Ivica Dačić - vesti

Skat nastavlja da kritikuje Srbiju zbog podrške Venecueli, Dačić mu ekspresno odgovorio: "Duel" dvojice diplomata se nastavlja

Telegraf pre 5 sati
Skot je istakao da je Dačić u pravu jer su, kako kaže, sve zemlje slobodne da izaberu prirodu svojih odnosa sa drugim zemljama, kao i da je Srbija izabrala da stane na stranu Madura
Izjava ambasadora SAD u Srbiji, Kajla Skata, da je Srbija na pogrešnoj strani istorije kada je Venecuela u pitanju, podigla je veliku prašinu , koja se još nije smirila. Na to je reagovao, između ostalih i ministar spoljnih... »

Dačić: Kosovo nema šanse u Interpolu

Danas pre 12 sati
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da, posle ponovnog prijavljivanja Kosova za članstvo u Interpolu, ne razume tu potrebu za izazivanjem novih nestabilnosti, jer ni taj pokušaj nema šanse da uspe.
„Rezultati za Kosovo će biti još gori“, rekao je Dačić novinarima tokom posete Međunarodnom sajmu turizma. On je ponovio da je, pošto je dijalog sa Prištinom prekinut, veoma teško govoriti o bilo kakvom rešenju i kompromisu, ali... »

Dačić: EU je ljubomorna, imamo dosta problema sa njom

Sputnik pre 8 sati
„Imamo dosta problema sa EU zato što oni ne dozvoljavaju da mi ukinemo vize nekim zemljama kojima oni nisu ukinuli vize, pa su onda osetljivi – da ne kažem ljubomorni – kada mi ukinemo vize Kini ili nekim drugim zemljama i stalno vrše pritisak na nas da promenimo te odluke“, rekao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
Evropska unija ne dozvoljava da ukinemo vize nekim zemljama i stalno vrši pritisak da povučemo takve odluke, izjavio je danas prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i naveo da se politika ukidanja viza... »

Dačić o rzgraničenju: Ne znam zašto se digla prašina, nisam rekao ništa novo

Večernje novosti pre 8 sati
Pošto je dijalog Beograda i Prištine prekinut, nikakvih daljih koraka za sada nije bilo, osim iznošenja ideje o razgraničenju.
Pošto je dijalog Beograda i Prištine prekinut, nikakvih daljih koraka za sada nije bilo, osim iznošenja ideje o razgraničenju. To je rekao prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i naveo da su... »

Skot: Srbija je izabrala Madurovu stranu

B92 pre 16 sati
B92: Skot: Srbija je izabrala Madurovu stranu
Beograd -- Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot izjavio je da su sve zemlje slobodne da izaberu prirodu svojih odnosa s drugim zemljama.
Međutim, on je rekao da je Srbija izabrala da stane na stranu predsednika Venecuele Nikolasa Madura, iako je njegov režim zemlju bogatu naftom pretvorio u krajnje siromašnu. Skot je to rekao za današnji "Blic" reagujući na stav... »

Egipat zemlja partner Sajma turizma 2020. godine

Danas pre 11 sati
Danas je na Beogradskom sajmu obavljena primopredaja partnerstva između Bugarske i Egipta na 41. Međunarodnom beogradskom sajmu turizima.
U primopredaji su učestvovali Radko Vlajkov, ambasador Bugarske, u ime ovogodišnje zemlje partnera, i guverner Crvenog mora Ahmet Abdalah, u ime Egipta, zemlje partnera Sajma turizma 2020. godine. Primopredaji je prisustvovao... »

Dačić odgovorio američkom ambasadoru: Ne biramo mi stranu u Venecueli već njihovi građani

Insajder pre 11 sati
Šef diplomatije Srbije Ivica Dačić, komentarišući nedavne kritike američkog ambasadora da je “Srbija na pogrešnoj strani istorije”, rekao je da Srbija nije izabrala Nikolasa Madura za predsednika Venecuele, već građani te države.
Dačić je za Sputnik istakao i da su sve zemlje slobodne da izaberu prirodu svojih odnosa sa drugim zemljama, kao i da je Srbija izabrala da stane na Madurovu stranu. „Znači, ne biramo mi stranu u Venecueli već njihovi građani. I... »

Dačić o pregovorima sa Prištinom: Razgraničenje nije ništa novo, otvorene su sve mogućnosti

Srbija danas pre 12 sati
Pošto je dijalog Beograda i Prištine prekinut, nikakvih daljih koraka za sada nije bilo, osim iznošenja ideje o razgraničenju, izjavio je danas prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić
Upitan da li razgraničenje treba da znači i razmenu teritorija, Dačić je novinarima rekao da ne zna zašto se nedavno digla prašina kada je pomenuo razgraničenje. - Nisam rekao ništa novo... rekao sam da imamo otvorene mogućnosti... »

Dačić za Sputnjik: Odgovor američkom ambasadoru Skotu

Sputnik pre 13 sati
Šef diplomatije Srbije Ivica Dačić ekskluzivno na Sputnjiku odgovara na novu poruku američkog ambasadora Kajla Skota da su sve zemlje slobodne da izaberu prirodu svojih odnosa sa drugim zemljama, kao i da je Srbija izabrala da stane na Madurovu stranu.
Dačić podseća Skota da nije Srbija izabrala Nikolasa Madura za predsednika Venecuele, već građani te države: „Znači, ne biramo mi stranu u Venecueli već njihovi građani. I tako će i ostati. Srbija će i ubuduće poštovati izbor... »

Dveri: Revolt građana prema RTS-u i Dačiću zbog Kosova

Beta pre 17 sati
Politički savet pokreta Dveri saopštio je danas da se pridružuje revoltu i osudi koju je šira javnost pokazala prema snimku Radio-televizije Srbije u kojem je bio zatamnjen natpis u bojama srpske zastave "Nema predaje" na majici sa mapom Kosova, kao i prema pokušaju ministra spoljnih poslova Ivice... »

©2019 Netmark d.o.o.