Haiti - vesti

Tako je moralo da bude: Milojević na startu evropskih kvalifikacija bez komandanta odbrane (FOTO)

Srbija danas pre 25 dana
Loša vest za crveno-bele.
Kanada je pobedom nad Francuskom Gvajanom (4:1) obezbedila učešće na završnom turniru Gold kupa, gde su od ranije mesto obezbedili: Haiti, Martinik, Kurasao, Bermunde, Kuba, Gvajana, Jamajka, El Salvador i Nikaragva, koji su se pridružili Meksiku, Kostariki, Panami,... »

Na današnji dan, 15. mart

B92 pre 36 dana
B92: Na današnji dan, 15. mart
44. p.n.e. - Republikanski zaverenici koje su predvodili Brut i Kasije ubili su u Senatu rimskog cara i vojskovođu Gaja Julija Cezara. 1493 - Kristofer Kolumbo je doveo sedam Aruak Indijanaca sa ostrva Hispanjola (Haiti) u Španiju. To su bili prvi stanovnici Novog sveta koji su kročili na Stari... »

Srbi uhapšeni zbog oružja na Haitiju pušteni i vraćeni SAD

B92 pre 56 dana
B92: Srbi uhapšeni zbog oružja na Haitiju pušteni i vraćeni SAD
Vašington -- Petorica Amerikanaca i dvojica Srba koji su bili uhapšeni na Haitiju zbog navodnog nelegalnog posedovanja oružja, vraćeni su u SAD.
To je potvrđeno Glasu Amerike u ambasadi Srbije na Kubi koja je nadležna za Haiti. U ambasadi Srbije je rečeno da su dvojica Srba angažovana u američkoj privatnoj firmi koja se bavi obezbeđivanjem objektata i ličnosti, da legalno... »

Srbi uhapšeni na Haitiju zbog nelegalnog posedovanja oružja, vraćeni su u Ameriku

Telegraf pre 56 dana
Nije poznato da li su pošto su pušteni, optužbe protiv njih odbačene
Petorica Amerikanaca i dvojica Srba koji su bili uhapšeni na Haitiju zbog navodnog nelegalnog posedovanja oružja, vraćeni su u SAD, potvrđeno je Glasu Amerike u ambasadi Srbije na Kubi koja je nadležna za Haiti. U ambasadi Srbije... »

Oslobođeni Srbi koji su uhapšeni NA Haitiju! Potvrđeno srpskoj ambasadi

Srbija danas pre 56 dana
Nije zvanično saopšteno zbog čega su uhapšeni i da li su, pošto su pušteni, optužbe protiv njih odbačene.
Petorica Amerikanaca i dvojica Srba koji su bili uhapšeni na Haitiju zbog navodnog nelegalnog posedovanja oružja, vraćeni su u SAD, potvrđeno je Glasu Amerike u ambasadi Srbije na Kubi koja je nadležna za Haiti. Kako su Ameri... »

Vraćeni u SAD: Oslobođeni Srbi koji su uhapšeni na Haitiju

Blic pre 57 dana
Petorica Amerikanaca i dvojica Srba, koji su bili uhapšeni na Haitiju zbog navodnog nelegalnog posedovanja oružja, vraćeni su u SAD, potvrđeno je Glasu Amerike u ambasadi Srbije na Kubi koja je nadležna za Haiti. U ambasadi Srbije je rečeno da su dvojica Srba angažovana u američkoj privatnoj firmi... »

Oslobođeni Srbi koji su uhapšeni na Haitiju

N1 Info pre 57 dana
Petorica Amerikanaca i dvojica Srba, koji su bili uhapšeni na Haitiju zbog navodnog nelegalnog posedovanja oružja, vraćeni su u SAD, potvrđeno je Glasu Amerike u ambasadi Srbije na Kubi, koja je nadležna za Haiti.
U ambasadi Srbije je rečeno da su dvojica Srba angažovana u američkoj privatnoj firmi koja se bavi obezbeđivanjem objekata i ličnosti, da legalno žive i rade u SAD i da su zato tu i vraćeni. Povratak grupe, u kojoj su i petorica... »

Oslobođeni Srbi koji su uhapšeni na Haitiju

Glas Amerike pre 57 dana
Petorica Amerikanaca i dvojica Srba, koji su bili uhapšeni na Haitiju zbog navodnog nelegalnog posedovanja oružja, vraćeni su u SAD, potvrđeno je Glasu Amerike u ambasadi Srbije na Kubi koja je nadležna za Haiti. U ambasadi Srbije je rečeno da su dvojica Srba angažovana u američkoj privatnoj firmi... »

Na Haitiju uhapšen još jedan Srbin, njegov brat tvrdi: Oni nisu teroristi, pozvani su da rade kao lično obezbeđenje predsednika

Srbija danas pre 57 dana
Pored Danila Bajagića (37) u policijskoj akciji na Haitiju uhapšen je još jedan srpski državljanin, Vlad Janković, koji su u ovu zemlju otišli kako bi radili kao lično obezbeđenje predsednika Žovenela Moizea,
Prema nezvaničnim saznanjima, Bajagić i Janković rade u američkoj kompaniji K17, sa sedištem u Vašingtonu, koja se bavi obezbeđenjem ličnosti, kompanija itd. Kako je rekao Nebojša Janković, brat uhapšenog Vlada, njima je u petak,... »

Haiti: Grupa stranaca, među kojima državljanin Srbije, predata SAD

RTS pre 57 dana
RTS: Haiti: Grupa stranaca, među kojima državljanin Srbije, predata SAD
Grupa "teško naoružanih" muškaraca koja je uhapšena u ponedeljak na Haitiju nakon antivladinih protesta, predata je američkim vlastima, saopštile su haićanske i američke vlasti.
Za sada se ne zna da li su svi članovi grupe, u kojoj se nalazi pet Amerikanaca, jedan državljanin Srbije i jedan državljanin Rusije, otputovali za SAD, preneo je Rojters. Oni su uhapšeni u ponedeljak usred anti-vladinih... »

©2019 Netmark d.o.o.