Horgoš

Pojačan intenzitet saobraćaja, zadržavanja na Horgošu

B92 pre 22 sata
U Srbiji se ovog ponedeljka očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, ali i dobri uslovi za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Na najfrekfentnijim putnim pravcima i auto-putevima nema zastoja, a s obzirom da je početak radne nedelje očekuje… »

Očekuje se pojačani saobraćaj u toku dana

RTV Novi Pazar pre 21 sat
Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju pojačan intenzitet saobraćaja, ali i veoma povoljni uslovi za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Prema podacima policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila, osim… »

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja

IndeksOnline pre 22 sata
BEOGRAD – Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju pojačan intenzitet saobraćaja ali i veoma povoljni uslovi za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema podacima policije na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za… »

AMS S: Saobraćaj umerenog intenziteta

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Saobraćaj se u Srbiji odvija umerenim intenzitetom, bez gužvi i zastoja, ali vozači moraju biti oprezni na deonicama na kojima je izmenjen režim saobraćaja zbog aktuelnih radova, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S). Prema… »

AMSS: Bez gužvi i zastoja u saobraćaju

Blic pre 2 dana
Saobraćaj se u Srbiji odvija umerenim intenzitetom, bez gužvi i zastoja, ali vozači moraju biti oprezni na deonicama na kojima je izmenjen režim saobraćaja zbog aktuelnih radova, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim… »

Privrednike muče procedure na granicama: Roba mora brže u inostranstvo

Večernje novosti pre 3 dana
Privrednici nadležnima savetuju da prošire granične prelaze sa Mađarskom, Hrvatskom i BiH, produže radno vreme inspekcija, omoguće inspekcijski pregled... KAMIONI poslednjih meseca na Horgošu formiraju kolonu dugu i šest kilometara, a na prelazak… »

Dačić i Sijarto otvorili novi granični prelaz između Srbije i Mađarske

N1 Info pre 3 dana
Novi granični prelaz između Srbije i Mađarske, Rabe-Kubekhaza, otvorili su ministri spoljnih poslova Ivica Dačić i Peter Sijarto. Izvor: N1 Oni su ocenili su da taj prelaz, istočno od najvećeg - Horgoša, ne samo što olakšava protok robe i ljudi… »

Dobra prohodnost puteva, višesatna zadržavanja kamiona na izlazu iz zemlje

RTS pre 4 dana
Teretna vozila se na Horgošu na izlazu zadržavaju oko 360 minuta, na Kelebiji oko 240, Batrovcima oko 360, a na Bogojevu oko 120 minuta. Prema informacijma Uprave granične Policije od 05:15 časova nema zadržavanja na putničkim terminalima graničnih… »

Kako skratiti zadržavanje teretnog saobraćaja na graničnim prelazima?

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Česte kolone na našim graničnim prelazima predstavljaju ozbiljan izazov i prete da ugroze konkurentnost srpske privrede na međunarodnom tržištu, ističu predstavnici kompanija koji su se okupili u Privrednoj komori Srbije na sastanku… »

Dobra prohodnost puteva, kamioni više sati na izlazu

IndeksOnline pre 3 dana
BEOGRAD – Teretna vozila se jutros na Horgošu na izlazu zadržavaju oko 360 minuta, na Kelebiji oko 240, Batrovcima oko 360, a na Bogojevu oko 120 minuta. Prema informacijma Uprave granične Policije od 05:15 časova nema zadržavanja na putničkim… »

Vesti dana »