Henkel

Kompanija Henkel Srbija i Fondacija Novak Đoković donirali respiratore i kliničke monitore Opštoj bolnici u Kruševcu

Nedeljnik pre 6 dana
Dušan Antonijević, Savko Marković, Vesna Stević-Gajić i Emina Potrić. Foto: Stanko Stanišić Udruženim snagama, kompanija Henkel Srbija i Fondacija Novak Đoković uručili su vrednu donaciju Opštoj bolnici u Kruševcu, kao deo podrške… »

Henkel i Fondacija Novak Đoković kruševačkoj bolnici donirali opremu

Novi magazin pre 6 dana
Predstavnici „Henkela“ i Fondacije Novak Đoković uručili su danas bolnici u Kruševcu pet respiratora i pet kliničkih monitora, kao deo podrške zdravstvenim ustanovama u borbi protiv koronavirusa. Vd direktorke kruševačke Opšte bolnice Vesna… »

Henkel i Fondacija Novak Đoković kruševačkoj bolnici donirali opremu

Novi magazin pre 6 dana
Predstavnici „Henkela“ i Fondacije Novak Đoković uručili su danas bolnici u Kruševcu pet respiratora i pet kliničkih monitora, kao deo podrške zdravstvenim ustanovama u borbi protiv koronavirusa. Vd direktorke kruševačke Opšte bolnice Vesna… »

Kompanija Henkel Srbija i Fondacija Novak Đoković donirali respiratore i kliničke monitore Opštoj bonici u Kruševcu

Ekapija pre 6 dana
Udruženim snagama, kompanija Henkel Srbija i Fondacija Novak Đoković uručili su vrednu donaciju Opštoj bolnici u Kruševcu, kao deo podrške zdravstvenim ustanovama u borbi protiv virusa Covid-19. Kruševačkoj bolnici uručeno je pet respiratora i… »

Saniran veliki kvar na magistralnom cevovodu: 8.000 korisnika u Ćićevcu dobija večeras vodu

Večernje novosti pre 7 dana
Ekipe održavanja vodovodne mreže JKP „Vodovod-Kruševac“ uspešno su sanirale veliki kvar na magistralnom cevovodu. KRUŠEVAC-EKIPE održavanja vodovodne mreže JKP „Vodovod-Kruševac“ uspešno su sanirale veliki kvar na magistralnom cevovodu,a… »

Bez vode 8.000 korisnika iz Ćićevca: Sanacija kvara trajaće najmanje tri dana

Večernje novosti pre 10 dana
Do oštećenja došlo tokom izvođenja radova na izgradnji objekata za fabriku "Henkel", kao i da je izvođač radova oštetio magistralni cevovod prečnika 600 milimetara,ka opštinama Ćićevac i Varvarin. KRUŠEVAC-OKO 8.000 korisnika iz… »

Ćićevac i Varvarin tri dana bez vode, havarija na cevovodu

Nova pre 10 dana
Opštine Ćićevac i Varvarin neće imati vodu najmanje 72 sata zbog havarije na magistralnom cevovodu, saopšteno je večeras iz Vodovoda Kruševac. To preduzeće je na sajtu obavestilo korisnike da je tokom radova na izgradnji objekata za fabriku… »

Basnoslovne subvencije: Država platila Henkelu 144 hiljada evra za svako radno mesto

Luftika pre 16 dana
Nakon objave da je iz Budžeta Srbije kruševačkoj kompaniji Henkel dato 14,4 miliona evra za zapošljavanje 100 novih ljudi, ekonomski analitičari preispituju politiku davanja subvencija stranim investitorima. Prosta računica pokazuje da je država… »

Država platila Henkelu 144.000 evra za svako radno mesto

Radio 021 pre 16 dana
Pošto se zdravstvena kriza stavi pod kontrolu, u čitavom svetu će uslediti borba za oporavak privrede. Srbija će se, prema ocenama međunarodnih finansijskih institucija, izvesno suočiti sa padom privrednog rasta, a sa izazovima će se najteže… »

Henkelu 144.000 evra za radno mesto, pomoć potrebna i domaćim privrednicima

N1 Info pre 17 dana
Pošto se zdravstvena kriza stavi pod kontrolu, u čitavom svetu će uslediti borba za oporavak, a negde čak i za opstanak privrede. Srbija će se, prema ocenama međunarodnih finansijskih institucija, izvesno suočiti sa padom privrednog rasta, a sa… »

Vesti dana »