Ibarska magistrala

Nemac se iznenadio koliko je ovo jeftino u Srbiji: Vozio 4 sata zbog "najboljih ćevapa na Balkanu", evo šta ga je bas…

Kurir pre 2 dana
Nemački jutjuber nedavno je posetio Srbiju, svoju priču počeo je iz Beograda, a potom se uputio u Novi Pazar. - Uvek sam želeo da odem tamo, trebalo bi da je mesto prilično staro, a hteo sam da ga posetim i zbog gostoprimstva, a posebno zbog dobre… »

Sudarili se autobus i kamion: Saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali, staklo rasuto svuda po putu (foto)

Blic pre 4 dana
Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras na Ibarskoj magistrali kod restorana Kale, kada su se sudarili autobus i kamion. Kako se vidi na slici objavljenoj na instagram profilu "192_rs", prednji deo autobusa koji je učestvovao u udesu je u… »

Prednji deo autobusa potpuno uništen: Saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali

Telegraf pre 4 dana
Srča je svuda po putu. Na Ibarskoj magistrali, kod restorana Kale, došlo je do saobraćajne nezgode. Kako se vidi na fotografiji koja je objavljena na Instagram stranici 192, sudarili su se autobus i kamion. Prednji deo autobusa je potpuno uništen, a… »

Stamatović: Neka da su mladi išli samo u jednom smeru,l a sada se vraćaju

Večernje novosti pre 10 dana
PREDSEDNIK Opštine Čajetina Milljan Stamatović poručio je okoupljenima na mitingu liste Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane, da zna kako je bilo ranije u politici. Foto: Novosti Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je da je dugo u… »

"Putevi su ono što spaja ljude" Stamatović na predizbornom skupu u Užicu "Investicije nam daju veru i nadu u život"

Alo pre 9 dana
„Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” održava predizborni skup u Užicu, a odande se narodu obratio i Milan Stamatović. Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović obratio se građanima u sportskoj hali "Veliki park". On je zatražio podršku… »

Na obroncima Čemerna i Radočela kod Kraljeva, bez struje više stotina domaćinstava

RTS pre 9 dana
Na obroncima Čemerna i Radočela kod Kraljeva, bez struje je više stotina domaćinstava. U prekidu je saobraćaj na pojedinim regionalnim i lokalnim putevima. Pod težinom snega aktivirala su se i stara klizišta u studeničkom kraju. Zemlja je srećom… »

U Crnoj Travi 80 centimetara snega, problemi sa strujom u studeničkom kraju

Sputnik pre 10 dana
Nakon snežnih padavina u Srbiji putevi u većem delu zemlje su prohodni, a problema sa strujom još ima u studeničkom kraju, na Rudnu i u pojedinim planinskim mestima u Crnoj Travi. Vanredna situacija je u Babušnici, Novoj Varoši, Crnoj Travi… »

Plamen visok nekoliko metara guta ceo objekat od nekoliko stotina kvadrata: Ogroman pozar izbio na Ibarskoj magistrali kod…

RINA pre 11 dana
Plamen visok nekoliko metara guta ceo objekat od nekoliko stotina kvadrata: Ogroman pozar izbio na Ibarskoj magistrali kod Čačka Čačak - Veliki pozar izbio je na pomoćnom objektu u čačanskom selu Prislonica, na Ibarskoj magistrali. - Plamen visok… »

Ogroman požar na Ibarskoj magistrali kod Gornjeg Milanovca: Plamen visok nekoliko metara guta ceo objekat

Telegraf pre 11 dana
Uzrok požara još uvek nije poznat, kao to da li u ovom incidentu ima žrtava. Veliki požar izbio je na stambenom objektu u gornjomilanovačkom selu Brđani, na Ibarskoj magistrali. - Plamen visok nekoliko metara guta ceo objekat od nekoliko stotina… »

Plamen visok nekoliko metara guta ceo objekat od nekoliko stotina kvadrata: Ogroman pozar izbio na Ibarskoj magistrali kod…

IndeksOnline pre 11 dana
Čačak – Veliki pozar izbio je na pomoćnom objektu u čačanskom selu Prislonica, na Ibarskoj magistrali. – Plamen visok nekoliko metara guta ceo objekat od nekoliko stotina kvadrata i nalazi nadomak same magistrale. U pitanju je stolarska radionica… »

Vesti dana »