Italija - vesti

Britanski diplomata kategoričan: Sad je pravo vreme da se kaže hvala i zbogom - Milu Đukanoviću

Večernje novosti pre 5 sati
Britanski diplomata Ajvor Roberts ocenio je da aktuelni predsednik Crne Gore Milo Đukanović "pripada prošlosti"
Britanski diplomata Ajvor Roberts ocenio je da aktuelni predsednik Crne Gore Milo Đukanović "pripada prošlosti" i da je došlo vreme da evropski vladar sa najdužim stažom ode. On je u autorskom tekstu za "Politiko" naveo da je... »

Tri osobe nastradale u Italiji od posledica jakog vetra

Politika pre 4 sata
RIM – Najmanje tri osobe nastradale su danas u Italiji od posledica snažnih udara vetrova koji su izazvali obaranje drveća i zidova. Jaka bura koja duva i na hrvatskoj obali Jadrana izazvala je oštećenja automobila, pucanje prozora i poremećaje u saobraćaju, prenosi AP. Hrvatski meteorološki zavod... »

U orkanskom vetru u Italiji troje poginulo, nevreme i u Hrvatskoj

Danas pre 7 sati
Orkanski vetrovi rušili su danas dveće i zidove u Italiji i izazvali najmanje tri smrtna slučaja
Vetrovi orkanske jačine pogodili su i veliki deo hrvatske jadranske obale, gde su oštećena vozila, polomljeni prozori i poremećen saobraćaj. Hrvatska meteorološka služba javila je da su naleti vetra u Splitu dostizali i 191... »

Inter stao u red za Jovića

Večernje novosti pre 6 sati
Pored španskih velikana Barselone i Reala za usluge srpskog reprezenttivca je interesovanje pokazao i tim iz Milana
VELIKAN Inter se priključio se trci za potpis našeg napadača iz redova Ajntrahta Luke Jovića, koji je na meti i Barselone i Reala, pišu mediji u Italiji. Zanimljivo je da će se ekipe iz Frankfurta i Milana sresti u osmini finala... »

Veliko nevreme u Italiji odnelo tri života: Jak vetar i bura otežavaju saobraćaj i nanose ogromnu štetu

Srbija danas pre 6 sati
Najmanje tri osobe nastradale su danas u Italiji od posledica snažnih udara vetrova koji su izazvali obaranje drveća i zidova
Jaka bura koja duva i na hrvatskoj obali Jadrana izazvala je oštećenja automobila, pucanje prozora i poremećaje u saobraćaju. Hrvatski meteorološki zavod saopštio je da su udari vetra u Splitu dostigli 191 kilometara na čas.... »

Fitch zadržao rejting Italije, ali i negativne izglede

SEEbiz pre 6 sati
RIM - Fitch ovoga puta Italiji nije snizio rejting. Zadržao ga je razini na BBB-u, odnosno dvije razine iznad razine visokog rizika.
Kreditna institucija posebno naglašava visoku razinu javnog duga, nepostojanje ozbiljnih strukturnih intervencija za smanjenje javne potrošnje i nisku stopu gospodarskog rasta. Tako je agencija narušila prognozu za ovogodišnji... »

Orkanski pakao na Jadranu: U Italiji vetar srušio zid i ubio dva starca, ulice u Splitu zatvorene zbog crepa i stakla koje leti (video)

Kurir pre 8 sati
Orkanski vetrovi rušili su danas dveće i zidove u Italiji i izazvali najmanje tri smrtna slučaja.
Vetrovi orkanske jačine pogodili su i veliki deo hrvatske jadranske obale, gde su oštećena vozila, polomljeni prozori i poremećen saobraćaj. Hrvatska meteorološka služba javila je da su naleti vetra u Splitu dostizali i 191... »

Rim:Protest katolika protiv sveštenika pedofila

Večernje novosti pre 10 sati
Više desetina katolika iz Italije i inostranstva danas su održali protestni marš protiv načina na koji Vatikan rešava pitanje sveštenika pedofila.
Više desetina katolika iz Italije i inostranstva danas su održali protestni marš protiv načina na koji Vatikan rešava pitanje sveštenika pedofila. Učesnici protesta, među kojima su i oni koji su doživeli zlostavljanje, nosili su... »

Italija: Snažan vjetar odnio tri ljudska života

Al Jazeera pre 8 sati
Zbog visokih valova u gradu Bariju se nasukao turski teretni brod.
Od posljedica snažnog vjetra u Italiji su u subotu smrtno stradale tri osobe. U pokrajini Laziju su smrtno stradale dvije osobe, a nekoliko ih je ozlijeđeno kada se na njih srušio zid, izvijestili su vatrogasci, prenosi Hina. U... »

Rajaner i Vizer moraće da plate kazne od nekoliko miliona evra

Nova ekonomija pre 11 sati
Zbog politike prevoza prtljaga, italijanski zaštitnik konkurencije kaznio je aviokompanije Rajaner i Vizer, koji će morati da plate milionske penale. Irski Rajaner moraće da platiti tri miliona, a mađarski Vizer milion evra. Oba prevoznika dopuštaju putnicima da sa sobom ponesu samo jedan mali... »

©2019 Netmark d.o.o.