Goran Vesić

Od danas javna rasprava o kvalitetu vazduha

Politika pre 8 sati
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić istakao je sinoć da se Grad Beograd odgovorno odnosi prema problemu zagađenja vazduha i najavio da će se od danas na sajtu Grada Beograda naći Plan za kvalitet vazduha koji se donosi za narednih 10 godina… »

Privrednici iz Beograda žele da pomognu ugroženom stanovništvu u Hrvatskoj

Politika pre 11 sati
U Privrednoj komori Srbije danas su se okupili privrednici iz Beograda koji su izrazili želju da pomognu građanima Hrvatske ugroženim zemljotresom, a o detaljima pomoći razgovarali su na sastanku kojem su prisustvovali mitropolit… »

Održan sastanak povodom masovne vakcinacije: Od ponedeljka kol-centri za pomoć starijima oko imunizacije

Večernje novosti pre 10 sati
U SKUPŠTINI grada Beograda danas je održan sastanak u vezi sa organizacijom masovne imunizacije na teritoriji prestonice, a najavljeno je da će od ponedeljka u svih 17 beogradskih opština početi sa radom kol-centri putem kojih će sugrađanima… »

Plan za narednih deset godina: Kako će se Beograd boriti protiv zagađenog vazduha?

B92 pre 11 sati
Danas je počela javna rasprava o Planu za kvalitet vazduha koja će trajati narednih 15 dana. Plan se donosi za narednih deset godina sa presekom u narednih pet, a određene su 43 mere za borbu protiv zagađenja vazduha. Zagađenje vazduha u prestonici… »

Vesić: Počela javna rasprava o Planu za kvalitet vazduha u Beogradu

Insajder pre 13 sati
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je danas počela petnaestodnevna javna rasprava o Planu za kvalitet vazduha u Beogradu i pozvao sve građanke i građane da učestvuju u raspravi i daju svoje predloge, prenosi Beoinfo. Vesić je… »

“Vučiću, žičare na Kalemegdanu neće biti…”:

Nedeljnik pre 14 sati
Foto: Igor Pavićević (Beta) – Stranka slobode i pravde (SSP) je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću poručila da žičare na Kalemegdanu, čija je izgradnja najavljena, neće biti… »

Počela javna rasprava o Planu za kvalitet vazduha u Beogradu

B92 pre 14 sati
Beograd -- Javna rasprava o Planu za kvalitet vazduha u Beogradu počela je danas i trajaće 15 dana, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. On je pozvao sve građane prestonice da učestvuju u raspravi i daju svoje predloge. Na zvaničnom sajtu… »

SSP: Vučiću i Vesiću, neće biti žičare na Kalemegdanu

Nova pre 14 sati
Stranka slobode i pravde (SSP) je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću poručila da žičare na Kalemegdanu, čija je izgradnja najavljena, neće biti. “Vučiću, to što ste Vi i Vesić… »

Za Vesića nema stajanja: Čim završi Stefana Nemanju, kreću novi radovi

BizLife pre 14 sati
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić već ima u planu nove radove u srpskoj prestonici nakon rekonstrukcije Savskog trga. On je u autorskom tekstu za Politiku najavio sledeće projekte u Beogradu, a to su uređenje Karađorđeve ulice, zgrade… »

Vesić čestitao 109. Rođendan najstarijoj beograđanki: Srećan rođendan draga baka Nadežda!

Kurir pre 14 sati
BEOGRAD - Najstarija Beograđanka Nadežda Pavlović sa Vračara proslavila 109. rođendan! Srećan rođendan draga baka Nadežda!, napisao je juče na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. (Kurir.rs/Facebook)… »

Vesti dana »