Ivanjica - vesti

Osonica i Luke zbog snega bez struje

InfoLIGA pre 8 sati
Sneg jakog intenziteta koji je juče popodne i tokom večeri padao na području ivanjičke opštine, izazvao je probleme u snabdevanju strujom u pojedinim delovima i otežao normalno odvijanje saobraćaja prema višim i planinskim delovima ove opštine. Zbog teškog i vlažnog snega, kako saznajemo u lokalnoj... »

Konkretizovan predlog upravljačkog modela za razvoj Golije

Blic pre 1 dan
U ivanjičkom hotelu „Park“ održana je treća radionica za izradu akcionog plana razvoja Golije. Radionica je organizovana u okviru projekta „Golija – prelaz od planiranja ka razvoju“ koji finansiraju Evropska unija i Vlada Švajcarske preko razvojnog programa Evropski PROGRES zajedno sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije, a u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Zlatibor.
Prvi deo radionice bio je posvećen razmatranju predloga modela upravljanja razvojem područja Golije sa ključnim predstavnicima pet lokalnih samouprava koje se teritorijalno prostiru na ovoj planini. U drugom delu rad je bio... »

Kuće prazne ali uspomena živi u rodnom selu Stambolića (VIDEO)

InfoLIGA pre 1 dan
IVANJICA – Na dva kilometra od centra Katića u zaseoku Đurišići zubu vremena odolevaju porodične kuće Petra i Ivana Stambolića, dvojice Ivanjičana koji su obeležili partijsku i državnu vlast bivše Jugoslavije. Odavde su obojica krenuli u svet i tokom života ostvarili zavidne karijere na viskom... »

Slikarka iz Pančeva Ljiljana Marić: Dešifrovala sam tajni kod moje majke Olje Ivanjicki!

Kurir pre 2 dana
Slikarka iz Pančeva Ljiljana Marić kaže da je dešifrovala tajni kod koji je njena majka, slavna Olja Ivanjicki, ostavila pre nego što je zauvek napustila ovaj svet i priseća se jednog od susreta s njom koji će joj zauvek ostati u sećanju. Umetnica iz Pančeva ispričala je svoju potresnu životnu... »

Ivanjički policajci organizovali akciju davanja krvi

Blic pre 3 dana
U okviru programa dobrovoljnog davalaštva krvi Crveni krst Ivanjica i Sindikat srpske policije organizovali su četvrtu humanitarnu akciju u Policijskoj stanici Ivanjica. Odazvalo se 49 ljudi, a krv je dalo njih 39.
Darko Ocokoljić, član glavnog odbora Sindikata srpske policije, kaže da broj davalaca varira u skladu sa trenutnim zdravstvenim stanjem, ali se uvek prikupi preko 30 jedinica krvi. - Akcija je pokrenuta 2016. godine na moju i... »

Ivanjički policajci pokazali humanost na delu

InfoLIGA pre 3 dana
U okviru programa dobrovoljnog davalaštva krvi Crveni krst Ivanjica i Sindikat srpske policije organizovali su četvrtu humanitarnu akciju u Policijskoj stanici Ivanjica. Odazvalo se 49 ljudi a krv je dalo njih 39. Darko Ocokoljić, član glavnog odbora Sindikata srpske policije, kaže da broj davalaca... »

Konkretizovan predlog upravljačkog modela za razvoj Golije

InfoLIGA pre 3 dana
U ivanjičkom hotelu „Park“ danas je održana treća radionica za izradu akcionog plana za razvoj Golije. Radionica je organizovana u okviru projekta „Golija – prelaz od planiranja ka razvoju“ koji finansiraju Evropska unija i Vlada Švajcarske preko razvojnog programa Evropski PROGRES zajedno sa... »

Deka Ljubiša (92) sa Golije u 90. godini piše svoj prvi roman

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Ivanjica - Ljubiša Živković iz Kosurića ima 92 godine i, uz rad na imanju, izučio je i mnoge zanate - stolarski, kovački, potkivački, zidarski. Pročitao je, kaže, više od 3.000 knjiga. Ističe da je stekao dovoljno životnog iskustva i znanja da je odlučio da i sam napiše roman. U golijskoj samoći i... »

Potresna životna priča Živke Rajković

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Ivanjica - Tužna životna priča Živke Rajković, samohrane majke dvoje maloletne dece, nema kraja. Početkom devedesetih izbegla je iz Knina i sa porodicom se nastanila u kolektivnom centru u Ivanjici. U međuvremenu je ostala bez muža, brata i majke. izbačena je iz stana u kom je živela jer nije mogla... »

Potresna životna priča Živke Rajković

InfoLIGA pre 5 dana
Tužna životna priča Živke Rajković, samohrane majke dvoje maloletne dece, nema kraja. Početkom devedesetih izbegla je iz Knina i sa porodicom se nastanila u kolektivnom centru u Ivanjici. U međuvremenu je ostala bez muža, brata i majke. izbačena je iz stana u kom je živela jer nije mogla da plaća... »

Halep furiozno među osam najboljih

B92  pre 18 minuta  još 8 povezanih

Brnabić o iskustvima Srbije u oblasti digitalizacije

RTV  pre 42 minuta  još 4 povezane

Pucnjava na Menhetnu, ranjeni "ni krivi ni dužni"

B92  pre 1 sat  još 6 povezanih

Vučić danas sa Čepurinom

Blic  pre 2 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.