Irena Vujović

Vujovićeva: Nedopustive pretnje Andreju Vučiću

B92 pre 3 dana
Beograd -- Članica Predsedništva SNS Irena Vujović reagovala je na pretnje upućene bratu predsednika Srbije. Ona ih je ocenila kao monstruozne, opasne i apsolutno nedopustive u demokratskom društvu i državi. Kako je navela u saopštenju, "propalim… »

Ministarka žestoko oplela po Đilasu "Vrhunac licemerja je njegov pokušaj da profitira na ekološkim temama"

Alo pre 3 dana
Članica Predsedništva SNS i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je da je vrhunac licemerja Dragana Đilasa pokušaj da profitira na ekološkim temama. Stručnjak za pljačkanje gradske kase, koji je građanima Beograda ostavio… »

Irena Vujović: Propalim političarima na meti je Andrej Vučić samo zato što je brat državnika čiju politiku podržava…

Alo pre 3 dana
Članica Predsedništva SNS Irena Vujović reagovala je na monstruozne pretnje upućene bratu predsednika Srbije, oceniviši ih kao opasne i apsolutno nedopustive u demokratskom društvu i državi. Propalim političarima na meti je Andrej Vučić samo… »

Kazne za prekršaj čak i preko 150.000 dinara: Vesić najavio novi zakon, na meti veliki broj građana Srbije

Večernje novosti pre 5 dana
Foto: N.Živanović Da bismo sve ovo mogli da sprovedemo, rekao je on gostujući na TV Pink, proteklih osam meseci urađeno je zoniranje grada, kada je u pitanju buka, i za svaki deo je utvrđeno šta su izvori buke. - Problem buke nije nov u Beogradu… »

Zakon o buci doprineće efikasnom rešavanju ovog problema u Beogradu

B92 pre 5 dana
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je za TV Pink da od Zakona o buci, koji je na javnoj raspravi do 23. juna, očekuje mnogo i da će se na taj način uvesti red u gradu. Da bi sve ovo mogli da sprovedemo, dodao je, proteklih osam meseci… »

Novi zakon za zaštitu od buke na javnoj raspravi do 23. juna

Alo pre 8 dana
Zakon o zaštiti od buke, koji propisuje da komunalna milicija meri buku, biće na javnoj raspravi do 23. juna, a nakon eventualnog usvajanja, za kršenje tog zakona predviđeno je oduzimanje predmeta koji emituju buku i zatvaranje tih objekata. Javnoj… »

Sporazum NIS-a sa Vladom Srbije o ekološkim projektima

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Kompanija NIS danas je sa predstavnicima ministarstava rudarstva i energetike i zaštite životne sredine potpisala Memorandum o zajedničkoj realizaciji ekoloških projekata i sporazume o saradnji sa 12 lokalnih samouprava za podršku… »

Sporazum NIS-a s Vladom Srbije o ekološkim projektima

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Kompanija NIS je sa predstavnicima ministarstava rudarstva i energetike i zaštite životne sredine potpisala Memorandum o zajedničkoj realizaciji ekoloških projekata i sporazume o saradnji sa 12 lokalnih samouprava za podršku ekološkim… »

Šta donosi novi Zakon o zaštiti od buke - oduzimanje predmeta koji emituju buku i zatvaranje lokala

Radio 021 pre 8 dana
Zakon o zaštiti od buke, koji propisuje da komunalna milicija meri buku, biće na javnoj raspravi do 23. juna. Nakon eventualnog usvajanja, za kršenje tog zakona predviđeno je oduzimanje predmeta koji emituju buku i zatvaranje tih objekata. Javnoj… »

Novi zakon o zaštiti od buke na javnoj raspravi do 23. juna

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Zakon o zaštiti od buke, koji propisuje da komunalna milicija meri buku, biće na javnoj raspravi do 23. juna, a nakon eventualnog usvajanja, za kršenje tog zakona predviđeno je oduzimanje predmeta koji emituju buku i zatvaranje tih objekata… »

Vesti dana »