Ilon Mask

Elon Musk o Lucidu: "Dobio sam više dece nego što su oni proizveli automobila"

Auto blog pre 8 sati
Lucid, kalifornijska kompanija koja bi rado postala konkurent Tesli ima problema s proizvodnjom. Nakon što su nedavno smanjili ovogodišnji cilj s 20.000 na 12.000 do 14.000 proizvedenih automobila, ovih dana su ga još malo korigovali. Sada očekuju da… »

Ilon Mask gradi privatni aerodrom blizu Tesle

BizLife pre 19 sati
Milijarder Ilon Mask je započeo konceptualne planove za aerodrom u blizini Teslinog štaba, prenose strani mediji. Ilon Mask i njegove kompanije široko su rasprostranjene u Teksasu, posebno u okolini Ostina. Prema novim izveštajima, on možda želi da… »

Nakon tužbe: Mask ponovo razmišlja o preuzimanju „Tvitera“

Večernje novosti pre 1 dan
VLASNIK „Tesle“ Ilon Mask saopštio je da bi njegovo planirano preuzimanje „Tvitera“ vredno 44 milijarde dolara moglo da se nastavi ako kompanija može da potvrdi neke detalje o tome kako meri da li su korisnički nalozi „botovi“ ili stvarni… »

Mask Tviteru: Botove na sunce

RTS pre 1 dan
Vlasnik "Tesle" Ilon Mask saopštio je da bi njegovo planirano preuzimanje "Tvitera" vredno 44 milijarde dolara moglo da se nastavi ako kompanija može da potvrdi neke detalje o tome kako meri da li su korisnički nalozi botovi ili stvarni ljudi… »

"Vrhunac inflacije je prošao": Mask: "Očekujem blagu recesiju"

Blic pre 1 dan
Glavni izvršni direktor "Tesle", multimilijarder Ilon Mask, izjavio je da uočava signale da je globalna ekonomija „prošla vrhunac inflacije“ i da očekuje blagu recesiju koja bi mogla da potraje 18 meseci. U obraćanju na godišnjoj skupštini… »

Maskova "nagađanja", ne prognoze

B92 pre 2 dana
Glavni izvršni direktor "Tesle", multimilijarder Ilon Mask, izjavio je da uočava signale da je globalna ekonomija "prošla vrhunac inflacije". Takođe je izjavio i da očekuje blagu recesiju koja bi mogla da potraje 18 meseci. U obraćanju na godišnjoj… »

Mask: Vrhunac inflacije prošao, recesija bi mogla da potraje 18 meseci

Euronews pre 2 dana
Glavni izvršni direktor "Tesle", multimilijarder Ilon Mask, izjavio je da uočava signale da je globalna ekonomija "prošla vrhunac inflacije" i da očekuje blagu recesiju koja bi mogla da potraje 18 meseci. U obraćanju na godišnjoj skupštini… »

Ilon Mask o tome zašto moramo da osvojimo Mars: "Rat je verovatniji"

B92 pre 2 dana
Ilon Mask je iznenadio fanove gostovanjem u "Full Send" podkastu, gde je govorio o vanzemaljcima, pušenju trave sa Džoom Roganom, izazivanju Vladimira Putina na MMA borbu, ali i o kolonizaciji Marsa. Tokom tročasovnog ćaskanja sa Nelk Bojsima… »

Španska sapunica: Tviter tvrdi da ih Mask neće jer mu više nisu privlačni

BizLife pre 2 dana
Tviter je na sudu odbacio tvrdnje Ilona Maska da je imao legitimne razloge da odustane od ugovora vrednog 44 milijarde dolara o kupovini te platforme. „Priča, zamišljena u pokušaju da se izbegne sporazum o spajanju koji Mask više ne smatra… »

Tesla polako ali sigurno ulazi u sagu “Musk-Twitter”

PC Press pre 2 dana
Twitter sada želi sve Tesline dokumente i komunikacije vezane za Musk-ovu ponudu o kupovini Twitter-a. Tesla mora da prikaže sve dokumente Prema najnovijim izveštajima, Twitter želi sve Tesline dokumente i komunikacije u vezi sa ponudom Elon-a Musk-a… »

Vesti dana »

Krhko primirje Islamskog džihada i Izraela na snazi

Al Jazeera pre 19 minutajoš 17 povezanih

Danas oblačno i kišovito vreme

Politika pre 32 minutajoš 9 povezanih

I dalje gori kod Trebinja: Stižu dva helikoptera iz Srbije (video)

Večernje novosti pre 7 minutajoš 8 povezanih

Raketna vatra iz Gaze nastavljena i posle primirja

Danas pre 9 satijoš 4 povezane