Izbori u Americi

Studija: Teslina najveća konkurencija je proizvođač koji ne nudi električni auto

Auto blog pre 20 sati
CarGurus je sproveo studiju među vlasnicima automobila u Americi kako bi saznao koliki je zaista udeo onih koji planiraju da kupe električni automobil, kao i koji su glavni faktori u izboru automobila. Kako piše Index.hr, dobra vest za sve… »

Piše Dimitrije Milić: Uticaj žena na ishod izbora na Zapadu

Nova pre 22 sata
Kada se analiziraju pravilnosti glasanja različitih delova biračkog tela, primetne su velike promene u državama Zapada. Primetno je da se tradicionalna politička scena izmenila i da važe nova pravila igre. Uspon izrazite desnice i zelenih predstavlja… »

Amerika poručila Rusiji: Biće posledica

B92 pre 1 dan
Džejk Saliven, savetnik predsednika Bajdena, izjavio je u emisiji CNN-a "Stejt of junion" da je vlada poručila Rusiji da će biti posledica ako Navaljni premine. Navaljni, jedan od najvećih kritičara predsednika Vladimira Putina, počeo je da odbija… »

Amerika upozorava Rusiju: Biće posledica ako Navaljni umre u zatvoru - NJegove pristalice najavljuju masovne proteste

Večernje novosti pre 1 dan
AMERIČKI savetnik za nacionalnu bezednost DŽejk Saliven poručio je danas Rusiji da će biti posledica ako ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni, koji štrajkuje glađu, umre u zatvoru. Navaljni, kritičar predsednika Vladimira Putina, počeo je da… »

Odnosi Moskve i Vašingtona: Rusija na sankcije odgovorila proterivanjem američkih diplomata

BBC News pre 2 dana
Moskva je proterala 10 diplomata i stavila na crnu liste osam američkih zvaničnika pošto su SAD uvele sankcije Rusiji zbog sajber napada i navodnog mešanje u izbore 2020. Rusija je proterala deset američkih diplomata i stavila na crnu listu osam… »

Evo koji narod pije najviše na svetu: Nismo ni među prvih 10

Luftika pre 2 dana
U nekim nacijama alkohol je važan deo kulture, u drugim je strogo zabranjen. Za mnoge nacije konzumacija alkohola je deo kulture. U zemljama poput Francuske, poznate po vinogradima, vino je neizostavni deo svakodnevice, dok je pivo važan aspekt nemačke… »

Jutro - Subota, 17. april - Ko jeste, a ko nije zaštićen od brazilskog soja korona virusa?

Prva pre 2 dana
U "Jutru" Prve televizije bavićemo se sledećim temama: 1. PRELISTAVANJE: Velika Srbija, velika Hrvatska i Velika Albanija.Kakve granice crta slovenački premijer i da li bi njegov predlog mogao da donese trajni mir na Balkanu.? Ko je u Americi izgovorio… »

Rusija proteruje američke i poljske diplomate

N1 Info pre 3 dana
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da će Moskva, kao odgovor na proterivanje ruskih diplomata od strane američkih i poljskih vlasti, doneti recipročne mere koje podrazumevaju proterivanje 10 američkih i trojicu poljskih… »

Krstić: Balkan nije glavni prioritet američke spoljne politike

Danas pre 3 dana
Docent Fakulteta političkih nauka i urednik veb portala Američki izbori Milan Krstić rekao je da Balkan nije jedan od glavnih prioriteta američke spoljne politike. „Zapadni Balkan samo je jedno od polja na kome će Amerika ostvarivati jedan od… »

Amerika uvela nove sankcije Rusiji, proterala ruske diplomate

Danas pre 3 dana
Administracija predsednika Džozefa Bajdena u četvrtak je objavila odluku o proterivanju 10 ruskih diplomata i uvođenju sankcija protiv desetina pojedinaca i kompanija zbog mešanja Kremlja u američke predsedničke izbore prošle godine i hakerskih… »

Vesti dana »