Hristina Popović

K**vo četnička, balijska, koja li si: Severina iza kamere - snimak koji je obišao sve mreže! (video)

Mondo pre 4 sati
Spot koji je za vrlo kratko vreme postao viralan! Spot koji je za vrlo kratko vreme postao viralan! Na društvenim mrežama se nedavno pojavio video spot koji je nastao u velikoj kampanji protiv govora mržnje, te u vrlo kratkom roku postao viralan. Spot… »

Svi Severinini glumački poduhvati (VIDEO)

Nova pre 5 sati
Pevačica Severina Kojić jedna je od aktera hit spota "Hejt SLOVEni, još ste živi?", koji je u režiji Predraga Ličine snimljen u okviru kampanje protiv govora mržnje. Ona u pomenutom spotu glumi kasirku u supermarketu, a kolege na setu su joj bili… »

Spot „Hejt, Sloveni“: Jezivo je koliko smo oguglali na mržnju

RTS pre 6 sati
Više od 5 miliona pregleda na društvenim mrežama ima spot „Hejt, SLOVEni, još ste živi“. Spot, u kojem glume Hristina Popović, Goran Bogdan i Severina, osmislio je pisac Predrag Ličina, koji kaže da je to shvatio kao dužnost da uradi, jer su… »

Hej, četnici, ustaše, balije! Šokantni spot upozorava region - korak od zastrašujuće stvarnosti

Sputnik pre 1 dan
Spot “Hejt SLOVEni, još ste živi?”, Predraga Ličine, reditelja i scenariste iz Zagreba, za samo nekoliko dana preplavio je društvene mreže i medije. Ceo region je uzburkao šokantni skeč, jer su svi videli kako bi zastrašujuće izgledao običan… »

Staviti Severinu u video kojim se afirmiše empatija je ravno ruglu!

Svet plus pre 1 dan
Staviti Severinu u video kojim se afirmiše kultura dijaloga, empatija i razumevanje među ljudima ravno je ruglu. U spotu "Hejt Sloveni, još ste živi?", koji je osvojio region, pored Seve, pojavljuju se Hristina Popović i Goran Bogdan. Pevačica… »

„Dosadno je to ko je Srbin, Hrvat, Bošnjak. Ja sam AstraZenekaš i mrzim Fajzerovce“

Danas pre 1 dan
Predrag Ličina, reditelj spota "Hejt, SLOVEni", za Danas Spot „Hejt, SLOVEni, još ste živi?“, koji je objavio bosanskohercegovački magazin Buka u sklopu svoje kampanje protiv govora mržnje, nasmejao je većinu koji su ga gledali, a njih je za… »

"Moji su mi govorili: K***o četnička" Nikolina Pišek o paklu kroz koji je prošla: "Mnogo puta sam se našla na meti Hrvata"

Blic pre 2 dana
Spot pod nazivom "Hejt, Sloveni, još ste živi?" u kojem učestvuju Severina, Goran Bogdan i Hristina Popović, nastao je u cilju sprečavanja govora mržnje u regionu, a veliki broj javnih ličnosti pozdravio je i podržao ovu kampanju magazina Buka, a… »

Moji su mi govorili "ku**o četnička": Nikolina Pišek o užasu koji preživljava - "Ja sam najviše zlostavljana Hrvatica"

Mondo pre 2 dana
Često je na meti govora mržnje. Često je na meti govora mržnje. Spot pod nazivom " Hejt, Sloveni, još ste živi?" u kojem učestvuju Severina, Goran Bogdan i Hristina Popović, a koji je deo kampanje protiv govora mržnje, postao je viralan na… »

Balkan gori! BRUTALNO ISKRENI! Severina, Hristina i Goran Bogdan svima sasuli ISTINU u oči!

Svet & Skandal pre 2 dana
Banjalučki Magazin Buka na svom Youtube kanalu objavio je video “Hejt, SLOVEni, još ste živi?”. Video je sastavni deo Kampanje protiv govora mržnje koju pomenuti magazin realizuje proteklih nekoliko meseci. Spot je napisao i režirao filmski… »

Video „Hejt Sloveni“: Fantastičan šamar eks-Ju šovinistima

Nova pre 4 dana
Video "Hejt Sloveni", u kojem je zanimljiv način predstavljen govor mržnje, dostigao je danas cifru od dva miliona pregleda. Snimak u kojem se pojavljuju Hristina Popović, Goran Bogdan i Severina, deo je kampanje protiv govora mržnje koju je pokrenuo… »

Vesti dana »