Ivana Španović

Ivana se oprašta 2022?

Dnevnik pre 3 dana
Aktuelna šampionka Evrope u skoku u dalj u dvoraani, Ivana Španović, najavila je da bi 2022. godine mogla da se oprosti od atletike. Ona je poručila da oporavak posle povrede zadnje lože, zbog koje je nije bilo na Svetskom prvenstvu u Dohi, teče po… »

Tajne tetovaža ivane Španović: Turbulentan period iza i pred srpskom skakačicom udalj, a tatui kriju različite simbole…

Blic sport pre 4 dana
Ivana Španović je prvu tetovažu posvetila je bivšem vereniku Vladi i od tada tetovira stihove, karte i egipatske simbole. Jedna od najlepših sportistkinja sveta je objasnila zašto je i zbog koga uradila prvu tetovažu: - Prva tetovaža je… »

Ivana Španović najavila kraj karijere

Sputnik pre 4 dana
Srpska atletičarka Ivana Španović uskoro kreće sa treninzima nakon pauze zbog povrede, a u intervjuu za „Sportski žurnal“ je otkrila i svoje dugoročne planove. „Počinjem sa uvodnim radom 15. oktobra, ali zbog težine povrede biću malo… »

Ivana Španović najavila kraj karijere: Najbolja srpska atletičarka progovorila o povlačenju iz kraljice sportova (foto)

Kurir pre 4 dana
Sjajna skakačica u dalj Ivana Španović, koja je na velikim takmičenjima osvojila 11 odličja, najavila je da će 2020. braniti zlato na Svetskom prvenstvu u dvorani u Kini u martu, pre nastupa u Tokiju na Olimpijskim igrama. Ona je najavila da bi… »

Ivana Španović najavila kraj karijere!

Alo pre 4 dana
Definitivno se zna kraj. Rođena Zrenjaninka je u Berlinu 1. septembra zaradila povredu mišića zadnje lože zbog koje je morala da odustane od najvećeg sportskog atletskog takmičenja ove godine - Svetskog prvenstva u Dohi. Ali oporavak teče kako… »

Ivana Španović krenula u nove pobede!

Sportske.net pre 6 dana
Povreda je prošlost, Ivana se okreće novim izazovima. Ivana Španović se spremala za Svetsko prvenstvo u atletici, ali je morala da ga propusti zbog povrede zadnje lože. Sada je, samo dan nakon završetka prvenstva, rešila da krene sa treninzima… »

Uspešan oporavak: Španovićeva počinje da trenira

Blic sport pre 7 dana
Najbolja srpska atleticarka Ivana Španović uspešno je zalečila povredu, zbog koje je bila sprečena da skače na nedavnom Svetsko prvenstvu u atletici u Dohi i od ovog ponedeljka počinje sa treninzima. Sam proces oporavka trajao je mesec i po dana, a… »

Ivana Španović ponovo na stazi (VIDEO)

Vesti online pre 7 dana
Srpska atletičarka Ivana Španović oporavila se od povrede i vratila se treninzima. Španović se mesec i po dana oporavljala od povrede zadnje lože desne noge, zbog koje je propustila Svetsko prvenstvo, koje se u nedelju završilo u Dohi. Kako se… »

Španovićeva simbolično: Vraća se treninzima dan nakon završetka SP

RTV pre 7 dana
BEOGRAD - Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović uspešno je zalečila povredu, zbog koje je bila sprečena da nastupi na nedavnom Svetsko prvenstvu u atletici u Dohi i od danas počinje sa treninzima. Sam proces oporavka trajao je mesec i po dana… »

Ivana Španović se vraća treninzima

RTS pre 7 dana
Najbolja srpska atleticarka Ivana Španović uspešno je zalečila povredu, zbog koje je bila sprečena da nastupi na nedavnom Svetsko prvenstvu u atletici u Dohi i od danas počinje sa treninzima. Sam proces oporavka trajao je mesec i po dana, a… »

Vesti dana »