Inđija - vesti

Tehničkoj školi u Inđiji neophodna nova fiskulturna sala

RTV pre 1 dan
RTV: Tehničkoj školi u Inđiji neophodna nova fiskulturna sala
INĐIJA - Nepostojanje školskih sala ili onih koje su u takvom stanju da se nastava fizičkog u njima ne može obavljati, veliki su problem brojnih škola u pokrajini.
Sala za nastavu fizičkog vaspitanja u Tehničkoj školi "Mihajlo Pupin" u Inđiji deli sličnu sudbinu, pa je rukovodstvo škole u saradnji sa lokalnom samoupravom apliciralo kod pokrajinskog sekretarijata za sport da dobiju novac za... »

Bolji uslovi za ostanak mladih kadrova u Inđiji

RTV pre 1 dan
RTV: Bolji uslovi za ostanak mladih kadrova u Inđiji
INĐIJA - Izgradnjom stanova za mlade, Opština Inđija ima u planu da preslika slovački model kada je reč o zadržavanju mladih stručnih kadrova u Inđiji. Izgradnjom 45 do 50 stanova za početak rešeno bi bilo stambeno pitanje i manji broj mladih bi se odlučio za odlazak u inostranstvo zbog posla.
Sve je veći broj mladih koji se opredeljuju za odlazak u inostranstvo zarad bolje zarade. U cilju zadržavanja stručnog mladog kadra u Opštini Inđija u planu je izgradnja stanova kako bi se rešavanjem stambenog pitanja veći broj... »

Roman naše dece čitaće sad i Nemci

Vesti online pre 2 dana
Nastavnica Dopunske škole na srpskom jeziku u Štutgartu Tatjana Popović narednih dana završava pripremu za promociju nemačkog prevoda knjige "Moje ime je Jelena". Reč je o neobičnom dečjem romanu još neobičnijeg nastajanja.
Knjigu potpisuju sedam talentovanih devojčica iz Štutgarta i tri učenice škole "Dušan Jerković" u Inđiji, škole u kojoj je pre odlaska u Nemačku nastavnica Tatjana predavala jezik Getea i Šilera. Sve je počelo kada je Tatjana... »

Hrvati bi u Srbiju: Cilj nam je da osvojimo

B92 pre 2 dana
B92: Hrvati bi u Srbiju: Cilj nam je da osvojimo
Beograd -- Hrvatska kompanija "Altpro" zainteresovana je za investiranje u Inđiji, objavljeno je na sajtu te opštine.
Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak nedavno je u Zagrebu razgovarao sa direktorom kompanije "Altpro" Zvonimirom Vidukom, koji mu je, prema navodima na opštinskom sajtu, predstavio proizvodni program kompanije i strategiju... »

Nova hrvatska investicija u Srbiji?

BizLife pre 3 dana
Foto: Pixabay Hrvatska kompanija Altpro zainteresovana je za investiranje u Inđiji, objavljeno je na sajtu te opštine nakon posete Zagrebu predsednika opštine Inđije Vladimira Gaka tokom koje se susreo sa direktorom te kompanije Zvonimirom Vidukom. Altpro se bavi proizvodnjom i razvojem... »

Hrvatski "Altpro" zainteresovan za ulaganje u Inđiju

RTV pre 3 dana
RTV: Hrvatski "Altpro" zainteresovan za ulaganje u Inđiju
INĐIJA - Hrvatska kompanija "Altpro" zainteresovana je za investiranje u Inđiji, objavljeno je na sajtu te opštine.
Predsednik opštine Inđije Vladimir Gak nedavno je u Zagrebu razgovarao sa direktorom kompanije "Altpro" Zvonimirom Vidukom koji mu je, prema navodima na opštinskom sajtu, predstavio proizvodni program kompanije i strategiju... »

Hrvatski Altpro želi da investira u Inđiji

SEEbiz pre 3 dana
INĐIJA - Hrvatska kompanija Altpro zainteresovana je za investiranje u Inđiji, objavljeno je na sajtu te opštine nakon posete Zagrebu predsednika opštine Inđije Vladimira Gaka tokom koje se susreo sa direktorom te kompanije Zvonimirom Vidukom.
Altpro se bavi proizvodnjom i razvojem signalno-sigurnosne opreme za železnička vozila i infrastrukturu i predstavlja jednu od nekoliko proizvođača navedene opreme u svetu. Najveći deo zaposlenih čini visokokvalifikovana radna... »

Novopazovačka Priča gradi logistički centar u Inđiji - U prvoj fazi 4.000 m2

Ekapija pre 3 dana
(Foto: Natalia Pesterean/shutterstock.com) (Foto: Natalia Pesterean/shutterstock.com) Kompanija Priča iz Nove Pazove, koja se bavi industrijskim keteringom, kupila je dva hektara i 29 ari zemljišta u industrijskoj zoni Inđije, objavljeno je na sajtu Opštine Inđija. Ovaj domaći investitor izgradiće... »

Pozorišne predstave u mesnim zajednicima inđijske opštine

RTV pre 3 dana
RTV: Pozorišne predstave u mesnim zajednicima inđijske opštine
INĐIJA - Kraj februara u opštini Inđija obeležiće pozorišne predstave za decu koje se izvode u saradnji Kulturnog centra iz Inđija.
Lutkarska predstava "Kći vilinog konjica" pozorišta "Teatrilo" iz Novog Sada na duhovit način se bavi temom preterane roditeljske brige. Priča o devojčici manjoj od prsta i njenim putešestvijima odigrana je po tekstu naše poznate... »

©2018 Netmark d.o.o.