Italija

AFP: U svetu 380.428 umrlih od korona virusa, 6,3 milona obolelih

Danas pre 4 sata
Najmanje 380.428 osoba je do danas umrlo u svetu tokom pandemije korona virusa, više od 6.399.710 je zaraženo, dok se najmanje 2.756.500 oporavilo od bolesti, najnoviji su podaci koje je prikupila agencija Frans pres. Broj zaraženih ne predstavlja… »

Korona virus: Još 69 novih slučajeva u Srbiji, švedski epidemiolog rekao da je trebalo uvesti strože mere

Danas pre 3 sata
U Srbiji u poslednja 24 sata nije bilo preminulih od posledica korona virusa, ali je porastao dnevni broj zaraženih, dok će putnicima iz većine evropskih zemalja biti dozvoljeno da uđu i u Italiju bez potrebe za kasnijom izolacijom. Italija je ukinula… »

Korona virus: Švedski epidemiolog rekao da je trebalo uvesti strože mere, Italija se otvara

Danas pre 8 sati
Crna Gora proglasila je kraj epidemije, ali pošto pandemija još traje „ostaju na snazi mere protiv uvoza virusa“, saoštila je vlada te države, a putnicima iz većine evropskih zemalja biće dozvoljeno da uđu i u Italiju bez potrebe za kasnijom… »

Austrija ukida sistematske kontrole na graničnim prelazima, osim sa Italijom

N1 Info pre 4 sata
Austrija će od sutra obustaviti sistematske kontrole na graničnim prelazima, osim sa Italijom, nakon što su te mere uvedene zbog pandemije koronavirusa, saopštila je vlada. Šef austrijske diplomatije Aleksandar Šalenberg je na konferenciji za… »

I: dalje pada broj preminulih od korona virusa u Italiji

Blic pre 22 sata
Broj preminulih od korona virusa porastao je danas za 55, što je pad u odnosu na jučerašnji dan kada je iznosio 60, saopštila je danas Agencija za civilnu zaštitu. Broj novozaraženih od Kovid-19 porastao je danas za 318 u odnosu na jučerašnji dan… »

Korona virus: Još 69 novih slučajeva u Srbiji, švedski epidemiolog rekao da je trebalo uvesti strože mere

BBC News pre 3 sata
U svetu je broj zaraženih prešao 6,3 miliona, preminulo je više od 379.000. U Srbiji u poslednja 24 sata nije bilo preminulih od posledica korona virusa, ali je porastao dnevni broj zaraženih, dok će putnicima iz većine evropskih zemalja biti… »

G7 obustavlja naplatu dugova najsiromašnijih zemalja

Al Jazeera pre 46 minuta
Grupa G7 obustavlja naplatu dugova bar do kraja ove godine, u skladu sa ranijim stavom G20. Ministri financija skupine G7 najrazvijenih zemalja svijeta obvezali su se da će obustaviti naplatu dugova najsiromašnijh zemalja barem do kraja ove godine, u… »

Filip Janković produžio ugovor sa Radničkim

B92 pre 4 sata
Vaterpolista Radničkog Filip Janković produžio je danas ugovor sa klubom iz Kragujevca. Kako je saopšteno, Janković će biti igrač Radničkog i u narednoj sezoni. "Produžetak ugovora bio je čista formalnost, jer sam prezadovoljan atmosferom u… »

Đorđević: Mnogo sam želeo Tea u ekipi, ponekad se sukobimo...

Mozzart sport pre 1 sat
"Dugo se znamo i to me je navelo da mu dam centralno mesto u našem projektu, da mu dam lidersku ulogu" Na početku ove sezone Virtus iz Bolonje doveo je Miloša Teodosića što je bila prava košarkaška bomba na evropskom tržištu. Aleksandar… »

Dan kada je Maksimir zviždao: 30 godina od sramnog ispraćaja Jugoslavije

Mondo pre 8 sati
Dogodilo se to 3. juna 1990. godine. Dogodilo se to 3. juna 1990. godine. Na današnji dan pre 30 godina, fudbalska reprezentacija tadašnje Jugoslavije odigrala je prijateljsku utakmicu protiv Holandije, koja je više nego po rezultatu ostala upamćena… »

Vesti dana »

Belgija 15. juna otvara granice sa evropskim susedima

Novi magazin pre 1 satjoš 54 povezane

Kisić: Nema novog žarišta u Srbiji

Nova pre 46 minutajoš 38 povezanih

Izabrana nova Vlada Kosova sa premijerom Avdulahom Hotijem

Radio 021 pre 28 minutajoš 29 povezanih