Huawei

Da li ste znali? Tržište izmenjene realnosti (AR) do 2025. vredeće čak 300 mlrd. Usd

BizLife pre 1 dan
Digitalna tehnologija u potpunosti je izmenila pojam realnosti, kako bi onaj ko uživa u nekom sadržaju stekao potpuno novi doživljaj. Podaci kompanije Huawei i nezavisnih proizvođača predviđaju da će tržište izmenjene realnosti (AR) vredeti čak… »

Uporedili smo Huawei FreeBuds 4i sa Apple AirPods Pro i sa Samsung Galaxy Buds Live!

Pametni telefoni pre 2 dana
Pogledajte koji od ova tri renomirana proizvođača proizvodi najbolje TWS slušalice i koje od njih treba odabrati? Tokom poslednjih nekoliko godina, prave bežične stereo slušalice (TWS) postale su prilično popularne zahvaljujući svojoj prenosivosti… »

Leica ima sopstveni telefon - Leitz Phone 1

Benchmark pre 2 dana
Nakon duge saradnje sa kompanijom Huawei i nedavnog rada na Sharp Aquos R6 modelu, Leica je konačno predstavila sopstveni telefon. Kompanija je u Tokiju objavila Leitz Phone 1, koji će se prodavati od jula. Poznati proizvođač kamera se nije plašio da… »

Drugi Xiaomi-jev preklopni telefon biće predstavljen do kraja godine

PC Press pre 2 dana
Svoj prvi telefon sa preklopnim ekranom (Mi Mix Fold) Xiaomi je predstavio u martu ove godine. Prema nezvaničnim informacijama, kineska kompanija će do kraja ove godine predstaviti i njegovog naslednika. Novi telefon mogao bi da bude u prodaji tokom… »

Glasine sugerišu da ove godine neće biti Huawei Mate 50 serije

Benchmark pre 3 dana
Huawei je, tokom ovog perioda godine, već trebalo da ima objavljenu P50 seriju premijum telefona. Međutim, različiti problemi sa kojima se kineska kompanija suočava doveli su do toga da je ta objava navodno odložena. Huawei P50 serija se i dalje… »

Huawei HarmonyOS 2 za nedelju dana dostigao 10 miliona aktivnih korisnika

PC Press pre 7 dana
Iako Huawei promoviše HarmonyOS 2 kao sopstveni operativni sistem, istraživači se uglavnom slažu da je u pitanju samo varijacija Android-a. To ipak nije sprečilo milione korisnika da ga odmah prihvate. Prema prvim izveštajima, za samo nedelju dana… »

Huawei u Sloveniji uspostavlja logistički centar za evropska tržišta

Al Jazeera pre 9 dana
Kineska kompanija računa da će gradnjom novog velikog skladišta kod Brnika skratiti rokove isporuke evropskim kupcima. Kineski tehnološki gigant Huawei objavio je da planira u Sloveniji uspostaviti svoje centralno regionalno čvorište za srednju i… »

Huawei otvorio Globalni centar za transparentnost u oblasti sajber zaštite i zaštite privatnosti u Kini

Nedeljnik pre 9 dana
Foto: Arhiva HUAWEI Sajber kriminal preti svetskoj ekonomiji – moguća šteta od šest triliona dolara Šteta od sajber kriminala preti da dostigne šest triliona dolara tokom 2021. godine, što je više od treće najveće ekonomije na svetu, podaci su… »

Huaweijev HarmonyOS 2 već ima više od 10 miliona korisnika

Benchmark pre 10 dana
Novi HarmonyOS 2, kompanije Huawei, je izgleda već poprilično uspešan u Kini, a već ima više od 10 miliona korisnika, odnosno aktivnih uređaja na kojima je instaliran. Kako bi obeležio ovo dostignuće, Huawei je odlučio da kreira tortu neobičnog… »

Prvi Huawei monitor na testu - AD80HW 24

Benchmark pre 11 dana
Nakon brojnih mobilnih telefona, mrežne opreme, tableta i laptopova, Huawei nas je iznenadio i jednim monitorom. Kompanija u svojoj ponudi ima veliki broj monitora, uključujući i one namenjene gejming tržištu, a ovo je prvi model koji se našao na… »

Vesti dana »