Ibarska magistrala - vesti

"Unuk je jaukao ispod traktora, sledio sam se": Ispovest dede koji je pregazio dvogodišnjeg dečaka u Žitorađi

Srbija danas pre 4 dana
Uroš Mladenović (2) zadobio povrede noge kada je Batica Mladenović u njihovom dvorištu prešao preko njega vozilom.
Dvogodišnji Uroš Mladenović teško je povređen kada ga je u selu Đakus kod Žitorađe, u dvorištu porodične kuće, traktorom pregazio deda Batica Mladenović. Nesreća se dogodila u nedelju oko 11 sati, a mališanu je prednja traktorska... »

Požar na Ibarskoj magistrali: Vatrogasci smiruju vatrenu stihiju nadomak Petlovog brda

Srbija danas pre 4 dana
Vatrogasne ekipe su na terenu.
Kod Petlovog brda na Ibarskoj magistali došlo je do požara. IVANU KOJU JE DEČKO KRVNIČKI PRETUKAO PUŠTAJU IZ BOLNICE! Otac otkrio šta je sve nesrećna devojka preživela! IVANU KOJU JE DEČKO KRVNIČKI PRETUKAO PUŠTAJU IZ BOLNICE! Otac otkrio šta je sve nesrećna devojka... »

Požar na Petlovom brdu, gori trava kod Ibarske

Večernje novosti pre 4 dana
Na beogradskoj deonici Ibarske magistrale, kod Petlovog brda, gori trava, a vatrogasci gase požar
Na beogradskoj deonici Ibarske magistrale, kod Petlovog brda, gori trava, a vatrogasci gase požar. Povređenih nema u požaru koji je izbio oko 18 časova, prenela je RTS. Na terenu je osam vatrogasaca sa dva... »

Požar na Ibarskoj magistrali

Mondo pre 4 dana
Na beogradskoj deonici Ibarske magistrale, kod Petlovog brda, gori trava, a vatrogasci gase požar.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Povređenih nema u požaru koji je izbio oko 18 časova, prenela je RTS. Na terenu je osam vatrogasaca sa dva... »

Inspekcija oduzela 12,5 tona hrane iz kafane na Ibarskoj magistrali

Danas pre 6 dana
Veterinarska inspekcija oduzela je 12,5 tona nebezbedne mesa i drugih namirnica iz kafane „Kod Brace“ na Ibarskoj magistrali i predala je na propisno uništavanje, pošto su vanrednim nadzorom ustanovljene brojne nepravilnosti u pripemi i održavanju hrane.
Kako se navodi u saopštenju Ministarstva poljoprivrede, u hladnjači tog objekta inspektori su pronašli veliku količinu hrane životinjskog porekla izmenjenih senzornih osobina i bez dokumentacije. Deo objekta u kojem se sprema i... »

Naloženo uništenje 12,5 tona nebezbednog mesa iz ugostiteljskog objekta na Ibarskoj magistrali

Blic pre 8 dana
Veterinarska inspekcija je, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, u ugostiteljskom objektu "Kod Brace", na Ibarskoj magistrali, naložila povlačenje iz prometa i uklanjanje 12 i po tona nebezbedne hrane životinjskog porekla, odnosno celokupne tamo zatečene količine. Informacija o... »

Naloženo uništenje 12,5 tona nebezbednog mesa “Kod Brace“ na Ibarskoj magistrali

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Veterinarska inspekcija je, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, u ugostiteljskom objektu "Kod Brace", na Ibarskoj magistrali, naložila povlačenje iz prometa i uklanjanje 12 i po tona nebezbedne hrane životinjskog porekla, odnosno celokupne tamo zatečene količine.
Informacija o utvrđenim nepravilnostima je prosleđena sanitarnoj, turističkoj i tržišnoj inspekciji, radi preduzimanja mera iz njihove nadležnosti, a protiv odgovornog lica će, u skladu sa ovlašćenjima, biti podneta prijava... »

Nebezbedno meso! Naloženo uništenje 12,5 tona hrane životinjskog porekla na Ibarskoj magistrali

Srbija danas pre 8 dana
Veterinarska inspekcija je u ugostiteljskom objektu "Kod Brace", na Ibarskoj magistrali, naložila povlačenje iz prometa i uklanjanje 12 i po tona hrane životinjskog porekla.
Informacija o utvrđenim nepravilnostima je prosleđena sanitarnoj, turističkoj i tržišnoj inspekciji, radi preduzimanja mera iz njihove nadležnosti, a protiv odgovornog lica će, u skladu sa ovlašćenjima, biti podneta prijava... »

Inspekcija oduzela 12,5 tona hrane iz kafane na Ibarskoj magistrali

IndeksOnline pre 8 dana
BEOGRAD – Veterinarska inspekcija oduzela je 12,5 tona nebezbednog mesa i drugih namirnica iz kafane “Kod Brace” na Ibarskoj magistrali i predala je na propisno uništavanje, pošto su vanrednim nadzorom ustanovljene brojne nepravilnosti u pripemi i održavanju hrane. Kako se navodi u saopštenju... »

Horor na Ibarskoj: Šleper pregazio pešaka! Stravične scene sa mesta nesreće (uznemirujuće)

Kurir pre 9 dana
Jedna osoba poginula je oko 14 sati kada je na nju na Ibarskoj magistrali naleteo šleper. Kako je za Kurir potvrđeno u policiji, nesreća se desila u Stepojevcu, u smeru ka Beogradu. - Teretno vozilo je udarilo pešaka koji je prelazio kolovoz. Čovek je na licu mesta preminuo od zadobijenih povreda -... »

©2019 Netmark d.o.o.