Ivica Dačić - vesti

U Antaliji otvoren Konzulat Srbije

Sputnik pre 8 minuta
U Antaliji je otvoren konzulat Republike Srbije na čelu sa počasnim konzulom Fikretom Ozturkom.
Konzulat se nalazi u luksuznom hotelu Regnum Karija, u Beleku, tridesetak kilometara od antalijskog aerodroma, i otvoren je zarad pružanja pomoći i konzularne zaštite srpskim građanima koji borave u antalijskoj regiji. Kako se... »

Otvoren Konzulat Srbije u Antaliji: Dačić: Srbija pouzdan i iskren prijatelj Turske

Blic pre 21 minut
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić razgovarao je danas u Antaliji sa turskim kolegom Mevlutom Cavušogluom i tom prilikom rekao da je Srbija otvorena za sve vidove saradnje i da je pouzdan i iskren prijatelj Turske, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije. Dačić je danas u Antaliji,... »

U Antaliji otovoren konzulat Srbije

RTS pre 14 minuta
RTS: U Antaliji otovoren konzulat Srbije
U prisustvu ministara spoljnih poslova Srbije i Turske, Ivice Dačića i Mevluta Čavušoglua, otvoren je konzulat Srbije u Antaliji.
Konzulat Srbije nalazi se u Hotelu Regnum u Beleku, u neposrednoj blizini antalijskog aerodroma, a na čelu konzulata biće Fikret Ozturk. Konzulat je otvoren kako bi pružao pomoć i konzularnu zaštitu našim građanima koji borave u... »

Dačić: Srbija neće biti deo koalicije protiv Turske

Slobodna Evropa pre 39 minuta
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je u Antaliji, gde je u nedelju svečano otvoren konzulat Srbije, da Srbija nikada neće biti deo "koalicije onih koji žele da rade protiv Turske", preneli su turski mediji. "Srbija nikada neće biti deo nikakve koalicije onih koji žele da rade protiv Turske,... »

Danas otvaranje Konzulata Srbije u Antaliji

Srbija danas pre 7 sati
Prisustvuje i Dačić
U Antaliji će danas biti otvoren Konzulat Republike Srbije, a svečanom otvaranju prisusvovaće i ministri spoljnih poslova Ivica Dačić i Turske Mevlut Čavušoglu. Šef srpske diplomatije imaće i odvojeni bilateralni sastanak sa turskim kolegom, saopštilo je Mnistarstvo... »

"Ukoliko četiri opštine na severu Kosova budu date Srbiji, Srbi južno od Ibra moraće da se evakuišu!"

Pravda pre 7 sati
"Nema jasnih dokaza o tome da SAD podržavaju ideju podele Kosova, o čemu kosovski i srpski zvaničnici sve češće otvoreno govore", kaže Danijel Server, ekspert za balkanska pitanja i profesor Univerziteta Džons Hopkins u Vašingtonu.
- Ana Brnabić, premijerka Srbije i Ivica Dačić, srpski šef diplomatije, bili su u Vašingtonu i forsirali su tu ideju, i kroz kontakte sa ljudima koji su bliski američkom predsedniku Donaldu Trampu. Amerikanci su rekli: "Ok,... »

Razgraničenje

Danas pre 1 dan
Dragi Mustafa,
Pišeš mi da si prošao u Tirani neku vrstu verbalnog ‘toplog zeca’ zbog onoga što si govorio na konferenciji u Beogradu posvećenoj odnosima Srbije i Albanije na kojoj je ministar Ivica Dačić pragmatično ‘promašio temu’ i govorio samo o Kosovu. Vređali su te zemljaci, ne... »

Otvara se konzulat Srbije u Antaliji

B92 pre 1 dan
B92: Otvara se konzulat Srbije u Antaliji
Srbija će u nedelju u Antaliji, Turska, otvoriti konzulat, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.
Područje konzulata će biti provincija Antalija a na čelu će mu biti počasni konzul Fikret Ozturk. Svečanom otvaranju će prisustvovati šefovi diplomatija Srbije i Turske, Ivica Dačić i Mevlut Čavušoglu, koji će kasnije tokom dana... »

Britanci hoće haos na Balkanu (video)

Sputnik pre 1 dan
Predlog o razgraničenju sa Kosovom koji je izneo predsednik države Aleksandar Vučić je kompromisno rešenje kako bi se znalo do koje linije će se prostirati Srbija bez obzira na sadašnje stanje, kaže dekan Fakulteta Bezbednosti u Novom Sadu Miroslav Bjegović.
On dodaje da mnoge buni izjava ministra spoljnih poslova Ivice Dačića o podeli i naglašava da je najverovatnije reč o pogrešno upotrebljenom izrazu. Prema Bjegovićevom mišljenju, podela bi značila da mi treba još nešto da dajemo,... »

Server o Kosovu: Merkelova je jasno rekla NE, a Amerikanci...

Vesti online pre 1 dan
"Nema jasnih dokaza o tome da SAD podržavaju ideju podele Kosova, o čemu kosovski i srpski zvaničnici sve češće otvoreno govore", kaže za RSE Danijel Server, ekspert za balkanska pitanja i profesor Univerziteta Džons Hopkins u Vašingtonu.
- Ana Brnabić, premijerka Srbije i Ivica Dačić, srpski šef diplomatije, bili su u Vašingtonu i forsirali su tu ideju, i kroz kontakte sa ljudima koji su bliski američkom predsedniku Donaldu Trampu. Amerikanci su rekli: "Ok,... »

Novak: Igram za ulazak u istoriju

Mondo  pre 2 sata  još 25 povezanih

Snažan zemljotres, manji cunami

Mondo  pre 2 sata  još 17 povezanih

Rebić: Policija rešila dva slučaja paljenja automobila

Danas  pre 5 sati  još 12 povezanih

Višesatna zadržavanja na Horgošu

RTS  pre 2 sata  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.