Guča

Prva nacionalna bezbednosna obuka iz oblasti vanrednih situacija okupila 160 mladih učesnika iz Srbije (VIDEO)

InfoLIGA pre 1 dan
Prva nacionalna bezbednosna obuka iz oblasti vanrednih situacija okupila je 160 mladih u Guči, koji će u narednih pet dana proći kroz različite edukacije kako bi bili što spremniji za delovanje u kriznim situacijama. Obuka je besplatna, namenjena je… »

Kragujevac dočekuje učeničke kompanije iz regiona

InfoKG pre 2 dana
U tržnom centru BIG u sredu i četvrtak, u periodu od 10,30 do 17,30 sati, biće održana dva regionalna takmičenja učeničkih kompanija na kojima će ukupno 34 srednjoškolska tima ponuditi svoje proizvode i usluge široj javnosti, dok će članovi… »

Likvidirala muža na brutalan način i nikad se nije pokajala: Ona je najpoznatija "crna udovica" na svetu, a evo kako danas…

Kurir pre 3 dana
Mauricio Guči, čuveni milijarder i šef liderske modne kuće "Guči", ubijen je 27. marta 1995. godine. O načinu na koji je ovaj biznismen skončao, i dan-danas se priča i polemiše, a glavni akter ove mračne i dramatične priče je bila upravo… »

Od Švajcarske do raskošnog Valdaja: Luksuzni način života Putinove ljubavnice dok bukti krvavi rat u Ukrajini

Nova pre 6 dana
Bombardovana sankcijama Zapada, navodna ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina, "pojurila" je sa netaknutih ulica Lugana u Švajcarskoj da bi se sakrila u šumskoj palati u Rusiji kako bi sakrila svoj raskošan način života od pogleda javnosti… »

Dan sećanja na NATO bombardovanje, na opštinu Lučani bačeno 78 bombi

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Lučani - Povodom 24. marta, Dana sećanja na žrtve NATO bombardovanja, predstavnici porodica poginulih boraca opštine Lučani, Vojske Srbije, Udruženja ratnih vojnih invalida, Preduzeća „Milan Blagojević Namenska”, SUBNOR-a, OO Socijalističke… »

Od Exita i Madonne do Čole i Guče: Pitali smo veštačku inteligenciju gde je najbolji provod u Srbiji

Blic pre 6 dana
U poslednje vreme sve je izvesnije da ćemo veštačku inteligenciju koristiti kao lične astistente i savetnike koji će nam olakšati život u raznim sferama i poljima. Od sve popularnijeg chatbota ChatGPT tražili smo preporuke za najbolji provod u… »

Kreće 17. Turneja Slobodne zone – dobitnik Zlatne palme i evropskog Oskara stiže u 50 mesta u Srbiji

City magazine pre 9 dana
Prolećna filmska Turneja, koja će besplatno predstaviti sedam najzapaženijih ostvarenja sa prošlogodišnjegfestivala Slobodna zona, uključujući i veliki svetski hit Trougao tuge, biće održana od 20. marta do 20 juna u preko 50 mesta u Srbiji… »

Počela 17. Turneja Slobodne zone: Dobitnik Zlatne palme i evropskog Oskara stiže u 50 mesta u Srbiji, a biće prvi put ovde

Kurir pre 8 dana
Prolećna filmska Turneja, koja će besplatno predstaviti sedam najzapaženijih ostvarenja sa prošlogodišnjeg festivala Slobodna zona, uključujući i veliki svetski hit Trougao tuge, počela je 20. marta i trajaće do 20. juna, a održava se u preko 50… »

Filmski festival "Slobodna zona" obilazi 50 mesta u Srbiji

Radio 021 pre 8 dana
Filmska Turneja, koja će besplatno predstaviti sedam najzapaženijih ostvarenja sa prošlogodišnjeg festivala Slobodna zona, uključujući i "Trougao tuge", biće održana od 20. marta do 20 juna. Filmovi će biti prikazani u više od 50 mesta u Srbiji… »

Počela 17.: Turneja Slobodne zone: Dobitnik Zlatne palme i evropskog Oskara stiže u 50 mesta u Srbiji

Blic pre 8 dana
Prolećna filmska Turneja, koja će besplatno predstaviti sedam najzapaženijih ostvarenja sa prošlogodišnjeg festivala Slobodna zona, uključujući i veliki svetski hit "Trougao tuge", biće održana od 20. marta do 20 juna u preko 50 mesta u Srbiji… »

Vesti dana »