Horgoš

Izbeglice i migranti laka meta jer ne mogu da se odbrane od desničarskih napada i širenja laži o njima

Cenzolovka pre 2 dana
U napadima na izbeglice i migrante ističu se desničarske stranke i organizacije, ali i građani na društvenim mrežama sa svojim rasističkim i šovinističkim izlivima i širenjem mržnje, teorija zavere, dezinformacija i pozivanja na progon, što… »

Više od 50 hiljada evra skrivali u menjaču

Dnevnik pre 3 dana
HORGOŠ: Carinici su jutros na graničnom prelazu Horgoš otkrili prekršaj unosa 53.000 evra u zemlju, iako je dozvoljeno uneti samo 10.000 evra. Pomenuti novac je bio sakriven u prostoru menjača i fabričkoj šupljini prtljažnika. Novac su pokušali… »

MUP: Nemački državljani uhapšeni zbog pranja novca

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, policija je uhapsila nemačke državljane M.B. i G.D.K. zbog sumnje da su izvršili krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu. Kako je… »

Hapšenje na Horgošu - u kolima krili 53.000 evra; "Novac stečen kriminalom"

B92 pre 2 dana
Na graničnom prelazu Horgoš uhapšeno je dvoje državljana Nemačke, M. B (20) i G. D. K (22) zbog pranja novca u saizvršilaštvu. Policija je na Graničnom prelazu Horgoš, na ulasku u Republiku Srbiju, pregledom automobila marke "audi A4" u kojem su… »

MUP: Nemački državljani uhapšeni zbog pranja novca

Sandžak haber pre 2 dana
BEOGRAD – Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, policija je uhapsila nemačke državljane M.B. i G.D.K. zbog sumnje da su izvršili krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu. Kako je… »

Nemački državljani uhapšeni zbog pranja novca

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, policija je uhapsila nemačke državljane M.B. i G.D.K. zbog sumnje da su izvršili krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu. Kako je saopšteno… »

Dva Nemca sakrila više od 50.000 evra u autu

Nova pre 2 dana
Policajci Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Upravom granične policije i Upravom carina, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu uhapsili su nemačke državljane M. B. (20) i G. D. K… »

Uhapšeni nemački mladići koji su zaustavljeni na Horgošu: Kod njih pronađeno više od 50.000 evra, sumnja se da su prali…

Kurir pre 2 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Upravom granične policije i Upravom carina, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu uhapsili su nemačke… »

U Novom Sadu uhapšeni nemački državljani zbog pranja novca!

Alo pre 2 dana
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Upravom granične policije i Upravom carina, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije… »

Sprečen šverc deviza na Horgošu - više od 50.000 evra skriveno u menjaču i prtljažniku automobila

RTS pre 2 dana
Carinici su jutros na graničnom prelazu Horgoš otkrili prekršaj unosa preko 53.000 evra u zemlju, iako je dozvoljeno uneti samo 10.000 evra, saopštila je Uprava carina. Novac je otkriven kada je za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao "audi" nemačke… »

Vesti dana »