Ivanjica - vesti

Prezentacija naoružanja i opreme vojske Srbije u ivanjičkoj gimnaziji (VIDEO)

InfoLIGA pre 2 sata
U dvorištu ivanjičke Gimnazije, Druga brigada kopnene vojske, organizovala je je taktičko tehnički zbor naoružanja opreme i sredstava ratne tehnike kojima jedinica raspolaže. Prezentacija naoružanja sprovodi se u sklopu obeležavanja 23. aprila, Dana vojske Srbije, a zainteresovani Ivanjičani danas... »

Prva kategorizacija manifestacija krenula iz Ivanjice predvođena Nusićijadom (VIDEO)

InfoLIGA pre 23 sata
Novoformirana komisija na čelu sa profesorkom Visoke turističke škole u Beogradu, dr Snežana Štetić , danas je u Ivanjici izvršila prvo kategorizaciju turističkih manestacija Srbije. Ivanjička Nušićijada dobila je najvišu ocenu i svrstana je u prvu kategoriju manifestacija prema svim validnim... »

Rođendanski popust u salonu nameštaja „Matis” u Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Ivanjica - Salon nameštaja Matis u Čačku, povodom rođendana, poklanja 10 odsto popusta na ceo asortiman 20. i 21. aprila. U Matis maloprodajnom salonu nameštaja u Čačku, kupcima je dostupan kompletan asortiman Matis nameštaja od pločastog materijala, tapaciranog nameštaja Matis Mebl, dušeka i... »

Veče duhovne muzike u ivanjičkoj crkvi

InfoLIGA pre 1 dan
Povodom jubilarnih 180 godina od izgradnje hrama u Ivanjici, Srpska pravoslavna crkvena opština i sveštenstvo organizuju veče duhovne muzike u petak 20. aprila. Učestvuje gradski hor opštine Ivanjica ’’Iva vokalis’’ i dečiji hor OŠ ’’Kirilo Savić’’, dirigent je Anita Pešić Ivković. Veče duhovne... »

U nedelju preventivni internistički pregledi u Domu zdravlja Ivanjica

InfoLIGA pre 2 dana
U okviru preventivnih pregleda koje organizuje ivanjički Dom zdravlja, u nedelju 22. aprila pacijenti će moći da izvrše internistički pregled kod dr Milunke Đokić, u prostororijama stacionara. Preventivni pregledi vršiće se od 08 do 16 časova a mogu doći pacijenti sa i bez zdravstvene knjižice.... »

Izložba skulptura u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Ivanjica - Izložba skulptura dva autora iz Užica, Dragana Dimića i Vidana Nikolića, održaće se u petak 27. aprila u 19:30 časova u Galeriji Doma kulture Ivanjica. Zanimljiv i originalan pristup skulpturi, različite likovne poetike: od apstraktnog i strukturalnog pristupa Dimićevih radova, do... »

Edukacija učenika turističkog smera i kategorizacija manifestacija

InfoLIGA pre 2 dana
U petak 20. aprila u 11 časova u organizaciji Tehničke škole u Ivanjici, prof. dr Snežana Štetić će učenicima turističkog smera održati stručno predavanje iz ove oblasti. Profesorka Štetić je redovni profesor na Visokoj turističkoj školi u Beogradu. Nakon toga u Domu kulture komisija TIM-a (Turizam... »

Dodeljen građevenski materijal za adptaciju kuća izbeglih lica u Ivanjici

InfoLIGA pre 2 dana
U okviru drugog dela projekta pomoći u rešavanju stambenih potreba izbeglica na teritoriji opštine Ivanjica, danas je predsednik opštine, Zoran Lazović, potpisao ugovore o kupovini građevinskog materijala za adaptaciju već dodeljenih kuća. Kuće su dobili, Biljana Stevanović, Draško Letić, Anđelija... »

Promocija nauke i Hemijskog fakulteta kroz zanimljive eksperimente (VIDEO)

InfoLIGA pre 3 dana
Promocija nauke i Hemijskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, predavanjem i nizom zanimljivih hemijskih eksperimenata održaće se u Gimnaziji u Ivanjici u petak 4. maja 2018. godine. Gosti Gimnazije u Ivanjici biće prof.dr Tatjana Verbić prodekan za nastavu Hemijskog fakulteta u Beogradu, profesori... »

Ivanjica dobija video nadzor

Blic pre 3 dana
Počeli su radovi na postavljanju video kamera kojima će u Ivanjici biti pokrivene sve veće raskrsnice, ulice u užem gradskom jezgru, gradski park i prilazni putevi iz pravca Guče, Sjenice, Arilja i Ušća. U naredna tri meseca biće instalirano 15 kamera a profesionalni video nadzor će omogućiti veću... »

Pobeda domaćih maratonaca u Beogradu

N1 Info  pre 1 sat  još 31 povezana

Šta se krije iza neočekivanog poteza Kima Džonga Una?

Večernje novosti  pre 1 sat  još 25 povezanih

Brbljanjem protiv LeBrona

Sportske.net  pre 45 minuta  još 17 povezanih

Skoro kao leto: U Srbiji narednih dana natprosečno toplo

Blic  pre 3 sata  još 14 povezanih

U Jasenovcu ponovo samo Srbi, Jevreji, antifašisti

Mondo  pre 2 sata  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.