Google

Nada Topčagić obara rekorde: Pesma uz koju se Zlatan Ibrahimović pojavio u San Remu, postala je pravi hit u Italiji!

Kurir pre 5 sati
Pesma "Jutro je" Nade Topčagić postala je vrlo tražena u Italiji, posebno u pokrajini Lombardiji, zahvaljujući Zlatanu Ibrahimoviću, koji se s tom numerom pojavio na festivalu Sanremo. Pre ovog gesta slavnog fudbalera, sasvim sigurno, niko nije čuo… »

Pod točkovima napretka

RTS pre 13 sati
Koristimo uređaje i algoritme o kojima ništa ne znamo. I ne samo mi. U dokumentarnom filmu "Društvena dilema", prikazanom nedavno na Netfliksu, ljudi iz kompanija Gugl, Fejsbuk, Tviter, Instagram, pričaju kako algoritme koji sve to pokreću u svakoj… »

Brave lansira pretraživač sa fokusom na privatnost

PC Press pre 13 sati
Samo nekoliko meseci pošto su na tržište izbacili ono što bi smo nazvali prvi news-reader u čijem fokusu je privatnost korisnika, Brave je započeo novi, umnogome ambiciozniji projekat – da naprave svoj pretraživač istog naziva. Brave Search bi… »

Google presekao: Neće više da prate korisnike “kolačićima”

Vesti online pre 13 sati
Godinama su se oglašivači koji se oglašavaju na internetu oslanjali na podatke koje je Google prikupljao o ponašanju korisnika, a koje je dobijao zahvaljujući “kolačićima”. Ipak, čini se da bi takvoj praksi uskoro mogao doći kraj. Alphabet, u… »

Google tvrdi: Nećemo više pratiti korisnike "kolačićima"

Radio 021 pre 14 sati
Godinama su se oglašivači koji se reklamiraju na internetu oslanjali na podatke koje je Google prikupljao o ponašanju korisnika, a koje je dobijao zahvaljujući "kolačićima". Ipak, čini se da bi takvoj praksi uskoro mogao doći kraj. Alphabet, u… »

Naredni Google Pixel telefon bi mogao biti objavljen u junu

Benchmark pre 17 sati
Google trenutno radi na novim Pixel telefonima, a prema navodima dojavljivača Jona Prossera, kompanija planira da svoju narednu Pixel objavu održi 11. juna ove godine. Ovo je veoma neobičan period objave za Google, koji je u prošlosti Pixel telefone… »

Google Chrome skraćuje vreme između dva update-a

PC Press pre 18 sati
Dinamičnost tržišta povlači sa sobom promenu načina razmišljanja kompanija, uključujući i one najveće. Poslednji primer je informacija koja stiže iz Google-a u kojoj je najavljeno da će se skratiti vreme između dva update-a za najpopularniji… »

Zašto je Ferrari izgubio na popularnosti i kako može da je vrati?

Total car pre 19 sati
Za poslednjih desetak godina popularnost italijanskog auto-brenda se srozala. Jedan od načina za merenje nečije popularnosti je Gugl pretraživanje. Specijalizovani britanski portal Compare the Market iskoristio je podatke “guglanja” automobilskih… »

Jutjub konačno ukida suspenziju Donalda Trampa, a evo kako su to objasnili...

Srbija danas pre 19 sati
Youtube kanal Donalda Trampa, ugašen 12. januara, biće ponovo uspostavljen kada se dovoljno smanji opasnost od nasilja, rekla je u Suzan Vojcicki, šefica Google-ovog video servisa, gotovo dva meseca nakon napada protrampovih pristalica na američki… »

Google presekao: Neće više da prate korisnike "kolačićima"

B92 pre 1 dan
Godinama su se oglašivači koji se oglašavaju na internetu oslanjali na podatke koje je Google prikupljao o ponašanju korisnika, a koje je dobijao zahvaljujući "kolačićima". Ipak, čini se da bi takvoj praksi uskoro mogao doći kraj. Alphabet, u… »

Vesti dana »