Horgoš - vesti

AMS: Na Horgošu čekanja četiri, na Batrovcima sat vremena

Dnevnik pre 5 sati
BEOGRAD: Petak po pravilu donosi uobičajno veći broj vozila, a danas će saobraćaj biti još dodatno pojačan u gradovima, ali i na njihovim prilaznim putevima, posebno u vreme jutarnjih i popodnevnih špiceva.
Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, vremenske prilike su povoljne za putovanje, a meteoorolozi i za danas najavljuju tokom dana pretežno sunčano i toplo vreme za ovaj period godine, samo je u ovim jutarnjim časovima po... »

(Kurir TV) kilometarske kolone na horgošu, srpske kamiondžije očajne: Od juče ujutru u 11 čekamo da pređemo u Mađarsku

Kurir pre 1 dan
1 / 5 Foto: Čitalac Kurira BEOGRAD - Kamioni koji iz Srbije izlaze preko graničnog prelaza Horgoš prema Mađarskoj čekaju oko tri časa, dok zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta, saopštio je jutros Auto-moto savez. Međutim, srpske kamiondžije, koje satima čekaju... »

Haos na horgošu: Vozači očajni zbog kilometarskih kolona - Od juče ujutru čekamo da pređemo u Mađarsku

Srbija danas pre 1 dan
Neverovatne gužve
Kamioni koji iz Srbije izlaze preko graničnog prelaza Horgoš prema Mađarskoj čekaju oko tri časa, dok zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta, saopštio je jutros Auto-moto savez. Međutim, srpske kamiondžije, koje satima čekaju u... »

Kamioni na granici sa Rumunijom čekaju i do tri i po sata

B92 pre 1 dan
B92: Kamioni na granici sa Rumunijom čekaju i do tri i po sata
Beograd -- Teretna vozila na graničnim prelazima Srbije sa Mađarskom, Hrvatskom i Rumunijom čekaju od sat do tri i po sata, saopštilo je JP "Putevi Srbije".
Kako se navodi, kamioni i šleperi najduže čekaju na graničnom prelazu Srbije i Rumunije - Vatin, tri i po sata. Na graničnom prelazu Srbije sa Hrvatskom, Batrovci, kamioni čekaju dva sata. Zadržavanje na granici Srbije sa... »

Kamioni na granici sa Rumunijom čekaju tri i po sata

Studio B pre 1 dan
Teretna vozila na graničnim prelazima Srbije sa Madjarskom, Hrvatskom i Rumunijom čekaju od sat do tri i po sata, saopštilo je javno preduzeće „Putevi Srbije“.
Kako se navodi, kamioni i šleperi najduže čekaju na graničnom prelazu Srbije i Rumunije – Vatin, tri i po sata. Na graničnom prelazu Srbije sa Hrvatskom, Batrovci, kamioni čekaju dva sata. Zadržavanje na granici Srbije sa... »

Horgoš, zaplenjene vazdušna puška i municija

RTS pre 1 dan
RTS: Horgoš, zaplenjene vazdušna puška i municija
Carinski službenici su na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u zemlju, zaplenili vazdušnu pušku i 2.500 dijabola, saopštila je Uprava carina.
Prekršaj je otkriven kada je na redovnu carinsku kontrolu stigao BMV švedskih registarskih oznaka. Vozač automobila, švedski državljanin, prethodno je rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu. Nakon detaljnog pregleda... »

Carinici zaustavili "bmw" švedskih tablica, i naložili rutinsku kontrolu. Užas koji su zatekli iza dečijeg sedišta ostavio ih je neme! (FOTO)

Telegraf pre 1 dan
Vozač automobila, švedski državljanin, prethodno je rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu
Carinici su 22. novembra 2017. godine, na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u zemlju, zaplenili vazdušnu pušku i 2500 dijabola. Albanac je cariniku rekao da nema ništa da prijavi, a kada je izlazio iz kola, jedva je uspeo da... »

Krio pušku i municiju iza dečijeg sedišta

Alo pre 1 dan
Alo: Krio pušku i municiju iza dečijeg sedišta
Iza sedišta našli vazdušnu pušku sa optičkim nišanom i 2.500 komada municije.
Carinski službenici su danas, na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u zemlju, zaplenili vazdušnu pušku i 2.500 dijabola, saopštila je Uprava carina. Prekršaj je otkriven kada je na redovnu carinsku kontrolu stigao "BMW" švedskih... »

"SNS dovozi ljude u Beograd i prijavljuje ih za beogradske izbore"

Vesti online pre 7 dana
Narodni poslanik Dveri, Ivan Kostić, upitao je u Narodnoj skupštini Ministarstvo unutrašnjih poslova, koliko je državljana Srbije u proteklih mesec dana prijavilo prebivalište na teritoriji grada Beograda.
- Pouzdano znamo da je juče pun autobus radnika Elektrovojvodine iz Subotice krenuo u organizaciji Srpske napredne stranke za Beograd da prijave svoje prebivalište, kako bi ostvarili biračko pravo na teritoriji grada Beograda –... »

U rukavima jakne - kilogram marihuane

RTV pre 10 dana
KIKINDA - Na Graničnom prelazu Horgoš, prilikom kontrole autobusa iz Kosovske Mitrovice, policija je u saradnji sa Upravom carina, zaplenila više od kilogram i 100 grama marihuane i uhapsila jednu osobu.
Prilikom kontrole autobusa, u kome se nalazio M. A. (1987), policija je u putnoj torbi osumnjičenog, tačnije među garderobom u rukavima jakne, pronašla dva paketa marihuane umotane u foliju, ukupne težine kilogram i 142 grama.... »

Davidovac: "Znači mi što igram, laki poeni su prelomili"

Sportske.net  pre 1 sat  još 14 povezanih

Novi predsednik Zimbabvea Mnangagva položio zakletvu

Danas  pre 2 sata  još 11 povezanih

Kurti uhapšen ispred skupštine Kosova VIDEO

B92  pre 2 sata  još 11 povezanih

Terzić: Igrači neće podleći pritisku protiv Kelna

B92  pre 1 sat  još 12 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.