Goran Vesić

Vesić predlaže da svi na skelama moraju da imaju zastore s umetničkim delima Narodnog muzeja

Danas pre 23 sata
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će se početkom marta pred odbornicima Skupštine grada naći odluka da svi koji grade na skelama moraju da imaju zastore sa odštampanim umetničkim delima Narodnog muzeja. O tome je postignut… »

Vesić: Sud odbio još jednu Đilasovu tužbu protiv mene

Večernje novosti pre 7 sati
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić saopštio je danas da je još jedna tužba Dragana Đilasa protiv njega odbijena kao neosnovana. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić saopštio je danas da je još jedna tužba Dragana Đilasa protiv njega odbijena kao… »

Vesić obišao radove Savski kej odlično napreduje, nastavljamo s uređenjem dečjih igrališta i sportskih terena

Kurir pre 2 sata
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da uređenje Savskog keja, od Beton hale do Brankovog mosta, odlično napreduje. - Već sutra asfaltiramo deo ispred Beton hale - objavio je Vesić na svom zvaničnom Fejsbuk profilu, uz… »

Na gradilištima obavezna umetnička dela

B92 pre 4 sata
Beograd -- Skupština grada početkom marta trebalo bi da usvoji odluku koja će obavezati investitore da na skelama imaju zastore sa umetničkim delima iz Narodnog muzeja. Osim toga, Grad planira da ove i naredne godine više objekata proglasi… »

U 2020. sanacija oko 100 dečjih igrališta u Beogradu

Mondo pre 4 sata
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je potpuno uređeno dečje igralište u Ustaničkoj ulici i tom prilikom poručio da će tokom ove godine biti izvedeni radovi na sanaciji još četiri dečja igrališta u opštini Zvezdara, a na… »

Rekonstrukcija vrtića Zeka u Velikom Mokrom Lugu biće završena u aprilu

Ekapija pre 6 sati
Rekonstrukcija vrtića Zeka u Velikom Mokrom Lugu, koja je počela početkom februara, biće završena sredinom aprila, a ulaganja su vredna 20 miliona dinara. Ovaj vrtić pohađa 148 dece, koja sada idu u dva druga objekta Predškolske ustanove Zvezdara… »

Vesić: Sud odbio još jednu Ðilasovu tužbu protiv mene

Alo pre 6 sati
Vesić navodi da je Ðilas podneo tužbu zbog kvalifikacija o njegovom radu koje je Vesić izneo gostujući u programu televizije Pink 19. oktobra 2017. godine, a koje je preneo dnevni list Blic 20. oktobra 2017. godine. Goran Vesić saopštio je danas da… »

Vesić rasturio Đilasa na sudu: Lideru SzS nije uspela namera da "zloupotrebi pravo" i zastraši političke protivnike

Srbija danas pre 7 sati
Đilas je podneo tužbu zbog kvalifikacija o njegovom radu. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk profilu presudu koju je dobio protiv lidera SzS Dragana Đilasa Status Gorana Vesića prenosimo u celosti: Još jedna… »

Vesić bi da „ulepša“ radove: Preko skela umetnički motivi

BizLife pre 9 sati
Foto: Beoinfo Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će se početkom marta pred odbornicima Skupštine grada naći odluka da svi koji grade na skelama moraju da imaju zastore sa odštampanim umetničkim delima Narodnog muzeja. O tome… »

Službe prate na stotine građana

Danas pre 2 dana
Novinari, sudije, tužioci i politički protivnici vlasti, samo su neke od kategorija koje su pod posebnim merama bezbednosnih struktura Neovlašćeno zadiranje u tuđu elektronsku komunikaciju je krivično delo za koje je zaprećena kazna i do tri godine… »

Vesti dana »