Ivanjica - vesti

Putujući kontejneri – Svima trebaju a niko ih neće

InfoLIGA pre 2 sata
Jedan plastični i jedan metalni kontejner ivanjičkog komunalnog preduzeća, već mesecima stoje na trotoaru na kraju mosta preko Lučke Reke u istoimenom naselju. Njihov položaj ugrožava bezbednost saobraćaja i kretanje pešaka. Vozači koji se kreću ovom deonicom puta prema Osonici i Lukama, moraju... »

Jovan ima 95 godina i 45 potomaka

Politika pre 3 sata
U domu Ćojbašića okupilo se sa snahama i zetovima bezmalo 60 duša
Ivanjica – Starina Jovan Ćojbašić iz Ivanjice obeležio je na minuli Jovandan 95. rođendan i krsnu slavu, vitalan i zadovoljan, okružen sa 45 svojih potomaka, kao i zetovima, snahama. Bezmalo šezdesetoro okupljenih, iz raznih... »

Prvi međunarodni turnir u košarci za juniore i kadete od četvrtka do nedelje u Ivanjici

InfoLIGA pre 6 sati
Nakon sportske manifestacije ‘’Dan košarke’’, u okviru koje je obeleženo deset godina od ujedinjenja ovog sporta u Ivanjici, predstavljene sve selekcije kluba i prikazani postignuti rezultati, OKK Ivanjica po prvi put organizuje Međunarodni turnir u košarci za kadete i juniore. Dvanaest ekipa, u... »

Katastar ponovo radi! – Službe za katastar nepokretnosti prekinule štrajk

InfoLIGA pre 10 sati
Zaposleni radnici Službe za katastar nepokretnosti u Ivanjici, zajedno sa kolegama iz velike većine gradova u Srbiji, prekinuli su štrajk koji je trajao mesec ipo dana. Razlog za potpunu obustavu rada, kako tvrde u sindikalnoj organizaciji ovog republičkog preduzeća, bio je nezadovoljstvo mаnjkom... »

Cela Ivanjica priča o ovom rođendanu, deda Jovan napunio 95 leta: Na slavlju se okupilo 5 generacija Ćojbašića! 6 ćerki, sin, zetovi, snaje, 15 unučadi, 21 praunuče i dve čukununučice! (video)

Kurir pre 14 sati
Deda Jovan Ćojbašić iz Ivanjice ugasio je 95. rođendansku svećicu u društvu preko 70 članova porodice, dece, unuka, praunuka, čukununuka, zetova, snajki… Kaže da je mnogobrojna familija u kojoj nikada nije bilo nesloge njegov najveći životni uspeh i sreća, piše Infoliga. Samo da su mi oni dobro, ja... »

Na okupu pet generacija: Deda Jovan proslavio 95. rođendan i Jovanjdan sa 70 članova porodice

Večernje novosti pre 1 dan
Slavsku, kao i rođendansku svećicu pali u društvu sina, šest ćerki, 15 unuka, 21 praunuka, dve čukununuke, brojnih snaja i zetova
NA Jovanjdan, svake godine u domu Jovana Ćojbašića iz Ivanjice - veliko porodično okupljanje. Jer, ovaj starina na svoju krsnu slavu, ali ujedno i na svoj 95. rođendan, može da se pohvali najvećim bogatstvom - slavsku, kao i... »

Na okupu pet generacija porodice Ćojbašić iz Ivanjice

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Ivanjica - Deda Jovan Ćojbašić iz Ivanjice ugasio je 95. rođendansku svećicu u društvu preko 70 članova porodice, dece, unuka, praunuka, čukununuka, zetova, snajki… Kaže da je mnogobrojna familija u kojoj nikada nije bilo nesloge njegov najveći životni uspeh i sreća. Jovan Ćojbašić je rođen u... »

Na okupu pet generacija porodice Ćojbašić iz Ivanjice (VIDEO)

InfoLIGA pre 2 dana
Deda Jovan Ćojbašić iz Ivanjice ugasio je 95. rođendansku svećicu u društvu preko 70 članova porodice, dece, unuka, praunuka, čukununuka, zetova, snajki… Kaže da je mnogobrojna familija u kojoj nikada nije bilo nesloge njegov najveći životni uspeh i sreća. Jovan Ćojbašić je rođen u ivanjičkom selu... »

Romantična komedija “Kišobran za dvoje” u Domu kulture

InfoLIGA pre 2 dana
Predstava koju je po tekstu Aleksandra Ace Popovića režirala Nada Macanković „Kišobran za dvoje“ stiže u ivanjički Dom kulture. Plava sala Doma kulture u Ivanjici je u sredu, 23. januara, od 20 časova, rezervisana za romantičnu komediju u kojoj igraju Miljan Prljeta i Nada Macanković. Radnja komada... »

Kompanija Dunav osiguranje obradovala mališane škole u Bratljevu (VIDEO)

InfoLIGA pre 3 dana
Učenike Osnovne škole ’’Milan Vučićević-Zverac’’ iz Bratljeva danas su obradovali paketići koje im je darovala kompanija Dunav osiguranje. ?? Vanredna situacija i visok sneg nisu sprečili ljude dobrog srca iz ove kompanije da stignu do đaka u udaljenom ivanjičkom selu. Dočekala su ih ozarena lica... »

©2019 Netmark d.o.o.