Ivica Dačić

Dačić: Obaveza je da na spomen ploči Diani Budisavljević piše da su spasene žrtve srpska deca

Danas pre 1 dan
Ambasador Srbije u Austriji Nebojša Rodić i episkop austrijsko-švajcarski Andrej uputili su molbu članovima Senata Insbruka da razmotre sadržaj teksta na spomen ploči koja će biti postavljena na rodnu kuću Diane Budisavljević. U pismu je… »

Stambeni program dok sve porodice izbeglih ne budu zbrinute

RTV pre 10 sati
VALJEVO - Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uručio je danas ključeve od 20 stanova za izbegle porodice u Valjevu, u sklopu realizacije Regionalnog stambenog programa u Srbiji u okviru Potprojekta 5. Regionalni stambeni… »

Ivica Dačić: Beograd i Priština su daleko od obnove dijaloga i rešenja

Kurir pre 9 sati
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da su Beograd i Priština daleko od obnove dijaloga, ali i od rešenja. On je rekao da je Srbija spremna za nastavak dijaloga, ali i podsetio da se zna koji je uslov Srbije - da se ukinu… »

Dačić uručio ključeve od 20 stanova u Valjevu: Stambeni program dok sve porodice ne budu zbrinute

Telegraf pre 14 sati
On je istakao da Vlada, sa ostalim partnerima, nastavlja ovaj program sve dok i poslednja izbeglička porodica ne bude trajno stambeno zbrinuta. Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uručio je danas ključeve od 20 stanova za… »

Dačić: Beograd i Priština daleko i od obnove dijaloga i od rešenja

Insajder pre 6 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da su Beograd i Priština daleko od obnove dijaloga, ali i od rešenja. On je za Blic rekao da je Srbija spremna za nastavak dijaloga, ali i podsetio da se zna koji je uslov Srbije – da se ukinu… »

"Prvo nek se dogovore s kim iz Prištine se priča" Dačić uveren da od nastavka dijaloga nema ništa

Srbija danas pre 7 sati
Zna se koji je uslov Srbije. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da su Beograd i Priština daleko od obnove dijaloga, ali i od rešenja. On je rekao da je Srbija spremna za nastavak dijaloga, ali i podsetio da se zna koji je uslov… »

Prvi potpredsednik vlade Srbije u Krupnju: Zgrada za izbegle (foto)

Večernje novosti pre 17 sati
Ivica Dačić prisustvovao je svečanom otvaranju zgrade sa pet stanova za izbegličke porodice iz BiH i Hrvatske. Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova prisustvovao je u Krupnju svečanom otvaranju zgrade sa pet… »

U Krupnju podeljeni stanovi izbeglim porodicama, gotov i kompleks zgrada u Novom Sadu

RTV pre 1 dan
KRUPANJ - Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je danas u Krupnju svečanom otvaranju zgrade za izbegle porodice i najavio da se uskoro može očekivati useljavanje zgrada u Svilajncu, Sevojnu, Bačkom Petrovcu i… »

Molba senatu Insbruka da se na spomen-ploču Diani Budisavljević doda da je spasila srpsku decu

RTS pre 2 dana
Ambasador Srbije u Austriji Nebojša Rodić i episkop austrijsko-švajcarski Andrej uputili su molbu članovima Senata Insbruka da razmotre sadržaj teksta na spomen-ploči, koja će biti postavljena na rodnu kuću Diane Budisavljević. U pismu traže da… »

Socijalisti javno priznaju pojam kameleonizma! Srpska Desnica podseća da su u redovima SPS prvoklasni muljatori

Pravda pre 1 dan
Krajem februara ove godine SPS je proslavio tridesetogodišnjicu nečega u Nišu, kako je u svom govoru na ceremoniji istakao njihov tzv. lider Ivica Dačić, oni su morali da se prilagođavaju svim situacijama za protekli period. Dakle, javno priznaje… »

Vesti dana »