Hašim Tači - vesti

"Tači američkoj kompaniji plaća 1,3 miliona evra za lobiranje"

RTS pre 20 sati
RTS: "Tači američkoj kompaniji plaća 1,3 miliona evra za lobiranje"
Prošle godine američkoj lobističkoj kompaniji "Ballards" privremene institucije u Prištini su platile više od milion evra, a prema detaljima ugovora, ta kompanija će lično služiti kosovskom predsedniku Hašimu Tačiju, piše prištinska "Gazeta ekspres".
Kako se navodi, kosovska vlada je sada izdvojila dodatnih 100.000 evra za Predsedništvo, a taj novac će biti isplaćen istoj kompaniji. List navodi da je Hašim Tači odlučio da o ovome ne govori, niti se njegov kabinet oglasio... »

"Pati zbog nedostatka susreta sa stranim liderima": Tači smislio način da se ulaguje Trampu

Srbija danas pre 20 sati
Prošle godine američkoj lobističkoj kompaniji "Balards" privremene institucije u Prištini su platile više od milion evra, a prema detaljima ugovora, kompanija će lično služiti predsedniku lažne države Kosova Hašimu Tačiju, piše prištinska Gazeta ekspres.
Priština je izdvojila i dodatnih 100.000 evra za Predsedništvo, a taj novac će biti isplaćen istoj kompaniji. Tači je odlučio da o ovome ne govori, niti se njegov kabinet oglasio povodom toga. On je u decembru prošle godine... »

Šest nula: Objavljeno koliko Tači plaća lobiste u Americi

Sputnik pre 21 sat
Privremene institucije u Prištini su prošle godine američkoj lobističkoj kompaniji „Balards“ platile više od milion evra, a prema detaljima ugovora, ta kompanija će lično služiti kosovskom predsedniku Hašimu Tačiju, piše prištinska „Gazeta ekspres“.
Kako se navodi, kosovska vlada je sada izdvojila dodatnih 100.000 evra za Predsedništvo, a taj novac će biti isplaćen istoj kompaniji. List navodi da je Tači odlučio da o ovome ne govori, niti se njegov kabinet oglasio povodom... »

Ako napadnu sever Kosova, Albanci rizikuju totalni rat: Lazanski upozorava da sa Srbijom nema igre (video)

Pravda pre 1 dan
Ukoliko pokušaju da napadnu sever Kosova, Albanci rizikuju da izazovu totalni rat! Vojska Srbije je u ovom trenutku najjača sila u regionu i to šiptarski ekstremisti nikako ne bi smeli da zaborave.
Ovo upozorenje stiže od vojnog komentatora Miroslava Lazanskog, koji govoreći o najavi Hašima Tačija da će 'vojska Kosova' imati razmešten čitav jedan puk na severu pokrajine, kaže da je to nemoguće sprovesti bez dozvole komande... »

Pančić: Srbija i Putin, izneverena ljubav

Vesti online pre 1 dan
Da nije fotomontaža? Nije, ima i videosnimak. Ili je možda Putin bio neobavešten s kim se rukuje i pozira? Isključeno: Putin nikada nije neobavešten, njegov je životni poziv i uža specijalnost da bude obavešten, piše Teofil Pančić za Radio Slobodna Evropa.
Možemo lako da zamislimo kako deo javnosti u Srbiji vodi ovakav traumatičan "unutrašnji dijalog" pred prizorom susreta predsednika Rusije Vladimira Putina i predsednika "lažne države Kosovo" Hašima Tačija, a na marginama pariskog... »

„Haradinaj je za svoju fotelju dao 8.200 hektara, Tači za fotelju daje sever“

Sputnik pre 1 dan
Haradinaj je za svoju fotelju dao 8.200 hektara teritorije Kosova, a Tači za fotelju daje sever, optužuje danas lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti, i poziva na političku izolaciju Tačija.
Kurti je danas predložio alternativni program za dijalog sa Beogradom, u četiri koraka, prema kojoj bi trebalo najpre razmotriti šta je dosad učinjeno u tom procesu, da se definiše šta Kosovo želi od dijaloga, zatim utvrđivanje... »

Prekinuta sednica kosovske skupštine

B92 pre 1 dan
B92: Prekinuta sednica kosovske skupštine
Priština -- Sednica kosovske skupštine o "neuspesima i skandalima" u kosovskoj spoljnoj politici je prekinuta.
Parlamentarna rasprava bila je zakazana na zahtev 42 poslanika za održavanje posebne sednice o neuspesima i skandalima u spoljnoj politici Republike Kosovo, naveo je ranije list Bota sot. Dodaje se da je to jedina tačka dnevnom... »

Kurti: Haradinaj za fotelju dao 8.200 hektara a Tači daje sever

RTS pre 1 dan
RTS: Kurti: Haradinaj za fotelju dao 8.200 hektara a Tači daje sever
Haradinaj je za svoju fotelju dao 8.200 hektara teritorije Kosova, a Tači za fotelju daje sever, kaže lider Samoopredeljenja, Aljbin Kurti, i poziva na političku izolaciju Tačija.
Kurti je predložio alternativni program za dijalog sa Beogradom, u četiri koraka, prema kojem bi trebalo najpre razmotriti šta je do sada učinjeno u tom procesu, da se definiše šta Kosovo želi od dijaloga, zatim utvrđivanje... »

Haradinaj već dao milion evra Tačiju da se približi Trampu: Sad mu je dao još 100 hiljada da plati lobističku kompaniju

Telegraf pre 1 dan
Ugovor je potpisan kritične noći kada se na Kosovu diskutovalo o ukidanju Specijalnog suda
Prošle godine američkoj lobističkoj kompaniji "Ballards" privremene prištinske institucije su platile više od milion evra. Novac će platila Vlada Kosova, dok će ova kompanija, prema detaljima ugovora, lično služiti Hašimu Tačiju.... »

Tači za pariski ''poen'': Čvrsti odnosi u interesu i Beograda i Prištine

Večernje novosti pre 3 dana
Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači izjavio je da je u zajedničkom interesu Beograda i Prištine da grade čvrste odnose, a da to podrazumeva priznavanje nezavisnosti Kosova
PARIZ - Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači izjavio je da je u zajedničkom interesu Beograda i Prištine da grade čvrste odnose, a da to podrazumeva priznavanje nezavisnosti Kosova, pregovore o pristupanju EU i članstvo Kosova u UN.... »

Đokovićev čas vrhunskog tenisa VIDEO

B92  pre 1 sat  još 8 povezanih

Makareg: Ako osnuju vojsku, NATO da kaže šta da radimo

RTV  pre 16 minuta  još 6 povezanih

Tramp: Kompletan izveštaj CIA o Kašogiju za dva dana

Danas  pre 17 minuta  još 7 povezanih

"Dobre šanse da Kosovo ne uđe u Interpol"

Vesti online  pre 1 sat  još 4 povezane
©2018 Netmark d.o.o.