Ivana Španović - vesti

Strahinja Jovančević za "Vesti": Naučio sam da letim!

Vesti online pre 3 sata
Pred početak dvoranskog EP u Glazgovu malo ko u Srbiji je očekivao da će se naši atletičari vratiti sa nekom medaljom više, kao po navici bilo je očekivano da će Ivana Španović doneti novo odličje. Ono što je i obećala pred put u Škotsku - to je i uradila, ali je nekoliko sati pre nego što je Ivana izašla na borilište Srbija dobila novu zvezdu na svom sportskom nebu.
Gost "Vesti" je bio Strahinja Jovančević, osvajač bronzane medalje i novi nacionalni rekorder - 8,03 m. Njegov uspeh je možda iznenadio mnoge, ali oni koji su ga bar ponekad pratili, znali su da je on zvezda koja će tek zasijati.... »

Vlada Srbije nagradila atletičare: Uspeh skakača U dalj nije zanemaren (FOTO)

Srbija danas pre 3 dana
Paratekvondoisti nisu zaobiđeni.
Vlada Srbije bogato je nagradila srpske atletičare za uspeh na nedavno održanom atlatskom dvoranskom prvenstvu Evrope u Glazgovu. Ivana Španović i njen trener Goran Obradović dobili su novčane nagrade u visini od po 20 hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti. dok je... »

Ivana Španović i družina dobili novčane nagrade!

Alo pre 4 dana
Alo: Ivana Španović i družina dobili novčane nagrade!
Vlada Srbije dodelila je danas atletičarki Ivani Španović i njenom treneru Goranu Obradoviću novčanu nagrada u visini od po 20 hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti.
Nagrada im je dodeljena za osvojenu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani, održanom u Glazgovu u martu ove godine, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima posle sednice vlade. Za osvojenu bronzanu medalju na... »

Obradović za „Sport plus“: Ivana može da preskoči Hajke

Alo pre 4 dana
Alo: Obradović za „Sport plus“: Ivana može da preskoči Hajke
„Devet godina radim sa našom šampionkom i, tvrdim, skakaće na vrhunskom nivou još onoliko koliko bude želela! Sposobna je da se 2022. na Svetskom prvenstvu približi dvoranskom rekordu od 7,37 metara, koji je u vlasništvu slavne Nemice“, smatra trener Španovićeve
Iza svakog uspešnog sportiste mora postojati trener ili tim ljudi koji u značajnoj meri doprinose uspesima te osobe koja se takmiči. U slučaju naše najbolje atletičarke Ivane Španović, to je Goran Obradović (48), čovek koji je... »

Saznajte na koga ivana juriša, šta radi Nole, zašto rafa priča s psima i... da, Ronaldo je seks-mašina!

Alo pre 5 dana
Alo: Saznajte na koga ivana juriša, šta radi Nole, zašto rafa priča s psima i... da, Ronaldo je seks-mašina!
U četvrtak, 14. marta, uz „Alo!“ dobijate besplatan primerak sportskog magazina „Sport plus“!
DONOSIMO Intervju s Goranom Obradovićem, trenerom naše najbolje atletičarke Ivane Španović, o pređenom putu i rekordima koji čekaju PREDSTAVLJAMO U čemu je sve Kristijano Ronaldo nenadmašan u Ligi šampiona i zašto dominaciju... »

Paklen put do tokija: Samo Ivana Španović sigurna za OI 2020, ostali će proći kroz trnje kako bi se našli na Igrama (foto)

Telegraf pre 7 dana
IAAF izbacio izuzetno visoke norme za Olimpijske igre 2020
Svetska atletska federacija izbacila je norme za Olimpijske igre u Tokiju 2020. Norme su enormno jake, jače nego ikad pre. Od srpskih atletičara samo Ivana Španović ima normu dok će ostali proći kroz pravi pakao kako bi se takmičili na ovim igrama. PROMENE KOJE ĆE... »

Intervju nedeljom, Goran Obradović: Kako kujem šampione

Sportski žurnal pre 8 dana
Nekada davno, preko sedam mora i sedam gora i sedam jezera i sedam dolina... u ravnici zvanoj Banat i zemlji Srbiji, rodila se devojčica s krilima – Ivana
Nije Ivana prestajala da leti godinama ni kada je pržilo sunce ni kada je severac ledio dah, a sneg zatrpavao tragove. Snagu joj je svojim magičnim moćima ulivao moćni čarobnjak po imenu – Goran. Ovako će se jednoga dana... »

Šta ćemo posle Ivane Španović? Srbija ne treba da brine, ovo su velike nade naše atletike! (foto)

Telegraf pre 10 dana
Kada se kaže srpska atletika prva asocijacija je Ivana Španović a ona je samo vrh piramide talenata koji dolaze
Franjo Mihalić, Dane Korica, Vera Nikolić, Nenad Stekić, Miloš Srejović, Vladimir Milić, Snežana Pajkič, Dijana Ištvanović, Slobodan Branković, Ismail Mačev, Dragan Perić, Dragutin Topić, Biljana Topić, Olivera Jevtić, Dragana... »

Ličnosti nedelje: Ivana Španović i Strahinja Jovančević

BizLife pre 10 dana
Foto: Beta/AP Oni su svojim uspesima dokazali da se mukotrpan rad i napor isplate. Od sporta koji po popularnosti nije mogao da se meri sa fudbalom ili košarkom, napravili su atraktivnu disciplinu za koju je u Srbiji zainteresovano sve više dece. Njihovi skokovi u dalj teraju nas i inspirišu da i... »

Ivana burno proslavila Jovančeviću bronzu: Kao ludak sam u sobi vrištala i plakala

Večernje novosti pre 12 dana
Bilo mi je puno srce, jer su se meni vratile emocije kada sam ja osvojila prvu medalju u Moskvi. Nisam razmišljala da li ta emocije mene troši – otkrila je Španovićeva
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, trostruka uzastopna dvoranska šampionka Evrope u skoku udalj, izjavila je da je uverena da može i do četvrtog uzastopnog zlata i poručila da uopšte ne razmišlja o kraju karijere.... »

©2019 Netmark d.o.o.