Hurgada - vesti

Komfor i besprekorna usluga: Hotel koji će vam pružiti potpuni ugođaj na odmoru u Egiptu!

Kurir pre 5 dana
Da li zamišljate svoj idealan odmor na sitnom zlatnom pesku, kraj prozirnog toplog mora, pod prelepim palmama? Ako baš ovakvo mesto tražite, vreme je da se upoznate sa lepotama Egipta.. Sa svojom prijatnom novembarskom klimom, letovalište Hurgada predstavlja pravo mesto za nezaboravan odmor.... »

Komfor i besprekorna usluga: Hotel koji će vam pružiti potpuni ugođaj na odmoru u Egiptu

Večernje novosti pre 5 dana
Da li zamišljate svoj idealan odmor na sitnom zlatnom pesku, kraj prozirnog toplog mora, pod prelepim palmama? Ako baš ovakvo mesto tražite, vreme je da se upoznate sa lepotama Egipta
Da li zamišljate svoj idealan odmor na sitnom zlatnom pesku, kraj prozirnog toplog mora, pod prelepim palmama? Ako baš ovakvo mesto tražite, vreme je da se upoznate sa lepotama Egipta. Sa svojom prijatnom novembarskom klimom,... »

Hurgada, omiljeno egipatsko letovalište Srba

RTS pre 28 dana
RTS: Hurgada, omiljeno egipatsko letovalište Srba
Srbija i Egipat ove godine obeležavaju 110 godina diplomatskih odnosa. Ekonomska saradnja unapređena je ugovorom o ponovnom izvozu naše pšenice u tu zemlju. S druge strane, Srbija je među deset zemalja iz kojih dolazi najviše turista u zemlju faraona. Godišnje u proseku 20.000, a neki se vraćaju i više od dvadeset puta.
Oko 500 kilometara od egipatske prestonice je Hurgada. Sedamdesetih je bila ribarsko selo, sada je jedno od najznačajnijih letovališta na Crvenom moru. U gradu živi oko 200.000 ljudi, a u jeku sezone i deset puta više. Egipat... »

Avion sa srpskim putnicima se zapalio i prinudno sleteo u Larnaku!

Alo pre 53 dana
Alo: Avion sa srpskim putnicima se zapalio i prinudno sleteo u Larnaku!
Na letu Beograd-Hurgada dogodio se incident, kada se najverovatnije zapalio deo za prtljag u avionu, zbog čega je prinudno sleteo u Larnaku, javili su večeras redakciji Tanjuga putnici na tom letu Ljiljana i Rade Kontić.
Avion je na aerodromu u Larnaki čekao veliki broj vatrogasnih kola, hitne pomoći i policije. Oni su tada putnicima rekli da je sve u redu i da mogu da izađu. Putnici su na aerodromu dobili vaučere za hranu i piće i čekaju dalje... »

Kako je goreo Goran Bregović*: Unutar pakla sinoćnje vatrene stihije u avionu Er Srbije**

Tango Six pre 55 dana
*neodoljiva prilika medijima da se igraju naslovima i ilustracija suštinski pogrešne odluke da se avionima daju imena živih, poznatih, ljudi. Avion Er Srbije Erbas A319-132 YU-APD „Goran Bregović“ na letu broj JU7210 Beograd – Hurgada, sinoć oko ponoći imao je rutinsku diverziju (diversion –... »

Avion „Er Srbije” stigao u Hurgadu

Politika pre 55 dana
Avion „Er Srbije” koji je sinoć iz tehničkih razloga preusmeren na Kipar nastavio je jutros let i stigao u Hurgadu, prvobitnu destinaciju, javlja RTS. Tehnički problemi zbog kojih je avion srpske avio-kompanije koji je prevozio turiste u Hurgadu prinudno sleteo na aerodrom na Pafosu, je otklonjen,... »

Požar u avionu er Srbije, hitno sleteo u Larnaku! Avion je oko 6 sati poleteo za Egipat (video)

Kurir pre 55 dana
Na letu Beograd-Hurgada dogodio se incident, kada se najverovatnije zapalio deo za prtljag u avionu, zbog čega je prinudno sleteo u Larnaku, jutros pre 6 sati nastavio je let za Egipat. Avion je na aerodromu u Larnaki čekao veliki broj vatrogasnih kola, hitne pomoći i policije. Oni su tada... »

„Ništa se nije videlo od dima“: Avion „Er Srbije“ za Hurgadu prinudno sleteo na Kipar

Sputnik pre 55 dana
Avion „Er Srbije“ na letu Beograd—Hurgada prinudno je sleteo sinoć na Kipar zbog dima u kabini, ali je nakon što je kvar otklonjen, jutros nastavio jutros let ka svojoj destinaciji.
Kako javlja TV Prva, tehnički problemi zbog kojih je avion srpske avio-kompanije koji je prevozio turiste u Hurgadu prinudno sleteo na aerodrom na Pafosu, otklonjen je. Očekuje se da on u Hurgadu sleti u narednim minutima.... »

VATRA U AVIONU AIR SRBIJE! AVION NA LINIJI BG- HURGADA BEZBEDNO PRIZEMLJEN

RTV Novi Pazar pre 56 dana
Prema nezvaničnim informacijama, na letu Beograd-Hurgada dogodio se incident zbog vatre u avionu, zbog čega je avion prinudno i bezbedno sleteo na aerodromu u Larnaki. Avion su sačekali vatrogasci,medicinske sluźbe i policija, putnici navode da se od dima nisu videli prozori aviona i da su panično... »

Zapalio se avion Er Srbije: Hitno sleteo na Kipar, putnici od dima ništa nisu videli

Telegraf pre 56 dana
Odjednom se oko aviona našao veliki broj vatrogasnih kola, hitne pomoći i policije.
Na letu Beograd-Hurgada dogodio se incident, kada se najverovatnije zapalio deo za prtljag u avionu Er Srbije, zbog čega je prinudno sleteo na Pafos ( Kipar), javili su večeras redakciji Tanjuga putnici na tom letu Ljiljana i... »

Pozadina bruke u Parizu Kušner "veza" Tačiju za mesto iza Putina?

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Vremeplov: Umro Justinijan Veliki

RTV  pre 3 sata  još 1 povezana

Haradinaj: Došlo je do politizacije i dramatizacije

B92  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.