Irena Vujović

Po sistemu „idite da vidite šta je“: Zašto se u Srbiji ponavljaju incidenti i da li postoji plan za ekološke akcidente?

Danas pre 4 dana
U Zaječaru su jutros iskliznule dve vagon-cisterne sa fosfornom kiselinom, što je šesti ekološki akcident u proteklih mesec dana, vezan za iskliznuća cisterni ili curenje opasnih materija. Odgovorni i dalje ćute, ne oglašava se ministarka za… »

Za zaštitu vazduha u Srbiji do 2030. godine biće potrebno 2,6 milijardi evra

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović precizirala je da ukupni investicioni troškovi za sprovođenje ovog programa iznose oko 2,6 milijardi evra, dok je za sprovođenje Akcionog plana od 2022. do 2026. godine potrebno izdvojiti oko 2,1… »

Brnabić predsedavala Radnoj grupi za rešavanje pitanja zaštite vazduha

Blic pre 7 dana
Premijerka Ana Brnabić predsedavala je danas Radnoj grupi za sistemsko rešavanje pitanja zaštite vazduha, na kojoj su usaglašeni naredni koraci kako bi ovaj problem bio rešen u najkraćem mogućem roku, saopšteno je iz Vlade Srbije. Premijerki je… »

Premijerki predstavljen Program zaštite vazduha u Srbiji

Novi magazin pre 7 dana
Program zaštite vazduha u Srbiji za period od 2022. do 2030. godine predstavljen je na današnjem sastanku premijerki Srbije Ani Brnabić, saopštila je Vlada Srbije. Na sastanku Radne grupe za sistemsko rešavanje pitanja zaštite vazduha, premijerki je… »

Premijerki predstavljen Program zaštite vazduha u Srbiji

Radio sto plus pre 7 dana
Na sastanku Radne grupe za sistemsko rešavanje pitanja zaštite vazduha, premijerki je predstavljen Program, sa Akcionim planom u kojem je kao osnovna tačka navedeno neophodno smanjenje emisija u sektoru energetike, stacionarnih postrojenja za… »

Radna grupa za pitanje zaštite vazduha: Akcenat na zameni uređaja za grejanje i povećanju vozila sa katalizatorom

Insajder pre 7 dana
Premijerka Ana Brnabić predsedavala je Radnoj grupi za sistemsko rešavanje pitanja zaštite vazduha, na kojoj su usaglašeni naredni koraci kako bi taj problem bio rešen u najkraćem mogućem roku, saopšteno je iz Vlade. Kako se navodi, premijerki je… »

Brnabić sa Radnom grupom za sistemsko rešavanje pitanja zaštite vazduha: Akcenat na zameni uređaja za grejanje

Euronews pre 7 dana
Premijerka Ana Brnabić predsedavala je danas Radnom grupom za sistemsko rešavanje pitanja zaštite vazduha, na kojoj su usaglašeni naredni koraci kako bi ovaj problem bio rešen u najkraćem mogućem roku, saopšteno je iz Vlade Srbije. Premijerki je… »

Radna grupa: Za čistiji vazduh akcenat na zameni grejnih uređaja i povećanju vozila sa katalizatorom

RTS pre 7 dana
Na sednici Radne grupe za sistemsko rešavanje pitanja zaštite vazduha, kojoj je predsedavala premijerka, usaglašeni su naredni koraci kako bi ovaj problem bio rešen u najkraćem mogućem roku. Među njima su zamena uređaja za grejanje, kao i… »

Ministarka Irena Vujović: Vučić čvrsto štiti državne interese, niko drugi to ne bi umeo i znao bolje da uradi od njega!

Kurir pre 8 dana
Članica Predsedništva Srpske napredne stranke, ministarka Irena Vujović povodom najave predsednika Srbije i SNS da je spreman da se povuče sa čela stranke, poručila je da njega niko ne bi mogao da zameni i da su sramni bilo kakvi napadi na njega. -… »

Brnabić i ministri zajedno na premijeri filma „Oluja“

N1 Info pre 14 dana
Film "Oluja" Miloša Radunovića premijerno je prikazan u bioskopskim salama u MTS dvorani i tržnom centru Galerija u Beogradu u utorak uveče. Premijeri su prisustvovali predsednica Vlade Ana Brnabić, generalna sekretarka predsendika Suzana Paunović… »

Vesti dana »