Goran Obradović

Atletičari Vojvodine uspešni na prvenstvu Srbije u višeboju

Dnevnik pre 9 sati
Atletičar Vojvodine Marko Beljanski postao je prvak Srbije u desetoboju na šampionatu u Sremskoj Mitrovici i sa 6.458 bodova oborio je državni rekord u konkurenciji mlađih juniora. Talentovani višebojac, kog trenira Goran Obradović sa drugim… »

Humanitarni tiket u podne: Darko Pešić tipuje za Udruženje obolelih od melanoma

Mozzart sport pre 1 dan
Crnogorski desetobojac na derbiju između Empolija i Lećea odigrao je igru gol, gol. Atletičar sa Lovćena svojevremeno je postavio novi crnogorski rekord u desetoboju. Darko Pešić je na pojedinačnom prvenstvu Srbije u Novom Sadu osvojio 7.941 bod… »

Lider Dveri pozvao na povlačenje iz procedure Predloga zakona o istopolnim zajednicama

Danas pre 1 dan
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je danas vlast u Srbiji da povuče zakonski predlog o regulisanju prava istopolnih zajednica iz procedure, nakon što je predsednik Aleksandar Vučić najavio da ga neće potpisati, i ocenio da je taj akt… »

Humanitarni tiket u podne: Goran Obradović tipuje za Dečje selo “Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici

Mozzart sport pre 3 dana
Treneru Ivane Španović leži Barsin kec. Trenera najbolje srpske atletičarke Ivane Španović, Gorana Obradovića pronašli smo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U pitanju je Dubai, gde se Ivana sa timom pripremala za takmičenja koja je očekuju. On… »

Grci zbog korone otkazali miting, Ivana Španović bez Kalamate

Sportski žurnal pre 3 dana
Ivana Španović i njen trener Goran Obradović, planirali su da olimpijsku sezonu na otvorenim borilištima počnu mitingom u Kalamti 22. maja, ali je on otkazan. - Kako nam je rečeno, grčke vlasti su zbog virusa korona zabranile organizovanje… »

Mini festival "Naši dani" u Srpskom narodnom pozorištu

RTV pre 4 dana
NOVI SAD - Danas će u Srpskom narodnom pozorištu početi novi mini festival „Naši dani“. U prvom delu festivala, do 11. maja publika će imati priliku da pogleda pet predstava Beogradskog dramskog pozorišta, a to su: „Fine, mrtve d(j)evojke“… »

Počinje mini festival "Naši dani" u snp: Pet predstava Beogradskog dramskog pozorišta i razgovor sa glumcima

Blic pre 5 dana
Sutra, u petak 7. maja, u Srpskom narodnom pozorištu počeće novi mini festival „Naši dani“. U prvom delu festivala, do 11. maja publika će imati priliku da pogleda pet predstava Beogradskog dramskog pozorišta, a to su: „Fine, mrtve… »

Festival "naši dani" do 11. Maja: Predstave BDP na sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu

Večernje novosti pre 5 dana
Foto: Dragana Udovičić Reč je o predstavama: „Fine, mrtve d(j)evojke“ pisca Mata Matišića, u režiji Patrika Lazića, „Čitač“, Fedora Šilija, po motivima romana Bernharda Šlinka,režisera Borisa Liješevića, „Ružni, prljavi, zli“… »

Mini-festival "Naši dani": Saradnja Beogradskog dramskog, Srpskog narodnog i Novosadskog pozorišta

Večernje novosti pre 6 dana
Foto Promo Predstava "Fine mrtve d(j)evojke", pisca Mata Matišića, u režiji Patrika Lazića, biće izvedena 7. maja, na sceni "Pera Dobrinović". Narednog dana publika će gledati "Čitača", Fedora Šilija, s rediteljskim potpisom Borisa Liješevića… »

Slika sa potpisom Željka Obradovića, ostaje Nađi za uspomenu, iako je prodata za njeno lečenje

RTS pre 7 dana
Prikupljanju pomoći za lečenje četvorogodišnje Čačanke Nađe Đerović doprineo je i najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović. On je potpisao svoju sliku koja je prodata na aukciji, ali će, na zahtev kupca, ipak pripasti maloj Nađi. Rad… »

Vesti dana »