Ivica Dačić - vesti

Dačić: Razgovori u Briselu teški, pozicije i dalje udaljene

Beta pre 19 sati
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas u Briselu da su razgovori najviših zvaničnika Beograda i Prištine "teški" i dodao da "može konstatovati" da su njihove pozicije i dalje "značajno udaljene". "Teški razgovori, naše pozicije su i dalje značajno udaljene", rekao je Dačić... »

Pacoli povodom Dačićeve izjave o Kosovu: Neko ovde laže i izmišlja...

Blic pre 18 sati
Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli reagovao je u Briselu, gde boravi sa delegacijom Prištine u nastavku dijaloga, na izjavu šefa diplomatije Srbije Ivice Dačića o povlačenju priznanja Kosova, tvrdeći da to nije tačno: “Neko ovde laže i izmišlja”, rekao je Pacoli novinarima. On je dodao... »

Albanci žestoko napali Srbiju! "Neko ovde laže i izmišlja!"

BK TV pre 18 sati
Ministar spoljnih poslova Kosova Bedzet Pacoli reagovao je u Briselu, gde boravi sa delegacijom Prištine u nastavku dijaloga, na izjavu šefa diplomatije Srbije Ivice Dačića o povlačenju priznanja Kosova, tvrdeći da to nije tačno: “Neko ovde laže i izmišlja”, rekao je Pacoli novinarima. On je rekao... »

Dačić: Srbija neodustaje od dijaloga

Beta video pre 18 sati
BRISEL - - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je najveća prepreka za trajno rešenje, stav Prištine koja ne želi kompromis.`` Srbija neodustaje od dijaloga, i daće sve od sebe da do trajnog rešenja dodje``rekao je Dačić.... »

Dačić: Kosovo nije rešena stvar, prepreka — Priština

Sputnik pre 18 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kaže da je kompromis neophodan kako bi došlo do trajnog rešenja u procesu normalizacije odnosa Beograda i Prištine.
„Ukoliko ne dođe do trajnog rešenja, izgubiće svi. Prepreka za trajno rešenje jeste stav Prištine koja ne želi kompromis“, poručio je Dačić. On je rekao da Beograd u Briselu brani nacionalne interese zemlje i da pri tome neće... »

"Šta će vam Srbija ako ste sve rešili? Što ste se toliko uplašili?"

BK TV pre 18 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kaže da je kompromis neohodan, kako bi došlo do trajnog rešanja u procesu normalizacije odnosa Beograda i Prištine. ”Ukoliko ne dođe do trajnog rešenja izgubiće svi. Prepreka za trajno rešenje jeste stav Prištine koja ne želi kompromis”, poručio je... »

Dačić: Srbija nikad neće priznati nezavisnost Kosova

Beta video pre 18 sati
BRISEL - - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da Srbija neće pristajati na ultimatume.... »

Dačić: Srbija za kompromisno rešenje, pitanje Kosova nije rešena stvar

Beta video pre 18 sati
BRISEL - - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da Srbija želi trajno rešenje kroz dijalog i nalaženjem... »

Dačić: Razgovori u Briselu teški, pozicije i dalje udaljene

Beta video pre 19 sati
BRISEL - - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas u Briselu da su razgovori najviših zvaničnika Beograda i Prištine ``teški`` i dodao da ``može konstatovati`` da su njihove pozicije i dalje ``značajno udaljene``. ``Teški razgovori, naše pozicije su i dalje značajno udaljene``, rekao... »

Dačić, Ružić i Tončev poručuju: Stiže pomoć za našeg druga iz Žabara!

Kurir pre 1 dan
Vrh SPS obećava pomoć članu te stranke i bivšem čelniku opštine Žabari Miodragu Filipoviću, koji živi na ivici bede, pa je prinuđen da rasprodaje imovinu
Vrh SPS obećava pomoć socijalisti i bivšem čelniku opštine Žabari Miodragu Filipoviću nakon što je Kurir pisao da on živi na ivici bede i da je prinuđen da rasprodaje imovinu! Predsednik SPS Ivica Dačić kaže da ranije nije bio... »

Izbori u Turskoj: Erdogan ponovo izabran za predsednika

BBC News  pre 1 sat  još 17 povezanih

Jevtić: Srbi su za trajni mir na Kosovu

RTV  pre 1 sat  još 13 povezanih

Crna Gora otvara poglavlje kojim odlučuje o sudbini eura

Danas  pre 2 sata  još 13 povezanih

Novi zemljotres u Grčkoj: Zatreslo se kod Soluna! (foto)

Kurir  pre 1 sat  još 12 povezanih

Prosečna aprilska neto plata 49.117 dinara

Politika  pre 50 minuta  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.