Ibarska magistrala

AMSS: “Očekuju se gužve popodne i uveče…”

Nedeljnik pre 2 dana
screenshot/rts (Beta) – Saobraćaj u Srbiji od jutros je umeren, ali se talas pojačanog saobraćaja očekuje u popodnevnim i večernjim satima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Veći intenzitet saobraćaja očekuje vozače na obilaznici oko… »

Kilometarske kolone ispred Užica, još veći saobraćajni kolaps se očekuje popodne

Sputnik pre 2 dana
Poslednji dan vaskršnjih i prvomajskih praznika doneo je veliku gužvu u saobraćaju na putevima u Srbiji. Iako se u popodnevnim i večernjim satima očekuju još veći zastoji, već sada su zabeležene kilometarske kolone ispred Užica. Saobraćajni… »

Već se prave gužve! Zastoji na ulazu u Užice, očekuje se kolaps na "Milošu Velikom"

Večernje novosti pre 2 dana
Foto: Novosti Saobraćajni kolaps se, pre svega, očekuje na auto-putu „Miloš Veliki“ i Ibarskoj magistrali, koje koristi većina vozača. Auto-moto savez Srbije stoga predlaže nekoliko mogućih alternativnih pravaca. Podseća se da se su na oko… »

Očekuju se pojačan saobraćaj i usporena vožnja

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – U Srbiji je saobraćaj umerenog intenziteta, ali se već u popodnevnim i večernjim satima očekuje talas pojačanog saobraćaja, pa je usporena vožnja moguća na prilazima Beogradu i većim gradovima, saopštio je AMS S. Iz JP Putevi Srbije… »

Novi "krkljanac" na putevima: Nakon praznika svi se vraćaju kućama, evo na koji način možete da izbegnete gužve

Mondo pre 2 dana
Vaskršnji i prvomajski praznici su gotovi, te se mnogi se vraćaju sa odmora. Vaskršnji i prvomajski praznici su gotovi, te se mnogi se vraćaju sa odmora. Produženi vikend je završen, te se očekuju zastoji na putevima u Srbiji. Zbog radova i… »

Poslušajte savete i zaobiđite današnju gužvu: Očekuju se veliki zastoji, a ovo su alternativni pravci

Srbija danas pre 2 dana
Uskršnji i prvomajski praznici su gotovi i mnogi građani se vraćaju danas kućama. Međutim, zbog radova na putevima i pojačanog inteziteta saobraćaja, poslepodne se očekuju veliki zastoji u saobraćaju, posebno na auto-putu "Miloš Veliki " i… »

Kako da izbegnete gužve? Očekuju se veliki zastoji, ovo su najbolji alternativni pravci

Večernje novosti pre 2 dana
Foto: Novosti Međutim, zbog radova na putevima i pojačanog inteziteta saobraćaja, poslepodne se očekuju veliki zastoji u saobraćaju, posebno na auto-putu "Miloš Veliki " i Ibarskoj magistrali koje većina vozača koristi za put. Imajući ovo u vidu… »

Kako da zaobiđite gužvu: Danas se očekuju veliki zastoji, evo koji su alternativni pravci i gde su radovi na putevima

Blic pre 2 dana
Vaskršnji i prvomajski praznici su gotovi i mnogi građani se vraćaju danas kućama. Međutim, zbog radova na putevima i pojačanog inteziteta saobraćaja, poslepodne se očekuju veliki zastoji u saobraćaju, posebno na auto-putu "Miloš Veliki " i… »

AMSS: Talas pojačanog saobraćaja u večernjim satima

Radio 021 pre 2 dana
Saobraćaj u Srbiji od jutros je umeren, ali se talas pojačanog saobraćaja očekuje u popodnevnim i večernjim satima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Veći intenzitet saobraćaja očekuje vozače na obilaznici oko Čačka u smeru ka… »

AMSS upozorava na pojačan saobraćaj krajem dana

Danas pre 2 dana
Saobraćaj u Srbiji od jutros je umeren, ali se talas pojačanog saobraćaja očekuje u popodnevnim i večernjim satima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Veći intenzitet saobraćaja očekuje vozače na obilaznici oko Čačka u smeru ka… »

Vesti dana »

Vlada usvojila: 3.000 za vakcinisane

B92 pre 2 satajoš 44 povezane

Rusija registrovala vakcinu Sputnjik Lajt

Al Jazeera pre 5 satijoš 30 povezanih

Jokić: Pomogla nam je nadmorska visina

B92 pre 7 satijoš 30 povezanih