Ibarska magistrala - vesti

Sudbonosni susret na putu ka Studenici

RTS pre 18 sati
RTS: Sudbonosni susret na putu ka Studenici
Adam Tatalović, pomoćnik selektora Košarkaške reprezentacije Srbije, nedavno je na putu nedaleko od manastira Studenica uslikao osmogodišnju devojčicu dok je Ibarskom magistralom gurala oca u invalidskim kolicima. Više hiljada ljudi videlo je fotografiju na internetu, a potom je Adam još jednom sreo Leontinu i Radoicu, junake ove priče, ovoga puta namerno i sa dobrim vestima.
"Nadam se da junakinji sa fotografije -‘tatinoj devojčici‘ ovo nije svakodnevnica", objavio je u avgustu, po povratku iz Srbije, na svom Tviter nalogu Adam Tatalović. "Kola i kamioni su se trkali pored njih, na uzvišici ka... »

Vozila je auto-putem i naletela na vatrenu stihiju u Carskoj Bari: Zastrašujući snimak pokazuje svu opasnost paljenja strnjike

Telegraf pre 2 dana
Od početka oktobra na teritoriji Republike Srbije došlo je do 1.431 požara na otvorenom prostoru
Požari u Carskoj Bari i nekoliko njih na Ibarskoj magistrali buktali su juče, a ni prethodnih dana situacija nije bila ništa drugačija. Sumnja se da su svi požari izazvani paljenjem strnjike. Ipak, jedan snimak se ističe, a to je... »

(Video) "da li su ovi: Normalni?" Pojavio se novi zastrašujući snimak sa auto-puta, požari bukte pred Beogradom

Blic pre 2 dana
Požari u Carskoj Bari i nekoliko njih na Ibarskoj magistrali buktali su juče, ali i prethodnih dana bilo je puno sličnih primera na putevima, a sumnja se da su svi izazvani paljenjem strnjike i ugaranjem njiva. Takođe, vozači su sinoć zabeležili i veliki požar kraj auto-puta na potezu od Subotice... »

Crni dim na Ibarskoj magistrali: Serija požara oko Rušnja otežava saobraćaj

Blic pre 3 dana
Zbog paljenja rastinja i strnjišta na okolnim njivama, kod Rušnja se oko 17 sati stvorio gusti, crni dim koji se kretao po Ibarskoj magistrali, dodatno otežavajući i usporavajući saobraćaj na tom delu puta, saznaje "Blic". Takođe, zbog paljenja strnjišta, u ataru Stajićeva, Perleza i Belog Blata... »

Preduga rekonstrukcija nadvožnjaka pravi kolaps u Kraljevu

N1 Info pre 4 dana
Rekonstrukcija nadvožnjaka, koji je jedini izlaz iz Kraljeva ka Ibarskoj magistrali, i preko kojeg dnevno prođe 10 hiljada vozila, pretvorila se u noćnu moru za mnoge vozače. Svakodnevni saobraćajni kolaps na raskrsnici ispred nadvožnjaka i kilometarske kolone u samo jednoj mogućoj ulici na izlazu iz Kraljeva, traju mesecima.
Zanimljivo je da je radove u jednom periodu stopirala inspekcija, a ima dana kada na gradilištu nema nijednog radnika. Izvor: N1 Rekonstrukcija nadvožnjaka u Kraljevu koja je počela u aprilu i u koju je samo na početku radova... »

Sramotna signalizacija na Ibarskoj magistrali kod Vidikovca: Crna tačka Srbije sada još opasnija, mrkli mrak, ne vidi se apsolutno ništa (video)

Telegraf pre 5 dana
Crne tačke počinju već na izlazu iz Beograda, upravo kod Orlovače i naselja Meljak i Stepojevac, dok je jedna od najrizičnih deonica je kod Ljiga
Stravične nesreće koje su se ovih dana dešavale u Srbiji svima su opomena da pažljivo voze i da prate sva pravila na putevima. Ipak nije uvek sve u rukama vozača, a dokaz za to je snimak koji je napravljen na Ibarskoj magistrali... »

Udes na Ibarskoj magistrali: Sudar cisterne i automobila kod Stepojevca

Kurir pre 6 dana
U sudaru automobila i cisterne danas oko 16 sati na Ibarskoj magistrali kod Stepojevca nije bilo povređenih. "U sudaru je pričinjena samo materijalna šteta, međutim stvorila se nešto veća gužva na ovoj deonici", rekli su iz MUP. Na licu mesta je, kako su naveli očevici, bilo i vozilo Hitne pomoći,... »

Sudar automobila i kamiona: Nezgoda na Ibarskoj magistrali bez povređenih

Blic pre 6 dana
U sudaru automobila i kamiona danas oko 16 sati na Ibarskoj magistrali kod Stepojevca nije bilo povređenih, potvrđeno je za "Blic" iz MUP. - U sudaru je pričinjena samo materijalna šteta, međutim stvorila se nešto veća gužva na ovoj deonici - rekli su za "Blic" iz MUP. Na licu mesta je, kako su... »

Kod Valjeva pronađeni ostaci velike rimske vile: Zbog velikog otkrića naučićemo mnogo o antičkom dobu

Telegraf pre 6 dana
Nalazište je nadomak Beograda, nedaleko od Lazarevca i Ibarske magistrale
Turistička organizacija opštine Lajkovac, Opština Lajkovac i Zavod za zaštitu spomenika kulture Valjevo predstavili su na arheološkom nalazištu Anine u Ćelijama konzervisanu vilu rimskog veleposednika, najavili turističku... »

Srpski policajac je najveći car na svetu: Uhvatio ga je da telefonira dok vozi, pa mu rekao da ode u prodavnicu, a epilog je genijalan

Telegraf pre 7 dana
"Molio sam ga i uspeo da ga ubedim da mi ne napiše kaznu.."
Iako se udesi svakodnevno dešavaju zbog koriščenja mobilnih telefona, vozači ih i dalje koriste. Ipak jedan policajac je našao način kako da natera ljude da ih ne koriste, a nije im napisao kaznu. Uhapšen lažni policijac: Bivši kosovski snajperista presretao vozače na... »

Palmer: Najvažniji su mir i stabilnost

Danas  pre 8 sati  još 2 povezane

Ambasadori: Nemačka i SAD podržavaju pridruživanje Balkana EU

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana

Tači: Kosovo da ne blokira dijalog

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana

"Evropu očekuje topla i sušna zima"

Blic  pre 4 sata  još 1 povezana

Stari prijatelji rane leče u kupu

Vesti online  pre 26 minuta

Jedan program za dopunske škole

Vesti online  pre 1 sat

Kožna jakna kao izazov

Vesti online  pre 1 sat

"Vesti" čita i u Maleziji

Vesti online  pre 2 sata
©2018 Netmark d.o.o.