Horgoš - vesti

Na prelazima Batrovci i Horgoš bez dužeg čekanja

IndeksOnline pre 8 sati
BEOGRAD – Prema najnovijim podacima Uprave granične policije RS, večeras su značajno manje gužve nego prethodnih dana na graničnim prelazima Batrovci sa Hrvatskom i Horgoš sa Mađarskom, na kojima trenutno nema dužih zadržavanja. Na ostalim graničnim prelazima, kako je saopštio Auto-moto savez... »

AMSS: Na prelazima Batrovci i Horgoš bez dužeg čekanja

Blic pre 6 sati
Prema najnovijim podacima Uprave granične policije RS, večeras su značajno manje gužve nego prethodnih dana na graničnim prelazima Batrovci sa Hrvatskom i Horgoš sa Mađarskom, na kojima trenutno nema dužih zadržavanja. Na ostalim graničnim prelazima, kako je saopštio Auto-moto savez Srbije,... »

Stanje na putevima i graničnim prelazima: Manje gužve, čekanja oko 90 minuta

BK TV pre 8 sati
Kraj vikenda donosi pojačan intezitet saobraćaja na svim frekventijim putnim pravcima. Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, večeras su značajno manje gužve nego prethodnih dana na graničnim prelazima Batrovci sa Hrvatskom i Horgoš sa Mađarskom, na kojima trenutno nema dužih... »

Velike gužve na granicama: Vozači čekaju satima, a spas je u alternativnim prelazima

Srbija danas pre 18 sati
Zadržavanja najduža na prelazima sa Hrvatskom i Mađarskom
Pojačan saobraćaj u Srbiji i još jedna velika smena turista tokom vikenda uslovili su duga i višesatna zadržavanja na pojedinim graničnim prelazima, a zadržavanja su najduža na prelazima sa Hrvatskom i Mađarskom, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). AMSS... »

Naoružajte se strpljenjem: I dalje velike gužve na granicama, čeka se po više sati

BK TV pre 18 sati
Pojačan saobraćaj i smena turista uslovili gužve. Pojačan saobraćaj i još jedna velika smena turista ovog vikenda uslovila je duga i višesatna zadržavanja na pojedinim graničnim prelazima kao što je Horgoš. I pored velikog napora granične policije, uz asistenciju saobraćajne, da rasterete pojedine... »

Na granicama haos, na Batrovcima čekanje sedam sati

Vesti online pre 1 dan
Najopterećeniji su autoputevi u smeru ka Hrvatskoj i Mađarskoj, dok se veći broj vozila beleži na putevima ka Makedoniji, Bugarskoj ali i Crnoj Gori.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Horgoš, na izlazu, vozila čekaju oko četiri sata, a na GP Horgoš-2 i Bački Vinogradi, na izlazu oko dva sata. Iz AMSS vozačima savetuju da koriste alternativne GP sa... »

Na Batrovcima se čeka sedam sati

IndeksOnline pre 1 dan
Najopterećeniji su autoputevi u smeru ka Hrvatskoj i Mađarskoj, dok se veći broj vozila beleži na putevima ka Makedoniji, Bugarskoj, ali i Crnoj Gori. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Horgoš, na izlazu, vozila čekaju oko četiri sata, a na GP Horgoš-2 i Bački Vinogradi,... »

Stanje na putevima i graničnim prelazima: Gužve, višesatna čekanja

BK TV pre 1 dan
Vozači, naoružajte se strpljenjem. Najopterećeniji su autoputevi u smeru ka Hrvatskoj i Mađarskoj, dok se veći broj vozila beleži na putevima ka Makedoniji, Bugarskoj ali i Crnoj Gori. Država apeluje na roditelje zbog opasne igrice "Momo": Pratite šta deca rade na internetu! Prema poslednjim... »

Višesatna čekanja na pojedinim graničnim prelazima

Mondo pre 1 dan
Na ulazu u Mađarsku ne pomažu ni alternativni prelazi
Foto: MONDO/Tamara Sekulović Vikend pred nama će obeležiti smena turista, a naročito povratak stranih turista sa odmora u Grčkoj i Turskoj. Oni koriste našu putnu mrežu za povratak kućama u centralnoj i zapadnoj Evropi. Zbog toga su od ranih jutarnjih časova počele da... »

Prizor sa graničnih prelaza vozače dovodi do ludila: Čeka se satima, Horgoš i Batrovci zakrčeni!

Srbija danas pre 1 dan
Koristite alternativne granične prelaze
Danas i sutra očekuje se pojačani priliv putnika iz inostranstva što će dovesti do velikih gužvi na graničnim prelazima. Prošle subote zadržavanja na Batrovcima bila su neverovatnih sedam sati, a slična situacija se može očekivati i ovog vikenda. Saobraćaj je pojačan... »

Može Real i bez Ronalda, prvo kolo i prva pobeda

N1 Info  pre 3 sata  još 2 povezane

Na današnji dan, 20. avgust

B92  pre 3 sata  još 1 povezana

Uhapšena banda narkodilera u Rusiji

Blic  pre 7 sati  još 1 povezana

Da li je nepristojno da spavate na aerodromu?

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.