Ibarska magistrala

Detalji iz života: Zoran Marjanović izbegao smrt na Ibarskoj magistrali

Mondo pre 2 dana
Zoran Marjanović (41), optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pre 20 godina čudom je izbegao smrt na Ibarskoj magistrali kada su ubijena četvorica funkcionera Srpskog pokreta obnove (SPO), piše danas beogradska štampa. Zoran Marjanović… »

Zoran Marjanović izbegao atentat na Ibarskoj

Alo pre 4 dana
Zoran Marjanović (41) optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pre 20 godina čudom je izbegao smrt na Ibarskoj magistrali kada su ubijena četvorica funkcionera SPO. Marjanović je tada bio lični vozač Veselina Boškovića, brata Danice… »

Šokantno otkriće iz života Zorana Marjanovića: Čudom izbegao smrt u atentatu na Ibarskoj 1999. a evo kako se izvukao!

Kurir pre 3 dana
Zoran Marjanović (41), optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pre 20 godina čudom je izbegao smrt na Ibarskoj magistrali kada su ubijena četvorica funkcionera Srpskog pokreta obnove (SPO)! Marjanović je tada bio lični vozač Veselina… »

Sudar dva automobila kod Žarkova, usporen saobraćaj

RTS pre 3 dana
Jedna osoba je povređena u sudaru dva automobila na početku Ibarske magistrale kod Žarkova. Povređena osoba je prevezena vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar. Nesreća se dogodila na početku Ibarske magistrale, kod Žarkova, u smeru ka Meljaku… »

Brže i lakše do mora u 2020.: U dva pravca kroz celu Srbiju ići ćete autoputem, a ka CG konačno zaobilazite ozloglašenu…

Blic pre 4 dana
Građani Srbije i svi oni koji prolaze kroz našu zemlju, od ovog leta će brže i lakše stizati do mora: u pravcima ka Grčkoj i Bugarskoj neće silaziti sa autoputa, dok će ka Crnoj Gori umesto rizičnom Ibarskom magistralom dobrim delom kroz Srbiju… »

Nesreća kod Lazarevca: Muškarac se kolima direktno zakucao u voz i poginuo

Blic pre 6 dana
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.30 sati na pružnom prelazu u Velikim Crljenima kod Lazarevca nastradao je šesdesetogodišnji D.B, kada je prvo svojim vozilom udario u rampu na tom prelazu i zatim se direktno zakucao u voz… »

Muškarac se automobilom zakucao u rampu, potom u voz kod Lazarevca! Nije mu bilo spasa!

Alo pre 6 dana
Nije mu bilo pomoći. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.30 sati na pružnom prelazu u Velikim Crljenima kod Lazarevca nastradao je šesdesetogodišnji D.B, kada je prvo svojim vozilom udario u rampu na tom prelazu i zatim se direktno… »

Tema „Dnevnika”: Strani obaveštajci opsedaju Srbiju

Dnevnik pre 13 dana
NOVI SAD: Vest o delovanju ruskih špijuna u Srbiji, ma koliko bombasto zvučala, za poznavaoce prilike, ipak nije veliko iznenađenje. Naime, tajni agenti te države, kao i drugih zemalja, odavno deluju u Srbiji. U poslednje dve decenije to je prvi put… »

Perišić, Monkton, Hrvati: Ovo su najveće špijunske afere u Srbiji u ovom veku

Večernje novosti pre 15 dana
Afera sa ruskim agentom Georgijem Klebanom je jedna u nizu sličnih koje su se dogodile od 2000. godine. Izašle na videlo akcije Amerikanaca, Britanaca, Hrvata... 2002. - HAPŠENjE PERIŠIĆA VOJNA služba bezbednosti uhapsila je tadašnjeg… »

Nastavljeno asfaltiranje seoskih puteva

Morava info pre 19 dana
ČAČAK – Rukovodstvo grada Čačka proteklih dana obišlo je nekoliko sela u kojima su asfaltirani loklani putevi i tom prilikom poručili da će se u narednom periodu još ulagati kako bi meštani imali bolje uslove nego do sada. U Preljini je… »

Vesti dana »