Horgoš - vesti

Opet gužve na granicama: Kamioni čekaju po šest sati na Horgošu, Kelebiji i Batrovcima

Kurir pre 23 minuta
Teretna vozila na izlasku iz Srbije i večeras čekaju više sati - na Horgošu, Kelebiji, Batrovcima po šest sati, a na prelazima Sremska Rača i Bačka Palanka po sat vremena, saopštio je AMSS. U Srbiji je večeras saobraćaj umerenog intenziteta, a vozače očekuju dobri uslovi za voznju. Prema poslednjim... »

Kamioni na Horgošu, Kelebiji, Batrovcima čekaju po šest sati

Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Teretna vozila na izlasku iz Srbije i večeras čekaju više sati - na Horgošu, Kelebiji, Batrovcima po šest sati, a na prelazima Sremska Rača i Bačka Palanka po sat vremena, saopštio je AMS S.
U Srbiji je večeras saobraćaj umerenog intenziteta, a vozače očekuju dobri uslovi za voznju. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših GP nema dužih... »

I dalje višečasovna čekanja teretnjaka na prelazima

RTV pre 1 sat
RTV: I dalje višečasovna čekanja teretnjaka na prelazima
NOVI SAD - Teretna vozila na izlasku iz Srbije i večeras čekaju više sati - na Horgošu, Kelebiji, Batrovcima po šest sati, a na prelazima Sremska Rača i Bačka Palanka po sat vremena, saopštio je AMSS.
U Srbiji je večeras saobraćaj umerenog intenziteta, a vozače očekuju dobri uslovi za vožnju. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših GP nema dužih... »

Više migranata sprečeno da uđe u zemlje EU

B92 pre 20 sati
B92: Više migranata sprečeno da uđe u zemlje EU
U poslednjih nekoliko dana na graničnim prelazima ka zemljama EU osujećeni su neobični pokušaji ilegalnih prelazaka preko granice, saopšteno je iz Uprave carina
Carinici su najpre na izlazu Horgoš 15. oktobra imali slučaj kada je skener registrovao jednu ljudsku siluetu ispod kamiona srpskih registarskih oznaka koji je od Paraćina putovao prazan ka Mađarskoj, gde je trebalo da utovari... »

Neobični pokušaji migranata da uđu u EU: Neki se krili na rezervnom točku, neki u kesama za smeće

Večernje novosti pre 20 sati
U poslednjih nekoliko dana na graničnim prelazima ka zemljama EU osujećeni su neobični pokušaji ilegalnih prelazaka preko granice, saopšteno je iz Uprave carina
U poslednjih nekoliko dana na graničnim prelazima ka zemljama EU osujećeni su neobični pokušaji ilegalnih prelazaka preko granice, saopšteno je iz Uprave carina. Carinici su najpre na izlazu Horgoš 15. oktobra imali slučaj kada... »

Višesatna čekanja za teretnjake

RTS pre 1 dan
RTS: Višesatna čekanja za teretnjake
Na teretnim terminala na našim graničnim prelazima, teretna vozila i dalje čekaju više sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.
Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na izlazu iz naše zemlje teretna vozila čekaju po četiri sata na Horgošu i Batrovcima, a po tri sata na Kelebiji, Šidu i Bačkoj Palanci. Na putničkim terminalima graničnih... »

Migranti ne biraju način kako da ilegalno pređu granicu: Kriju se ispod kamiona, u kesama za đubre, među gumama... (foto)

Kurir pre 1 dan
Poslednjih nekoliko dana na graničnim prelazima ka zemljama EU osujećeni su neobični pokušaji ilegalnih prelazaka preko granice - od skrivanja na rezervnom točku do kamufliranja u kesama za smeće, piše u saopštenju Uprave carina Srbije. Tako su carinici na izlazu Horgoša 15. oktobra preko skenera... »

I dalje višečasovna čekanja teretnjaka na prelazima

RTV pre 1 dan
RTV: I dalje višečasovna čekanja teretnjaka na prelazima
NOVI SAD - Na teretnim terminalima na našim graničnim prelazima, teretna vozila i dalje čekaju više sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.
Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na izlazu iz naše zemlje teretna vozila čekaju po četiri sata na Horgošu i Batrovcima, a po tri sata na Kelebiji, Šidu i Bačkoj Palanci. Na putničkim terminalima trenutno nema... »

Opasnost na putevima: Odroni u ovom delu Srbije, najnapetije na magistrali!

Srbija danas pre 1 dan
AMSS upozorio je danas vozače na učestale odrone
AMSS upozorio je danas vozače na učestale sitne odrone na putevima na teritoriji Zaječara i posebno na Đerdapskoj magistrali. Kako se navodi u saopštenju AMSS-a danas će biti povolji vremenski uslovi za vožnju. Na izlazu iz Srbije ka Majarskoj kamioni i druga teretna... »

AMSS upozorava vozače na odrone u Đerdapskoj klisuri

BK TV pre 1 dan
Sitni odroni na putevima učestali su na teritoriji Zaječara i posebno na Đerdapskoj magistrali, upozorava AMSS sve vozače. Kako se navodi u saopštenju AMSS-a danas će biti povolji vremenski uslovi za vožnju. Na izlazu iz Srbije ka Majarskoj kamioni i druga teretna vozila na prelazu Horgoš čekaju... »

©2018 Netmark d.o.o.