Ivica Dačić - vesti

Špijunka: Dačićeve želje

Večernje novosti pre 2 sata
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov proslavio je u sredu 68. rođendan radno, u Japanu
MINISTAR spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov proslavio je u sredu 68. rođendan radno, u Japanu. Čestitka i lepe želje stigle su mu i iz Beograda, od kolege Ivice Dačića, koji Lavrova smatra iskrenim prijateljem Srbije. A, u... »

"Nemci ne donose plan za Kosovo, to su gluposti"

B92 pre 3 sata
B92: "Nemci ne donose plan za Kosovo, to su gluposti"
Beograd -- Šef srpske diplomatije Ivica Dačić demantovao navode da u Srbiju dolazi nemačka delegacija sa predlogom pravno obavezujućeg sporazuma o Kosovu.
"To su gluposti, niko ne dolazi", rekao je Dačić za današnju Politiku. Kako piše Politika, Dačič je demantovao ne samo dolazak nemačke delegacije koju je navodno trebalo da predvodi ili ministar ili državni sekretar ministarstva... »

Tončev: Tanka je linija između 6 i 4,9 odsto glasova

Danas pre 4 sata
Nakon beogradskih izbora, pojedini funkcioneri SPS traže odgovornost za loše izborne rezultate Ivica Dačić, lider naše Socijalističke partije Srbije, trebalo bi uskoro da predloži raspravu o odgovornosti naših kolega za loš rezultat na beogradskim izborima i gubitak 40.000 glasova.
Toliko političkog iskustva na terenu imam da dobro znam i procenim šta znači taj gubitak glasova. Imam utisak da smo samo predsednik Dačić i ja zabrinuti zbog lošeg rezultata i to je još jedan pokazatelj zašto metla u SPS... »

Priča se, priča da Nemci dolaze... Dačić o glasinama da iz Berlina stiže predlog o sporazuma o Kosovu

Telegraf pre 6 sati
U javnosti su se pojavile glasine da će nemačka delegacija koja danas dolazi u Beograd doneti koncept pravno obavezujućeg sporazuma
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić demantovao je navode da u Srbiju dolazi nemačka delegacija sa predlogom pravno-obavezujućeg sporazuma o Kosovu. Dačić za to da Beograd bude neutralni domaćin liderima najvećih svetskih sila:... »

Palma: Došlo vreme da se selo pita

Večernje novosti pre 6 sati
Koalicija SPS - Ivica Dačić, JS - Dragan Marković Palma obišla je u okviru predizborne kampanje u Smederevskoj Palanci najveće selo u Srbiji, Kusadak
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma poručio je građanima u selu Kusadak, u opštini Smederevska Palanka, da je došlo vreme da se selo pita i da građani treba da glasaju za domaćine koji imaju dela a da su dela... »

Susret “planetarnog značaja”: Putin i Tramp u Beogradu?

BizLife pre 8 sati
Foto: Beta Ministar spoljnih poslova Ivica Daćić izjavio je da Srbija predlaže da se susret predsednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa, održi u Beogradu. “Srbija kao vojno neutralna zemlja ima spoljnopolitički kapacitet da zajedno ugosti predsednika Ruske Federacije i Sjedinjenih... »

Dačić: Srbija predlaže da se Putin i Tramp sretnu u Beogradu

Pravda pre 10 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da Srbija predlaže da se najavljeni susret Vladimira Putina i Donalda Trampa održi u Beogradu.
"Beograd je potpuno spreman da bude domaćin jednog takvog susreta, koji ima planetarni značaj. Srbija kao vojno neutralna zemlja ima spoljnopolitički kapacitet da zajedno ugosti predsednika Ruske Federacije i Sjedinjenih... »

Dačić predlaže: Tramp i Putin da se sastanu u Beogradu

Srbija danas pre 23 sata
"Neutralan teren"
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da Srbija predlaže da se najavljeni susret Vladimira Putina i Donalda Trampa održi u Beogradu. - Beograd je potpuno spreman da bude domaćin jednog takvog susreta koji ima planetarni značaj. Srbija kao vojno... »

Dačić: Srbija predlaže susret Putina i Trampa u Beogradu

Danas pre 23 sata
Srbija predlaže da se najavljeni susret Vladimira Putina i Donalda Trampa održi u Beogradu — ekskluzivno je za Sputnjik izjavio Ivica Dačić, srpski šef diplomatije.
„Beograd je potpuno spreman da bude domaćin jednog takvog susreta koji ima planetarni značaj. Srbija kao vojno neutralna zemlja ima spoljnopolitički kapacitet da zajedno ugosti predsednika Ruske Federacije i Sjedinjenih... »

Ovakvu stranu naših političara dosad niste upoznali: Za Rasima ste znali, ali on nije jedini! Ovo tajno rade Dačić i Mirović!

Kurir pre 1 dan
Šef diplomatije Ivica Dačić povodom Svetskog dana poezije ekskluzivno s čitaocima Kurira podelio svoje prve stihove. I Igor Mirović pokazao veliki talenat za pisanje
Povodom Svetskog dana poezije, kada pesnici širom planete slave lepu reč, u Srbiji će, po svemu sudeći, ovaj dan obeležiti i pojedini srpski političari. Tako se, s razlogom, među prave poete može svrstati i šef srpske diplomatije... »

©2018 Netmark d.o.o.