Hašim Tači

Tači: Uskoro ću raspisati izbore

B92 pre 27 minuta
Priština -- Hašim Tači je izjavio da će uskoro doneti odluku o raspisivanju vanrednih izbora. Neposrdno po raspuštanju šestog saziva kosovskog parlamenta, predsedavajući skupštine i predsednik DPK Kadri Veselji potpisao je odluku o tome i dostavio… »

Stranke očekuju da Tači što pre raspiše izbore

B92 pre 2 sata
Priština -- Predstavnici albanskih političkih partija zadovoljni su odlukom o raspuštnju kosovskog parlamenta i očekuju da Hašim Tači, što pre odredi datum izbora. Bivši premijer i lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK), Ramuš Haradinaj… »

Tači: Ubrzo ću doneti odluku o raspisivanju izbora

Novi magazin pre 19 minuta
Predsednik Kosova Hašim Tači danas je nakon raspuštanja parlamenta Kosova najavio da će ubrzo doneti odluku o raspisivanja prevremenih parlamentarnih izbora. "U skladu sa mojim ustavnim i zakonskim nadležnostima, u potpunom skladu sa današnjom… »

Tači: Uskoro odluka o vanrednim izborima

RTS pre 19 minuta
Kosovski predsednik Hašim Tači najavio je da će, u skladu sa voljom parlamenta, uskoro doneti odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora, prenosi portal "Ljajmi". Tači je istakao da ostavka premijera, nedostatak volje parlamentarnih… »

Raspuštena skupština, poznat datum izbora

Bujanovačke pre 1 sat
Bujanovac, Priština, 22. avgust 2019. Kosovski poslanici izglasali su u četvrtak odluku o raspuštanju aktuelnog saziva skupštine i tako otvorili put vanrednim izborima. Kako javlja prištinska Koha Ditore, na osnovu informacija iz izvora bliskih… »

Tači: Ubrzo odluka o raspisivanju izbora

Slobodna Evropa pre 1 sat
Predsednik Kosova Hašim Tači saopštio je da će, u skladu sa ustavnim i zakonskim ovlašćenjima i u skladu sa današnjom odlukom Skupštine, ubrzo doneti odluku o raspisivanju prevremenih, parlamentarnih izbora. "Bez obzira na raspuštanje Skupštine… »

Raspuštena Skupština Kosova

Nedeljnik pre 3 sata
Foto: Profimedia Skupština Kosova usvojila je predlog za raspuštanje, skoro mesec dana od kada je premijer Ramuš Haradinaj podneo ostavku na tu fuknciju, preneo je N1. Očekuje se da predsednik Kosova Hašim Tači raspiše vanredne parlamentarne… »

Stranke očekuju da Tači što pre raspiše izbore

IndeksOnline pre 3 sata
PRIŠTINA – Predstavnici albanskih političkih partija zadovoljni su odlukom o raspuštnju kosovskog parlamenta i očekuju da predsedik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, što pre odredi datum održavanja vanrednih parlamentarnih… »

Vuku, bošku i đilasu draži Tači od Vučića: Idu na kosovske izbore, a ovde pozivaju na bojkot

Kurir pre 15 sati
Suludo: Dok tvrde da su u centralnoj Srbiji loši izborni uslovi, Savez za Kosovo, ogranak Saveza za Srbiju, bez ikakve pobune i posebnih izbornih zahteva izaći će na izbore na Kosovu i Metohiji. Savezu za Srbiju, sa Draganom Đilasom, Boškom… »

Tači razgovarao s predsednicom CIK o pripremama izbora

Novi magazin pre 23 sata
Predsednik Kosova Hašim Tači i predsednica Centralne izborne komisije (CIK) Valdeta Daka su danas razgovarali o pripremi vanrednih poslaničkih izbora. Parlamentarne političke partije su najavile o raspuštanja Skupštine Kosova, sutra 22. avgusta… »

Vesti dana »