Huawei

Huavej deli zaposlenima 286 miliona dolara bonusa

Politika pre 1 sat
ŠENŽEN - Kineski telekomunikacioni gigant Huavej tehnolodžis isplatiće dve milijarde juana (286 miliona dolara) bonusa zaposlenima zbog njihove pomoći kompaniji da suzbije efekte američkih sankcija, prenosi Tanjug. Najveći svetski dobavljač… »

Huavej deli bonus od 3.100 dolara svakom zaposlenom

N1 Info pre 1 sat
Kineska kompanija Huavej podeliće svojim zaposlenima bonuse jer su pomogli da se izbori sa američkim sankcijama koje joj ugrožavaju posao sa pametnim telefonima i drugim tehnologijama, prenosi AP. Kompanija je u cirkularnom saopštenju na društvenim… »

U Huaveju bonusi od 3.100 dolara po zaposlenom

Danas pre 42 minuta
Kineska kompanija Huavej podeliće svojim zaposlenima bonuse jer su pomogli da se izbori sa američkim sankcijama koje joj ugrožavaju posao sa pametnim telefonima i drugim tehnologijama, prenosi AP. Kompanija je u cirkularnom saopštenju na društvenim… »

Zapad nema odgovor na kineski ekonomski izazov

Sputnik pre 7 sati
Srbija je za Kinu definitivno postala ključna zemlja u regionu, što pokazuju i poruke koje su stigle sa nedavnog skupa u Šangaju, gde je boravila brojna srpska delegacija predvođena premijerkom Anom Brnabić. Najava novih kineskih projekata u Srbiji… »

Huawei P30 počeo da dobija ažuriranje na EMUI 10 zasnovano na Androidu 10

Benchmark pre 20 sati
Manje od nedelju dana nakon što je objavio poslednji roadmap, Huawei sada pušta najnovije stabilno ažuriranje EMUI 10 zasnovano na Androidu 10, na svoje Huawei P30 i P30 Pro pametne telefone. Ovo je donekle i očekivano za koji dan, jer je kompanija… »

Ko upravlja prepoznavanjem lica

Danas pre 23 sata
Zbog uznemirenosti građana Pokret slobodnih građana postavlja pitanja Ministarstvu unutrašnjih poslova u vezi sa postavljanjem kamera za prepoznavanje lica. Prema našim saznanjima, postavlja se sistem sa naprednim kamerama koji ima sistem… »

Šta možemo da očekujemo od Huawei Mate 40 telefona

PC Press pre 1 dan
Huawei Mate 30 i Mate 30 Pro su se tek nedavno pojavili u prodaji, a po Internetu su već počele da kolaju priče o njihovim naslednicima. Očekuje se da će Huawei Mate 40 i Mate 40 Pro biti među najboljim telefonima 2020. godine, ali se zbog… »

5G i tehnologije koje će transformisati svet

B92 pre 2 dana
Na desetom forumu Global Mobile Broadband, nedavno održanom u Cirihu, objavljen je dokument o osam ključnih tehnologija za koje se predviđa da će imati značajan tržišni potencijal u trenutku kada 5G standard globalno zaživi. Ova godina će ostati… »

InfoKG 7 dana: Kada, reciklaža, Kina, GAS, požar, zapošljavanje, super deka, Ana Marković...

InfoKG pre 2 dana
U Kragujevcu su nedelju za nama obeležili: U rupi za kišnu kanalizciju kada i gomila smeća, svetski stručnjak Rafael Buđardini promovisan u počasnog doktora kragujevačkog Univerziteta, Kovačević oštro demantuje da je bilo ko napustio LDP, koliko… »

Brnabić: Očekujem još više kineskih investicija u Srbiji

Danas pre 3 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić, posle petodnevnog boravka u Kini, izjavila je večeras RTS da posle te posete očekuje još više kineskih investicija u Srbiji, a posebno u oblasti inovacija tehnologije, istraživanja i razvoja svega onoga što će Srbiji… »

Vesti dana »