Horgoš - vesti

Najduže se čeka na Batrovcima, teretna vozila i do četiri sata

Dnevnik pre 5 sati
BEOGRAD: Prema poslednjim informacijama dobijenih od Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
Informacija iz Uprave granične Policije glasi da duzih zadržavanja nema ni na našim graničnim prelazima. Teretna vozila na izlazu iz zemlje, međutim, čekaju i to na Horgošu sat i po, na Batrovcima četiri sata, a na Kelebiji sat... »

Vozači, prilagodite brzinu: Pojačan intenzitet saobraćaja, oprez zbog poledice

Kurir pre 1 dan
Vozače na putevima u Srbiji danas očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, a moguća poledica i magla dodatno otežavaju uslove za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na naplatnim rampama na auto-putevima nema zadržavanja. Prema podacima granične policije, na graničnim prelazima nema... »

Savet Severnobanatskog okruga raspravljao o vodosnabdevanju

Dnevnik pre 1 dan
KANjIŽA: Savet Severnobanatskog upravnog okruga, u čijem radu su učestvovali čelnici šest opština i rukovodioci javnih komunalnih preduzeća koja se bave vodosnabdevanjem i Zavoda za javno zdravlje iz Kikinde, zasedao je nedavno u Kanjiži.
Na inicijativu DOO „Potiski vodovodi” iz Horgoša i lokalne samouprave Kanjiža razmatrano je stanje vodosnabdevanja pijaćom vodom na tom podurčju. Rešavanje problematike vodosnabdevanja, kako je ukazano, nije ni jeftino, ni lako,... »

Carinici tokom 2018. godine otkrili 270 kilograma narkotika

Dnevnik pre 1 dan
U jeku kokainskog rata koji već četvrtu godinu traje između zaraćenih kotorskih klanova, označenih uz još neke grupe s ovih prostora kao glavni transporteri i distributeri te droge u Evropi, na našim granicama carinici i dalje otkrivaju ubedljivo najviše marihuane, zatim heroina, dok se kokain koji naši kriminalci krijumčare u tonama iz Južne Amerike, pronalazi samo „u tragovima”…
Zaplena narkotika je na carinskoj „rang-listi” odmah iza krijumčarenja nafte, kao najunosniji vid zarade švercera tokom prošle godine, kada je oduzeto 270 kilograma raznih droga, najviše marihuane. Rekordna zaplena se dogodila... »

Otežavajući uslovi za vožnju: Vozači, neophodan je dodatni oprez!

Srbija danas pre 1 dan
Na naplatnim rampama na autoputevima nema zadržavanja
Vozače na putevima u Srbiji danas očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, a moguća poledica i magla dodatno otežavaju uslove za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Na naplatnim rampama na autoputevima nema zadržavanja. Prema podacima granične policije, na... »

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza

Novi magazin pre 2 dana
Na putevima u Srbiji saobraćaj je večeras umeren, a vozačima se savetuje oprezna vožnja zbog mokrih kolovoza, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
AMSS je upozorio vozače na zaostali sneg u višim predelima zapadne, jugozapadne i južne Srbije, gde je pored zimskih guma obavezna i upotreba lanaca. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, nema dužih zadržavanja... »

Oprez na putevima, teretnjači čekaju na Horgošu i Batrovcima

Politika pre 4 dana
Na gotovo svim putevima u Srbiji, osim na autoputevima i putevima na krajnjem severu Vojvodine gde su kolovozi mokri, vozače očekuju pravi zimski uslovi vožnje, upozoravaju iz AMSS. Zbog lošeg vremena savetuju vozačima da na put kreću isključivo sa dobrim zimskim gumama i kompletnom zimskom... »

AMSS: Oprez na putevima, teretnjači čekaju na Horgošu i Batrovcima

Blic pre 4 dana
Na gotovo svim putevima u Srbiji, osim na autoputevima i putevima na krajnjem severu Vojvodine gde su kolovozi mokri, vozače očekuju pravi zimski uslovi vožnje, upozoravaju iz AMSS. Zbog lošeg vremena savetuju vozačima da na put kreću isključivo sa dobrim zimskim gumama i kompletnom zimskom... »

Saobraćaj otežan od snega, kamioni čekaju na granici sa Madjarskom i Hrvatskom

Radio sto plus pre 5 dana
Kamioni na izlazu iz zemlje na prelazu Kelebija sa Madjarskom čekaju oko tri sata, dok na prelazu Batrovci sa Hrvatskom čekaju oko dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na prelazu Horgoš sa Madjarskom teretna vozila čekaju oko sat i po, nа grаničnom prelаzu Bаčkа Pаlаnkа kamioni nа... »

Saobraćaj otežan zbog snega, gužve na granici sa Mađarskom i Hrvatskom

Danas pre 6 dana
Kamioni na izlazu iz zemlje na prelazu Kelebija sa Ma]arskom čekaju oko tri sata, dok na prelazu Batrovci sa Hrvatskom čekaju oko dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Na prelazu Horgoš sa Ma]arskom teretna vozila čekaju oko sat i po, nа grаničnom prelаzu Bаčkа Pаlаnkа kamioni nа izlаz iz Srbije čekaju do sat vremena, dok nа ostаlim grаničnim prelаzimа nemа zаdržаvаnjа. Nemа zаdržаvаnjа vozilа... »

©2018 Netmark d.o.o.