Halid Bešlić

Prevara o kojoj su ćutali 30 godina: Halid Bešlić je švrljao i nije hteo brak, a onda ga je Goca Božinovska ostavila zbog…

Blic pre 1 dan
U vezi su bili pre trideset godina, ali je njihov odnos najmanje ličio na vezu. Goca Božinovska je, navodno, pre 30 godina bila u vezi s Halidom Muslimovićem, kojeg je ostavila kada je upoznala budućeg supruga Zorana Šijana, otkriva Kurir. Ljubav… »

Teško je biti slep: Halid Bešlić pre 10 godina ostao je bez desnog oka, pa ponovo završio na operacionom stolu zbog levog…

Kurir pre 28 dana
Halid Bešlić operisao je kataraktu na levom oku, pa je ispričao kako mu je bilo pre nekoliko dana kada nije video skoro ništa, budući da od pre deset godina nema desno oko i da mu je do sredine oktobra i levo bilo slabovido. "Doktor mi je skinuo… »

"Mnogo je teško biti slep..." Halid Bešlić nakon operacije kojom su mu lekari sačuvali drugo oko

Telegraf pre 28 dana
Prošlo je deset godina od stravične nesreće u kojoj je osta bez desnog oka. Narodni pevač Halid Bešlić (65) pre par dana opereisao je kataraktu levog oka, koja mu je predstavljala veliki problem, do te mere da nije video skoro ništa. Halid je… »

Halid Bešlić se oglasio nakon operacije! Pre 10 godina je za dlaku izbegao smrt, ostao bez desnog oka, a sada je otvorio…

Alo pre 28 dana
Narodni pevač Halid Bešlić ponovo vidi kao nekada! Posle operacije katarakte na levom oku Bešlić je otvorio dušu i ispričao koliko mu je bilo teško do pre 20 dana, kad nije video skoro ništa, budući da od pre deset godina nema desno oko i da mu… »

Rade Vučković za Kurir evocira uspomene na kralja folka: Šabane, čekaj me u raju!

Kurir pre 28 dana
Posveta Prijatelj i saradnik pokojnog kralja narodne muzike priča o poslednjem susretu sa Šaulićem i otkriva šta će se naći u knjizi posvećenoj njemu. U 50 godina dugoj karijeri Rade Vučković napisao je preko 2.000 pesama, od koje su većina… »

Halid Bešlić i Bebek zapalili dance: Svi poskakali kad su zapevali stari hit, a kad je najavio njega nastao je urnebes…

Kurir 06.11.2019
Halid Bešlić i Željko Bebek napravili su fantastičnu atmosferu u Horsensu, danskom gradu poznatom po kultirnim i muzičkim dešavanjima. Svi iz bivših jugoslovenskih republika pohrlili su baš tamo, a tražila se i karta više! Publika je pristizala… »

Nakon što je u saobraćajki ostao bez vida na jednom oku, Halid Bešlić ponovo završio na operacionom stolu

Blic 21.10.2019
Poznati bosansko-hercegovački folk pevač Halid Bešlić podvrgao se operaciji levog oka, a kako sam ističe, to je bio rutinski zahvat. - Isti doktor me prati otkad sam imao udes. Sve je to sada u redu. Sutra je kontrola. Sedam dana nisam izlazio iz… »

Halid Bešlić je u saobraćajnoj nesreći izgubio oko, a sada se opet našao na operacionom stolu!

Alo 21.10.2019
Nije mogao da izlazi iz kuće sedam dana! Poznati bosanski folk pevač Halid Bešlić podvrgao se operaciji levog oka, a kako sam ističe, to je bio rutinski zahvat koji je izveo oftalmolog Suvad Karčić. - Doktor Karčić me prati otkad sam imao udes… »

Roker i narodnjak ukrstili glasove i pokidali u Oslu: Željko Bebek i Halid Bešlić doveli publiku do suza, a ovaj čovek im…

Kurir 14.10.2019
Željko Bebek i Halid Bešlić ukrstili su svoje glasove u Oslu, a publika se sa njima prisetila najvećih hitova. Na ovom koncertu prisutan je bio i ambasador BiH u Norveškoj sa sedištem u Oslu, Nedim Makarević. On je u jednom momentu izašao na binu… »

"Dani piva" u Zrenjaninu: Miljacka tik uz Begej

Večernje novosti 02.09.2019
Više od dva sata ređali su se hitovi popularnog Halida, koji je umilnim glasom plenio duše razdraganih Zrenjaninaca, ali i gostiju iz brojnih gradova Srbije i regiona. SAMO nekoliko desetina metara od mirnog Begeja, provereni as estrade Halid Bešlić… »

Vesti dana »