Goran Vesić

Vesić: Beograd ponosan što je bio favorit za završnicu Evrolige

Danas pre 17 minuta
Bez obzira na to što je Evroliga donela odluku da se završnica ovog takmičenja ne odigra, Grad Beograd ponosan je što je, u konkurenciji mnogih evropskih prestonica, bio favorit za organizaciju završnice takmičenja, izjavio je zamenik… »

Vesić: Prosečna neto zarada za mart u Beogradu 634 evra

Danas pre 1 sat
Prosečna neto zarada za mart u Beogradu bila je 74.491 dinara ili 634 evra, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. On je naveo da je prosečna plata u Beogradu u martu porasla u odnosu na januar kada je iznosila 627 evra, kao i… »

Vesić: Prosečna plata u Beogradu 634 evra

Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Prosečna neto zarada za mart u Beogradu bila je 74.491 dinara ili 634 evra, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. On je naveo da je prosečna plata u Beogradu u martu porasla u odnosu na januar kada je iznosila 627… »

Vesić: Prosečna plata u martu u BGeogradu iznosila je 634 evra!

Kurir pre 2 sata
Beogradu je prosečna plata u martu ove godine bila 634 evra što je više u odnosu na januar kada je iznosila 627 evra i februar kada je bila 614 evra, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Vesić je precizirao da je prosečna neto… »

Vesić: U septembru podnosimo kandidaturu za fajnal-for

Sportski žurnal pre 4 sata
Zamenik gradonačelnika je posle odluke Evrolige istakao da je Beograd bio favorit za organizaciju u konkurenciji mnogih evropskih prestonica. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas, povodom odluke Evrolige da se završnica tog… »

Beograd u septembru podnosi kandidaturu za f4 Evrolige

Telegraf pre 4 sata
Doduše, za neku od narednih sezona. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas, povodom odluke Evrolige da se završnica tog košarkaškog takmičenja ne odigra, da je grad Beograd ponosan što je bio favorit za taj događaj u… »

Park na Savskom keju poneće ime Diane Budisavljević - Spomenike dobijaju Petar Moler i Aleksandar Deroko

Ekapija pre 8 sati
Komisija za spomenike i nazive trgova i ulica Skupštine grada Beograda usvojila je na sednici održanoj prošle nedelje, 21. maja, inicijative da se na Savskom keju imenuje park Diane Budisavljević, kao i da centralni park na prostoru Beograda na vodi… »

Vesić: Naša obaveza da podnesemo građanima izveštaj o radu u vanrednom stanju

N1 Info pre 1 dan
U beogradskom izdanju dnevnih novina juče je objavljen skraćen izveštaj o radu Grada u vanrednom stanju, prilagođen da može lako da se pregleda na četiri stranice, a pravi izveštaj ima skoro hiljadu stranica i on će se naći pred odbornicima u… »

Vesić: Naša je obaveza da podnesemo građanima izveštaj o radu za vreme vanrednog stanja

Danas pre 1 dan
U beogradskom izdanju dnevnih novina juče je objavljen skraćen izveštaj o radu Grada u vanrednom stanju, prilagođen da može lako da se pregleda na četiri stranice, a pravi izveštaj ima skoro hiljadu stranica i on će se naći pred odbornicima u… »

Glavna autobuska stanica se seli do kraja godine?

Kamatica pre 1 dan
Početak radova najavio je i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. On je dodao da će autobuska stanica biti preseljena na Novi Beograd do kraja godine. Direkcija za građevinsko zemljiište i investicije dodelila je na tenderu posao izgradnje… »

Vesti dana »