u Futogu

Dnevnik pre 13 sati
Rani javni uvid u Konceptualni okvir plana generalne regulacije pijace u Futogu sa kompatibilnim namenama. Na osnovu člana 45a. Zakona o planiranju i izgradnji ("Službeni glasnik RS" br. 72/09, 81/09-ispr., 64/10 - odluka US, 24/11, 121/12, 42/13-odluka… »

Isključenja struje za ponedeljak, 25. maj

Moj Novi Sad pre 1 dan
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada i Rumenke. • od 8 do 14.30 sati: Ilariona Ruvarca 2-26, 5-23 B, 1 i 3, Futoški put 89-93 • od 9 do 12 sati: Arsenija… »

Petar je za svoj 18. rođendan tražio jedan neobičan poklon: Mnoge je oduševilo ono što je dobio od majke

Srbija danas pre 1 dan
Petar je od svoje majke za rođendan dobio veliku drljaču. Mladi poljoprivrednik iz Silbaša Petar Suvačar prošle godine je od svoje majke za osamnaesti rođendan dobio neobičan poklon - drljaču. Ovih dana obilazi svoje uredne parcele i priprema… »

Momci za 18. Rođendan traže žurku, motor, kola ali ne i Petar: Nikad nećete pogoditi šta je majku zamolio da mu kupi!

Kurir pre 1 dan
SILBAŠ - Mladi poljoprivrednik iz Silbaša Petar Suvačar prošle godine je od svoje majke za osamnaesti rođendan dobio neobičan poklon - drljaču. Ovih dana obilazi svoje uredne parcele i priprema maturski rad kojim će završiti srednju… »

Isključenja struje za ponedeljak, 25. maj

Radio 021 pre 1 dan
Delovi Novog Sada i Rumenke u ponedeljak, 25. maja neće imati struje. NOVI SAD Ilariona Ruvarca 2-26, 5-23b, 1, 3, Futoški put 89-93, od 8 do 14:30 časova RUMENKA Arsenija Čarnojevića 35-73, 24-62, od 9 do 12 časova Arsenija Čarnojevića 75-107… »

Teško povređen motocilista u Futogu, sudario se sa gradskim autobusom

RTV pre 2 dana
NOVI SAD - Danas oko 11 časova i 25 minuta došlo je do teške saobraćajne nezgode u Futogu u Ulici Carice Milice ispred broj 54, objavio je portal "NS uživo". U nezgodi su učestvovali motocikl Honda CBR i autobus GSP-a. Do nesreće je, prema prvim… »

Motociklista teško povređen u udesu u Futogu

Dnevnik pre 2 dana
Muškarac na motociklu (31) povređen je u udesu u kom je učestvovao i autobus GSP-a, prenose novosadski mediji. Do udesa je došlo u ulici Carice Milice u Futogu, u kasnim prepodnevnim časovima. Muškarac je u udesu zadobio teške telesne povrede i… »

Vesti dana »