Google

Google presekao: Neće više da prate korisnike "kolačićima"

B92 pre 6 sati
Godinama su se oglašivači koji se oglašavaju na internetu oslanjali na podatke koje je Google prikupljao o ponašanju korisnika, a koje je dobijao zahvaljujući "kolačićima". Ipak, čini se da bi takvoj praksi uskoro mogao doći kraj. Alphabet, u… »

12 Trikova za Google Chrome: Niste ni svesni moći ovog internet pregledača, možete i strimovati preko njega!

Mondo pre 6 sati
Od dinosaurusa, pa sve do zaštite vašeg internet pregledača. Od dinosaurusa, pa sve do zaštite vašeg internet pregledača. Čak iako ste koristili Google Chrome od njegovog izlaska 2008. godine, verovatno postoje stvari za koje niste ni svesni da… »

Obeležen dan besplatnog javnog prevoza

Kragujevačke pre 9 sati
U Kragujevcu je danas, treću godinu zaredom, obeležen Internacionalni dan besplatnog javnog prevoza. Tim povodom, održana je akcija na autobuskom stajalištu “Pionir” u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića gde su građani mogli da se upoznaju… »

I u Kragujevcu obeležen Internacionalni dan besplatnog javnog prevoza

Ritam grada Kg pre 9 sati
U Kragujevcu je danas, treću godinu zaredom, obeležen Internacionalni dan besplatnog javnog prevoza. Tim povodom, održana je akcija na autobuskom stajalištu “Pionir” u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića gde su građani mogli da se upoznaju… »

Ove mačke prati 4 miliona ljudi: Vlasnik je odlučio da ih počasti "spa danom" i postao hit na internetu

Blic pre 11 sati
Karim i Fifi su bračni par kojima je karantin teško pao, pa su tokom pandemije došli na ideju da počnu da snimaju zabavne video snimke u kojima su glavne zvezde njihove mačke. Nisu ni sanjali da će imati 4 miliona pratilaca na TikToku, ali njihovi… »

Nova Stadia ekskluziva: PixelJunk Raiders

PC Press pre 15 sati
Iako Google Stadia više nema svoje vlastite studije za razvoj igara, i dalje će izdavati ekskluzivne igre. Sledeća koja dolazi na platformu je PixelJunk Raiders kompanije K-Games. Ekskluziva kao pokušaj privlačenja novih korisnika Ekskluziva… »

Korak po korak: Penzioneri, koristite internet na jednostavniji način

Večernje novosti pre 16 sati
RAZLIČITE aplikacije preko kojih mogu da se čitaju novine, knjige, sluša muzika i gledaju filmovi mogu se instalirati i na mobilnom telefonu. Uglavnom su potpuno besplatne, a kako bi se našle na početnom ekranu pametnog telefona potrebno je da prvo… »

Danas podkast: Godinu dana korona virusa u Srbiji

Danas pre 18 sati
Poslušajte novi podkast Danasa Nova epizoda podkasta Danasa dostupna je na platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts i Stitcher. Autorka podkasta Danasa Selena Kosorić ugostila je psihološkinju Anu Vlajković i profesora Filozofskog… »

Kako uključiti i isključiti Developer options na Android-u

Besplatni programi pre 1 dan
Android-ov skriveni meni za programere, pod nazivom Developer options, sadrži mnoštvo zanimljivih podešavanja. Možete da omogućite bežični ADB, lažni prikaz vaše GPS lokacije, da ekran uvek radi na 90 Hz ili čak prisilite nekompatibilne… »

Procurile informacije o Gugl projektu: Omogućiće – supersluh

Nova pre 1 dan
Gugl razvija poseban uređaj prepun senzora i mikrofona zahvaljujući kojem bi mogli da se izoluju pojedinačni glasovi iz mase ljudi, ali i koji bi mogao da omogući još bolji sluh. Pre više od deset godina osnivači Gugl Leri Stranice (Googlea Larry… »

Vesti dana »