Gruzija - vesti

Džudisti Kinezisa u subotu biju evropske bitke

Južne vesti pre 3 dana
Takmičenje u Ligi Evrope džudisti Kinezisa iz Niša počinju u subotu, 8. decembra kada će u konkurenciji timova iz Francuske, Rusije, Gruzije, Nemačke, Rumunije, Italije i Češke pokušati da ponovi ili nadmaši uspeh iz 2016. godine kada su bili peti u Ligi šampiona. Pored Kinezisa, u drugom najjačem... »

Poraz anglo-američkih snaga u Gruziji: Sakašvili i ukronacisti hteli novi Majdan

Pravda pre 3 dana
Pre nekoliko dana, u Gruziji su održani predsednički izbori na kojima je pobedila Salome Zurabišvili, predstavnik desne koalicije. Izbori su prošli manje-više u redu, Zurabišvili je proglašena pobednikom izbora, ali, pored zvaničnih rezultata i zvaničnih događaja, bilo je i nekih paralelnih i nezvaničnih aktivnosti.
U središtu paralelenih aktivnosti povodom izbora u Gruziji, bio je Mihail Sakašvili, bivši gruzijski predsednik, za kojim je gruzijska policija odavno raspisala poternicu zbog brojnih krivičnih dela. Međutim, njegovo kriminalno... »

Joksimović sa gruzijskim parlamentarcima o evropskim integracijama i situaciji u regionu

Novi magazin pre 4 dana
Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović razgovarala je danas sa delegacijom Odbora Parlamenta Gruzije za evropske integracije o budućim aktivnostima Srbije u procesu pristupanja EU, reformama na tom putu kao i o situaciji u regionu.
Navodeći da je Srbija otvorila 14 poglavlja, od kojih su dva privremeno zatvorena i da će u ponedeljak otvoriti još dva, ministarka je kazala da se posebna pažnja u reformskom procesu poklanja poglavljima 23 i 24 koja se odnose... »

Prijateljski odnosi Srbije i Gruzije, bez otvorenih pitanja

RTV pre 5 dana
RTV: Prijateljski odnosi Srbije i Gruzije, bez otvorenih pitanja
BEOGRAD - Članovi Odbora za spoljne poslove, predvođeni predsednikom Žarkom Obradovićem razgovarali su u Narodnoj skupštini sa delegacijom Parlamenta Gruzije o tradicionalno dobrim i prijateljskim odnosima dve zemlje, kao i o mogućnostima za unapređenje međuparlamentarne saradnje.
Obradović je na početku sastanka izrazio zadovoljstvo povodom posete parlamentaraca Gruzije i istakao da dve zemlje nemaju nesuglasica, ni otvorenih pitanja, o čemu svedoči i niz uzajamnih poseta visokih zvaničnika. Istakao je da... »

Milosavljević priznaje: Bio je težak prozor

Sportski žurnal pre 5 dana
„Potrebna nam je još jedna pobeda, probaćemo da se skupimo u februaru i da maksimalno dobro odigramo. Naravno i da tim trijumfom odemo na Svetsko prvenstvo“
Napuštajući „Pionir“, Dragan Milosavljević je nailazio na razne „prepreke“. Uglavnom jer je morao da zastaje zbog slikanja sa navijačima, a nije mogao da zaobiđe ni novinare. I baš u trenutku dok je Gjorgiju Šermadiniju, saigraču... »

Filipovski sa parlamentarcima Gruzije o saradnji dveju zemalja

Danas pre 5 dana
Članovi Poslaničke grupe prijateljstva sa Gruzijom, na čelu sa predsednicom Dubravkom Filipovski razgovarali su danas sa delegacijom Parlamenta Gruzije koja boravi u studijskoj poseti Srbiji, saopštila je Narodna Skupština.
Filipovski je istakla značajnu saradnju dva parlamenta, te posete na najvišem nivou, dodajući da nju mora da prati i jača ekonomska saradnja. Navela je da bi bližu saradnju dve zemlje pomogla i direktna avionska linija Beograda i... »

Stoltenberg: Ostajemo u Crnom moru

Vesti online pre 5 dana
"Na ministarskom sastanku u Briselu, kojem su prisustvovali i predstavnici Gruzije i Ukrajine, države NATO-a potvrdile su nameru da sačuvaju prisustvo u Crnom moru", izjavio je generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg.
- NATO je već povećao prisustvo u Crnom moru. Na sastanku sa saveznicima je dat jasan signal da će biti nastavljeno sa praktičnom podrškom Ukrajini i prisustvom u crnomorskom regionu - izjavio je Stoltenberg. NATO prati... »

Stoltenberg: Ostajemo u Crnom moru

Sputnik pre 5 dana
Na ministarskom sastanku u Briselu, kojem su prisustvovali i predstavnici Gruzije i Ukrajine, države NATO-a potvrdile su nameru da sačuvaju prisustvo u Crnom moru, izjavio je generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg.
„NATO je već povećao prisustvo u Crnom moru. Na sastanku sa saveznicima je dat jasan signal da će biti nastavljeno sa praktičnom podrškom Ukrajini i prisustvom u crnomorskom regionu“, izjavio je Stoltenberg. NATO prati situaciju... »

Šermadini ima večeru od Gagija Milosavljevića

Mondo pre 6 dana
Srpski reprezentativac častiće saigrača iz kluba zbog pobede Gruzije, koja je pomogla i našem timu.
Reprezentativci Srbije su u ponedeljak dobro raspoloženi izašli na meč protiv Grčke, što se nakon meča videlo i na semaforu - 84:61. Neposredno pre polaska iz hotela ka dvorani "Aleksandar Nikolić", izabranici Aleksandra Saše... »

Pohvale iz KSS za Atamana i Radonjića: Danilović nije zaboravio pomoć Efesa i Bajerna za Srbiju

Telegraf pre 6 dana
Predsednik KSS izrazio zahvalnost Bajernu i Efesu što su oslobodili srpske igrače da budu na raspolaganju Đorđeviću za meč sa Grčkom
Košarkaška reprezentacija Srbije na korak je od plasmana na Svetsko prvenstvo u Kini. Đorđevićev tim savladao je Grčku u "Pioniru", pa dva kola pre kraja kvalifikacija ima pobedu više od Gruzije i dve od Izraela, što znači da joj... »

©2018 Netmark d.o.o.