Gordana Čomić

Pokrenut projekat podrške dijalogu civilnog i javnog sektora

RTV 25.03.2021
BEOGRAD - Trogodišnji projekat pod nazivom ''Dijalog promena", pokrenut sa ciljem da se pomogne uspostavljanju dijaloga između civilnog i javnog sektora predstavljen je danas u Palati Srbija. Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog… »

Čomić: Potreban dijalog sa SPC o pravima istopolnih zajednica

B92 25.03.2021
Beograd -- Ministarka Gordana Čomić poručila je danas da je u društvu potreban dijalog sa SPC i ostalim crkvama i verskim zajednicama kako bi se čuli njihovi argumenti. "Nadam se vrlo brzo pozitivnom odgovoru ne samo predstavnika SPC, već i svih… »

Čomić: Ne može SPC odlučivati o istopolnim zajednicama

Nova 25.03.2021
Ministarka za ljudska i manjinska prava Gordana Čomić izjavila je danas da se nada da će u dijalogu zakonu o istopolnim zajednicama razgovarati na činjenicama i da na račun zakona dolaze kritike onih koji ga nisu pročitali. Čomić je novinarima na… »

Čomić: Potreban dijalog sa SPC o pravima istopolnih zajednica

Dnevnik 25.03.2021
BEOGRAD: Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić poručila je danas da nam je u društvu potreban dijalog sa SPC i ostalim crkvama i verskim zajednicama kako bi se čuli njihovi argumenti o tome zašto žele da spreče… »

U Palati Srbije odrzan ``Dijalog promena``

Beta video 25.03.2021
BEOGRAD - U Palati Srbije ``Dijalog promena: Podrška reformama kroz saradnju organizacija civilnog društva i javnih vlasti``. Govorili su ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić, šef delegacije EU u Srbiji Sem… »

Čomić: Potreban dijalog sa SPC o pravima istopolnih zajednica

RTS 25.03.2021
Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić poručila je da nam je u društvu potreban dijalog sa SPC i ostalim crkvama i verskim zajednicama kako bi se čuli njihovi argumenti o tome zašto žele da spreče prava i… »

Čomić: Istopolne zajednice nisu brak, nema usvajanja dece

Nova 25.03.2021
Ministarka za ljudska i manjinska prava Gordana Čomić izrazila je nadu da će dijalog o zakonu o istopolnim zajednicama biti zasnovan na činjenicama i ocenila da na račun zakona dolaze kritike onih koji ga nisu pročitali. Čomić je novinarima na… »

Čomić: Dijalog na osnovu činjenica

RTV 25.03.2021
BEOGRAD - Ministarka za ljudska i manjinska prava Gordana Čomić izjavila je danas da se nada da će u dijalogu zakonu o istopolnim zajednicama razgovarati na činjenicama i da na račun zakona dolaze kritike onih koji ga nisu pročitali. Čomić je… »

Čomić: Ako vam se ne sviđa istopolna zajednica, nemojte živeti u njoj

Radio 021 23.03.2021
Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić izjavila je da bi je jedino iznenadilo u Srbiji da "svako čita ono o čemu posle ima stav". Kako je rekla za N1, nada se da će u maju na prolećnom zasedanju Skupštine biti… »

Anketa Bujanovačkih o istopolnim zajednicama: Ne, ne i ne

Bujanovačke 23.03.2021
Bujanovac, 23. mart 2021. Niko od čitalaca Bujanovačkih nijeodgovorio pozitivno na pitanje “Da li ste za usvajanje Zakona o istopolnim zajednicama?“ u anketi koju je naš portal postavio juče na svojoj FB stranici. Da o Zakonu, za koji je… »

Vesti dana »