Ivanjica - vesti

Biznismen iz Amerike kupio ”VODOPAD”

InfoLIGA pre 9 sati
Na današnjem javnom nadmetanju ivanjički restoran ”Vodopad” prodat je biznismenu Milu Đorđeviću iz Amerike za 36 miliona dinara. Početna cena bila je 16.569.341 dinar, a depozit za učešće u licitaciji 6.627.736 dinara. Kupcu je pripalo i pravo korišćenja 5,05 ari zemljišta u svojini države, na kome... »

Saopštenje predsednika opštine Ivanjica – Otvaranje mosta u Crnjevu sledeće sedmice

InfoLIGA pre 9 sati
Povodom neistinitih pisanja pojedinih lokalnih medija u Ivanjici, u vezi navodnih kašnjenja sa završetkom radova sanacije i rekonstrukcije Crnjevskog mosta, predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović, oglasio se zvaničnim saopštenjem, koje prenosimo u celosti. Poštovani građani opštine Ivanjica,... »

Nećete verovati, subota u 18:45 - petica za direktora Vidosava i kako izgleda kuća puna sreće, REPRIZA nedeljom u 07:00 i 12:30

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati
U novom izdanju emisije Nećete verovati gledaćete kako direktor Osnovne škole u Ivanjičkom selu Bratljevo bi mnogima mogao da posluži za primer. Vidosava Kolarević redovni je prevoznik svojih učenika iz planinskih sela sa kilometražom od 140 km dnevno. A pored dece, dotrajali auto Lada Niva često... »

Dobra vest – Ivanjica ima više zaposlenih nego penzionera

InfoLIGA pre 16 sati
Prema najsvežijim podacima sa kraja septembra ove godine, Ivanjica ima 8.054 penzionera. Pravo na materijalnu naknadu za radni vek ostvarili su po raznim osnovama. Najviše ih je iz kategorije zaposlenih, 5.500. Među poljoprivrednicima je 2.107 penzionera, iz kategorije samostalnih delatnosti njih... »

Konkurs za dodelu studentskih i učeničkih stipendija za školsku 2018/2019. godinu

InfoLIGA pre 1 dan
Opština Ivanjica raspisala je Konkurs za dodelu studentskih i učeničkih stipendija za školsku 2018/2019. godinu. SO Ivanjica će stipendirati određen broj učenika osnovnih i srednjih škola i studenata visokoškolskih ustanova koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije i koji redovno polažu... »

Mirjana Nenadić imenovana za direktorku Tehničke škole u Ivanjici

InfoLIGA pre 1 dan
Odlukom resornog ministarstva Mirjana Nenadić, diplomirani pedagog, imenovana je za direktorku Tehničke škole u Ivanjici. Kao pedagog u ovoj školskoj ustanovi radi od septembra 1999. godine a pre toga je 2,5 godine bila zaposlena u ivanjičkoj predškolskoj ustanovi ’’Dobrila Stambolić’’. Tehnička... »

Neprokresane trase uzrok čestih nestanaka stuje

InfoLIGA pre 1 dan
Zbog više pojava uplitanja žica niskonaponske strujne mreže u krošnje drveća i neredovnog prokresa trasa ispod elektroenergetskih vodova, na području brdskoplaninskih sela ivanjičke opštine, potrošači često ostaju bez struje. Sa prvom pojavom jačeg vetra ili kiše, jedna ili dve faze ispadaju iz... »

Slava ivanjičkog Doma zdravlja

InfoLIGA pre 2 dana
Ivanjički Dom zdravlja obeležio je praznik Svetih vrača Kozme i Damjana, svetitelja i lekara koje slave kao zaštitnike svoje profesije. U prisustvu sveštenika i zaposlenih obavljen je slavski obred sečenja kolača a potom priređen ručak za sve goste. Pristvovali su članovi lokalne samouprave i... »

Radnik na penale do osmine finala, u Ivanjici se orilo: “Lopovi, lopovi”

Mozzart sport pre 2 dana
Kapiten Javora Josović promašio dva jedanaesterca, crveni karton za trenera Milovana Milovića...
I superligaš Radnik je izborio danas plasman u osminu finala Kupa Srbije pobedom nad Javorom u Ivanjici od 5:4 posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. U regularnom delu bilo je nerešeno 1:1, pa je odluka doneta sa bele tačke.... »

Nedovoljno rampi za invalide u Ivanjici

InfoLIGA pre 2 dana
Kako bi građani ravnopravno učestvovali u svim sferama života grada, oni moraju imati mogućnost kretanja i pristupa objektima. U tom smislu, posebno ranjiva grupa jesu osobe sa invaliditetom kojima, bez odgovarajućih rampi, i osnovne aktivnosti nekada predstavljaju problem. U Ivanjici je, tokom... »

©2018 Netmark d.o.o.