Hurgada - vesti

Ruski eksperti proveravaju bezbednost aerodroma u Egiptu

B92 pre 37 dana
B92: Ruski eksperti proveravaju bezbednost aerodroma u Egiptu
Ruski eksperti za bezbednost avio-saobraćaja doputovali su u Egipat kako bi proverili aerodrome u letovalištima Hurgada i Šarm el-Sseik.
"Oko 20 ljudi stiglo je avionom u Kairo. Oni su podeljeni u dve grupe: jedna je otišla u Hurgadu, a druga u Šarm el-Šeik", rekao je jedan neimenovani izvor za Tas. Zadatak ruskih stručnjaka je da procene spremnost aerodroma da... »

Komfor i besprekorna usluga: Hotel koji će vam pružiti potpuni ugođaj na odmoru u Egiptu!

Kurir četvrtak, 8. novembar 2018.
Da li zamišljate svoj idealan odmor na sitnom zlatnom pesku, kraj prozirnog toplog mora, pod prelepim palmama? Ako baš ovakvo mesto tražite, vreme je da se upoznate sa lepotama Egipta.. Sa svojom prijatnom novembarskom klimom, letovalište Hurgada predstavlja pravo mesto za nezaboravan odmor.... »

Komfor i besprekorna usluga: Hotel koji će vam pružiti potpuni ugođaj na odmoru u Egiptu

Večernje novosti četvrtak, 8. novembar 2018.
Da li zamišljate svoj idealan odmor na sitnom zlatnom pesku, kraj prozirnog toplog mora, pod prelepim palmama? Ako baš ovakvo mesto tražite, vreme je da se upoznate sa lepotama Egipta
Da li zamišljate svoj idealan odmor na sitnom zlatnom pesku, kraj prozirnog toplog mora, pod prelepim palmama? Ako baš ovakvo mesto tražite, vreme je da se upoznate sa lepotama Egipta. Sa svojom prijatnom novembarskom klimom,... »

Hurgada, omiljeno egipatsko letovalište Srba

RTS utorak, 16. oktobar 2018.
RTS: Hurgada, omiljeno egipatsko letovalište Srba
Srbija i Egipat ove godine obeležavaju 110 godina diplomatskih odnosa. Ekonomska saradnja unapređena je ugovorom o ponovnom izvozu naše pšenice u tu zemlju. S druge strane, Srbija je među deset zemalja iz kojih dolazi najviše turista u zemlju faraona. Godišnje u proseku 20.000, a neki se vraćaju i više od dvadeset puta.
Oko 500 kilometara od egipatske prestonice je Hurgada. Sedamdesetih je bila ribarsko selo, sada je jedno od najznačajnijih letovališta na Crvenom moru. U gradu živi oko 200.000 ljudi, a u jeku sezone i deset puta više. Egipat... »

Avion sa srpskim putnicima se zapalio i prinudno sleteo u Larnaku!

Alo utorak, 18. septembar 2018.
Alo: Avion sa srpskim putnicima se zapalio i prinudno sleteo u Larnaku!
Na letu Beograd-Hurgada dogodio se incident, kada se najverovatnije zapalio deo za prtljag u avionu, zbog čega je prinudno sleteo u Larnaku, javili su večeras redakciji Tanjuga putnici na tom letu Ljiljana i Rade Kontić.
Avion je na aerodromu u Larnaki čekao veliki broj vatrogasnih kola, hitne pomoći i policije. Oni su tada putnicima rekli da je sve u redu i da mogu da izađu. Putnici su na aerodromu dobili vaučere za hranu i piće i čekaju dalje... »

Kako je goreo Goran Bregović*: Unutar pakla sinoćnje vatrene stihije u avionu Er Srbije**

Tango Six sreda, 19. septembar 2018.
*neodoljiva prilika medijima da se igraju naslovima i ilustracija suštinski pogrešne odluke da se avionima daju imena živih, poznatih, ljudi. Avion Er Srbije Erbas A319-132 YU-APD „Goran Bregović“ na letu broj JU7210 Beograd – Hurgada, sinoć oko ponoći imao je rutinsku diverziju (diversion –... »

Avion Er Srbije prinudno sleteo na Kipar

N1 Info sreda, 19. septembar 2018.
Avion Er Srbije na letu Beograd-Hurgada prinudno je sleteo na Kipar, a kompanija je saopštila da je letelica preusmerena iz tehničkih razloga i zbog mera predostrožnosti.
"Er Srbija žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da osigura da se let nastavi što je moguće pre. Gostima je posluženo osveženje. Posledično, povratni let JU7211 iz Hurgade do Beograda kasniće sedam i po sati, a... »

Požar u avionu er Srbije, hitno sleteo u Larnaku! Avion je oko 6 sati poleteo za Egipat (video)

Kurir utorak, 18. septembar 2018.
Na letu Beograd-Hurgada dogodio se incident, kada se najverovatnije zapalio deo za prtljag u avionu, zbog čega je prinudno sleteo u Larnaku, jutros pre 6 sati nastavio je let za Egipat. Avion je na aerodromu u Larnaki čekao veliki broj vatrogasnih kola, hitne pomoći i policije. Oni su tada... »

Avion Er Srbije stigao u Hurgadu posle vanrednog sletanja na Kipar

Slobodna Evropa sreda, 19. septembar 2018.
Avion Er Srbije (Air Serbia) na letu do Hurgade koji je zbog dima u kokpitu vanredno preusmeren na Kipar, sleteo je u egipatsko letovalište u 6.55 časova. Povratni let JU7210 iz Hurgade za Beograd poleteo je u 7.59 časova po centralnoevropskom vremenu i u Beograd bi trebalo da sleti u 12.06 časova.... »

VATRA U AVIONU AIR SRBIJE! AVION NA LINIJI BG- HURGADA BEZBEDNO PRIZEMLJEN

RTV Novi Pazar utorak, 18. septembar 2018.
Prema nezvaničnim informacijama, na letu Beograd-Hurgada dogodio se incident zbog vatre u avionu, zbog čega je avion prinudno i bezbedno sleteo na aerodromu u Larnaki. Avion su sačekali vatrogasci,medicinske sluźbe i policija, putnici navode da se od dima nisu videli prozori aviona i da su panično... »

Britanska premijerka izgubila u bici za Bregzit

Danas  pre 6 sati  još 2 povezane

Vulin: Dosledni u vojnoj neutralnosti

Danas  pre 4 sata  još 4 povezane

Vremeplov: Umro Jovan Cvijić

RTV  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.