Ivana Jorović - vesti

WTA: Aleksandra malo niže, Ivana malo više

Mondo pre 4 dana
Na novoj WTA listi srpske teniserke promenile pozicije
Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić pala je za jednu poziciju i novoj WTA listi zauzima 63. mesto sa 975 bodova. Ivana Jorović napravila je dva koraka napred i sada je 96. teniserka sveta (643 boda), dok je Olga Danilović otišla mesto niže i trenutno... »

Korak nazad: Pad najbolje srpske teniserke na listi

Kurir pre 4 dana
Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić pala je za jednu poziciju i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 63. mesto sa 975 bodova.
Ivana Jorović napravila je dva koraka napred i sada je 96. teniserka sveta, dok je Olga Danilović pala za jednu poziciju i trenutno je 119. Među najboljih deset na svetu nije bilo promena. Japanka Naomi Osaka je i dalje prva,... »

Lepo izgleda nova WTA lista, ali biće još lepša

Alo pre 4 dana
Alo: Lepo izgleda nova WTA lista, ali biće još lepša
Očekuju se sve bolje partije svih naših najboljih teniserki.
Najbolje rangirana srpska teniserka i dalje je Aleksandra Krunić, koja na novoj WTA listi zauzima 63. poziciju, što je jedno mesto lošije u odnosu na prethodnu nedelju. U Top 10 nije bilo promena, a prva je i dalje Naomi Osaka. Iza nje su Simona Halep, Petra Kvitova,... »

VTA: Krunićeva 63, napredak Jorovićeve

RTS pre 4 dana
RTS: VTA: Krunićeva 63, napredak Jorovićeve
Najbolje rangirana srpska teniserka i dalje je Aleksandra Krunić, koja na novoj VTA listi zauzima 63. poziciju, što je jedno mesto lošije u odnosu na prethodnu nedelju. U Top 10 nije bilo promena, a prva je i dalje Naomi Osaka.
Iza prvoplasirane Naomi Osake su Simona Halep, Petra Kvitova, Karolina Pliškova, Andelik Kerber, Jelina Svitolina... Od srpskih teniserki Ivana Jorović je napredovala za dva mesta i trenutno je 96. na listi, dok je Olga Danilović... »

WTA: Krunić 63, napredak Jorović

Studio B pre 4 dana
Najbolje rangirana srpska teniserka i dalje je Aleksandra Krunić, koja na novoj WTA listi zauzima 63. poziciju, što je jedno mesto lošije u odnosu na prethodnu nedelju.
U Top 10 nije bilo promena, a prva je i dalje Naomi Osaka. Iza nje su Simona Halep, Petra Kvitova, Karolina Pliškova, Andelik Kerber, Jelina Svitolina… Od srpskih teniserki Ivana Jorović je napredovala za dva mesta i trenutno je... »

WTA lista: Pad Aleksandre Krunić, napredak Ivane Jorović i Olge Danilović

Večernje novosti pre 11 dana
Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić pala je za dve pozicije i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 62. mesto i ima 975 bodova
Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić pala je za dve pozicije i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 62. mesto i ima 975 bodova. Ivana Jorović i Olga Danilović su napravile dva koraka napred i zauzimaju 98,... »

VTA: Krunićeva 62, Jorovićeva 98, Danilovićeva 112.

RTS pre 11 dana
RTS: VTA: Krunićeva 62, Jorovićeva 98, Danilovićeva 112.
Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nazadovala je za dva mesta i trenutno je 62. na svetu, dok su za isto toliko napredovale Ivana Jorović i Olga Danilović i zauzimaju 98, odnosno 112. poziciju na najnovijoj VTA listi.
Dejana Radanović je 218. posle jednog koraka unazad, isto kao i Nina Stojanović koja je 247. teniserka planete. Čelo VTA liste drži Japanka Naomi Osaka, ali su joj se približile Simona Halep iz Rumunije i Čehinja Petra Kvitova,... »

Izašla nova WTA lista, na vrhu bez promene

Alo pre 11 dana
Alo: Izašla nova WTA lista, na vrhu bez promene
Sigurno je da naše teniserke očekuju još bolji rezultati.
Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nazadovala je za dva mesta i trenutno je 62. na svetu, dok su za isto toliko napredovale Ivana Jorović i Olga Danilović i zauzimaju 98, odnosno 112. poziciju na najnovijoj WTA listi. Dejana Radanović je 218. posle... »

WTA lista: Krunić 62, Jorović 98, Danilović na 112. poziciji

Kurir pre 11 dana
Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nazadovala je za dva mesta i trenutno je 62. na svetu, dok su za isto toliko napredovale Ivana Jorović i Olga Danilović i zauzimaju 98, odnosno 112. poziciju na najnovijoj WTA listi.
Dejana Radanović je 218. posle jednog koraka unazad, isto kao i Nina Stojanović koja je 247. teniserka planete. Čelo WTA drži Japanka Naomi Osaka, ali su joj se približile Simona Halep iz Rumunije i Čehinja Petra Kvitova, još... »

Težak "bicikl" poraz Jorović od Pavljučenkove

RTV pre 15 dana
RTV: Težak "bicikl" poraz Jorović od Pavljučenkove
MONTEREJ - Srpska teniserka Ivana Jorović pretrpela je ubedljiv poraz od Ruskinje Anastasije Pavljučenkove 6:0, 6:0 u drugom kolu turnira u meksičkom Montereju.
Jorović nije uspela da osvoji nijedan gem protiv 33. teniserke sveta, za 67. mesta bolje rangirane, za samo 52 minuta igre. Pavljučenkova se u četvrtfinalu sastaje sa boljom iz duela između Zarine Dijas (Kazahstan) i Viktorije... »

©2019 Netmark d.o.o.