Horgoš - vesti

Haos na graničnim prelazima: Teretnjaci čekaju od 3 do 5 sati

Kurir pre 4 sata
RTS: Višečasovna čekanja teretnjaka na tri granična prelaza
Teretna vozila na nekoliko graničnih prelaza čekaju više sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije. Prema podacima Uprave granične policije, na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Kelebija teretnjaci čekaju oko pet sati, na Batrovcima četiri, a na Horgošu tri sata. I ove večeri se očekuju... »

Na Horgošu zaplenjeno oko 25 kilograma marihuane, uhapšen osumnjičeni

Blic pre 3 dana
U koordiniranoj akciji pripadnika valjevske policije, Uprave granične policije i Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, na graničnom prelazu Horgoš zaplenjeno je oko 25 kilograma marihuane.
Kako se navodi u saopštenju MUP-a, uhapšena je jedna osoba zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je jutros na Horgošu, na izlazu iz... »

Zaplenjeno 25 kilograma marihuane

Valjevska posla pre 3 dana
U koordiniranoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, Uprave granične policije, kao i Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, na graničnom prelazu Horgoš, zaplenjeno je oko 25 kilograma marihuane i uhapšena je jedna osoba zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo... »

Horgoš: Sakriveni akumulatori za „harli dejvidson“

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Carinici su zajedno s policijom na ulaznoj strani graničnog prelaza Horgoš nedavno zaplenili 16 neprijavljenih akumulatora za „harli dejvidson“ motore.
Prekršaj je otkriven 16. februara kada je na red za pregled stigao automobil austrijskih registarskih oznaka koji je vozio 35. godišnji nezaposleni Kraljevčanin. On je u društvu još jednog muškarca putovao od Beča ka Kraljevu,... »

Krijumčarili akumulatore za "Harli Dejvidson"

Subotica.com pre 3 dana
Šesnaestog februara carinski službenici u saradnji sa policijom, na ulaznoj strani graničnog prelaza Horgoš, zaplenili su 16 neprijavljenih akumulatora za „Harli Dejvidson“ motore, saopštila je Uprava carina.
Prekršaj je otkriven kada je na red za pregled stigao automobil austrijskih registarskih oznaka koji je vozio 35-godišnji Kraljevčanin. On je u društvu još jednog muškarca putovao od Beča ka Kraljevu. Na pitanje carinika da li... »

Zaplenjeno 25 kilograma marihuane na Horgošu

Subotica.com pre 3 dana
U koordiniranoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, Uprave granične policije, kao i Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, na graničnom prelazu Horgoš, zaplenjeno je oko 25 kilograma marihuane i uhapšena je jedna osoba zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo... »

Saobraćaj umeren, teretnjaci na Horgošu čekaju sat i po

RTS pre 6 dana
RTS: Saobraćaj umeren, teretnjaci na Horgošu čekaju sat i po
Prema podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima, za putnička vozila zadržavanja su do 30 minuta. Teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju oko sat i po.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Trenutno vozače očekuje umeren intenzitet saobraćaja, vanrednih zastoja i prekida nema. Očekuje se veći broj vozila naročito... »

Obaveštenje za vozače: Teretnjaci na Horgošu i Batrovcima čekaju tri sata, tokom dana očekujte gužve

Blic pre 7 dana
Na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci zadržavanja za teretna vozila na izlazu iz Srbije su tri sata, saopštio je jutros AMS S, pozivajući se na podatke Uprave granične policije.
Zadržavanja za teretna vozila na graničnom prelazu Sremska Rača su oko 90 minuta, a na Kelebiji 60 minuta. Na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 min. Saobraćaj je trenutno umerenog... »

Carinici na Horgošu presreli automobil pun testosterona

Subotica.com pre 9 dana
Carinici su u saradnji sa policijom 12. februara 2018. godine, na ulazu graničnog prelaza Horgoš, zaplenili gotovo 1.200 tableta i ampula testosterona, saopšteno je iz Uprave carina.
Prekršaj je otkriven kada je na carinsku kontrolu stigao ''BMW'' subotičkih registarskih oznaka koji je iz Mađarske ka Srbiji vozio 33-godišnji Subotičanin, po zanimanju poljoprivrednik. Na pitanje da li ima nešto da prijavi za... »

Poljoprivrednik svaki drugi dan išao u Mađarsku, carinici mu pronašli 1.200 ampula i tableta testosterona

Blic pre 9 dana
Oko 1.200 tableta i ampula testosterona pronađeno je u automobilu 33-godišnjeg Subotičana na graničnom prelazu Horgoš, saopšteno je iz Uprave carina.
Prekršaj je, kažu otkriven juče kada je na carinsku kontrolu stigao ''BMW'' subotičkih registarskih oznaka koji je iz Mađarske ka Srbiji vozio 33-godišnji Subotičanin, po zanimanju poljoprivrednik. Na pitanje da li ima nešto da... »

©2018 Netmark d.o.o.