Goran Bregović

Na kuće i stanove dao više od 35 miliona evra: Goran Bregović sad zarađuje od nekretnine na Senjaku, dan košta i do 3.000…

Večernje novosti pre 6 dana
Foto: M. Anđela Navodno, ostavio je i jedan deo stambenog prostora za sebe, gde može da boravi kada kuću u kojoj živi iznajmi na dan. Muzički umetnik Goran Bregović prema pisanju medija u svom posedu ima više od 30 kuća, vila, stanova i garsonjera… »

Snimak iz dobojske bolnice kruži internetom: Doktorka preti pacijentu da će ga "bubnuti" u međunožje (video)

Večernje novosti pre 6 dana
Foto: Printscreen Na snimku koji je objavljen vidi se kako zdravstvena radnica u mantilu govori pacijentu da će ga "bubnuti nogom u ja**", dok sve to snima ženska osoba kojoj zdravstvena radnica poručuje da je treba biti stid. Video koji je objavio… »

Bregović na nekretnine dao više od 35 miliona €! Svaka vila vredi bar 1.000.000 €, a jedan dan u njoj košta 3.000 €!

Mondo pre 6 dana
Najbogatiji muzičar! Najbogatiji muzičar! Nakon tri godine gradnje slavni muzičar Goran Bregović navodno je završio objekat na Senjaku i izdao ga jednoj kompaniji. Navodno je ostavio i jedan deo stambenog prostora za sebe, gde može da boravi kada… »

Bregović na kuće i stanove dao više od 35 miliona evra Sad zarađuje od nekretnine na Senjaku, dan košta i do 3.000 evra

Blic pre 6 dana
Nakon tri godine gradnje popularni muzičar Goran Bregović završio je objekat na Senjaku i uveliko ga izdao jednoj kompaniji. Kako saznajemo, ostavio je i jedan deo stambenog prostora za sebe, gde može da boravi kada kuću u kojoj živi iznajmi na dan… »

Pevač u bokserskim vodama: Bregović je Borovčaninu otkrio svoju povezanost sa boksom (video)

Večernje novosti pre 12 dana
Tema sastanka Borovčanina i Gorana Bregovića bio je boks. Predsednik BSS je zajedno sa predstavnicima saveza BiH posetio nekadašnjeg pevača Bijelog dugmeta. Zanimljivo je da je Bregović u prošlosti bio predsednik BK Železničar iz Sarajeva… »

Filmovi o “dadovu” i KST: Biće prikazani u okviru "Martovskog festivala"

Večernje novosti pre 19 dana
U okviru programske celine “Domaća panorama” biće prikazan i film "KST-65" (u režiji Zorana Bulovića), snimljen je povodom 65 godina postojanja Kluba studenata tehnike. Ovo ostvarenje sadrži bogatu građu o legendarnom beogradskom klubu, kao i… »

Film o 65 godina KST-a u programu Martovskog festivala

Politika pre 19 dana
U okviru revijalnog dela programa 67/68. Martovskog festivala, 20. aprila u Domu omladine Beograda biće prikazan dokumentarni film „KST-65” (2020, 53' 37'') u režiji Zorana Bulovića. Film je snimljen povodom 65 godina postojanja Kluba studenata… »

Pesma "Bijelog dugmeta" koju svi znate nije zvučala ovako u originalu! Bebek se pobunio i odmah promenio stihove!

Mondo pre 18 dana
Čuvena pesma "Bijelog dugmeta" - "Pristao sam biću sve što hoće" u originalnoj verziji ne zvuči onako kako je to svi danas znaju i pevaju. Čuvena pesma "Bijelog dugmeta" - "Pristao sam biću sve što hoće" u originalnoj verziji ne zvuči onako kako… »

Ovo su vanbračna deca naših poznatih ličnosti: Neke od njih očevi nikada nisu želeli ni da vide

Telegraf pre 25 dana
Pojedine poznate ličnosti priznale su svoju decu i održavaju kontakt sa njima, dok su neki i na sudu zbog dokazivanja očinstva. Deca poznatih ličnosti često su pod lupom javnosti zbog poznatih roditelja, međutim, ima i onih o kojima se veoma malo… »

Gala koncert Konstantina Kostjukova u Domu kulture

Morava info 31.03.2021
ČAČAK – U velikoj sali doma kulture 22. aprila će biti održan gala koncert Konstantina Kostjukova i zvezda beogradskog baleta. Program ovog gala koncerta omugućava publici da vidi delove najpopularnijih ostvarenja iz oblasti: – Klasičnog baleta… »

Vesti dana »