Horgoš - vesti

Autobusom pokušao da prenese iz Srbije u Nemačku preko 20 kilograma marihuane (FOTO)

IndeksOnline pre 5 minuta
SUBOTICA – Carinici su 21. juna 2018. na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, zaplenili preko 20 kilograma marihuane. Droga je otkrivena kada je za selektivnu kontrolu izdvojen autobus beogradskih registarskih oznaka koji saobraća na relaciji Srbija-Nemačka. Prilikom susreta sa carinicima... »

Horgoš: Zaplenjeno preko 20 kilograma marihuane

Dnevnik pre 4 sata
BEOGRAD: Na graničnom prelazu Horgoš srpski carinici su zaplenili više od 20 kilograma marihuane u autobusu beogradskih registarskih oznaka, koji je saobraćao na relaciji Srbija - Nemačka, saopštila je Uprava carina.
Droga u autobusu je otkrivena juče kada je selektivnom kontrolom pregledan i taj autobus, a nakon što niko od putnika nije prijavio ništa izuzev ličnog prtljaga. Međutim, jedna od torbi koja se nalazila u prtljažnom delu autobusa... »

Haos na granici: Niko nije prijavio ništa, a onda su pronašli pakete, autobuska karta odala putnika

Srbija danas pre 24 minuta
Sprovedena selektivna kontrola
Carinici su 21. juna 2018. na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, zaplenili preko 20 kilograma marihuane. Droga je otkrivena kada je za selektivnu kontrolu izdvojen autobus beogradskih registarskih oznaka koji saobraća na relaciji Srbija-Nemačka. Prilikom... »

Zaplenjeno više od 20 kilograma marihuane na Horgošu

RTV Novi Pazar pre 3 sata
Carinici su zaplenili više od 20 kilograma marihuane u autobusu beogradskih registarskih oznaka, koji je saobraćao na relaciji Srbija-Nemačka. Droga u autobusu je otkrivena juče selektivnom kontrolom na graničnom prelazu Horgoš, a nakon što niko od putnika nije prijavio ništa izuzev ličnog... »

Na Horgošu zaplenjeno preko 20 kilograma marihuane

Subotica.com pre 6 sati
Carinici su juče, 21. juna, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, zaplenili preko 20 kilograma marihuane - saopštila je Uprava carina.
Droga je otkrivena kada je za selektivnu kontrolu izdvojen autobus beogradskih registarskih oznaka koji saobraća na relaciji Srbija-Nemačka. Prilikom susreta sa carinicima niko od putnika nije prijavio ništa izuzev ličnog... »

Umeren intenzitet saobraćaja, teretnjaci čekaju

B92 pre 2 dana
B92: Umeren intenzitet saobraćaja, teretnjaci čekaju
Beograd -- Poslednji dan proleća donosi vozačima promenljive vremenske prilike, jer će se, prema rečima meteorologa, u toku dana smenjivati kiša i sunčani intervali.
Intenzitet saobraćaja je umeren. Prema podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do pola sata. Na teretnim terminalima zadržavanja se beleže na GP Horgoš sat i po, na GP... »

Pogledajte šta su carinici zaplenili u pazarskom autobusu (FOTO)

IndeksOnline pre 15 sati
NOVI PAZAR – RAŠKA – Carinici su prilikom dubinske kontrole u Raškoj sprečili krijumčarenje raznovrsne neprijavljene robe, među kojom čak i 18.000 pakovanja farbi za kosu, a za neke od arikala se sumnja da povređuju pravo intelektualne svojine. Prilikom dubinske kontrole na magistralnom putu... »

Carinici sprečili krijumčarenje alata i farbi za kosu

Danas pre 21 sat
Carinici su za tri dana na ulazu graničnog prelaza Horgoš i u Raškoj, sprečili krijumčarenje alata i 18.000 pakovanja farbi za kosu, a za neke od artikala se sumnja da povređuju pravo intelektualne svojine.
Na Horgoš je danas stigao kombi nemačkih registarskih oznaka kojim je putovao državljanin Hrvatske (25), zaposlen kao električar u Nemačkoj. On je za carinjenje prijavio tri nove električne kosilice, polovni agrergat za struju i... »

Teretnjaci na Batrovcima čekaju oko tri sata

B92 pre 1 dan
B92: Teretnjaci na Batrovcima čekaju oko tri sata
Beograd -- Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci čekaju oko tri sata, a na prelazima Horgoš i Kelebija oko dva sata, saopštio je jutros AMSS.
Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta. Na naplatnim stanicima, prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", nema zadržavanja na naplatnim... »

Sprečen pokušaj krijumčarenja manje količine heroina

Subotica.com pre 3 dana
U saradnji sa policijom, carinici su juče zaplenili manju količinu heroina na izlaznoj strani graničnog prelaza "Horgoš".
Krivično delo je otkriveno kada je na kontrolu došao autobus novopazarskih registarskih oznaka, koji je putovao od tog grada ka Nemačkoj. Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave, 48-godišnji vozač i svih 45 putnika je... »

©2018 Netmark d.o.o.