Ivica Dačić - vesti

Dačić: Srbija je pouzdan partner bez skrivene agende

N1 Info pre 3 sata
Srbija se profilisala kao odgovoran, pouzdan i predvidiv partner bez skrivene agende, ocenio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i poručio da je postizanje političkog rešenja za pitanja Kosova i Metohije nacionalni prioritet.
Dačić je na ceremoniji uručenja diploma polaznicima diplomatske akademije i prijemu novih polaznika podsetio da su ključni spoljnopolitički prioriteti Srbije borba za očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta, nastavak... »

Zahvalnost Laosu na podršci terotorijalnom integritetu Srbije

RTS pre 4 sata
RTS: Zahvalnost Laosu na podršci terotorijalnom integritetu Srbije
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Narodne Demokratske Republike Laos Pukao Pomavongsa i zahvalio na čvrstoj i kontinuiranoj podršci Laosa suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije.
Šef srpske diplomatije preneo je izraze zahvalnosti ambasadoru Pomavongsi, koji na nerezidencijalnoj osnovi pokriva Srbiju iz Ambasade Laosa u Austriji, na njegovom aktivnom zalaganju za unapređenje sveukupnih bilateralnih odnosa... »

Dačić u Španiji na otvaranju srpskog konzulata

Blic pre 3 sata
Otvaranju konzulata Srbije u španskom gradu Sevilji 24. oktobra prisustvovaće prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji će potom u Malagi učestvovati na Mediteranskoj konferenciji OEBS-a. Svečanost povodom otvaranja Konzulata na čelu sa počasnim konzulom Huan Manuelom... »

Potezi Prištine otežavaju stabilnost u regionu, Dačić poručio: Ugrožavaju bezbednost Srba i nealbanskog stanovništva na Kosovu (foto)

Telegraf pre 4 sata
- U takvim okolnostima nastavljaju se naša nastojanja da se rešavaju pitanja imovine, kulturnog i crkvenog nasleđa, katastra i slobode kretanja - izjavio je Ivica Dačić
Srbija se u svim diplomatskim nastupima profilisala kao odgovoran, pouzdan i predvidiv partner koji nema skrivenu agendu, poručio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić na dodeli diploma polaznicima Diplomatske akademije... »

Dačić uručio diplome polaznicima Diplomatske akademije školske

Beta video pre 5 sati
BEOGRAD - U Ministarstvu spoljnih poslova Srbije ministar Ivica Dačić uručio je diplome polaznicima Diplomatske akademije školske 2017/18. godine i pozdraviti novu generaciju polaznika (pokrivalice).preuzet... »

Dačić primio u oproštajnu posetu ambasadora Laosa

Beta video pre 6 sati
BEOGRAD - U Ministarstvu spoljnih poslova Srbije ministar Ivica Dačić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Laosa Pukao Pomavongsa koji Srbiju pokriva na nerezidencijalnoj osnovi iz Austrije (pokrivalice)preuzet... »

Kosovo ima pakleni plan da se na mala vrata ušunja u Interpol i spremni su da to debelo plate, a posledice su nesagledive

Blic pre 13 sati
Iako prolazi maltene ispod žita, novi pokušaj ulaska takozvanog Kosova u najvažnije međunarodno policijsko telo sa sobom nosi posledice - i bezbednosne i političke - koje bi po Srbiju mogle biti naročito teške. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je juče da se UNMIK neće povući sa Kosova... »

Dačić i Tanin: Važno nesmanjeno prisustvo i delovanje UNMIK

Blic pre 22 sata
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se danas sa specijalnim predstavnikom generalnog sekretara UN i šefom UNMIK-a Zahirom Taninom u sklopu njegove redovne posete Beogradu pred predstojeću sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o radu UNMIK-a. Dvojica... »

Dačić: Unmik ostaje, ne očekujem Kosovo u Interpolu

Večernje novosti pre 1 dan
Na pitanje kako komentariše inicijative o ukidanju Unmika, Dačić je rekao da od toga nema ništa, jer tako nesto je moguće samo ako se nekom novom rezolucijom ukine postojeća
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je da Unmik ostaje na KiM, da je Kfor po Rezoluciji UN jedina oružana sila na Kosovu i Metohiji, te da nikakvi drugi akti ne mogu da se donose, ali i da će Srbije temu pokušaja... »

Dačić: Reforme su ispravan put

Danas pre 1 dan
Duboko sam uveren da reforme, koje Vlada Srbije sprovodi, predstavljaju ispravan put, koji vodi ka unapređenju društva, jačanju institucija i privrednom napretku, izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić na otvaranju 18. Ekonomskog foruma
„Naša vizija svakako nailazi na prepreke i poteškoće, ali uvek se rukovodimo jednim ciljem, a to je poboljšanje kvaliteta života i životnog standarda građana Srbije“, istakao je Ivica Dačić. On je istakao da su efikasan javni... »

©2018 Netmark d.o.o.