Ivanjica

Obaveštenje PU “Bajka“ o potrebnoj dokumentaciji za pripremni predškolski program

InfoLIGA pre 6 sati
Obaveštenje za roditelje dece koja su upisana , za vreme vanrednog stanja, u predškolski pripremni program u PU “Bajka“ Ivanjica: U periodu od 01.06. – 05.06.2020.godine, od 9-14 sati, u objektu ‘’Đurđevak“ potrebno je da dostavite na uvid… »

Zavetnicii: Interes srpskog seljaka ispred uvozničkog lobija

Večernje novosti pre 8 sati
Srpska stranka Zavetnici ukazala je danas na značaj razvoja domaće poljoprivrede, navodeći da će interes srpskog seljaka staviti ispred uvozničkog lobija. Srpska stranka Zavetnici ukazala je danas na značaj razvoja domaće poljoprivrede, navodeći… »

Premier taksi – uvek dostupan i u korak s vremenom

Morava info pre 12 sati
ČAČAK – Kad se kaže “PREMIER“ taksi, uvek je prva pomisao na kvalitet, udobnost i bezbednost. Osim brige da svi njihovi korisnici, ne samo u Čačku, već i u Ivanjici i Vršcu, a u najskorije vreme i u Gornjem Milanovcu, dobiju besprekornu… »

Zaselak iz kog mladi ne odlaze- evo šta sve meštani čine da tako i ostane (VIDEO)

InfoLIGA pre 15 sati
Nakon rekonstrukcije puta na koji su godinama čekali meštani zaseoka Varjače trude se da ga očuvaju pa su organizovali prokopavanje odvodnih kanala za vodu kako ista ne bi tekla putem. U Varjačama živi oko 200 ljudi. Ovo je jedno od retkih… »

Poljaci kupili vezistu Javora

Mozzart sport pre 15 sati
Finansijski detalji transfera nisu poznati. U Ivanjicu stižu pare iz Poljske, ali se ne zna koliko. Visla iz Krakova je objavila da je potpisala trajni ugovor sa srpskim vezistom Nikolom Kuveljićem koji je zimus tamo došao iz Javora na šestomesečnu… »

Devet dana bez novozaraženih: Epidemija se gasi u Čačku, Gornjem Milanovcu, Lučanima i Ivanjici

Nedeljnik pre 19 sati
Screenshot YouTube U Moravičkom okrugu, koga čine Čačak, Gornji Milanovac, Lučani i Ivanjica, deveti dan za redom nije bilo novozaraženih od koronavirusa, saopštio je danas čačanski Radni tim za praćenje korona virusa. Na infektivnom odeljenju… »

U Moravičkom okrugu deveti dan bez novozaraženih od korona virusa

Danas pre 19 sati
U Moravičkom okrugu, koga čine Čačak, Gornji Milanovac, Lučani i Ivanjica, deveti dan za redom nije bilo novozaraženih od korona virusa, saopštio je danas čačanski Radni tim za praćenje korona virusa. Na infektivnom odeljenju Opšte bolnice u… »

Obaveštenje za upis prvaka u OŠ “Milinko Kušić“ u Ivanjici

InfoLIGA pre 2 dana
Obaveštavamo Vas da upis u prvi razred Osnovne škole ,,Milinko Kušić“ u Ivanjici za školsku 2020/21.godinu, počinje 01.juna 2020.godine. Radi bezbednosti budućih đaka i roditelja, škola je napravila raspored termina za testiranje i upis… »

Šešelj posetio Ivanjicu i pozvao ljude da izađu na izbore (VIDEO)

InfoLIGA pre 1 dan
U okviru predizborne kampanje predsednik Srpske radikalne stranke, dr Vojislav Šešelj, započeo je obilazak stranačkih okružnih i opštinskih odbora. Tim povodom obišao je i Ivanjicu gde se obratio simpatizerima i novinarima. Šešelj je istakao da… »

Zbog radova deo Ulice Milana Mihailovica zatvoren za saobraćaj

InfoLIGA pre 1 dan
Obaveštavaju se građani opštine Ivanjica da će se u periodu od 28. maja 2020. godine do 20. juna 2020. godine u Ulici Milana Mihailovića izvoditi radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže. Predmetne radove nije moguće izvoditi bez potpune obustave… »

Vesti dana »