Goša

Država protiv radnika (EMISIJA)

Insajder pre 6 dana
Zakoni jasno kažu da zaštita prava radnika ne sme biti prepuštena poslodavcima i da je neophodna aktivna uloga države. Šta se dešava kada država zakaže jasno pokazuje slučaj fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke. Problem u toj… »

Otvorena južnokorejska fabrika Kyungshin Cable u Smederevskoj Palanci

N1 Info pre 13 dana
Srbija je dobro mesto za ulaganje, a Koreja zemlja od koje najviše možemo da naučimo i koja je za 30 godina postala "azijski tigar", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svečanosti povodom otvaranja južnokorejske fabrike Kjungšin Kejbl… »

U Smederevskoj Palanci otvorena južnokorejska fabrika za 700 radnika

Danas pre 13 dana
Srbija je dobro mesto za ulaganje, a Koreja zemlja od koje najviše možemo da naučimo, i koja je za 30 godina postala „azijski tigar“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svečanosti povodom otvaranja južnokorejske fabrike Kjungšin… »

Milenijum tim tužio Ne davimo Beograd

Nova pre 30 dana
Građevinska kompanija "Milenijum tim” tužila je pokret Ne davimo Beograd radi naknade materijalne štete u iznosu od skoro 12 miliona dinara, zbog objavljivanja teksta o promeni urbanističkog plana kojim se ovoj kompaniji omogućava rušenje… »

Milenijum tim tužio i pokret “Ne davimo Beograd”

Jug press pre 30 dana
BEOGRAD Građevinska kompanija Milenijum tim tužila je pokret Ne davimo Beograd radi naknade materijalne štete u iznosu od skoro 12 miliona dinara, zbog objavljivanja teksta o promeni urbanističkog plana kojim se ovoj kompaniji omogućava rušenje… »

Kompanija „Milenijum tim” tužila pokret Ne davimo Beograd

Danas pre 30 dana
Građevinska kompanija „Milenijum tim” tužila je pokret Ne davimo Beograd radi naknade materijalne štete u iznosu od skoro 12 miliona dinara, zbog objavljivanja teksta o promeni urbanističkog plana kojim se ovoj kompaniji omogućava rušenje… »

Imovina fabrike "Goša" prodata za 25,3 miliona dinara

Radio 021 pre 31 dana
Beogradske "Ovčar-Kablar tekovine" novi su vlasnik dela nekretnina u Smederevskoj Palanci koje su prodate iz stečaja fabrike za proizvodnju alata i mašina "Goša", objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Objekat Mašinska… »

Imovina Goša – Fabrike za proizvodnju alata i mašina prodata za 25,3 miliona dinara

Top press pre 31 dana
Smederevska Palanka – Beogradske „Ovčar-Kablar tekovine“ novi su vlasnik dela nekretnina u Smederevskoj Palanci koje su prodate iz stečaja „Goša-Fabrike za proizvodnju alata i mašina“, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih… »

Novi vlasnik vraća u pogon Gošinu fabriku alata i mašina za vagonogradnju - Kompanija Ovčar-Kablar Tekovine planira i…

Ekapija pre 31 dana
Beogradska kompanija Ovčar-Kablar Tekovine, koja je kupila mašinsku radionicu nekadašnje Gošine Fabrike za proizvodnju alata i mašina sa ankesom, površine 4.915 m2 u Smederevskoj Palanci, planira da ponovo oživi proizvodnju u ovoj fabrici koja je… »

Oglašena prodaja proizvodnog pogona FSO Goša AD Kragujevac u Žabarima

N1 Info 11.03.2021
FSO Goša AD Kragujevac prodaje proizvodni pogon u Žabarima. Razgledanje prostora i uvid u dokumentaciju moguće je obaviti do 17. marta 2021. godine. Zatvorene ponude treba dostaviti na adresu FSO Goša, Industrijska 5, Simićevo. Više detalja… »

Vesti dana »