Ivica Todorić - vesti

Dok Ivica Todorić boravi u Remetincu, njegova advokatica najavila žalbu zbog odluke o pritvoru

Telegraf pre 10 sati
Na ročištu održanom prošlog četvrtka u zagrebačkom Županijskom sudu istražni sudija je odlučivao o dva zahteva
Advokatica, pritvorenika Ivice Todorića, Jadranka Sloković, najavila je danas žalbu na odluku o istražnom zatvoru, kojom će najpre da pokuša da ospori osnovanost odluke o pritvoru, a tek potom eventualno zatraži da se zatvor... »

Todorić sa milijardi spao na 22 evra dnevno: Ovako izgleda zatvorski dan bivšeg vlasnika Agrokora

Kurir pre 3 dana
Ivica Todorić u pritvoru ima pravo na tri obroka dnevno, sme da potroši 170 kuna (22 evra) dnevno, može da naruči poseban ručak, ali i mora da čisti ćeliju.
Todorić se u pritvoru se budi u 7 sati ujutro, potom sledi higijena i dostava doručka u ćeliju. Nakon toga, pritvorenicima su omogućene posete, razgovori s advokatima, lekarski pregledi. Zatim će uslediti poseta lekaru opšte... »

Optužnica još nije Ni podignuta: Suđenje Todoriću moglo bi da potraje godinama

Kurir pre 3 dana
ZAGREB - Iako optužnica protiv osnivača Agrokora, Ivice Todorića, njegovog sina i ostalih saradnika još nije podignuta, već se sada zna da će biti teška oko milijardu kuna i da bi suđenje moglo da potraje godinama
"Ni mi ne možemo mnogo toga da shvatimo, mislimo da se jedna te ista situacija pet puta stavlja na teret!", rekla je pre godinu dana Jadranka Sloković, Todorićev advokat. Bivđi vlasnik Agrokora, dvojica njegovih sinova, ali i... »

Ivica Todorić ostaje u pritvoru

Al Jazeera pre 4 dana
Odbrana je tražila puštanje na slobodu jer je ispitana većina svjedoka, tužiteljstvo zadržavanje u zatvoru zbog opasnosti od bijega.
Na zagrebačkom Županijskom sudu završeno je ročište na kojem se odlučivalo o istražnom zatvoru za Ivicu Todorića, osnivača Agrokora koji je u srijedu navečer pritvoren nakon izručenja iz Londona, a sudac istrage je odlučio da... »

Ponuđena kaucija od milion kuna za Todorića, advokat pokušao da se našali: Ako možete da pomognete...

Kurir pre 3 dana
Županijski sud je odlučio da Ivica Todorić ostaje u Remetincu.
Sudija je ukinuo pritvor po osnovi uticaja na svedoke, ali je određen istražni zatvor zbog opasnosti od bekstva. Todorićevi advokati ponudili su kauciju od 118.000 funti (nešto više od milion kuna) za njegovo puštanje na slobodu,... »

Remetinac, poslednja stanica Ivice Todorića

Danas pre 4 dana
Nekada najmoćniji hrvatski, a možda i balkanski tajkun, izručen Hrvatskoj i sproveden u zatvor Ivica Todorić, do pre neku godinu najbogatiji čovek na Balkanu, posle godinu dana izgnanstva u Londonu preksinoć se vratio kući, ali umesto u njegov dvorac policija ga je sprovela u Remetinac, zagrebački zatvor.
Kada je u aprilu 2017. godine Ivica Todorić preko rukovodstva Agrokora, koje je tada još efektivno kontrolisao, podneo zahtev Trgovačkom sudu u Zagrebu za aktiviranje „leks Agrokora“, zakona koji je omogućio uvođenje prinudne... »

Todoriću određen istražni pritvor

Dnevnik pre 4 dana
ZAGREB: Osnivač Agrokora, Ivica Todorić, koji je nakon godinu dana u sredu izručen Hrvatskoj, noć je proveo u zatvoru, gde mu je uručeno rešenje o istražnom pritvoru.
Todorić i 15 njegovih saradnika se terete za finansijske malverzacije i da su iz Agrokora izvukli 1,4 milijarde kuna. On je, kako su preneli hrvatski mediji, sinoć po dolasku iz Londona odmah prebačen u pritvorsku jedinicu... »

Todorić ostaje u zatvoru! Advokati ponudili milion!

Srbija danas pre 4 dana
Istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda odlučio je da Ivica Todorić ostaje u zatvoru
Sud je od 16:30 odlučivao o dva predloga - obrane da se Todoriću ukine pritvor i tužilaštva da mu se odredi istražni zatvor, ovaj put ne zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, nego zbog opasnosti od bega. Sudija je ukinuo... »

Todorić ostaje u pritvoru, odbrana najavila žalbu

N1 Info pre 4 dana
Ivica Todorić, bivši vlasnik Agrokora osumnjičen za izvlačenje više od milijardu kuna iz svoje nekadašnje kompanije, ostaje u istražnom zatvoru u koji je smešten nakon sinoćnjeg izručenja Hrvatskoj, odlučio je istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda.
"Nije određen pritvor zbog uticaja na svedoke, međutim, određen je zbog zbog opasnosti od bekstva. Ponudili smo kauciju, sve uslove pod kojima je on bio pušten u Engleskoj - identičnu kauciju, sve mere opreza. Ali, zaključili smo... »

Todorić ostaje u zatvoru

Danas pre 4 dana
Sudija istrage zagrebačkog Županijskog suda odlučio je da osnivač koncerna Agrokor Ivica Todorić, koji je u sredu stigao iz Londona u Zagreb i pritvoren, ostaje u zatvoru Remetinec, prenose hrvatski mediji.
Predlog za puštanje Todorića na slobodu je podnela njegov advokat Jadranka Sloković koja traži ukidanje istražnog pritvora jer ocenjuje da nemogućnost tužilaštva da u godinu dana ispita sve svedoke ne može ići na štetu optuženog.... »

Sjajan početak Đokovića u Londonu, Izner bez šansi

Glas Amerike  pre 1 sat  još 4 povezane

Vulin: Vučiću je bilo najteže

Večernje novosti  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.