Hilari Klinton

Tramp: Gugl mi je ukrao 16 miliona glasova!

Kurir pre 26 dana
Ko o čemu... Šef Bele kuće tvrdi da je kompanija tokom predizborne kampanje manipulisala rezultatima pretrage u korist Hilari Klinton. VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp optužio je tehnološku kompaniju „Gugl“ da mu je ukrala čak 16… »

Tramp bi da tuži Gugl zbog Klintonove: Evo koliko je glasova kompanija obezbedila rivalki predsednika SAD (video)

Kurir pre 27 dana
Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton izgubila je predsedničke izbore 2016. godine na kojima se kandidovala kao demokratski kandidat. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi Gugl trebao biti tužen na izveštaju o navodnoj… »

Klinton bio na "ostrvu orgija"?

Večernje novosti pre 30 dana
Donald Tramp postavlja pitanja o vezama bivšeg predsednika sa Epstajnom. Bil je često leteo avionom "Lolita ekspres" BIVŠI šef Bele kuće Bil Klinton i njegova supruga Hilari poslednjih deceniji bili su česti akteri teorija zavere koje su ih… »

Ko su i čime se bave žene koje stoje iza lidera Balkana

Luftika pre 31 dan
Od balkanske „Hilari Klinton“ i života pod svetlima reflektora, do povučenih žena i majki koje se pojavljuje samo u protokolarnim prilikama, ovdašnje supruge lidera različito kroje put. Zajedničko im je da su na fotografijama nasmejane i… »

Prve dame balkanske – ko su i šta rade

Danas 12.08.2019
Od balkanske „Hilari Klinton“ i života pod svetlima reflektora, do povučenih žena i majki koje se pojavljuje samo u protokolarnim prilikama, ovdašnje supruge lidera različito kroje put. Zajedničko im je da su na fotografijama nasmejane i… »

Dačić: Srbima se ukida pravo koje imaju Albanci

Vesti online 11.08.2019
Ministar spoljnih posova Srbije Ivica Dačić izjavio je da ga čudi kako američki stručnjak za Balkan Danijel Server želi da pravo koje uživaju Albanci u SAD, suspenduje Srbima koji tamo žive. – Kako su se demokrate u eri dinastije Klinton… »

Zauzima li Beograd stranu pred predstojeće predsedničke izbore u SAD?

N1 Info 08.08.2019
Zauzima li zvanični Beograd stranu pred predstojeće predsedničke izbore u Americi? Najava Ivice Dačića da će organizovati Srbe u SAD da glasaju za Donalda Trampa može tako da se protumači. A u tom slučaju otvara se pitanje - da li to može da… »

Ekranizacija skandala sa Monikom Levinski u seriji Američka krimi priča

Danas 07.08.2019
Afera nekadašnjeg predsednika SAD Bila Klintona sa stažistkinjom u Beloj kući, Monikom Levinski kao i impičment 1999. godine biće ekranizovani na američkoj televiziji. Nove epizode serije Američka krimi priča biće emitovane uoči predsedničkih… »

Srbi u Americi ne zaboravljaju „demokratske“ bombe

Sputnik 08.08.2019
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić samo je ogoleo istinu. Na njegov poziv Srbima u Americi da na predsedničkim izborima podrže Donalda Trampa i na upozorenje demokrate Majkla Karpentera da je to mešanje u unutrašnje stvari SAD, odgovorio je da tako… »

Najveći skandal Bele kuće postaje serija: "Američka krimi priča" baviće se aferom Klinton-Levinski

Telegraf 07.08.2019
Monika Levinski će biti glavni prodicent serije koja idućeg septembra stiže na male ekrane. Nakon dve uspešne sezone, treći nastavak serije " Američka krimi priča" baviće se Bilom Klintonom i njegovom aferom sa Monikom Levinski. Bini Fildstajn će… »

Vesti dana »