Ivica Todorić - vesti

Bila je to 2018. kroz naslovne strane i tekstove u Nedeljniku

Nedeljnik pre 17 dana
Pregled godine kroz priče i intervjue koji su je obeležili. Čitaćemo se i u 2019. godini...
Ostali smo bez Nebojše Glogovca, Olivera Ivanovića, Milene Dravić, Vladete Jerotića. Sećali smo se Jugoslavije, Danila Kiša, Ivana Meštrovića. Glasali smo za Josipa Broza Tita, čuli šta imaju da kažu Igor Mandić, Miroslav... »

Sudbina "Agrokora" rešava se u Moskvi

RTS pre 22 dana
RTS: Sudbina "Agrokora" rešava se u Moskvi
Iz centrale Sberbanke za "Oko magazin" tvrde da ne traže kupca. Ali ne poriču da prikupljaju ponude. Očekuju da će cena hrvatskog koncerna, na čijem platnom spisku je i 11.000 radnika iz Srbije, u budućnosti rasti.
Nekadašnji simbol moći hrvatskog tajkuna Ivice Todorića – dvorac grofa Kulmera – završio je u malim oglasima. Jedan deo ovog luksuznog zdanja, koji se nalazi na severnom, brdovitom obodu Zagreba, sada se iznajmljuje za svadbe,... »

Ivica Todorić najavio politički angažman

Radio 021 pre 42 dana
Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić, koji je osumnjičen za milionske malverzacije u svojoj nekadašnjoj kompaniji, najavio je da će se politički aktivirati.
U saopštenju za javnost koje je objavila televizija N1, Todorić je naveo da će to učiniti da bi "promenio katastrofalni položaj Hrvatske". "Danas, nakon dve godine mandata Vlade Andreja Plenkovića, Republika Hrvatska je... »

Todorić ulazi u politiku, jer “zemlja je dotakla dno”

BizLife pre 42 dana
Foto: screenshot Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić, osumnjičen za milionske malverzacije u svojoj nekadašnjoj kompaniji, nedavno pušten iz istražnog pritvora uz visoku kauciju, najavio je da će se politički aktivirati. U saopštenju za medije i javnost, najavio je svoj politički angažman, kako bi... »

Todorić najavio političku karijeru

Danas pre 42 dana
Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić, osumnjičen za milionske malverzacije u svojoj nekadašnjoj kompaniji, nedavno pušten iz istražnog pritvora uz visoku kauciju, najavio je danas da će se politički aktivirati.
U saopštenju za medije i javnost, najavio je svoj politički angažman, kako bi promenio katastrofalan položaj Htvatske, uz kritike i prozivke na račun premijera Andreja Plenkovića i Vlade, preneli su hrvatski mediji. Danas, nakon... »

Todorić u politici s potencijalom izgubljene realnosti

Al Jazeera pre 47 dana
Ne ide Ivica Todorić u politiku, nego se čini da želi dodatno politički začiniti svoju poziciju, smatraju analitičari.
Dan nakon što je pušten na uvjetnu slobodu, bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić je najavio izlazak na izbore kako bi „promijenio Hrvatsku“. Budući da su prvi izbori koji dolaze u Hrvatskoj oni predsjednički, koji će biti održani... »

Todorić saslušan o aferi SMS

Danas pre 47 dana
Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić u četvrtak je u Uredu za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala (Uskok) ispitan o aferi SMS, potvrdio je portlu Index Todorićev asvokat Čedo Prodanović.
Todorića su istražitelji ispitali jer se njegovo ime provlači i kroz istragu te afere. Mediji u Zagrebu ranije su pisali sa u iskazu pritvoreni falsifikator Franjo Varga pominjao i svoju vezu s nekadašnjim vlasnikom Agrokora... »

Todorić nema šanse na izborima: Šuška se da je Miroslav Mišković platio bivšem vlasniku Agrokora milionsku kauciju!

Kurir pre 52 dana
Po kuloarima se kao mogući spasilac Ivice Todorića spominje srpaki tajkun Miroslav Mišković. On je i ranije javno govorio da je pomagao porodici Todorić tokom "afere Agrokor".
"Osvojiću vlast i pokrenuti Hrvatsku na pravi način. Idem na izbore", jedna je od prvih rečenica Ivice Todorića po izlasku iz Remetinca, i tom rečenicom, blago rečeno, šokirao javnost. Jer, iako presumpcija nevinosti vredi za... »

Ivica Todorić najavljuje preokret u Hrvatskoj: Izaći ću na izbore, osvojiti vlast i pokrenuti Hrvatsku!

Pravda pre 54 dana
Osnivač Agrokora Ivica Todorić izjavio je da će izaći na izbore, osvojiti vlast i pokrenuti Hrvatsku.
On je to rekao odgovarajući na pitanje novinara kako planira da promeni Hrvatsku. Todorić je uz kauciju od milion evra izašao na slobodu gde će ostati do okončanja postupka koji se vodi protiv njega, a kako sajt prenosi prvo što... »

Todorić hoće u politiku, Hrvati se valjaju od smeha: Smislili Gazdi politički slogan Muljatori, želim vas, a za vladu mu preporučuju stručne kadrove prekaljene u Remetincu!

Kurir pre 56 dana
Ivica Todorić, bivši vlasnik Agrokora, kom se u Hrvatskoj sudi zbog privrednog kriminala, izjavio je juče da želi u politiku, a portal 24sata.hr smesta mu je smislio izborni slogan "Muljatori, želim vas!" i predložio za vladu "stručne kadrove prekaljene u Remetincu", zagrebačkom zatvoru.
"Izaći ću na izbore i osvojiti vlast. Pokrenuću Hrvatsku na pravi način", rekao je juče Ivica Todorić za 24sata izlazeći iz frizerskog salona. Zakon ga u tome ne sprečava, komentariše taj portal i dodaje da bi bilo zanimljivo... »

©2018 Netmark d.o.o.