Indijan Vels

Đoković do Tokija propušta samo Monte Karlo

N1 Info pre 16 dana
Na sajtu Novaka Đokovića objavljen je raspored turnira na kojima će najbolji srpski teniser nastupati. On neće propustiti nijedan veliki turnir osim Mastersa u Monte Karlu. Posle ATP kupa na kom nastupa za reprezentaciju Srbije, Novak Đoković će… »

Vraća se!

B92 23.12.2019
Belgijanka Kim Klajsters saopštila je da će se tenisu vratiti na turniru u Meksiku u martu. Klajster, koja je u septembru najavila povratak na teren, prvobitno je planirala da se takmičenjima vrati na vreme kako bi bila spremna za Australijan open, ali… »

Novi povratak: Kim Klajsters se u martu vraća na teren!

Kurir 23.12.2019
Belgijanka Kim Klajsters saopštila je u ponedeljak da će se tenisu vratiti na turniru u Meksiku u martu. "Još nekoliko nedelja strpljenja i biću spremna za povratak. Odsustvo je bilo dovoljno dugo", navela je 36-godišnja Klajsters. Klajster, koja je… »

Ekskluzivno za Žurnal, Miomir Kecmanović: Smena generacija je počela

Sportski žurnal 20.11.2019
Ima nas dosta koji smo mladih i dobro igramo i nadam se da ću biti deo toga – istakao 20-godišnji srpski as. Miomir Kecmanović, jedan od najboljih mladih tenisera sveta, ima odgovor na pitanje koje sve interesuje u belom sportu, a potencirao ga je… »

Dominik Tim: Naslednik Tomasa Mustera

Danas 18.11.2019
Lik Danas Dominik Tim zapamtiće 2019. kao najuspešniju godinu u svojoj profesionalnoj karijeri. Momak iz Lihenvorta u Austriji uspeo je u tekućoj takmičarskoj godini da osvoji pet trofeja; od kojih mu je najdraži sigurno onaj iz Indijan Velsa, s… »

Kecmanović: Sledeći cilj Top 30

Politika 12.11.2019
Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović izjavio je danas da je veoma zadovoljan prvom seniorskom sezonom i kao glavni cilj za sledeću najavio borbu za ulazak u Top 30. Kecmanović je godinu završio na 60. mestu, a bio je u jednom trenutku čak i 47. na… »

Srpskom teniseru mnogo znače lekcije Novakovog najljućeg rivala!

Alo 12.11.2019
Miomir Kecmanović otkrio je koji mu je naredni cilj u karijeri i posle kog poraza nije mogao oči da sklopi. Mladi srpski teniser izjavio je da je veoma zadovoljan prvom seniorskom sezone i kao glavni cilj za sledeću najavio borbu za ulazak u Top 30… »

Kecmanović: Sledeći cilj Top 30

RTV 12.11.2019
BEOGRAD - Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović izjavio je danas da je veoma zadovoljan prvom seniorskom sezone i kao glavni cilj za sledeću najavio borbu za ulazak u Top 30. Kecmanović je godinu završio na 60. mestu, a bio je u jednom trenutku čak… »

Kecmanović: Samo da budem zdrav, sledeći cilj Top 30

RTS 12.11.2019
Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović izjavio da je veoma zadovoljan prvom seniorskom sezone i kao glavni cilj za sledeću najavio borbu za ulazak u Top 30. Kecmanović je godinu završio na 60. mestu, a bio je u jednom trenutku čak i 47. na svetu… »

Veliki planovi za 2020. Godinu Kecmanović: Samo da budem zdrav, sledeći cilj Top 30

Kurir 12.11.2019
Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović izjavio je da je veoma zadovoljan prvom seniorskom sezone i kao glavni cilj za sledeću najavio borbu za ulazak u Top 30. Kecmanović je godinu završio na 60. mestu, a bio je u jednom trenutku čak i 47. na svetu… »

Vesti dana »