Ivica Dačić - vesti

Dačić gradi bilateralne odnose i strateško partnerstvo: Moja poseta Dominikanskoj Republici je od istorijskog značaja

Telegraf pre 5 sati
- Naša je želja i cilj da sa Dominikanskom Republikom, Srbija gradi priljateljske bilateralne odnose i strateško partnerstvo - rekao je Dačić u Santo Domingu, posle razgovora sa šefom diplomatije Dominikanske Republike Miguelom Vargasom Meldonadom
Prvi potpredsednika Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji boravi u poseti Dominikanskoj Republici, izjavio je danas da je njegova poseta ovoj zemlji od istorijskog značaja za razvoj odnosa dve zemlje. - Naša je... »

Dačić iz Santo Dominga: Želimo da Srbija sa Dominikanskom Republikom gradi prijateljske odnose

Blic pre 5 sati
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji boravi u poseti Dominikanskoj Republici, izjavio je danas da je njegova poseta ovoj zemlji od istorijskog značaja za razvoj odnosa dve zemlje. - Naša je želja i cilj da sa Dominikanskom Republikom, Srbija gradi priljateljske... »

Graditi strateško partnerstvo sa Dominikanskom Republikom

RTV pre 5 sati
RTV: Graditi strateško partnerstvo sa Dominikanskom Republikom
SANTO DOMINGO - Prvi potpredsednika Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji boravi u poseti Dominikanskoj Republici, izjavio je danas da je njegova poseta ovoj zemlji od istorijskog značaja za razvoj odnosa dve zemlje.
"Naša je želja i cilj da sa Dominikanskom Republikom, Srbija gradi prijateljske bilateralne odnose i strateško partnerstvo", rekao je Dačić u Santo Domingu, posle razgovora sa šefom diplomatije Dominikanske Republike Miguelom... »

Ružić: Opozicija je jalova, vlast može da bude mirna!

Pravda pre 19 sati
Za svaku demokratski izabranu vlast dragoceno je da postoji konstruktivna i argumentovana opozicija kao korektiv te vlasti. Tu dragocenost Srbija nema. Bio bih radosniji da imamo političke oponente od kojih bismo osećali barem blagu bojazan.
Potpredsednik SPS i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić kaže da vlast nema razloga da se plaši opozicije i mogućih vanrednih izbora. Uoči kongresa stranke, ocenjuje da je Ivica Dačić vodio SPS uspešno i... »

Intervju Branko Ružić: Opozicija je jalova, vlast može da bude mirna

Kurir pre 1 dan
Za svaku demokratski izabranu vlast dragoceno je da postoji konstruktivna i argumentovana opozicija kao korektiv te vlasti. Tu dragocenost Srbija nema. Bio bih radosniji da imamo političke oponente od kojih bismo osećali barem blagu bojazan
Potpredsednik SPS i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić kaže da vlast nema razloga da se plaši opozicije i mogućih vanrednih izbora. Uoči kongresa stranke, ocenjuje da je Ivica Dačić vodio SPS uspešno i... »

Pirotski SPS za Ivicu Dačiću i Vidojka Panajotovića

Pirotske vesti pre 2 dana
Podelite Danas je održana Konferencija gradske organizacije Socijalističke partije Srbije u Pirotu. Konferenciju je otvorio Vidojko Panajotović, predsednik Gradskog odbora SPS Pirot. Gost Konferencije je bio potpredsednik Socijalističke partije Srbije Novica Tončev koji se obratio delegatima i... »

Draganu Džajiću i Borislavi Perić-Ranković Specijalne nagrade SSS

Sportski žurnal pre 2 dana
Dosadašnji laureati bili su Ivica Dačić i Novak Đoković (2011), Borislav Stanković i Jasna Šekarić (2012), Dušan Ivković i Bora Milutinović (2013), Ranko Žeravica i Aleksandar Boričić (2014), Dragan Kićanović i Nenad Lalatović (2015), Svetlana Kitić i Željko Obradović (2016) i Zoran Gajić i Dejan Savić (2017)
Legendarni srpski fudbaler Dragan Džajić i Borislava Perić-Ranković, olimpijska, svetska i evropska šampionka u parastonom tenisu, dobitnici su Specijalnih priznanja Sportskog saveza Srbije (SSS) za 2018. godinu. Oni su nagrađeni... »

SPS Prijepolje: Ivica Dačić je naš kandidat za predsednika na predstojećem Kongresu

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Prijepolje – Na sednici Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Prijepolju izabrano je osam delegata koji će učestvovati na Kongresu SPS, 22. decembra, na kom će se birati vrhovno rukovodstvo stranke. “Decembar 2018 godine je redovno vreme za izbore u Socijalističkoj partiji (SPS), kad... »

Kovalski, analiza! Madagaskar povukao priznanje Kosova

Nedeljnik pre 3 dana
Madagaskar je dvanaesta zemlja koja je povukla priznanje, saopštio ministar Ivica Dačić
Republika Madagaskar obavestila je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije da je povukla odluku o priznanju Kosova. "Dobili smo notu od Ministarstva spoljnih poslova Madagaskara, u kojoj nas obaveštava da je 5. decembra Republka... »

Dačić s šefovima diplomatije Belorusije i Kazahstana

Večernje novosti pre 4 dana
Na marginama 25. ministarskog saveta OEBS-a koji se održava u Milanu, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić realizovao je bilateralne susrete sa svojim kolegama
Na marginama 25. ministarskog saveta OEBS-a koji se održava u Milanu, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić realizovao je bilateralne susrete sa svojim kolegama, ministrima spoljnih poslova država... »

Tusk: Neće biti ponovnih pregovora o Bregzitu

Danas  pre 6 sati  još 2 povezane

Vremeplov: Miloš Obrenović ponovo postao knez

RTV  pre 3 sata  još 1 povezana

U Guči održana završna konvencija Saveza za Srbiju

Blic  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.