Hrvatska

Kolinda opet obukla dres Hrvatske

Telegraf pre 6 sati
Dres je sa brojem 10. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović boravi u SAD, gde će u Njujorku učestvovati na 74. zasedanju Generalne skupštine UN. Pre toga ona je obišla nekoliko mesta u SAD, između ostalih i Klivlend, gde se srela sa prvakom… »

“Rijeka je tih 500 dana bila grad hedonizma, slobodnog seksa, droge, zabava svih tipova…”: Neispričana priča o…

Nedeljnik pre 34 minuta
Profimedia Riječki podvig (L’impresa di Fiume) i uloga Gabrijelea D’Anuncija, zvanog Vate, italijanskog pesnika, ratnika i pustolova, koji je predvodio 2.500 italijanskih legionara u pohodu na Rijeku 1919. godine, ulaze u grupu najfalsifikovanijih i… »

Ponovo u dresu Hrvatske: Kolinda je boravak u SAD iskoristila da odradi trening sa UFC prvakom, u ovakvom izdanju je sigurno…

Blic pre 6 sati
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović nalazi se u SAD gde će učestvovati na 74. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku. Grabar Kitarović je boravak u Americi iskoristila da poseti svoju ćerku, koja studira na Harvardu… »

U kolovozu pad zaposlenosti za 0,4 posto u odnosu na mjesec ranije

SEEbiz pre 17 sati
ZAGREB - Krajem kolovoza u Hrvatskoj je bilo 1,57 milijuna zaposlenih, što je 0,4 posto ili 6.975 osoba manje nego krajem prethodnog mjeseca, dok je stopa registrirane nezaposlenosti u odnosu na srpanj ostala ista, na 6,8 posto, pokazuju podaci koje je u… »

Presuda iz Hrvatske šansa i za dužnike u našoj zemlji

Politika pre 12 sati
Banke u ovoj bivšoj jugoslovenskoj republici će, prema procenama, građanima vratiti oko dve milijarde evra, dok se kod nas taj iznos nezvanično procenjuje na oko 600 miliona evra. Presuda Vrhovnog suda Hrvatske o ništavosti valutne klauzule u… »

Objavljena presuda za pokušaj terorizma u Crnoj Gori

B92 pre 12 sati
Podgorica -- Pet meseci od izricanja presuda Višeg suda o slučaju pokušaja za terorizam na izborni dan 2016. godine, objavljena je na sajtu te pravosudne institucije. Presudu, koja je upućena i stranama u postupku, napisala je sudija Višeg suda… »

Kolinda ne gubi vreme - ponovo o velikosrpskoj agresiji, čak iz Amerike

Politika pre 15 sati
ZAGREB – Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, poručila je da efikasnijim angažovanjem nadležnih institucija, sva otvorena pitanja vezana za Vukovar i, kako kaže, tragedije koju su svi Vukovarci preživeli „tokom velikosrpske… »

"Retrogradni proces u Hrvatskoj": Pupovac: Sve je počelo oslobađanjem generala Gotovine i Markača u Hagu

Blic pre 12 sati
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je da je retogradni proces u Hrvatskoj počeo da se razvija nakon oslobađajuće presude dvojici generala u Hagu 2012., a ojačao je nakon ulaska Hrvatske u Evropsku uniju"… »

Ne stišava se bura u Hrvatskoj Mali akcionari "Kraša" neće Šaranovića

Večernje novosti pre 1 dan
Drama oko ulaska srpskog biznismena u manjinsko vlasništvo hrvatskog giganta. Zastupnica zagrebačke fabrike morala da demantuje kontakte sa Nebojšom. ZAGREB - OD STALNOG DOPISNIKA „NOVOSTI“ SADA više ni u Hrvatskoj nema dileme da iza "misterioznog… »

Pupovac: Sve je počelo oslobađanjem Gotovine i Markača

RTS pre 11 sati
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je da je retrogradni proces u Hrvatskoj počeo da se razvija nakon oslobađajuće presude dvojici generala u Hagu 2012. godine, a ojačao je nakon ulaska Hrvatske u Evropsku… »

Vesti dana »