Ivica Dačić

Sastanak u NJujorku: Mogerini danas razgovara sa liderima Balkana

Blic pre 13 sati
Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini sastaće se danas u Njujorku sa liderima Balkana. Mogerinijeva će, uoči početka Generalne skupštine UN u NJujorku, imati radni ručak sa liderima sa Balkana, objavljeno je na… »

Američki predsednik koji je zahtevao da se Srbija obnovi

Sputnik pre 2 sata
Uloga 28. predsednika SAD Vudroa Vilsona u srpskoj istoriji ponovo je aktuelizovana jer je odlučeno da Beograd dobije bulevar koji će poneti njegovo ime. Sada se pojavio i predlog da se podigne spomenik Vilsonu u srpskoj prestonici, a inicijator je… »

Mogerini sa liderima Zapadnog Balkana u Njujorku

Studio B pre 10 sati
Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini sastaće se u Njujorku sa liderima Zapadnog Balkana. Na sastanku i Ivica Dačić. Fedrika Mogerini će veče uoči početka Generalne skupštine UN u Njujorku imati radnu večeru sa… »

Dačić na Generalnoj skupštini UN

RTS pre 1 dan
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće u Njujorku od 21. do 28. septembra 2019. godine, kao član delegacije Republike Srbije koja će učestvovati na generalnoj debati 74. zasedanja Generalne skupštine… »

Ivica Dačić reagovao na izjave Metjua Palmera: Ukidanje taksa nije u vezi sa borbom za povlačenje priznanja

Blic pre 1 dan
Takse koje je Priština uvela na robu iz Srbije i kampanja koju naša zemlja vodi za povlačenje priznanja Kosova nisu međusobno povezane. Zahtev Metjua Palmera i pojedinih zapadnih zemalja za suspenziju te kampanje je neprincipijelan. Ovo u izjavi za… »

Dačić do 28. septembra u Njujorku povodom zasedanja Generalne skupštine UN

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće od danas do 28. septembra u Njujorku, kao član delegacije Srbije koja će učestvovati na generalnoj debati 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN), saopštilo je… »

Dačić: Zahtev Palmera i Zapada neprincipijelan

Sputnik pre 1 dan
Zahtev specijalnog predstavnika američkog državnog sekretara za Zapadni Balkan Metjua Palmera i pojedinih zapadnih zemalja da se suspenduje kampanja Srbije za povlačenje priznanja Kosova je neprincipijelan, izjavio je šef srpske diplomatije Ivica… »

Pax Americana: Palmer kao Holbruk, ili promena američkog odnosa prema Zapadnom Balkanu

Nedeljnik pre 1 dan
Foto: Igor Pavićević Metju Palmer je energično otpočeo svoje delovanje specijalnog izaslanika državnog sekretara SAD za Zapadni Balkan, “okupljanjem” ministara iz regiona na Strateškom forumu na Bledu početkom septembra, od čega je, kako to… »

Jačanje strateške saradnje Srbije i Azerbejdžana

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je danas ambasadora Republike Azerbejdžan Eldara Hasanova. U saopštenju Ministarstva spoljnih poslova navodi se da je razmotren niz bilateralnih pitanja o odnosima… »

Počeo “Čistač” Marine Abramović; Srbiju baš i ne zanimaju klimatske promene; Gorbačov misli da sve ovo liči na rat…

Nedeljnik pre 2 dana
Fotografije: Dimitrije Đurić; Kyodo News via AP (Tanjug); Profimedia DAČIĆ O PALMERU – Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je zahtev specijalnog predstavnika državnog sekretara SAD za zapadni Balkan Metjua Palmera kao neprincipijelan… »

Vesti dana »