Horoskop

Horoskop za 4. septembar

OK radio pre 20 minuta
Blizancima stiže sjajna ponuda, Device neodlučne, Škorpije se "lepe" za pogrešne, a vi? OVAN Dnevni horoskop za 4. oktobar 2023. godine vam donosi bolju komunikaciju na poslu. Trebalo bi da pripazite pažnju na nezdravu ishranu. Izbagavajte masno i… »

Horoskop za 4. oktobar 2023. godine: Problemi na poslu, potoškoće sa finansijama - jedan znak promeniće život

Story pre 1 sat
Ovan: Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje. Priuštite sebi neke lepe »sitnice« i dobro društvo. Posao: Saradnja Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila, kao i na uvažavanje različitih afiniteta. Zdravlje: Unosite više… »

Dnevni horoskop za sredu 4. oktobar

Glas Zaječara pre 1 sat
Dnevni horoskop za 4. oktobar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje! OVAN Dnevni horoskop za 4. oktobar 2023. godine vam donosi bolju komunikaciju na poslu. Trebalo bi da pripazite pažnju na nezdravu ishranu… »

Dnevn horoskop za 4. Oktobar: Blizance prati prošlost, dok Lavovi lenčare

Telegraf pre 3 sata
Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas. Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće. Astrolog Olga Savić Neke fine poslovne prilike otvoriće se od samog početka dana. Jake mogućnosti da poboljšate jednu saradnju… »

Horoskop za 4. oktobar: Rakovi, poverite tajne bliskoj osobi, Ovnovi, povedite računa o zdravlju

Gloria pre 4 sati
Horoskop za 4. oktobar 2023. godine donosi sledeću astro prognozu. Ovan Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje. Priuštite sebi neke lepe »sitnice« i dobro društvo. Posao: Saradnja Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila, kao i na… »

Ribe daju otkaz, a blizanci blistaju na poslu! Dnevni horoskop za 4. oktobar: Pogledajte šta su zvezde pripremile vašem…

Kurir pre 4 sati
Pronađite svoj horoskopski znak i pogledajte šta vam zvezde poručuju u dnevnom horoskopu za 4. oktobar. OVAN POSAO: Ako je za vas uspešan dan onaj koji počinje fizičkim aktivnosima ili poslom koji je povezan sa sportom, onda ste na pravom putu… »

Dnevni horoskop: Blizancima stiže sjajna ponuda, Device neodlučne, Škorpije se "lepe" za pogrešne, a vi?

Mondo pre 4 sati
Pročitajte dnevni horoskop za 4. oktobar 2023. godine! Pročitajte dnevni horoskop za 4. oktobar 2023. godine! Dnevni horoskop za 4. oktobar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje! Dnevni horoskop za 4. oktobar… »

Horoskop za 4. Oktobar Biku početak nove poslovne saradnje, Škorpija flertuje na svakom koraku, Vodoliji nervoza

Alo pre 4 sati
Morate da očekujete sjajne stvari od sebe pre nego što možete da ih uradite! Posao: Povoljan period za to da razradite svoj posao, pa čak i neki projekti na kojima ste počeli ranije da radite tek sada mogu da dobiju konkretniji oblik. Finansijsku… »

Dnevni horoskop Ribe mogu osetiti prolaznu nervozu, Lavovi se osećaju odlično

Dnevnik pre 5 sati
OVAN: Zauzeti, radite na vašem odnosu i uživajte. Veče odvojte za sebe i partnera. Jedan poziv u popodnevnim časovima može da vam popravi raspoloženje. Na poslu manje nesuglasice. Slobodni, neko će vas obradovati porukom. Mogućnost pada energije… »

Dnevni horoskop za sredu, 4. oktobar

Moj Novi Sad pre 5 sati
Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas... Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Marsa, povoljno utiče na odnos sa emotivnim, ali i sa poslovnim partnerom. Pozicija Venere nagoveštava mogućnost romantičnog susreta sa umetnikom ili sportistom… »

Vesti dana »