Indija

Porodice preminulih od kovida tuže premijera

B92 pre 4 minuta
Premijera Velike Britanije Borisa Džonsona tuži oko 2.000 porodica koje su izgubile jednog ili više članova familije zbog kovida. U Velikoj Britaniji je dosad preminulo 124.419 ljudi, što je najveći broj umrlih od ovog virusa u jednoj evropskoj… »

Džonson u problemu

Vesti online pre 11 minuta
Premijera Velike Britanije Borisa Džonsona tuži oko 2.000 porodica koje su izgubile jednog ili više članova familije zbog kovida, u pokušaju da nateraju vladu da sprovede istragu jer žele pravdu zbog načina na koji se država nosila sa pandemijom… »

Porodice preminulih od kovida u Velikoj Britaniji tuže Borisa Džonsona

Politika pre 4 minuta
LONDON – Premijera Velike Britanije Borisa Džonsona tuži oko 2.000 porodica koje su izgubile jednog ili više članova familije zbog kovida, u pokušaju da nateraju vladu da sprovede istragu jer žele pravdu zbog načina na koji se država nosila sa… »

Rad od kuće postao uobičajena praksa, isto će biti i sa četvorodnevnom radnom nedeljom?

Radio 021 pre 5 minuta
Pandemija je promenila način na koji mnoge kompanije pristupaju radnom vremenu. I dok neke kompanije eksperimentišu sa radom od kuće, sve više korporacija eksperimentiše sa četvorodnevnom radnom nedeljom, prenosi Blumberg. Prema podacima… »

Borisa Džonsona tuže porodice preminulih od koronavirusa

Nova pre 59 minuta
Britanskog premijera Borisa Džonsona tuži 2.000 porodica čiji su najmiliji preminuli od koronavirusa. Ovo je pokušaj da primoraju britansku vladu da sprovede istagu o broju žrtava u Velikoj Britaniji, piše Dejli mejl. Britanski bilas žrtava… »

Oko 2.000 porodica preminulih od kovida tuži premijera Britanije

Radio 021 pre 53 minuta
Premijera Velike Britanije Borisa Džonsona tuži oko 2.000 porodica koje su izgubile jednog ili više članova familije zbog kovida. U Velikoj Britaniji je dosad preminulo 124.419 ljudi, što je najveći broj umrlih od ovog virusa u jednoj evropskoj… »

Traže istragu vladinih mera: Porodice preminulih od kovida tuže Borisa DŽonsona

Večernje novosti pre 59 minuta
PREMIJERA Velike Britanije Borisa DŽonsona tuži oko 2.000 porodica koje su izgubile jednog ili više članova familije zbog kovida, u pokušaju da nateraju vladu da sprovede istragu jer žele pravdu zbog načina na koji se država nosila sa pandemijom… »

Mjanmar traži od Indije svoje policajce nazad

B92 pre 2 sata
Mjanmar je danas zatražio od Indije da im vrati nekoliko policajaca koji su prešli granicu i ušli u Indiju nakon vojnog puča 1. februara. Zamenik policijskog komesara u Čampai distriktu u severoistočnoj zemlji Mizoram, Marija Zuali, rekla je da je… »

Otac obezglavio ćerku jer ju je video sa dečkom: Sa glavom u rukama krenuo da policiji prizna zločin

Telegraf pre 1 sat
Prilikom hapšenja otac nije pružao otpor. Kako su rekli u policiji, mirno je spustio glavu devojčice na pod i seo. Policija u Indiji, u državi Utar Pradeš, uhapsila je muškarca koji je obezglavio svoju ćerku (17), nakon što ju je video sa dečkom… »

Egzodus policajaca iz Mjanmara: Država je u potpunom haosu, a problemi se samo gomilaju

Srbija danas pre 2 sata
Tenzije ne prestaju nakon vojnog puča i nasilnog preuzimanja vlasti. Mjanmar je danas zatražio od Indije da im vrati nekoliko policajaca koji su prešli granicu i ušli u Indiju nakon vojnog puča 1. februara, u kojem je svrgnuta vlada premijerke Aung… »

Vesti dana »