Hašim Tači - vesti

Haradinaj poručuje Tačiju da ne dovodi u pitanje ovlašćenja Skupštine tzv. Kosova

Večernje novosti pre 1 sat
Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj pručio je danas da niko pa ni predsednik Kosova Hašim Tači ne treba da dovede u pitanja ovlašćenja Skupštine tzv. Kosova kada se radi o ratifikaciji međunarodnih sporazuma
Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj pručio je danas da niko pa ni predsednik Kosova Hašim Tači ne treba da dovede u pitanja ovlašćenja Skupštine samoproglašenog Kosova kada se radi o ratifikaciji međunarodnih sporazuma. Upitan o... »

Bivši poslanik optužio Tačija za ubistvo ministra pre 20 godina (video)

IndeksOnline pre 2 sata
PRIŠTINA – Bivši poslanik Skupštine Kosova, Gani Geci je danas optužio predsednika Kosova Hašima Tačija da je naredio ubistvo nekadašnjeg ministra odbrane Vlade Bujara Bukošija dok je bio u egzilu, Ahmeta Krasnićija, čiju ostaci tela su doneti i danas sahranjeni u Prištini. U Prištini su danas uz... »

Tači tvrdi: Biće korekcije granica, "guraju" SAD i EU

B92 pre 7 sati
B92: Tači tvrdi: Biće korekcije granica, "guraju" SAD i EU
Priština -- Hašim Tači ponovo tvrdi da će pregovori sa Beogradom uključiti korekciju granica na način da se Preševska dolina priključi Kosovu.
Prema rečima predsednika Kosova, takve korekcije su se dešavale i ranije u nekim drugim slučajevima. "Korekcija se desila i u Slovačkoj i u Republici Češkoj. Desila se i u Holandiji i u Belgiji, pre dve godine", rekao je Tači, a... »

Rama: Ne znam šta se dešava iza zatvorenih vrata

RTS pre 6 sati
RTS: Rama: Ne znam šta se dešava iza zatvorenih vrata
Albanski premijer Edi Rama kažže da nema nikakve detaljnije informacije o sporazumu između Beograda i Prištine i negira da je imao ulogu u tome da se olakša komunikacija između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog predsednika Hašima Tačija.
"Kada kažžem 'ne', kažžem da nemam nikakvu detaljnu informaciju koja bi me stavila u poziciju da imam predstavu o onome šta se dešava iza zatvorenih vrata i koja bi mi omogućila da počnem da komentarišem. Sigurno je da sam pričao... »

Tači ponovo bunca: Ja sam za korekcije! Ko govori o podeli, to su ideje Srba i sanu

Srbija danas pre 6 sati
Priština hoće da nametne uslove Beogradu
Predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači ponovo tvrdi da će pregovori sa Beogradom uključiti korekciju granica na način da se Preševska dolina priključi tzv. Kosovu i da su se korekcije dešavale i ranije u nekim drugim slučajevima. - Korekcija se desila i u Slovačkoj... »

Tači: Ja sam za korekcije! Ko govori o podeli, to su srpske ideje, ideje SANU

Sputnik pre 7 sati
Kosovski predsednik Hašim Tači ponovo tvrdi da će pregovori sa Beogradom uključiti korekciju granica na način da se Preševska dolina priključi Kosovu i da su se korekcije dešavale i ranije u nekim drugim slučajevima.
„Korekcija se desila i u Slovačkoj i u Republici Češkoj. Desila se i u Holandiji i u Belgiji, pre dve godine“, rekao je Tači, prenosi Lajmi. On je ponovio da je protiv podele Kosova. „Ko govori o podeli, razmeni, Republici... »

Rama pozvao Tačija i Haradinaja da se obrate dijaspori u SAD

Jug press pre 8 sati
TIRANA Premijer Albanije Edi Rama je u emisiji “Opinion” TV Klana u Tirani oko moguće promene granica izmedju Kosova i Srbije, rekao da “ne treba da da bude prepucavanja dal će biti rata ili neće”, misleći pri tom na izjavu premijera Kosova Ramuša Haradinaja , a da sa druge strane “niko ne sme da... »

Rama: Ne znam šta se dešava iza zatvorenih vrata

B92 pre 10 sati
B92: Rama: Ne znam šta se dešava iza zatvorenih vrata
Tirana -- Albanski premijer Edi Rama kaže da nema nikakve detaljnije informacije o sporazumu između Beograda i Prištine.
On negira da je imao ulogu u tome da se olakša komunikacija između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog predsednika Hašima Tačija. "Kada kažem 'ne', kažem da nemam nikakvu detaljnu informaciju koja bi me stavila u... »

Rama se malo pravi lud, Tači mu ništa nije pričao?!

Alo pre 9 sati
Alo: Rama se malo pravi lud, Tači mu ništa nije pričao?!
Edi Rama tvrdi da ne zna detalje iz dijaloga
Albanski premijer Edi Rama kaže da nema nikakve detaljnije informacije o sporazumu između Beograda i Prištine i negira da je imao ulogu u tome da se olakša komunikacija između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog predsednika Hašima Tačija. "Kada kažem... »

Haradinaj: Ako pomerimo granice trebaće nam vojničke čizme

B92 pre 1 dan
B92: Haradinaj: Ako pomerimo granice trebaće nam vojničke čizme
Tirana, Priština -- Kosovski premijer Ramuš Haradinaj kaže da je čak i sam razgovor o "pitanju granica Kosova" opasan po stabilnost regiona, prenosi prištinski portal "Telegrafi".
"Granice Kosova su uspostavljene (vojničkim) čizmama, a ne za stolovima i u pregovorima... Ako se one pomere, mnoge vojničke čizme sa obe strane biće ponovo potrebne", rekao je Haradinaj televiziji "Kljan" sa sedištem u Tirani.... »

Dodik odlikovao Lavrova Ordenom RS na ogrlici (foto/video)

Večernje novosti  pre 29 minuta  još 30 povezanih

Sankcije SAD razbesnele Kinu

BBC News  pre 2 sata  još 21 povezana
©2018 Netmark d.o.o.